το μόνο που μένει να διαβάσουμε είναι το "άξιος ο μισθός σου"

εκεί θα καρφλιάσουμε όλοι
Είναι γάτα, είναι γάτα, ο κοντός με τη γραβάτα...kataramenos5 έγραψε:Αθόρυβος αλλα παντα σε ετοιμότητα.Το αθώο κι ατάραχο βλεμα παραπλανει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σαλπι είναι ο παίκτης που μπερδεύει τους αντιπάλους. Ουδείς γνωρίζει σε ποια θέση αγωνίζεται κι έτσι δεν μπορει να τον μαρκάρει κανείς.
Κατα βαθος πρόκειται για μια φονική μηχανή που εκμεταλλευόμενη την υψομετρική
διαφορα με το χόρτο περνά απαρατήρητη .Οταν θα τον αντιληφθεί ο αντίπαλος εξτρέμ
θα ειναι πλεον πολύ αργά.
kataramenos5 έγραψε: Αθόρυβος αλλα παντα σε ετοιμότητα.Το αθώο κι ατάραχο βλεμα παραπλανει.
διαφορα με το χόρτο περνά απαρατήρητη .Οταν θα τον αντιληφθεί ο αντίπαλος εξτρέμ
kataramenos5 έγραψε:Αθόρυβος αλλα παντα σε ετοιμότητα.Το αθώο κι ατάραχο βλεμα παραπλανει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σαλπι είναι ο παίκτης που μπερδεύει τους αντιπάλους. Ουδείς γνωρίζει σε ποια θέση αγωνίζεται κι έτσι δεν μπορει να τον μαρκάρει κανείς.
Μου φαίνεται θα ξανααπαγορέψω το κοντός είτε αυτολεξί, είτε περιφραστικά, είτε με... εικόνες!!!kataramenos5 έγραψε:Εγω περίμενα ο Ντινος να σχολιάσει την ..υψομετρική διαφορά αλλα δεν
Να συνεχισει ετσι ο "μετριου αναστηματος" παικταρας μας. Ο βραχυσωμος επιθετικοςDinos_Liverpool έγραψε: Μου φαίνεται θα ξανααπαγορέψω το κοντός είτε αυτολεξί, είτε περιφραστικά, είτε με... εικόνες!!!