Γκινγκάμπ - Π.Α.Ο.Κ. 2/10-20:00, ΑΝΤ1
- ΑποστόληςΑ
Re: Γκινγκάμπ - Π.Α.Ο.Κ. 2/10-20:00, ΑΝΤ1
Προβλέπω την ίδια ακριβώς σύνθεση με τον ΟΦΗ, εκτός του Γλύκου, βέβαια, όπου θα παίξει μάλλον ο Γιακουμής.
Ίσως να βάζα Ιτανζ σε αυτό αλλά ειναι κρίμα γιατί έκανε καλή προετοιμασία ο γιακουμης
Δύσκολη απόφαση..
Ουσιαστικά ροτεισον πλέον δεν ειναι απαραίτητο ίσως παπ βασικο
Άσχετο έβλεπα ένα άρθρο του Καίσαρη που σχολιάζει τις αντιδράσεις των μπολ μπόι μέχρι να μπει το 4γκολκ..φάση έχουν δείτε τα
Δύσκολη απόφαση..
Ουσιαστικά ροτεισον πλέον δεν ειναι απαραίτητο ίσως παπ βασικο
Άσχετο έβλεπα ένα άρθρο του Καίσαρη που σχολιάζει τις αντιδράσεις των μπολ μπόι μέχρι να μπει το 4γκολκ..φάση έχουν δείτε τα
- desperando
- Επικοινωνία:
έτσι ακριβώς είναι .giapas έγραψε:σε αντίθεση με πολλούς φίλους , θεωρώ την αναβολή θείο δώρο. Βέβαια καταλαβαίνω το σκεπτικό σας , αλλά προσωπικά προτιμώ να τα δώσω όλα στη Γαλλία και να είμαι σχετικά άνετος στα επόμενα παιχνίδια (αν καταφέρω και κάνω διπλό) και ταυτόχρονα δε θέλω να πάω τόσο ψηλωμένος στο Φάληρο. Ποτέ δε μου βγήκε σε καλό.
Ας περάσουν οι μέρες να ετοιμαστώ όπως πρέπει και με την ησυχία μου και άστους τους άλλους να σκούζουν και να επιστρατευουν τους αρδ για συσπείρωση και "εκδικηση" κλπ κλπ.
ο γκει ειναι αυτος βιάζεται τώρα να μας "πατήσει" και να δείξει οτι ειναι το αφεντικό , όχι εμείς... Ο γκει έχει πολλά προβλήματα και θέλει με μια γρηγορη νίκη να τα ξεπερασει , οχι εμείς... ο γκει έχει γκρινια στη τάξη των οπαδών του , όχι εγώ.... Ας κάνουν κι ένα κλαρινο στη Μάλμε και θα δεις πόσο μαρτυρικό θα είναι το 10ημερο μέχρι το επόμενο παιχνίδι.
άστους να καίγονται και τα λέμε σε 2 βδομάδες...
η τύχη μας χαμογέλασε , έτσι πιστεύω
δεν βιάζομαι καθόλου για τι ματς με τον γαύρο .θέλω να τον εχω να βράζει στο ζουμί του.
Θαυμάστε αρθράκι του gazzetta :
"Ένα μικρό... θαύμα έγινε στον ΠΑΟΚ, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε του Παναγιώτη Γλύκο και Φακούντο Περέιρα να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Γαλλία, παρόλο που μέχρι χτες ήταν «νοκ άουτ». Αντίθετα, στην Αθήνα θα μείνουν οι τραυματίες Μαντούρο, Τζαβέλλας και Κωνσταντινίδης, που δε είναι σε θέση να βοηθήσουν. Η αποστολή του «δικεφάλου», αφού γευμάτισε στην Τούμπα, αναχώρησε για το αεροδρόμιο Μακεδονία, με την πτήση για Γαλλία να γίνεται με ενδιάμεσο σταθμό την Βενετία."
οχι ρε... δεν σκεφτονται Αθηνοκεντρικα... καθολου....
"Ένα μικρό... θαύμα έγινε στον ΠΑΟΚ, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε του Παναγιώτη Γλύκο και Φακούντο Περέιρα να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Γαλλία, παρόλο που μέχρι χτες ήταν «νοκ άουτ». Αντίθετα, στην Αθήνα θα μείνουν οι τραυματίες Μαντούρο, Τζαβέλλας και Κωνσταντινίδης, που δε είναι σε θέση να βοηθήσουν. Η αποστολή του «δικεφάλου», αφού γευμάτισε στην Τούμπα, αναχώρησε για το αεροδρόμιο Μακεδονία, με την πτήση για Γαλλία να γίνεται με ενδιάμεσο σταθμό την Βενετία."
sic-4 έγραψε:Θαυμάστε αρθράκι του gazzetta :
εκανα εγγραφη και τους εγραψα σχολιο απο κατω... για να δουμε... θα το δημοσιευσουν η θα διορθωσουν το αρθρο στα μουλωχτα?
-
Μπαρκαρούτσος
Μπορεί να πάνε στο Τζαβελλομάγαζο να τους κεράσει κανέναν καφέ, πωωωω...sic-4 έγραψε:Θαυμάστε αρθράκι του gazzetta :
Πάντως άγαλμα του Αλεξάνδρου που εχει στις αποθήκες του δήμου εδω και 20 χρονια ο δήμαρχος Αθήνας δεν βάζει ......αν και πιστεύω και αυτος θα λενε οτι ειναι δικός τους σε λίγο ,και οτι τα αμέ, τα καλαμάκια και τις λεμονιτες τα ειχε στο λεξιλόγιο του
:):):)
Αλήθεια και ενα of topic αν ο χυμός λεμονιού λέγετε λεμονιτα γιατι ο χυμός βυσσινου δεν λέγετε βυσσινιτα πορτοκαλιτα και παει λέγοντας ;
:) ερωτηση στους Αθηναίους ειναι
:)
Αλήθεια και ενα of topic αν ο χυμός λεμονιού λέγετε λεμονιτα γιατι ο χυμός βυσσινου δεν λέγετε βυσσινιτα πορτοκαλιτα και παει λέγοντας ;
Συμπλέγματα 2.352 χρόνων...eorptol έγραψε:Πάντως άγαλμα του Αλεξάνδρου που εχει στις αποθήκες του δήμου εδω και 20 χρονια ο δήμαρχος Αθήνας δεν βάζει ......αν και πιστεύω και αυτος θα λενε οτι ειναι δικός τους σε λίγο ,και οτι τα αμέ, τα καλαμάκια και τις λεμονιτες τα ειχε στο λεξιλόγιο του:):):)
Αλήθεια και ενα of topic αν ο χυμός λεμονιού λέγετε λεμονιτα γιατι ο χυμός βυσσινου δεν λέγετε βυσσινιτα πορτοκαλιτα και παει λέγοντας ;:) ερωτηση στους Αθηναίους ειναι
:)
http://el.wikipedia.org/wiki/Μάχη_της_Χ ... (338_π.Χ.)
Χαμουτζομαχοι απο το 338 Π.χ.
:) σίγουρα πάντως εχουν κάποιο θέμα ειναι φανερό
Αυτό είναι το Νο1 θέμα τους.
Το Νο2 προσδιορίζεται στο 1912 όταν δεν επιθυμούσαν τη Σαλονίκη αλλά τη Βόρεια Ήπειρο.
Το Νο2 προσδιορίζεται στο 1912 όταν δεν επιθυμούσαν τη Σαλονίκη αλλά τη Βόρεια Ήπειρο.
Έχω τη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά την Πέμπτη και θα πάρουμε μία σχετικά εύκολη νίκη.
Θα μας θυμίσει και το κανάλι του αμαρουσίου τη χρυσή δεκαετία του '80 με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.... Τί άλλο θέλουμε;

Θα μας θυμίσει και το κανάλι του αμαρουσίου τη χρυσή δεκαετία του '80 με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.... Τί άλλο θέλουμε;
-
Μπαρκαρούτσος
Να κάνει κι ένα guest ο Μαυρομάτης, να γουστάρουν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι!Spiros_S έγραψε:Θα μας θυμίσει και το κανάλι του αμαρουσίου τη χρυσή δεκαετία του '80 με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.... Τί άλλο θέλουμε;![]()
[youtube]QDA2F0xBask[/youtube]
Λείπει ο μανολο , κατάρα σε αυτούς που τον Ψήφισαν και μας τον στερησαν 
Μας πιστεύω αρκετά για το διπλό την Πέμπτη..ακόμα και αν αυτό δεν έρθει είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα χάσουμε. Καθαρά τυπική αθλητική γαλλική ομάδα η Γκινγκάμπ, με περιορισμένες όμως δυνατότητες από άποψη ποιότητας. Με ούριο άνεμο η ΠΑΟΚΑΡΑ για το διπλό και τις βάσεις της πρόκρισης, ενώ αντίθετα οι Γάλλοι όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς σε 8 αγώνες και έχοντας θέσει εξαρχής ως βασικό στόχο την παραμονή στη Ligue 1,δεν ξέρω κατά πόσο έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν με ευρωπαϊκά μεσοβδόμαδα παιχνίδια. Θα χει ενδιαφέρον παρόλα αυτά να δούμε τι ρόλο θα παίξει στον όμιλο. Φουλ διπλό. ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!