4.Γιώργος Κατσικάς
- Dinos_Liverpool
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
μακαρι στα 24 σου να καταφερες να βρεις τροπο να διαχειριστεις το ψυχολογικο σου θεμα.
θελω να σε δω σε ενα παιχνιδι οπου η αμυνα μας θα πιεστει πολυ και θα ειναι παιχνιδι υψηλης πιεσης
θελω να σε δω σε ενα παιχνιδι οπου η αμυνα μας θα πιεστει πολυ και θα ειναι παιχνιδι υψηλης πιεσης
Ελπίζω να μην κάνει καμιά π@π@ρι@ την Πέμπτη. Είναι ματς-σταθμός για την (μετα-ΠΑΟΚ) καριέρα του...
To σωστό θα ήταν να την σπάσει αριστερά πριν του γίνει φάουλslidar έγραψε:Ξεχύθηκες στην αντεπιθεση σαν ασπρο ατι.. μπηκες σφηνα ως κρυφος επιθετικος.. σκας ποδια στον αμυντικο και περνουμε το φαουλ που παστελωνει ο ρουμανος..
Ονειρο ζω..
Πέρα από αυτό ευτυχώς ή δυστυχώς εγώ τον έχω κρυφό πουλέν από την κεφαλιά-γκολ που έβαλε στον άρη
Μακάρι να στρώσει χαρακτήρα και να πάει καλά και στα δύσκολα
Ένδειξη της κάποιας αυτοπεποίθησής του είναι η τρίπλα που σκάει στον George, με τη μπάλα να τη σπάει κάτω από τα δικά του πόδια και να αδειάζει τον επιθετικό.
Ριψοκίνδυνο βέβαια καθώς μπορεί έμπειρος επιθετικός να την τσιμπήσει, αλλά είναι ένα δείγμα κι αυτό.
Βέβαια το έκανε στο 4- 0.
Μακάρι να τα καταφέρει. Μακάρι...
Ριψοκίνδυνο βέβαια καθώς μπορεί έμπειρος επιθετικός να την τσιμπήσει, αλλά είναι ένα δείγμα κι αυτό.
Βέβαια το έκανε στο 4- 0.
Μακάρι να τα καταφέρει. Μακάρι...
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ αυτό ήθελα, αλλά υπάρχει περίπτωση να ήταν ο συμπαίκτης του off-side και γι' αυτό να προτίμησε να κάνει την ατομική προσπάθεια.mike έγραψε:To σωστό θα ήταν να την σπάσει αριστερά πριν του γίνει φάουλslidar έγραψε:Ξεχύθηκες στην αντεπιθεση σαν ασπρο ατι.. μπηκες σφηνα ως κρυφος επιθετικος.. σκας ποδια στον αμυντικο και περνουμε το φαουλ που παστελωνει ο ρουμανος..
Ονειρο ζω..
Κακώς δεν έκανε πάσα σε πρώτο χρόνο και έπειτα όντως ήταν οφσάιντ ..κάκιστη αντίδραση για μένα
Ο κατσίκας αναδεικνύεται- προστατεύεται από την τακτική αγφελου ..όταν είτε λόγω κούρασης, -αντιπάλου η τη δούμε Μπάγερν σταματήσουμε το πρέσινγκ θα φανεί ατομικά αν άλλαξε ΚΤ για όχι
Ο κατσίκας αναδεικνύεται- προστατεύεται από την τακτική αγφελου ..όταν είτε λόγω κούρασης, -αντιπάλου η τη δούμε Μπάγερν σταματήσουμε το πρέσινγκ θα φανεί ατομικά αν άλλαξε ΚΤ για όχι
Για τον Κατσικά μιλάμε..Προφανώς δεν έχει την εμπειρία ή και τις ικανότητες να ξεδιπλώσει αντεπίθεση,ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ αυτό ήθελα, αλλά υπάρχει περίπτωση να ήταν ο συμπαίκτης του off-side και γι' αυτό να προτίμησε να κάνει την ατομική προσπάθεια.mike έγραψε:To σωστό θα ήταν να την σπάσει αριστερά πριν του γίνει φάουλslidar έγραψε:Ξεχύθηκες στην αντεπιθεση σαν ασπρο ατι.. μπηκες σφηνα ως κρυφος επιθετικος.. σκας ποδια στον αμυντικο και περνουμε το φαουλ που παστελωνει ο ρουμανος..
Ονειρο ζω..
- zarathustra79
Κ όμως. Ο κατσικάς ήταν πάντα καλός με τη μπάλα στα πόδια. Τα λάθη του είναι (ήταν;) κυρίως στις τοποθετήσεις του.
εμένα εντύπωση μου έχουν κάνει και οι σωστές μακρινές μεταβιβάσεις του, πράγμα που σημαίνει (όπως όλα τα "πρέπει" στο ποδόσφαιρο) ότι και τη σκέψη έχει, αλλά και την αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
nothu έγραψε:Να πουμε κι ενα ευχαριστω στον πατερα του..

Είναι κάτι που λέγεται εδώ;