8.Hedwiges Maduro
Re: 8.Hedwiges Maduro
Ναι ρε παιδια μαζι σας το εδειξε κιολας οτι μπορει,αλλα οταν θελει τοσο καιρο να αποθεραπευτει απο μια θλαση αυτο σημαινει οτι το σωμα του δεν ειναι για πολλα πολλα.
- chriskirmo
Αυτες οι υποτροπες....πφφ τι να πεις.Κριμα και προσωπικα τον εχω μια αδυναμια :/ Παλι καλα που ο Τζιωλης πηρε την θεια φωτιση και προς το παρον κρινεται ανταξιος.
- Μπαρκαρούτσος
- chriskirmo
Καλως σας βρηκα ΠΑΟΚαρε μου! Εχετε κανει φοβερη δουλεια στο site να το ξερεται.Ακρως ΠΑΟΚτσιδικο και καλυπτει ολα τα θεματα.Συγχαρητηρια.
- Μπαρκαρούτσος
- Aureliano Buendia
Desperando, πώς το εννοείς;desperando έγραψε:καμια μα καμια σχεση η περιπτωση μαντουρου με αυτη του μαρτενς
Δεν έχω κάτι σπουδαίο από τον Μαντούρο πάντως, ως τώρα.
Με το που βγήκε στο ματς με τον Πλατανιά, η ομάδα κέρδισε σε ταχύτητα,
μου φαίνεται επίσης κάπως υπερβολικό να παίζουν μαζί με τον Τζιόλη
και ο Τζιόλης μου φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση.
- ΑποστόληςΑ
Ο Maduro χρειάζεται για να ξεκουράζει τον Τζιόλη. Ούτε κατά διάνοιαν δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το παιχνίδι των Kace, Τζανδάρη.
-
ε οχι και ετσι . αν ειναι καλα ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω απο τζιολη. με τζανδαρη και και κατσε ειναι αλλο στυλ οποτε δε συγκρινονται αμεσα. και παλι ομως ειναι πολυ ποιοτικος παικτης.απλα ατυχος με τους πολλους τραυματισμους του.
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι τώρα δεν την έχω δει αυτήν την κλάση, όπως δεν είδα σχεδόν τίποτε και από τον Μάρτενς. Μακάρι να δω στη συνέχεια.
- Black&White
Σημαντούρο!!!chriskirmo έγραψε:Παιδια τλκ τι γινεται με τον σημαδουρο? Ποτε θα επιστρεψει? υποτιθεται γυρωξ στης 20 επρεπε να ηταν ετοιμος.
Ο παιχτης λεγεται μαντουρο αδελφε...
Καλως ηλθες..
sourmenetes

- pisakaipoupoula
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν ειναι λογικο να κερδισει η ομαδα σε ταχυτητα απο την στιγμη που βγηκε ο ενας απο τους δυο πυργους 6αρια?Aureliano Buendia έγραψε:Desperando, πώς το εννοείς;desperando έγραψε:καμια μα καμια σχεση η περιπτωση μαντουρου με αυτη του μαρτενς
Δεν έχω κάτι σπουδαίο από τον Μαντούρο πάντως, ως τώρα.
Με το που βγήκε στο ματς με τον Πλατανιά, η ομάδα κέρδισε σε ταχύτητα,
μου φαίνεται επίσης κάπως υπερβολικό να παίζουν μαζί με τον Τζιόλη
και ο Τζιόλης μου φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση.
και ο τζιολης αν εβγαινε το ιδιο αποτελεσμα θα υπηρχε.
στα φιλικα ηταν απο τους καλυτερους παικτες και σε πολυ καλη κατασταση αλλα το παιδι απο στοπερ που ηταν τον εκαναν αμυντικο χαφ,ε δεν μπορουμε τωρα εμεις να τον κανουμε 8-10αρι.
αν θυμασαι στα δυομιση επισημα επαιζε κατι μεταξυ σε 8 και 10
οσο για την συγκριση με τον τζιολη (ολοι γνωριζουν οτι τον παικτη τον εχω σε μεγαλη εκτημιση) πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερος σε οτι εχει σχεση με την δημιουργια και την αναπτυξη του παιχνιδιου.
ειναι παικτης που παιζει πολυ πιο γρηγορα και εκτος απο τις διαγωνιες μεταβιβασεις που εχει ο τζιολης αυτος παιζει πολυ καλυτερα καθετα.ενω ανασταλτικα ειναιστα ιδια περιπου επιπεδα.
υγ τα λαθη των 2-3 πρωτων επισημων παιχνιδιων ηταν η προσπαθεια να χωρεσουν στην ιδια ενδεκαδα τζιολης και μαντουρο (κατι περα απο καθε λογικη) και η χρεισιμοποιηση το σαλπι σαν αριστερο εξτρεμ.
με το που διορθωθηκαν αυτες οι δυο ανορθωγραφιες η ομαδα επαιξε σπουδαιο ποδοσφαιρο
υγ2 σε περιπτωσεις υποτροπης τραυματισμου (και ειδικοτερα θλασης) τις περισσοτερες φορες αυτος που δεν φταιει ειναι ο ιδιος ο ποδοσφαιριστης
- Aureliano Buendia
Ε γι' αυτό σε ρωτάω, γιατί ξέρεις ότι θα δώσεις τεκμηριωμένη απάντηση
Όσο για το τελευταίο που αναφέρεις, εννοείς ότι τον βάλαμε πιο γρήγορα
σε φουλ ρυθμούς προπόνησης απ' ότι θα έπρεπε?

Όσο για το τελευταίο που αναφέρεις, εννοείς ότι τον βάλαμε πιο γρήγορα
σε φουλ ρυθμούς προπόνησης απ' ότι θα έπρεπε?
"Πιστεύω ότι θα ήταν πιο εύκολο για μένα να πάρω περισσότερα παιχνίδια στην εθνική, αν έπαιζα στον Άγιαξ, γιατί είναι λογικό να σε βλέπουν όλοι περισσότερο στις αναμετρήσεις που παίρνεις μέρος. Όταν δεν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα βγαίνεις γρήγορα εκτός... κάδρου"
Κατσε ρε συ Μαντουρε παληκαρι μου λιγο.... δηλαδη εισαι επιπεδου εθνικης Ολλανδιας ας πουμε και σε αδικει το οτι παιζεις στον ΠΑΟΚ. Μα αν ησουν τετοιου επιπεδου, λογικα θα εβγαζες ματια στη superleague, και βγαζοντας ματια θα ειχες πιθανοτητες να κληθεις... εδω δεν παιζεις βασικος στον ΠΑΟΚ λεμε...
Κατσε ρε συ Μαντουρε παληκαρι μου λιγο.... δηλαδη εισαι επιπεδου εθνικης Ολλανδιας ας πουμε και σε αδικει το οτι παιζεις στον ΠΑΟΚ. Μα αν ησουν τετοιου επιπεδου, λογικα θα εβγαζες ματια στη superleague, και βγαζοντας ματια θα ειχες πιθανοτητες να κληθεις... εδω δεν παιζεις βασικος στον ΠΑΟΚ λεμε...