Ekatnetworkltd έγραψε:Το 4-0 του ΠΑΟΚ σεισμός για όλη τη χώρα – Φωταγωγήθηκε το γήπεδο της Τούμπας.
Βουβός, πνιγμένος σχεδόν ενθουσιασμός, άφησε άφωνο έναν κόσμο, τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. με την λαχτάρα και την γλύκα μιας νίκης που έφθασε στο ασύγκριτο επίπεδο του 4-0 σε βάρος του Ολυμπιακού. Τον άφησε άφωνο στο αντίκρυσμα του ηλεκτρονικού ταμπλώ του σταδίου Καραϊσκάκη που δεν δίσταζε να αλλάζει κάθε τόσο σκηνικό γράφοντας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4…
Από την υποδοχή θριάμβου στο αεροδρόμιο:
(…..)
Ο μόνος που κατόρθωσε να ξεφύγει από τους παραληρούντες οπαδούς του Δικεφάλου ήταν ο προπονητής κ. Λόραντ. Αθόρυβα, όπως αθόρυβη είναι και η δουλειά που κάνει στην ομάδα, κατόρθωσε να βρει ήσυχους διαδρόμους ανάμεσα από το σφιχταγκαλιασμένο πλήθος και να φτάσει στο αυτοκίνητό του. Όταν αναζητήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ήταν πολύ αργά. Η φυγή αυτή του Λόραντ ίσως να είχε βαθύτερα αίτια. Ήταν μια σιωπηλή απάντηση προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ που δεν δίστασε να τον πετροβολήσει ακόμη, όταν η ομάδα ήταν στο μεταβατικό στάδιό της. Ήταν η σιωπηλή απάντηση προς όλους αυτούς που τον κυνήγησαν παντιοτρόπως…
ΠΛ. ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
εφημερίδα “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” 6/1/1976
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
tsou έγραψε:αγγελάρα μου, τα αγγελόσκυλα σαν και εμένα δε θα σου πούνε τίποτα θετικό τώρα στα καλά.θα περιμένουμε τα άσχημα για να σε στηρίξουμε όταν ειδήμονες των ΑΡΔ και κόλ(α)κες του δήθεν σύγχρονου ποδοσφαίρου θα σε γκρεμίζουνε και θα σε απαξιώνουνε αποκαλώντας σε τσοπάνη, κομπλεξικό και αναχρονιστικό.
εδώ θα είμαστε.
Ναι ρε φίλε στο μυαλό μου είσαι .
Μπραβο και παλι Αγγελε για την ομαδαρα που εφτιαξες σε χρονο ρεκορ.
Επειδη μας λειπει περισσοτερο ενα πρωταθλημα παρα μια ευρωπαικη διακριση, θα ηθελα να διχειριστεις και τα 2 επομενα ματς απο τωρα και οχι ενα ενα. Ξερω οτι αυτα που ειπες ηταν για ξεκαρφωμα και απο τωρα σκεφτεσαι το διπλο ή το Χ στη χαβουζα. Μηπως λοιπον πρεπει να ξεκουρασεις καποιους την Πεμπτη?
Θα ηθελα με τη Γκινκαμπ
Ιτανζ
Κιτσιου Βασαιτη Ποζατζιδη Σπυρο
Δελληγιαννιδη Σαββιδη Γκολασα Ποζογλου
Μαρτενς
Κουλουρης
Μη σου πω και Γακουμη για στοπερ
Επειδη μας λειπει περισσοτερο ενα πρωταθλημα παρα μια ευρωπαικη διακριση, θα ηθελα να διχειριστεις και τα 2 επομενα ματς απο τωρα και οχι ενα ενα. Ξερω οτι αυτα που ειπες ηταν για ξεκαρφωμα και απο τωρα σκεφτεσαι το διπλο ή το Χ στη χαβουζα. Μηπως λοιπον πρεπει να ξεκουρασεις καποιους την Πεμπτη?
Θα ηθελα με τη Γκινκαμπ
Ιτανζ
Κιτσιου Βασαιτη Ποζατζιδη Σπυρο
Δελληγιαννιδη Σαββιδη Γκολασα Ποζογλου
Μαρτενς
Κουλουρης
Μη σου πω και Γακουμη για στοπερ
Αλλαγές θα κάνει είπε αλλά τόσες πολλές δύσκολα.. Ίσως οι χτεςίνες αλλαγές να ναι βασικοί
tsou έγραψε:αγγελάρα μου, τα αγγελόσκυλα σαν και εμένα δε θα σου πούνε τίποτα θετικό τώρα στα καλά.
Οπότε, μένει σε εμάς, τα μή αγγελόσκυλα, να πούμε (μετά από τον κακό) και έναν καλό λόγο για το δεμένο σύνολο που παρουσιάζει στο χορτάρι ο προπονητής μας.
Εξαιρετική εμφάνιση χθες, με πολύ καλή προετοιμασία που βγήκε στο γήπεδο. Αμυντικά: Και από το κέντρο τους έκοψες με τα τρία χαφ και στα πλάγια όποτε πήγαιναν την μπάλα, έπεφταν σαν καμικάζι οι δικοί μας και τις γιόμες τους αντιμετωπίσαμε εύκολα και στα στημένα τους ήμασταν συγκεντρωμένοι. Επιθετικά: Χτύπησες στο αργό κέντρο άμυνάς τους, δεν σου βγήκε αυτό, αλλά είχες και δεύτερο τρόπο από τα πλάγια μπακ. Λίγες αναλογικά φάσεις, αλλά πλέον σκοράρει ο καθένας. Ο Ρατς πρέπει να έβαλε δύο γκολ σε ένα ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ ο Σκόνδρας σε κάθε παιχνίδι πατάει περιοχή (ποιός να μας τό 'λεγε)! Και στο δεύτερο ρίχνεις Μάρτενς και Γκολάσα και κρατάς την μπάλα εύκολα.
Μας φτιάχνεις ένα τριήμερο (μέχρι το ματς στον Ατλαντικό) που θέλουμε να περάσει όσο πιο αργά γίνεται. 5η αγωνιστική, μόνοι πρώτοι, μόνοι αήττητοι, καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα.
Όνειρο ζω, μήν με ξυπνάτε.
Με έχεις εκπλήξει ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ, δεν περίμενα με τίποτα αυτό που βλέπω στα τελευταία ματς.
Χαίρομαι όσο τίποτα να γίνομαι ρόμπα κάθε αγωνιστική, όσο παρουσιάζεις τέτοια εικόνα ομάδας.
Χαίρομαι όσο τίποτα να γίνομαι ρόμπα κάθε αγωνιστική, όσο παρουσιάζεις τέτοια εικόνα ομάδας.
- trelopaoki444
Οταν προσεληφθεις ειπα κ γω οπως πιστευω κ πολλοι αλλοι ''μα με Αγγελο στην εποχη Σαββιδη? Δεν υπηρχαν αλλοι προπονητες? '' χωρις βεβαια να εχω προβλημα με την παρτυ σου (ισα ισα με σενα προπονητη εχω δει μεγαλες χαρες).
Ασφαλως ο προτερος βιος σου στην ομαδα με εκανε να εχω τη δεουσα υπομονη και να περιμενω να δω τα ΕΡΓΑ σου (εδω εκανα υπομονη οταν ειχα Φριγγερ με σενα δε θα εκανα?)
Πλεον ακομα κ οι οποιες αμφιβολιες μου εχουν παραμεριστει. Υπαρχουν πολλα ''αλλά'' οπως αν θα αντεξει η ομαδα σε αυτους τους ρυθμους, αν εχει φορμαριστει πολυ νωρις, αν εχεις οντως 27 παιχτες κλπ. Δε με νοιαζει γιατι μου εχεις αποδειξει ηδη οτι οι ομαδες κανουν τους παιχτες κ οχι το αντιθετο οπως προσπαθουν χρονια να μας πεισουν οι αρδ. Ακουω πλεον πολλα αδερφια να καταλαβαινουν οτι ο Κατσικας δεν ειναι κατσικι, ο Σκονδρας δεν εχει ξεχασει τη μπαλα που επαιζε στον Ατρομητο, ο Τζιολης δεν ειναι παλαιμαχος, ο Σαλπι δεν ειναι αμπαλος και τοσα αλλα.
Ο ποδοσφαιριστης δεν ειναι κομπιουτερ να τον προγραμματισεις για να παιξει οπως εχεις στο μυαλο σου. Οι παιχτες (ειδικα οσοι παιζουν στο χαμηλο επιπεδο της Σουπαλιγκ) χρειαζονται εναν ανθρωπο να τους μαθει με απλο τροπο πως να κινουνται μεσα στο γηπεδο ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και πανω εκει θα βγαλουν σιγα σιγα και το ατομικο τους ταλεντο. Πιστη σε ενα απλο και κατανοητο πλανο χρειαζονται κ ολα τα αλλα ερχονται μονα τους...
Αγγελε ευχαριστω, οτι κ αν γινει ολη την υπολοιπη χρονια, ακομα κ αν αποκλειστεις απο κυπελλο, γιουροπα κ τερματισεις τριτοτεταρτος, εγω ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι στο γηπεδο βλεπω ΠΑΟΚ
Ασφαλως ο προτερος βιος σου στην ομαδα με εκανε να εχω τη δεουσα υπομονη και να περιμενω να δω τα ΕΡΓΑ σου (εδω εκανα υπομονη οταν ειχα Φριγγερ με σενα δε θα εκανα?)
Πλεον ακομα κ οι οποιες αμφιβολιες μου εχουν παραμεριστει. Υπαρχουν πολλα ''αλλά'' οπως αν θα αντεξει η ομαδα σε αυτους τους ρυθμους, αν εχει φορμαριστει πολυ νωρις, αν εχεις οντως 27 παιχτες κλπ. Δε με νοιαζει γιατι μου εχεις αποδειξει ηδη οτι οι ομαδες κανουν τους παιχτες κ οχι το αντιθετο οπως προσπαθουν χρονια να μας πεισουν οι αρδ. Ακουω πλεον πολλα αδερφια να καταλαβαινουν οτι ο Κατσικας δεν ειναι κατσικι, ο Σκονδρας δεν εχει ξεχασει τη μπαλα που επαιζε στον Ατρομητο, ο Τζιολης δεν ειναι παλαιμαχος, ο Σαλπι δεν ειναι αμπαλος και τοσα αλλα.
Ο ποδοσφαιριστης δεν ειναι κομπιουτερ να τον προγραμματισεις για να παιξει οπως εχεις στο μυαλο σου. Οι παιχτες (ειδικα οσοι παιζουν στο χαμηλο επιπεδο της Σουπαλιγκ) χρειαζονται εναν ανθρωπο να τους μαθει με απλο τροπο πως να κινουνται μεσα στο γηπεδο ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και πανω εκει θα βγαλουν σιγα σιγα και το ατομικο τους ταλεντο. Πιστη σε ενα απλο και κατανοητο πλανο χρειαζονται κ ολα τα αλλα ερχονται μονα τους...
Αγγελε ευχαριστω, οτι κ αν γινει ολη την υπολοιπη χρονια, ακομα κ αν αποκλειστεις απο κυπελλο, γιουροπα κ τερματισεις τριτοτεταρτος, εγω ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι στο γηπεδο βλεπω ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω ούτε τα Αγγελόσκυλα περίμεναν τέτοια επίδοση.
Θα κρατάω "αρχείο":
10 υπέρ - 2 κατά στην Ευρώπη, 1 ήττα και 2 νίκες σε 3 αγώνες
0 υπέρ - 1 κατά στο κύπελλο, 1/1 ήττες
13 υπέρ - 1 κατά στο πρωτάθλημα, 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 αγώνες
Σύνολο: 23 υπέρ, 4 γκολ κατά, 6 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες σε 9 αγώνες.
Εδώ τα συνολικά στατιστικά μας στο πρωτάθλημα.
Θα κρατάω "αρχείο":
10 υπέρ - 2 κατά στην Ευρώπη, 1 ήττα και 2 νίκες σε 3 αγώνες
0 υπέρ - 1 κατά στο κύπελλο, 1/1 ήττες
13 υπέρ - 1 κατά στο πρωτάθλημα, 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 αγώνες
Σύνολο: 23 υπέρ, 4 γκολ κατά, 6 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες σε 9 αγώνες.
Εδώ τα συνολικά στατιστικά μας στο πρωτάθλημα.
roman ως γνήσιο αγγελόσκυλο απο την ημέρα που τον είδα (μάλλον άκουσα) για πρωτη φορα στα ασπρόμαυρα ως προπονητή θα σου πω οτι εχεις δίκιο
ΔΕΝ περίμενα αυτο που βλέπω! το φαντζόμουν όμως τοσα χρόνια οταν σκεφτόμουν ΤΙ θα μπορούσε να κάνει ο Αγγελος με παίχτες πληρωμένους και διαλεγμένους με τα χαρακτηριστικά που αυτός γουστάρει!
ΠΕΡΙΜΕΝΑ όμως μια ομαδα που σκυλιάζει, μια ομαδα που οταν επιτίθεται το κάνει κατα κύματα και μια ομάδα πραγματικά ΠΑΟΚ όπως θεωρούμε εμείς οι "αραχνιασμένοι" τον ΠΑΟΚ...
εναν ΠΑΟΚ Λεοντιάδη, έναν ΠΑΟΚ Μαυρέα, έναν ΠΑΟΚ Λαγωνίδη και Σκαρτάδο.... (για να μην παω σε εποχές Αρίστου...)
εγω κύριοι έτσι έγινα ΠΑΟΚ (εποχές Αρίστου), έτσι ξανακ@@@@σα με τον ΠΑΟΚ (εποχες Αγγελου), έτσι ανανεώθηκα με τον ΠΑΟΚ (εποχές Ζαγοράκη) και έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΩ να τον βλέπω και ΠΑΛΙ!
οι μικρότεροι ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ και ΝΙΏΣΤΕ ΤΟ
αν δεν το χαρείτε τραβατε να γραφτείτε σε καναν ζουπερ τρία και να αναλύετε την Μπαρτσελόνα
δεν ειστε ΠΑΟΚ
ΔΕΝ περίμενα αυτο που βλέπω! το φαντζόμουν όμως τοσα χρόνια οταν σκεφτόμουν ΤΙ θα μπορούσε να κάνει ο Αγγελος με παίχτες πληρωμένους και διαλεγμένους με τα χαρακτηριστικά που αυτός γουστάρει!
ΠΕΡΙΜΕΝΑ όμως μια ομαδα που σκυλιάζει, μια ομαδα που οταν επιτίθεται το κάνει κατα κύματα και μια ομάδα πραγματικά ΠΑΟΚ όπως θεωρούμε εμείς οι "αραχνιασμένοι" τον ΠΑΟΚ...
εναν ΠΑΟΚ Λεοντιάδη, έναν ΠΑΟΚ Μαυρέα, έναν ΠΑΟΚ Λαγωνίδη και Σκαρτάδο.... (για να μην παω σε εποχές Αρίστου...)
εγω κύριοι έτσι έγινα ΠΑΟΚ (εποχές Αρίστου), έτσι ξανακ@@@@σα με τον ΠΑΟΚ (εποχες Αγγελου), έτσι ανανεώθηκα με τον ΠΑΟΚ (εποχές Ζαγοράκη) και έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΩ να τον βλέπω και ΠΑΛΙ!
οι μικρότεροι ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ και ΝΙΏΣΤΕ ΤΟ
αν δεν το χαρείτε τραβατε να γραφτείτε σε καναν ζουπερ τρία και να αναλύετε την Μπαρτσελόνα
δεν ειστε ΠΑΟΚ
RoMaN έγραψε:Νομίζω ούτε τα Αγγελόσκυλα περίμεναν τέτοια επίδοση.
Κάνεις λάθος, Roman. Το περίμενα εγώ. Απόδειξη η υπογραφή μου, που υπάρχει από πέρσι ακόμα.
Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα να πω Σαστάλεγα. Το Μάιο ελπίζω να το πω.
- Dinos_Liverpool
Χαίρομαι πάρα πολύ με ορισμένα σχόλια που γίνονται, αυτό είναι φυσικό, αλλά χαίρομαι διπλά και τρίδιπλα με σχόλια όπως του φίλου trelopaoki444!!!
Mεγάλη μπάλα από ένα μεγάλο μάστορα που κάνει πολλούς από εμάς να αναρωτιώμαστε εύλογα τι σκ@τ@ τα θέλαμε τα πειράματα τόσα χρόνια...
Σίγουρα, όμως, θα έρθουν και στραβές. Είτε δεν θα παίξουμε καλά, είτε η μπάλα θα πάει δοκάρι και έξω, είτε θα γίνουν λάθη. Εκεί είναι που χρειάζεται στήριξη για να μην αποδομηθεί αυτό που φτιάχνεται τώρα. Εκεί είναι που πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία. Είναι κρίμα να μην αφήσουμε αυτόν τον άνθρωπο να δουλέψει! Αυτόν που σε κάθε στραβή προτάσσει τον εαυτό του ως υπαίτιο, χωρίς κατ' ανάγκη να είναι. Αυτόν που του αρέσει η πειθαρχία, είναι όμως μαέστρος στην ψυχολογία! Βλέπουμε φέτος πράγματα και θαύματα!
Τέτοια ΜΠΑΛΑΡΑ έχω πάρα πολλά χρόνια να δω!
Παιδιά, κάτω έχουν αρχίσει να τρέμουν. Ας το απολαύσουμε και ας γεμίσουμε επιτέλους το γηπεδό μας. Είναι κρίμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι, με τα κακά τους και τα καλά τους, με τα στραβά τους και με τα σωστά τους να μην έχουν και τη δική μας αρωγή...
ΠΑΟΚΑΡΑ κυριολεκτικά, ΠΑΟΚΑΡΑ με ποδόσφαιρο ολοκληρωτικό, ΠΑΟΚΑΡΑ που ποδοπατάει τον αντίπαλο!
ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ...
Mεγάλη μπάλα από ένα μεγάλο μάστορα που κάνει πολλούς από εμάς να αναρωτιώμαστε εύλογα τι σκ@τ@ τα θέλαμε τα πειράματα τόσα χρόνια...
Σίγουρα, όμως, θα έρθουν και στραβές. Είτε δεν θα παίξουμε καλά, είτε η μπάλα θα πάει δοκάρι και έξω, είτε θα γίνουν λάθη. Εκεί είναι που χρειάζεται στήριξη για να μην αποδομηθεί αυτό που φτιάχνεται τώρα. Εκεί είναι που πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία. Είναι κρίμα να μην αφήσουμε αυτόν τον άνθρωπο να δουλέψει! Αυτόν που σε κάθε στραβή προτάσσει τον εαυτό του ως υπαίτιο, χωρίς κατ' ανάγκη να είναι. Αυτόν που του αρέσει η πειθαρχία, είναι όμως μαέστρος στην ψυχολογία! Βλέπουμε φέτος πράγματα και θαύματα!
Τέτοια ΜΠΑΛΑΡΑ έχω πάρα πολλά χρόνια να δω!
Παιδιά, κάτω έχουν αρχίσει να τρέμουν. Ας το απολαύσουμε και ας γεμίσουμε επιτέλους το γηπεδό μας. Είναι κρίμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι, με τα κακά τους και τα καλά τους, με τα στραβά τους και με τα σωστά τους να μην έχουν και τη δική μας αρωγή...
ΠΑΟΚΑΡΑ κυριολεκτικά, ΠΑΟΚΑΡΑ με ποδόσφαιρο ολοκληρωτικό, ΠΑΟΚΑΡΑ που ποδοπατάει τον αντίπαλο!
ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ...
- pisakaipoupoula