14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Σκέφτομαι τον Λούκας, καμιά φορά και τον φαντάζομαι σε αυτή την ομάδα και λέω... Σάλπι, τεχνίτης δεν είσαι με τα δίχτυα έχεις μαλώσει αλλά... Ξέρεις μπάλα. Μονό εσύ ρε Πόντιε, θα μπορούσες να το καταφέρεις αυτό!
Όταν ήμαστε ΜΙΑ ΠΑΟΚ οικογένεια υπάρχουν και καλά αποτελέσματα!
@Απόστολε, σκοράρει η όχι μακάρι!!! Ας δείξει αυτή την αγωνιστική διάθεση και θα περάσουμε. Όχι γιατί ενθουσιάστηκα. Αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα οικογένεια. Ρίγος όταν είδα τον Κίτσιου, να αγκαλιάζει τον Σκόνδρα, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όπου ο δεύτερος "έφαγε" την θέση του εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του.
Ο Άγγελος έκανε την ομάδα του ΠΑΟΚ ένα σώμα. Αυτό και μόνο μου δίνει τη θετική ενέργεια ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Ο Σάλπι, θα είναι σημείο αναφοράς σε αυτό το παιχνίδι και δεν θα πέσω έξω νομίζω.
Πάμε γερά και κάτω το κεφάλι.
Όταν ήμαστε ΜΙΑ ΠΑΟΚ οικογένεια υπάρχουν και καλά αποτελέσματα!
@Απόστολε, σκοράρει η όχι μακάρι!!! Ας δείξει αυτή την αγωνιστική διάθεση και θα περάσουμε. Όχι γιατί ενθουσιάστηκα. Αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα οικογένεια. Ρίγος όταν είδα τον Κίτσιου, να αγκαλιάζει τον Σκόνδρα, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όπου ο δεύτερος "έφαγε" την θέση του εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του.
Ο Άγγελος έκανε την ομάδα του ΠΑΟΚ ένα σώμα. Αυτό και μόνο μου δίνει τη θετική ενέργεια ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Ο Σάλπι, θα είναι σημείο αναφοράς σε αυτό το παιχνίδι και δεν θα πέσω έξω νομίζω.
Πάμε γερά και κάτω το κεφάλι.
- kataramenos5
Εκει κόλλησες ρε Αλε?Ale έγραψε:eorptol έγραψε:...και το λέω εγω που τον κραζω:)...
![]()
![]()
Εδω καταρέει το σύμπαν γύρω μας.Στο σχόλιο :
πήραμε την απάντησησημερα ηταν η καλυερη του εμφανιση εδω και παρα πολυ καιρο
danirifle έγραψε:όντως

Μετά μου λετε δε πιστεύετε στα θαυματα της Παναγιάς.

Αναμένω εγκωμιαστικό σχόλιο απο Κρανατο και λοιπες δημοκρατικές δυνάμεις.
- ΑποστόληςΑ
Επειδή ήμουν στο γήπεδο θυμάμαι τη στιγμή, στο πρώτο ημίχρονο, που φεύγει από τα δεξιά ο Σαλπι (μπροστά μου) και βλέπω κάποιον να σπριντάρει δίπλα του με εκπληκτική ταχύτητα. Ο Σάλπι του έδωσε την πάσα, σωστά κι αυτή τη φορά, ο άλλος σούταρε, απέκρουσε αν θυμάμαι καλά ο τερματάς και ο Kace που ακολουθούσε σημάδεψε το δοκάρι.
(ο άλλος ήταν ο Σκόνδρας).
Μπορεί όντως να μην σκόραρε, αλλά οι πάσες (και οι σέντρες) του ήταν όλες πολύ σωστές. Από αυτόν εξάλλου ξεκίνησε το πρώτο γκολ, από δική του σέντρα και το 4ο. Περίμενα ότι θα σκοράρει ώστε να ανέβει και η ψυχολογία του, αλλά δεν χρειάστηκε.
(ο άλλος ήταν ο Σκόνδρας).
Μπορεί όντως να μην σκόραρε, αλλά οι πάσες (και οι σέντρες) του ήταν όλες πολύ σωστές. Από αυτόν εξάλλου ξεκίνησε το πρώτο γκολ, από δική του σέντρα και το 4ο. Περίμενα ότι θα σκοράρει ώστε να ανέβει και η ψυχολογία του, αλλά δεν χρειάστηκε.
Μια χαρά έπαιξε την Κυριακή.Dinos_Liverpool έγραψε:Ωραία η ατάκα σου, αλλά πες μας άμα χθες σου άρεσε ή όχι.
- kataramenos5
Το ερώτημα που με βασανίζει απ την Κυριακή είναι τι θέση παίζει επιτέλους ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης?Δεξί ψευδομπακ (ο Σονδρας ήταν μονίμως μπροστα του 10 μετρα)με καθήκοντα προωθημένου μέσου με εμφαση στην τροφοδοσία του overlapιζοντος δεξιου virtual μπακ ειναι ο αδόκιμος ορος που μου έρχεται το μυαλό.Καθε πρόταση δεκτή. 

- Μπαρκαρούτσος
Στις 11άδες μπροστά δεξιά τον δηλώνουν πάντως.. Στο χόρτο δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει.. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την Κυριακή να έχει τη μπάλα ο Γλύκος να εκτελέσει ελεύθερο στο β' ημίχρονο και να είναι άδεια η δεξιά μας πλευρά από το κέντρο και μπροστά! Ο Σκόνδρας ήταν σχεδόν στο κέντρο..
- Dinos_Liverpool
Καρέλια, είσαι θαρραλέος και δίκαιος (ώρες-ώρες, ε;) και ανακαλώ όσα σου έχω σούρει από μέσα μου, ορισμένες φορές...
Ε, τι να κάνουμε είμαι η εξαίρεση στον κανόνα.
Σε αντίθεση με άλλους που έχουν κάνει την κωλοτούμπα επιστήμη. (χωρίς φατσούλα για να τονίσω της σοβαρότητα της δήλωσης).

Σε αντίθεση με άλλους που έχουν κάνει την κωλοτούμπα επιστήμη. (χωρίς φατσούλα για να τονίσω της σοβαρότητα της δήλωσης).
- ΑποστόληςΑ
Ο Σαλπι είναι ο παίκτης που μπερδεύει τους αντιπάλους. Ουδείς γνωρίζει σε ποια θέση αγωνίζεται κι έτσι δεν μπορει να τον μαρκάρει κανείς.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γεια σου ρε μητσο ...
Στα 33 σου καταφερες να μην εχεις θεση μεσα στο γηπεδο!!
Ενας εσυ και ενας ο CR7
Στα 33 σου καταφερες να μην εχεις θεση μεσα στο γηπεδο!!
Ενας εσυ και ενας ο CR7

- kataramenos5
Αθόρυβος αλλα παντα σε ετοιμότητα.Το αθώο κι ατάραχο βλεμα παραπλανει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σαλπι είναι ο παίκτης που μπερδεύει τους αντιπάλους. Ουδείς γνωρίζει σε ποια θέση αγωνίζεται κι έτσι δεν μπορει να τον μαρκάρει κανείς.
Κατα βαθος πρόκειται για μια φονική μηχανή που εκμεταλλευόμενη την υψομετρική
διαφορα με το χόρτο περνά απαρατήρητη .Οταν θα τον αντιληφθεί ο αντίπαλος εξτρέμ
θα ειναι πλεον πολύ αργά.

- ΑποστόληςΑ