Ανέκδοτα
- ΑποστόληςΑ
Re: Ανέκδοτα
Γράφουμε ωραία ανέκδοτα και πάλι πάτε να βρείτε το μειονέκτημα. ΕΛΕΟΣ!
(πολύ αχάριστος τελικά ο ΠΑΟΚτσής...)
Όσο για την χρονολογία έκδοσης του ..ανέκδοτου οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι καλό ανέκδοτο δεν είναι το σύγχρονο, αλλά αυτό που κάνει τον κόσμο να γελάει.
(πολύ αχάριστος τελικά ο ΠΑΟΚτσής...)
Όσο για την χρονολογία έκδοσης του ..ανέκδοτου οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι καλό ανέκδοτο δεν είναι το σύγχρονο, αλλά αυτό που κάνει τον κόσμο να γελάει.
- Dinos_Liverpool
Μην τους δίνεις σημασία, Αποστολάκη (ξεροκατάποση, βήχας, κόμπος)!
Όλοι αυτοί οι κακοί σε πειράζουνε...
Όλοι αυτοί οι κακοί σε πειράζουνε...
- ΑποστόληςΑ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ενας τυπος μπαινει μεσα στο ζαχαροπλαστειο και λέει στον υπάλληλο:
-Δωσε μου μια πάστα ΤΩΡΑ!
-Οριστε κύριε, 2 Ευρω...
-WATAAAH Δεν σου δίνω φράγκο. Ξέρω Καράτε!
Την άλλη μέρα το ίδιο,
-Δωσε μου μια πάστα, δεν πληρώνω ξέρω Καρατε!
Αυτο γινόταν για κανα μήνα. Τρελάθηκε ο υπάλληλος, λέει "Δεν γίνεται να μου τρώει τζάμπα τις πάστες. Θα μάθω και γω Καράτε". Πάει γράφεται σε μια σχολή, ώσπου μια μέρα ξαναρχεται ο Καρατέκας.
-Οριστε, 2 Ευρω...
-WATAAAH Δεν πληρώνω. Ξέρω Καράτε!
-Και γω ξέρω Καράτε!
-Εεε φάε και συ μια πάστα!
-Οριστε κύριε, 2 Ευρω...
-WATAAAH Δεν σου δίνω φράγκο. Ξέρω Καράτε!
Την άλλη μέρα το ίδιο,
-Δωσε μου μια πάστα, δεν πληρώνω ξέρω Καρατε!
Αυτο γινόταν για κανα μήνα. Τρελάθηκε ο υπάλληλος, λέει "Δεν γίνεται να μου τρώει τζάμπα τις πάστες. Θα μάθω και γω Καράτε". Πάει γράφεται σε μια σχολή, ώσπου μια μέρα ξαναρχεται ο Καρατέκας.
-Οριστε, 2 Ευρω...
-WATAAAH Δεν πληρώνω. Ξέρω Καράτε!
-Και γω ξέρω Καράτε!
-Εεε φάε και συ μια πάστα!
- ΑποστόληςΑ
- efthimis_paok
- ΑποστόληςΑ
Διάλογος μεταξύ ενός μη καπνιστή και ενός καπνιστή:
-Καπνίζεις ;
-Ναι !
-Πόσα πακέτα τη μέρα ;
-Τρία
-Δηλαδή καπνίζεις 3 πακέτα τη μέρα που κάνουν από 5 ευρώ το καθένα, για 15 χρόνια. Συνολικά όλα αυτά κάνουν 82.125 ευρώ!
-Εεεε, και;
-Το ξέρεις ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να πάρεις μια Ferrari;
-Να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση;
-Φυσικά!
-Εσύ, καπνίζεις;
-Όχι!
-Πού την έχεις παρκάρει;
-Καπνίζεις ;
-Ναι !
-Πόσα πακέτα τη μέρα ;
-Τρία
-Δηλαδή καπνίζεις 3 πακέτα τη μέρα που κάνουν από 5 ευρώ το καθένα, για 15 χρόνια. Συνολικά όλα αυτά κάνουν 82.125 ευρώ!
-Εεεε, και;
-Το ξέρεις ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να πάρεις μια Ferrari;
-Να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση;
-Φυσικά!
-Εσύ, καπνίζεις;
-Όχι!
-Πού την έχεις παρκάρει;
- kataramenos5
Ρε παππού θα μας τρελάνεις?Κι εμεις ξεχνάμε λίγο αλλα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέμ Ιαν 09, 2014 4:07 pm
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!
-Ναι!
-Ξέρεις ότι με τα λεφτά που έχεις δώσει για τσιγάρα θα μπορούσες να έχεις αγοράσει μια Ferrari?
-Εσύ καπνίζεις;
-Όχι!
-Πού την έχεις παρκάρει;
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
Ήταν ένας Άγγλος, ένας Γάλλος κι ένας Πόντιος και τους κυνηγούσε μια γερμανική περίπολος. Δεν ήξεραν που να κρυφτούν ώσπου έφτασαν σε μια στάνη. Ζητάνε απ΄ το βοσκό να κρυφτούν στη στάνη του. Τους άφησε και μπήκαν. Ο Άγγλος κρύφτηκε σ΄ ένα βαρέλι, ο Γάλλος σε μια κούτα και ο Πόντιος σ΄ ένα τσουβάλι. Μετά από λίγη ώρα φτάνει η περίπολος και λένε στον βοσκό:
-Είδες 3 άντρες να περνούν από ΄δω;
-Όχι δεν είδα κανέναν.
Τους φάνηκε όμως λίγο ύποπτος και του λένε:
-Για άνοιξε τη στάνη σου να δούμε!
Μπαίνουν μέσα και βλέπουν το βαρέλι. Το χτυπάνε και ακούνε τον Άγγλο να λέει:
-ΓΑΒ!, ΓΑΒ!.
«Σκύλος θα ΄ναι», σκέφτηκαν. Μετά χτυπάνε τη κούτα και ακούνε τον Γάλλο :
-NIAOY!, NIAOY!.
«Γάτα θα ‘ναι», σκέφτηκαν. Έπειτα χτυπάνε το τσουβάλι και ακούνε:
-ΠΑΤΑΤΕΣ!
-Είδες 3 άντρες να περνούν από ΄δω;
-Όχι δεν είδα κανέναν.
Τους φάνηκε όμως λίγο ύποπτος και του λένε:
-Για άνοιξε τη στάνη σου να δούμε!
Μπαίνουν μέσα και βλέπουν το βαρέλι. Το χτυπάνε και ακούνε τον Άγγλο να λέει:
-ΓΑΒ!, ΓΑΒ!.
«Σκύλος θα ΄ναι», σκέφτηκαν. Μετά χτυπάνε τη κούτα και ακούνε τον Γάλλο :
-NIAOY!, NIAOY!.
«Γάτα θα ‘ναι», σκέφτηκαν. Έπειτα χτυπάνε το τσουβάλι και ακούνε:
-ΠΑΤΑΤΕΣ!
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του, τον πλησιάζει ένας και του λέει:
-Καλησπέρα σας, κύριε Αϊνστάιν. Τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας.
-Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;
-250! απαντάει αυτός.
Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητος, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους, ένας κύριος που καθόταν αριστερά του τού λέει:
-Μεγάλη τιμή μας κάνετε, κύριε Αϊνστάιν, να βρίσκεστε εδώ μαζί μας.
-Δική μου η τιμή, ευγενικέ κύριε, απάντησε ο Αϊνστάιν. Τι IQ έχετε, ευγενικέ κύριε;
-150!
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κοκ.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει:
-Είναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ' έναν τόσο μεγάλο επιστήμονα.
-Δική μου η τιμή, απάντησε ο Αϊνστάιν, τι IQ έχετε;
-100!
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κοκ.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο, ο κύριος που καθόταν απέναντί του, του λέει:
-Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντί μου, κύριε Αϊνστάιν.
-Δική μου η τιμή, κύριε. Τι IQ έχετε;
-50!
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον big brother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται.
Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του:
-Πολύ μεγάλη μας τιμή, κύριε Αϊνστάιν, να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας.
-Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας;
-10!
Κι ο Αϊνστάιν απαντάει:
-Πώς πάει o Ολυμπιακός;
-Καλησπέρα σας, κύριε Αϊνστάιν. Τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας.
-Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;
-250! απαντάει αυτός.
Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητος, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους, ένας κύριος που καθόταν αριστερά του τού λέει:
-Μεγάλη τιμή μας κάνετε, κύριε Αϊνστάιν, να βρίσκεστε εδώ μαζί μας.
-Δική μου η τιμή, ευγενικέ κύριε, απάντησε ο Αϊνστάιν. Τι IQ έχετε, ευγενικέ κύριε;
-150!
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κοκ.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει:
-Είναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ' έναν τόσο μεγάλο επιστήμονα.
-Δική μου η τιμή, απάντησε ο Αϊνστάιν, τι IQ έχετε;
-100!
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κοκ.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο, ο κύριος που καθόταν απέναντί του, του λέει:
-Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντί μου, κύριε Αϊνστάιν.
-Δική μου η τιμή, κύριε. Τι IQ έχετε;
-50!
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον big brother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται.
Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του:
-Πολύ μεγάλη μας τιμή, κύριε Αϊνστάιν, να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας.
-Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας;
-10!
Κι ο Αϊνστάιν απαντάει:
-Πώς πάει o Ολυμπιακός;
- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
Γράφει γράμμα στη μαμά του κάποιος σχετικά νιόπαντρος.
- Μαμά επιτέλους αποκτήσαμε κι εμείς ένα παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη γυναίκα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει.
Και η μητέρα του απαντάει:
- Γιόκα μου, όταν γεννήθηκες εσύ κι εγώ δεν είχα γάλα. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από κατσίκι. Αλλά τα κέρατα βλέπω τώρα τα βγάζεις…
- Μαμά επιτέλους αποκτήσαμε κι εμείς ένα παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη γυναίκα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει.
Και η μητέρα του απαντάει:
- Γιόκα μου, όταν γεννήθηκες εσύ κι εγώ δεν είχα γάλα. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από κατσίκι. Αλλά τα κέρατα βλέπω τώρα τα βγάζεις…
- Ekatnetworkltd
Ταξίδευε κάποιος με ένα Autobianci στην εθνική και κάποια στιγμή του μένει τελείως. Ο άνθρωπος τα έβαλε με την τύχη του γι΄αυτό που έπαθε. Εκείνη την ώρα περνούσε κάποιος με μια BMW και βλέπει την όλη κατάσταση.
-Φιλάρα μπορώ να σε τραβήξω μέχρι την επόμενη πόλη. Θα σε δέσω με ένα σχοινί, εσύ μπες στο δικό σου και άμα τρέχω ή κάτι δεν πάει καλά κόρναρε μου.
Δένουν τα δυο αυτοκίνητα και ξεκινάνε. Η BMW να πηγαίνει το πολύ με σαράντα χιλιόμετρα και ο άλλος από πίσω να είναι αραχτός με το τσιγάρο, χαζεύει το τοπίο.
Κάποια στιγμή δίπλα στην BMW έρχεται ένας με μια Mercedes και κάνει στον οδηγό της BMW:
-Χαιρετώ το χελωνάκι της εθνικής, και το σανιδώνει.
Τα παίρνει στο κρανίο ο οδηγός της BMW και καρφώνει το πόδι του στο γκάζι. Τελικά καταλήγουν τα δυο αυτοκίνητα να κάνουν άγρια κόντρα, τρέχοντας γύρω στα διακοσαπενήντα χιλιόμετρα την ώρα. Ο άλλος από πίσω να κορνάρει απεγνωσμένα αλλά ο οδηγός της BMW είναι τόσο απορροφημένος με την κόντρα που τον έχει ξεχάσει τελείως.
Πιο κάτω είναι ένα περιπολικό της τροχαίας, βλέπει να περνούν, σαν σίφουνες τα τρία αυτοκίνητα και τρέχει να δώσει αναφορά στον ασύρματο.
-Εδώ όχημα 326, μόλις είδα κάτι τελείως τρελό.
-Τι πράγμα εννοείς;
-Μόλις πέρασαν μια BMW και μια Mercedes τρέχοντας με 250 χιλιόμετρα.
-Και που το παράξενο, τον ρωτάνε από τον ασύρματο.
-Από πίσω σε απόσταση ενός μέτρου έτρεχε και ένα Autobianci με 250 χιλιόμετρα και κόρναρε, κιόλας, για να προσπεράσει!
-Φιλάρα μπορώ να σε τραβήξω μέχρι την επόμενη πόλη. Θα σε δέσω με ένα σχοινί, εσύ μπες στο δικό σου και άμα τρέχω ή κάτι δεν πάει καλά κόρναρε μου.
Δένουν τα δυο αυτοκίνητα και ξεκινάνε. Η BMW να πηγαίνει το πολύ με σαράντα χιλιόμετρα και ο άλλος από πίσω να είναι αραχτός με το τσιγάρο, χαζεύει το τοπίο.
Κάποια στιγμή δίπλα στην BMW έρχεται ένας με μια Mercedes και κάνει στον οδηγό της BMW:
-Χαιρετώ το χελωνάκι της εθνικής, και το σανιδώνει.
Τα παίρνει στο κρανίο ο οδηγός της BMW και καρφώνει το πόδι του στο γκάζι. Τελικά καταλήγουν τα δυο αυτοκίνητα να κάνουν άγρια κόντρα, τρέχοντας γύρω στα διακοσαπενήντα χιλιόμετρα την ώρα. Ο άλλος από πίσω να κορνάρει απεγνωσμένα αλλά ο οδηγός της BMW είναι τόσο απορροφημένος με την κόντρα που τον έχει ξεχάσει τελείως.
Πιο κάτω είναι ένα περιπολικό της τροχαίας, βλέπει να περνούν, σαν σίφουνες τα τρία αυτοκίνητα και τρέχει να δώσει αναφορά στον ασύρματο.
-Εδώ όχημα 326, μόλις είδα κάτι τελείως τρελό.
-Τι πράγμα εννοείς;
-Μόλις πέρασαν μια BMW και μια Mercedes τρέχοντας με 250 χιλιόμετρα.
-Και που το παράξενο, τον ρωτάνε από τον ασύρματο.
-Από πίσω σε απόσταση ενός μέτρου έτρεχε και ένα Autobianci με 250 χιλιόμετρα και κόρναρε, κιόλας, για να προσπεράσει!