Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Φοβερά δουλεμένη ομάδα που καταφέρνει να καλύπτει τις αδυναμίες της. Τι να πω μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμενος κ χαίρομαι πάλι τον ΠΑΟΚ, σε ξεπέρασε το ποδόσφαιρο κ π@π@ρι@ μαντολες
Αμάν, ρε καταραμένε!
Δεν τον λυπάσαι τον καημένο τον Κόλκα;
Είναι και απασχολημένος τελευταία να μαζεύει λεφτά για τα εισιτήρια σε Φλωρεντία, Γαλλία, Λευκορωσία.
Άλλωστε γι' αυτό έχει σταματήσει να σχολιάζει τελευταία. Τον έχει φάει το μεροκάματο...
Δεν τον λυπάσαι τον καημένο τον Κόλκα;
Είναι και απασχολημένος τελευταία να μαζεύει λεφτά για τα εισιτήρια σε Φλωρεντία, Γαλλία, Λευκορωσία.
Άλλωστε γι' αυτό έχει σταματήσει να σχολιάζει τελευταία. Τον έχει φάει το μεροκάματο...
Μ αρέσει πέραν από τα αποτελέσματα που βλέπω σχέδιο σφραγίδα προπονητή..
Σύγχρονο ποδόσφαιρο , όχι ιδιαίτερη ποιότητα ατομικά , τα γκολ μπαίνουν κυρίως από την τρομερή ομαδική άμυνα .. Ελπίζω να μην παρασυρθούμε παίκτες κ οπαδοί ότι είμαστε επιθετικά κάτι ιδιαίτερο.:
Βλέπω διάφορα ακόμα και στους πανηγυρισμούς από τους χλιαρό θα περσινούς κλπ..άλλο κλίμα..θα φανεί στα δύσκολα βέβαια
Σύγχρονο ποδόσφαιρο , όχι ιδιαίτερη ποιότητα ατομικά , τα γκολ μπαίνουν κυρίως από την τρομερή ομαδική άμυνα .. Ελπίζω να μην παρασυρθούμε παίκτες κ οπαδοί ότι είμαστε επιθετικά κάτι ιδιαίτερο.:
Βλέπω διάφορα ακόμα και στους πανηγυρισμούς από τους χλιαρό θα περσινούς κλπ..άλλο κλίμα..θα φανεί στα δύσκολα βέβαια
- desperando
- Επικοινωνία:
Να συμπληρώσω ότι έγιναν 2 διορθωτικές κινήσεις η μια αναγκαία που βγήκε ο Μαντούρο που μαζί με Τζιόλη δεν.. Και το κέντρο έδεσε και η άλλη ειναι ο σαλπι μόνιμα σχεδόν δεξιά και όχι αναποδα
Αγγελε σε ευχαριστώ και για την χθεσινή υπέροχη βραδιά, αν εσύ είσαι ξεπερασμενος όπως πίστευα τι άλλο πρέπει να κάνεις Χίλια μπράβο και όλοι κοντά στην ομαδαρα μας
- Dinos_Liverpool
Βλέπω την παράθεση και "φορτώνω", λέγοντας τι γράφει ο βαρεμένος, νομίζοντας ότι το σχόλιο γράφτηκε σήμερα και φτάνω στο τέλος για να καταλάβω ότι πρόκειται για κάτι που έγινε πριν από ένα μήνα!
Το να παραθέτουμε ένα σχόλιο που έγινε μετά από ένα κακό αποτέλεσμα πάνω σε μία στιγμή εκνευρισμού και μάλιστα πριν από τόσο καιρό τι νόημα έχει; Εάν μας φταίει ο φίλος ο buffos ή τέλος πάντων εάν θέλουμε να του την πούμε, δεν μπορούμε να του πούμε "Ρε συ, είδες πόσο άδικο είχες πριν από ένα μήνα με τα βιαστικά συμπεράσματα που έβγαλες τότε;". Γιατί, δηλαδή, πρέπει ντε και καλά να τον εκθέσουμε με παράθεση για κάτι που και ίδιος είναι πιθανόν να έχει αλλάξει γνώμη, εκ των πραγμάτων, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα; Γιατί πρέπει να την πούμε στον άλλον και δεν μπορούμε μία φορά να χαρούμε όλοι μαζί την ΟΜΑΔΑΡΑ μας, γμ τον μπελά μου πρωινιάτικα;
Οι παραθέσεις σας διαγράφηκαν!
Το να παραθέτουμε ένα σχόλιο που έγινε μετά από ένα κακό αποτέλεσμα πάνω σε μία στιγμή εκνευρισμού και μάλιστα πριν από τόσο καιρό τι νόημα έχει; Εάν μας φταίει ο φίλος ο buffos ή τέλος πάντων εάν θέλουμε να του την πούμε, δεν μπορούμε να του πούμε "Ρε συ, είδες πόσο άδικο είχες πριν από ένα μήνα με τα βιαστικά συμπεράσματα που έβγαλες τότε;". Γιατί, δηλαδή, πρέπει ντε και καλά να τον εκθέσουμε με παράθεση για κάτι που και ίδιος είναι πιθανόν να έχει αλλάξει γνώμη, εκ των πραγμάτων, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα; Γιατί πρέπει να την πούμε στον άλλον και δεν μπορούμε μία φορά να χαρούμε όλοι μαζί την ΟΜΑΔΑΡΑ μας, γμ τον μπελά μου πρωινιάτικα;
Οι παραθέσεις σας διαγράφηκαν!
- kataramenos5
Ντινο όσοι χαίρωνται μπαίνουν και κανουν κανα σχόλιο οταν κερδίζει η ομάδα.Καποιοι αλλοι απλα εξαφανίζονται στιν νίκες και μας θυμούνται στις στραβές.Τοσο καιρό ξεσκίζεται η ομάδα κι ο προπονητής αλλα τέτοια ευαισθησία δεν είδα.
Ουτε εγραψα κατι προσβλητικό ουτε ειρωνεύτηκα μια απλή παράθεση έκανα.Αν απαγορεύεται πες μου βαση ποιου κανόνα.
Ουτε εγραψα κατι προσβλητικό ουτε ειρωνεύτηκα μια απλή παράθεση έκανα.Αν απαγορεύεται πες μου βαση ποιου κανόνα.
- Ekatnetworkltd
- Dinos_Liverpool
Έχεις δίκιο, Κατ, στην πρώτη σου παράγραφο, εκτός εάν εννοείς οτι δεν είδες από εμάς, οπότε, φυσικά, δεν έχεις δίκιο. Έχουν σβηστεί αρκετά σχόλια.
Όσο για το δεύτερο, υπάρχει κάτι που δεν έγινε κατανοητό; Πρέπει να σου γράψω άρθρο και παράγραφο των κανονισμών για να καταλάβεις ότι δεν είναι σωστό να προκαλούμε τον συνομιλητή μας; Έλεος, ρε συ! Είπε μια μλκ πριν από έναν μήνα; E, και; Μόνο αυτός ήτανε; Του απαντάει ο Άγγελος και η ομάδα του και του βουλώνουν το στόμα πάρα πολύ καλά.
Θέλω οι μεγαλύτεροι και οι πιο λογικοί εδώ μέσα, όπως εσύ, να βοηθάτε όσο μπορείτε και εμάς και τον ΠΑΟΚ.
Όσο για τους κανονισμούς μια χαρά τους τηρώ, εδώ μέσα. Να είσαι βέβαιος!
Όσο για το δεύτερο, υπάρχει κάτι που δεν έγινε κατανοητό; Πρέπει να σου γράψω άρθρο και παράγραφο των κανονισμών για να καταλάβεις ότι δεν είναι σωστό να προκαλούμε τον συνομιλητή μας; Έλεος, ρε συ! Είπε μια μλκ πριν από έναν μήνα; E, και; Μόνο αυτός ήτανε; Του απαντάει ο Άγγελος και η ομάδα του και του βουλώνουν το στόμα πάρα πολύ καλά.
Θέλω οι μεγαλύτεροι και οι πιο λογικοί εδώ μέσα, όπως εσύ, να βοηθάτε όσο μπορείτε και εμάς και τον ΠΑΟΚ.
Όσο για τους κανονισμούς μια χαρά τους τηρώ, εδώ μέσα. Να είσαι βέβαιος!
- efthimis_paok
Ουου, παλιοαναχρονιστη, καρακαιρίσιε. Εμπρός πίσω ρε.
Προπόνηση με τρέξιμο στο δάσος και μποξ με παγωμένα κρέατα ειπαμε ρε. Δεν κανεις κ εργομετρικά που ειναι του διαβολου.
Τι selfie και μοντερνισμοι ειναι αυτα...

Προπόνηση με τρέξιμο στο δάσος και μποξ με παγωμένα κρέατα ειπαμε ρε. Δεν κανεις κ εργομετρικά που ειναι του διαβολου.
Τι selfie και μοντερνισμοι ειναι αυτα...

- kataramenos5
Ντινο το σχόλιο δε πήγαινε επι προσωπικού στον μπουφο.Αναφορά ήταν στο τι διαβάζαμε εδω μέσα(τρώγοντας το κουτόχορτο που μας ταίζουν οι αρδ) μολις ενα μηνα πριν.Ενδεικτικό παράδειγμα απ τα δεκάδες τετοια ποστ.Καλό είναι να μη ξεχνάμε εύκολα.
ΥΓ Επειδή σε εκνεύρισε ο παππούς χθές θα την πληρώσω εγώ ?
ΥΓ Επειδή σε εκνεύρισε ο παππούς χθές θα την πληρώσω εγώ ?

αγγελάρα μου, τα αγγελόσκυλα σαν και εμένα δε θα σου πούνε τίποτα θετικό τώρα στα καλά.
θα περιμένουμε τα άσχημα για να σε στηρίξουμε όταν ειδήμονες των ΑΡΔ και κόλ(α)κες του δήθεν σύγχρονου ποδοσφαίρου θα σε γκρεμίζουνε και θα σε απαξιώνουνε αποκαλώντας σε τσοπάνη, κομπλεξικό και αναχρονιστικό.
εδώ θα είμαστε.
θα περιμένουμε τα άσχημα για να σε στηρίξουμε όταν ειδήμονες των ΑΡΔ και κόλ(α)κες του δήθεν σύγχρονου ποδοσφαίρου θα σε γκρεμίζουνε και θα σε απαξιώνουνε αποκαλώντας σε τσοπάνη, κομπλεξικό και αναχρονιστικό.
εδώ θα είμαστε.