Ο Ξερόλας της Κερκίδας
-
panpangr77
Re: Ο Ξερόλας της Κερκίδας
θα ρισκάρω αφού δεν έλαβα μέρος με τον ΟΦΗ και ειμαι δυο παιχνίδια πίσω ,γι αυτο λέω...
Ιτανζ,Σκονδρας,Βιτορ,Κατσικας,Ρατ,Γκολασα,Κατσε,Τζανδαρης,Σαλπιγγιδης,Μακ,Αθανασιαδης
Αλλαγές:Κιτσιου,Παπαδόπουλος,Τζιολης
Ιτανζ,Σκονδρας,Βιτορ,Κατσικας,Ρατ,Γκολασα,Κατσε,Τζανδαρης,Σαλπιγγιδης,Μακ,Αθανασιαδης
Αλλαγές:Κιτσιου,Παπαδόπουλος,Τζιολης
Γιακουμης, Σκονδρας, Βιτορ, Κατσικας, Ρατς, Κατσε, Γκολασα, Τζανδαρης, Σαλπι, Κλαους, Μακ.
Αλλαγες: τζιολης, σπυροπουλος, Παπαδοπουλος.
Αλλαγες: τζιολης, σπυροπουλος, Παπαδοπουλος.
- Dinos_Liverpool
Γιακουμής, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Τζανδάρης, Σάλπι, Κλάους, Μακ.
Αλλαγές: Γκολάσα, Παπαδόπουλος, Πόζογλου.
Αλλαγές: Γκολάσα, Παπαδόπουλος, Πόζογλου.
Γιακουμής, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης, Μακ, Κλάους.
Αλλαγες: Γκολάσα, Παπαδόπουλος, Μάρτενς.
ΥΓ: Τώρα που βγήκε η αποστολή, αλλά είναι όλοι (πλην τραυματιών) μέσα, παίζει ακόμη το μπόνους;
ΥΓ2: Ε, ρε και βάλει κανένα Γλύκο μέσα... πάμε όλοι για κουβά.
Αλλαγες: Γκολάσα, Παπαδόπουλος, Μάρτενς.
ΥΓ: Τώρα που βγήκε η αποστολή, αλλά είναι όλοι (πλην τραυματιών) μέσα, παίζει ακόμη το μπόνους;
ΥΓ2: Ε, ρε και βάλει κανένα Γλύκο μέσα... πάμε όλοι για κουβά.
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
"Ξερόλα", θέλει ο λεβέντης μου; "Ξερόλα" να του δώσουμε κ. Τζέλα...
Κανονικότατη συμμετοχή! Δεν θέλω χαζομαρίτσες "βρήκε φως και μπήκε" και λοιπά χαριτωμένα που έλεγε προ ημερών το πρωτοβάθμιο τουμπερλέκι σας, ούτε ότι παίζει αραιά και που (όταν θυμάται χαίρεται, δηλαδή!). Όποτε θέλει θα παίζει ο μικρός... δεν μας πέφτει λόγος εμάς!
Καλή επιτυχία Αποστολάκη και ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάς με τη συμμετοχή σου...
ΥΓ. Από τη μύτη να με πιάσεις θα σκάσω, αλλά έχουμε παύση εχθροπραξιών, κ. Τζέλα...
Κανονικότατη συμμετοχή! Δεν θέλω χαζομαρίτσες "βρήκε φως και μπήκε" και λοιπά χαριτωμένα που έλεγε προ ημερών το πρωτοβάθμιο τουμπερλέκι σας, ούτε ότι παίζει αραιά και που (όταν θυμάται χαίρεται, δηλαδή!). Όποτε θέλει θα παίζει ο μικρός... δεν μας πέφτει λόγος εμάς!
Καλή επιτυχία Αποστολάκη και ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάς με τη συμμετοχή σου...
ΥΓ. Από τη μύτη να με πιάσεις θα σκάσω, αλλά έχουμε παύση εχθροπραξιών, κ. Τζέλα...
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
Να μιλάμε με φειδώ για τα τουμπε(ρ)λέκια...Dinos_Liverpool έγραψε:(...) και λοιπά χαριτωμένα που έλεγε προ ημερών το πρωτοβάθμιο τουμπερλέκι σας (...)
- Dinos_Liverpool
'Οπως μου είπε το πρωτοβάθμιο, τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν έπρεπε να ρωτάτε, ειδικά εσείς κ. Στέφανε!stephanos έγραψε:...
...
Ανακοινώθηκε η αποστολή; Ναι! Τι λένε οι κανόνες του φόρουμ; Μπόνους γιοκ από την ανακοίνωση της αποστολής και μετά.
Δεν έχει σημασία ότι πήρε πολλούς παίκτες, θα μπορούσε να είχε πάρει λιγότερους, αλλά τέλος πάντων εσύ και γω π.χ. περιμέναμε την ανακοίνωση της αποστολής (το λέω κατά τεκμήριο, δεδομένου ότι στοιχηματίσαμε σήμερα και όχι ότι έτσι έγινε σώνει και καλά) και θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε λιγότερες επιλογές, άρα ευκολότερη πρόβλεψη. Δεν ρισκάραμε, δηλαδή, να παίξουμε από νωρίς, όπως τα άλλα παιδιά, τα οποία για το λόγο αυτό ακριβώς (του ρίσκου) δικαιούνται το μπόνους.
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Οχι ολοι Στεφανε μου.stephanos έγραψε:ΥΓ2: Ε, ρε και βάλει κανένα Γλύκο μέσα... πάμε όλοι για κουβά.
- sourmenetes
- Moderator