Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Dinos_Liverpool
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Χα... Και τι νομίζεις ότι θα παίξουμε, ρε; Άντρες vs Μοδίστρες;
Άκου... κεντάει!
Τράβα να κάνεις κανά σεμεδάκι, λέω εγώ!
Άκου... κεντάει!
Τράβα να κάνεις κανά σεμεδάκι, λέω εγώ!
Θα βάλω πάγκο με γλυκά έξω από το γήπεδο ρε, και θα βάλουμε μπόλικα γκολακια ΕΎΚΟΛΑ
Λες και δεν σε ξέρουμε 
Ο prist θα είναι ήρεμος μαζί μου αν δε θέλει να ζητήσω προίκα
Ο απόστολος θα φοβάται μη διαλυθεί
Νομίζω σας έχουμε... Γατάκια

Ο prist θα είναι ήρεμος μαζί μου αν δε θέλει να ζητήσω προίκα
Ο απόστολος θα φοβάται μη διαλυθεί
Νομίζω σας έχουμε... Γατάκια
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ δεν κατάλαβα πώς θα 'ναι οι ομάδες...
Νέοι - Γέροι; Βόρειοι - Νότιοι; Μουσάτοι - "Άμουσοι";
Νέοι - Γέροι; Βόρειοι - Νότιοι; Μουσάτοι - "Άμουσοι";

- Dinos_Liverpool
Ειδα όνειρο χτες οτι έγινε μάζωξη Παοκμανια σε ένα τεράστιο κλειστό αμφιθέατρο με μεγάλες οθόνες στους τοίχους και βλέπαμε ΠΑΟΚ, ήταν πολύ ωραίο πού όσοι δεν ξερομασταν συστηνομασταν με τα παρατσούκλια μας, χάρηκα πού γνώρισα μερικούς από εσάς, πραγματικά απολαυστικό όνειρο..
- Dinos_Liverpool
Re: Καφενείο
Kourdos έγραψε:Ειδα όνειρο χτες οτι έγινε μάζωξη Παοκμανια σε ένα τεράστιο κλειστό αμφιθέατρο με μεγάλες οθόνες στους τοίχους και βλέπαμε ΠΑΟΚ, ήταν πολύ ωραίο πού όσοι δεν ξερομασταν συστηνομασταν με τα παρατσούκλια μας, χάρηκα πού γνώρισα μερικούς από εσάς, πραγματικά απολαυστικό όνειρο..
Για πες μας μιας και ειδες τον Αποστολη μπροστα σου, ποσο χρονων ειναι τελικα? την αληθεια πες, εκτος και αν δεν καταφερε να ερθει στην μαζωξη...

Πλάκα πλάκα τον είδα, καθόταν μαζί με έναν άλλον πενηντάρη μόνοι τους, νομίζω είχε και μουστάκι 

- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ανέκδοτα
prist, βλέπεις τι postάρει ο αληταράς ο party animal;;;pgetsos έγραψε:Στη Κίνα αν κερατώσεις την σύντροφο σου, το "σορρυ αγάπη μου νόμιζα ότι ήσουν εσύ",είναι μία καλή δικαιολογία
Ας πρόσεχες...
Τελευταια εχει πεσει σε δυσμενεια.RoMaN έγραψε:prist, βλέπεις τι postάρει ο αληταράς ο party animal;;;pgetsos έγραψε:Στη Κίνα αν κερατώσεις την σύντροφο σου, το "σορρυ αγάπη μου νόμιζα ότι ήσουν εσύ",είναι μία καλή δικαιολογία
Ας πρόσεχες...
Και συνεχιζει και παρεκτρεπεται.
μου φαιναεται θα τον αποκλεισω απο το τσιμπουσι,η ακομα καλυτερα θα
τον καλεσω για να δει τι θα χασει.
σημειωτεον ο Ραμιζ(ελληνικο ποιμενικο,απο τοτε που ειχα τα προβατα),
και η Καρμεν(γερμανικο ποιμενικο)θα ειναι λυμενα,για αποφυγη "δυσαρεστων" γεγονοτων.
Εσύ θα χάσεις σπιτικό δυνατό τσίπουρο... Θα κάτσω να το πιω με τον γάτο μου ρε
Πάρε το χέρι της κόρης σου πίσω... Δε το θέλω... Δε θα ζω εγώ με τρομοκρατία...!
Πάρε το χέρι της κόρης σου πίσω... Δε το θέλω... Δε θα ζω εγώ με τρομοκρατία...!
Αν βρισκεις εσυ,καλο τσιπουρο στη χαβουζα ,φαντασου τι κανουμε, εμεις οι παραγωγοι.pgetsos έγραψε:Εσύ θα χάσεις σπιτικό δυνατό τσίπουρο... Θα κάτσω να το πιω με τον γάτο μου ρε