KOSTAS54 έγραψε:4η ομάδα για υποβιβασμό.
Τελικά βλεπω να υποβιβαζονται 17 ομάδες φέτος.
Σημ. Καιρός να αναγνωρισθεί η προσφορά και η αξία του μόνιμα υπο αμφισβήτηση Τζιωλη.
Να μη ξεχάσουμε και τον Σαλπι σε νεο ρόλο, που ήταν καταπληκτικός!
+ όσα γουστάρεις!!
cellophan έγραψε:(...) και δεύετρον γιατί ο Γλύκος έχει δέσει πολύ καλά σαν παγκότερμα σε αυτό το σύστημα που παίζει ο Αναστασιάδης.
Μπακότερμα είναι, από το μπακ (αμυντικός) βγαίνει, άσχετα που πολλοί από συνήθεια το λένε προφορικά "παγκότερμα".. Δεν είναι και στον πάγκο και στο τέρμα!
PAOK_Antarctica έγραψε:Τρελή μπαλίτσα στο πρώτο, ειδικά στο 4ο γκολ μέσα στο γήπεδο ακούστηκε ένα μαζικό "ΓΚΟ - Α - Α - ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ"!
Άσε, 4 εναλλαγές συναισθημάτων σε μια φάση, ένα μίνι έμφραγμα πρέπει να το πάθαμε όλοι!!
dimbar έγραψε:Για άλλον εναν αγώνα φύγαμε απογοητευμένοι.
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό που βλέπουμε!
Που είναι οι νίκες με 1-0;;;;;;;;;
Που είναι οι επικές ανατροπές;;;;;;
Δεν ξαναπάω γήπεδο, πες τα αδερφέ...
elvetos giatros έγραψε:Y.Σ. Κανένας από Αθηνα μπορεί να μας βρει εισιτήρια;;...χρειάζομαι δυο για το Kαραιταβλι!
Το επαναφέρω να το δουν κι άλλοι..
Lakistuta έγραψε:PS. Την ιδια ωρα που μπαινανε τα 4 η κορακλα μου πηρε αποφαση να περπατησει..αντε μεσα στη βδομαδα να μιλησει

Με συγκίνησες ρε γαμώτο.. Να σε ζήσει και να την δεις να περπατάει και να κλείνει σπίτια!!
sourmenetes έγραψε:Στα του κοσμου...
Ας μην κατηγορουμε ετσι ευκολα και το λεω εγω που πολλες φορες τα εχω βαλει με τον κοσμο.
15000 ειναι 15000.
Εγω ακουσα μια κερκιδα χθες πολυ καλη με παλμο με συνθηματα που γουσταρε.
Καλυτερα 15000 που να γουσταρουν παρα 25000 με κινητα,γκομενακια και τα χαζα που βλεπαμε πολλες φορες.
Ετσι δεν ειναι ρε μαγκες???
Για μενα απο δω και περα το εισητηριο πρεπει να πεσει στα 5 ευρω στην 4-7-8 και στα 10 ευρω στις 5-6.Μπορουνε και οι συνδεσμοι και εμεις να στειλουμε μια επιστολη.Ακομα και τα 5 ευρω σε πολλους φαινονται ως διαφορα,ας μην ξεχναμε την οικονομικη κατασταση.
Σιγουρα πολλοι ειναι που πανε μονο στα μεγαλα ματς,αλλα και πολλοι το σκεφτονται...
Όντως είχε πολλή όρεξη η κερκίδα, λίγο παραπάνω συνθήματα με 5-6 από άλλες φορές, ρυθμός, πολλή όρεξη και συμμετοχή στα συνθήματα κατά του γαύρου (αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό...). Με 5 ευρώ εισιτήριο πιστεύω σίγουρα θα είχαμε παραπάνω λαό, εγώ θα το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω να πάω, τώρα πάω με τράκες φίλων..
Στα του αγώνα, φοβερό πρώτο ημίχρονο, ακόμη μια φορά ασφυκτικό pressing στο δικό τους μισό του γηπέδου, πέρασαν το κέντρο πρώτη φορά στο 30'-35'!!
Αυτό για όσους είπαν ότι ο Άγγελος είναι απαρχαιωμένος...
Σε λίγο και οι ελάχιστοι δύσπιστοι θα πιστέψουν!