Ασπρόμαυρα έντυπα
γεια σου φιλε grigoriadis.
εχω να πω και γω δυο πραγματα...
γενικα να πω οτι μαλλον θετικη αποψη ειχα για το προφιλ σου σε σπορ και εξτρα.
μ'αυτα που διαβασα ομως εδω... εχω καποιες παρατηρησεις.
κατ'αρχην ειναι τουλαχιστον ακομψο να αναφερεσαι απαξιωτικα σε φιλους στο παοκμανια ακομα κι αν ειναι ευστοχα αυτα που αναφερεις,για τον λογο οτι τα σχολια σου εχουν αλλη γευση απο τη συνηθη σ'αυτο το site
λογω της ιδιοτητας και της αναγνωρησιμοτητας σου.
δευτερο μοιαζει "καπως", να ξεδιπλωνεις μια λιστα απο τους αγωνες που εδωσες για τον ΠΑΟΚ χωρις να υπαρχει η ευκολη προσβαση ή και η δυνατοτητα ελεγχου αυτων που αναφερεις και δεν βλεπω γιατι να το κανεις.
να αρχισουμε ολοι δηλαδη να λεμε τι καναμε?
μπορω ευκολα να υποθεσω κατοπιν αυτων οτι η αναγκη που σε οδηγησε σ'αυτο ειναι στοχευμενη.
θεμιτο να διεκδικεις εδω μεσα συμπαθειες αλλα μαλλον ακομψος ο τροπος.
επισης δεν ειναι και το καλυτερο να προσελκυουμε συμπαραστατες με ενα τροπο που δειχνει οτι μαλλον δεν ειναι αυθορμητος.
τελος,ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη την καινουρια εφημεριδα.
εσυ,μπορει με την ομαδα σου να εχετε αναγκη τον ΠΑΟΚ.
δεν λεω οτι αυτο ειναι ατιμο.
αν γινει η προσπαθεια με σωστο και εντιμο τροπο καλοδεχουμενη.
επισης,ασχημο μου φανηκε να αναφερεσαι απαξιωτικα σε ανθρωπους που ισως ποτε δεν θα εχουν την δυνατοτητα να αμυνθουν στο συγκεκριμενο forum.το ιδιο και για μεσα ενημερωσης στα οποια εργαστηκες.
αν σε αδικω συγγνωμη αλλα προσπαθησε να δεις τα πραγματα απο την απεναντι μερια.
το τι εγινε στις σχεσεις σου με ολους τους παραπανω δεν ειναι ζητουμενο εδω.
τελος παντων...
ελπιζω να καταλαβα λαθος ή να ηταν κακια στιγμη...
κατα τα αλλα καλη επιτυχιακαι καλη δουλεια.
p.s. στη θεση σου θα εκανα αλλο λογαριασμο με διαφορετικο ονομα γιατι κατα τη γνωμη μου σ'αυτην την παρεα ολοι πρεπει να ξεκινανε απο την ιδια βαση.
φιλικα και καλοπροαιρετα.
p.s.2 μην δειχνεις την πικρα σου.ο χρονος ειναι συμμαχος.
εχω να πω και γω δυο πραγματα...
γενικα να πω οτι μαλλον θετικη αποψη ειχα για το προφιλ σου σε σπορ και εξτρα.
μ'αυτα που διαβασα ομως εδω... εχω καποιες παρατηρησεις.
κατ'αρχην ειναι τουλαχιστον ακομψο να αναφερεσαι απαξιωτικα σε φιλους στο παοκμανια ακομα κι αν ειναι ευστοχα αυτα που αναφερεις,για τον λογο οτι τα σχολια σου εχουν αλλη γευση απο τη συνηθη σ'αυτο το site
λογω της ιδιοτητας και της αναγνωρησιμοτητας σου.
δευτερο μοιαζει "καπως", να ξεδιπλωνεις μια λιστα απο τους αγωνες που εδωσες για τον ΠΑΟΚ χωρις να υπαρχει η ευκολη προσβαση ή και η δυνατοτητα ελεγχου αυτων που αναφερεις και δεν βλεπω γιατι να το κανεις.
να αρχισουμε ολοι δηλαδη να λεμε τι καναμε?
μπορω ευκολα να υποθεσω κατοπιν αυτων οτι η αναγκη που σε οδηγησε σ'αυτο ειναι στοχευμενη.
θεμιτο να διεκδικεις εδω μεσα συμπαθειες αλλα μαλλον ακομψος ο τροπος.
επισης δεν ειναι και το καλυτερο να προσελκυουμε συμπαραστατες με ενα τροπο που δειχνει οτι μαλλον δεν ειναι αυθορμητος.
τελος,ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη την καινουρια εφημεριδα.
εσυ,μπορει με την ομαδα σου να εχετε αναγκη τον ΠΑΟΚ.
δεν λεω οτι αυτο ειναι ατιμο.
αν γινει η προσπαθεια με σωστο και εντιμο τροπο καλοδεχουμενη.
επισης,ασχημο μου φανηκε να αναφερεσαι απαξιωτικα σε ανθρωπους που ισως ποτε δεν θα εχουν την δυνατοτητα να αμυνθουν στο συγκεκριμενο forum.το ιδιο και για μεσα ενημερωσης στα οποια εργαστηκες.
αν σε αδικω συγγνωμη αλλα προσπαθησε να δεις τα πραγματα απο την απεναντι μερια.
το τι εγινε στις σχεσεις σου με ολους τους παραπανω δεν ειναι ζητουμενο εδω.
τελος παντων...
ελπιζω να καταλαβα λαθος ή να ηταν κακια στιγμη...
κατα τα αλλα καλη επιτυχιακαι καλη δουλεια.
p.s. στη θεση σου θα εκανα αλλο λογαριασμο με διαφορετικο ονομα γιατι κατα τη γνωμη μου σ'αυτην την παρεα ολοι πρεπει να ξεκινανε απο την ιδια βαση.
φιλικα και καλοπροαιρετα.
p.s.2 μην δειχνεις την πικρα σου.ο χρονος ειναι συμμαχος.
- 11121969solitario
ο Γρηγοριαδης δεν ηθελε να δημοσιευσει την επιστολη.εγω και ο κωστας πηραμε την πρωτοβουλια να το κανουμε για να του δωσουμε την ευκαιρια να εκφρασει ο ιδιος την αποψη του.οχι οτι δεν μπορουσε μονος του βεβαια.εχει αποδειξει με την πορεια του οτι δεν "μασαει".απλα καμια φορα χρειαζεται και λιγο τσιγκλισμα για να γινουν τα πραγματα.πρεπει να το δουμε θετικα.πολλοι παιζουν πισω απο την πλατη μας και το παιζουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.ο Γρηγοριαδης δεν το εχει αναγκη γιατι ειναι ξεκαθαρος.οσο για τη "στοχευμενη επιθεση' θα μπορουσε να βαλει καποιον να απαντησει και να γινει πανικος στο site και να τελειωσει το θεμα μεσα στην αναμπουμπουλα που θα δημιουργουνταν.ουτε και εχει αναγκη να το κανει για 4-5 ατομα και το ξερουμε ολοι.αδερφε οση αναγκη εχουν τα ΜΜΕ τον ΠΑΟΚ αλλη τοση εχεο ΠΑΟΚ αυτα και πρεπει να το καταλαβουμε.χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι θα γλειφουμε τον καθε δημοσιογραφο.απλα αυτα ειναι παρε δωσε.δεν δημιουργεις εχθρους χωρις λογο ιδιως οταν προκειται για ατομα της οικογενειας σουπου στην πραξη δεν σε εχουν βλαψει.
Οπως ανεφερα κι εχθες δε γνωριζω τον κυριο Γρηγοριαδη..και συνεχιζω ακομη να μη το γνωριζω... Εκτιμω ομως κι εγω, οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα την αντρικια και ξεκαθαρη σταση του. Τετοιοι ανθρωποι μου αρεσουν γιατι δειχνουν υπευθυνοτητα και δυναμη χαρακτηρα, σπανια προσοντα σημερα...
Κυριε Γρηγοριαδη σας ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου καλη επιτυχια και καλο κουραγιο στο δυσκολο δρομο της Αρετης...
Πλατων Κυφωνιδης
Düsseldorf, Γερμανια
Κυριε Γρηγοριαδη σας ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου καλη επιτυχια και καλο κουραγιο στο δυσκολο δρομο της Αρετης...
Πλατων Κυφωνιδης
Düsseldorf, Γερμανια
Αν και διαφωνω φολα με τον κ.Γρηγοριαδη ,,,οχι σε αποψεις γνωμες και χαρακτηρα, αλλωστε δεν υπαρχουν προσωπικα ειναι μια σχεση δημοσιογραφου με αναγνωστη-ακροατη-φιλαθλου,, οσον αφορα την προσπαθεια του συνεχως να δικαιολογει τον αειμνηστο πανμεγιστο ιωαννη γουμενο οπου μαλωσα και πολλες φορες μαζι του στον ραδιοφωνικο αερα της πολης,(ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ , οπου σημειωτον θεωρειται υποπτος για πολλα και το ιδιο θεωρουνταν και επι εποχης του **ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ** και που μπορει να κληθει και σε δικαστηρια να λογοδοτησει, Ο Κ.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ EMIRATO
θεωρω ξεκαθαρα οτι γνωριζε και γνωριζει πραγματα , και οτι εχει μεριδιο ευθυνης αποπροσανατολισμου του κοσμου κανοντας τον κοσμο να αποχαυνωνεται με δεκαδες υποψηφιους επενδυτες και καθημερινα σηριαλ αλα SANTA BARBARA και ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ αποσκοποντας σε σκοπους επαγγελματικους , με τον ΠΑΟΚ ταυτοχρονα εκεινο το διαστημα να βυθιζεται με χρεη και ανυποληψια απο εναν προεδρο που βουιζε ο τοπος......
αν μεσα απο αυτα μπορει να διαπιστωσει οτι ο κοσμος εχει κριση , ακουει , διαβαζει, ενημερωνεται , και ειναι πλεον πολυ πιο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ απο οτι ηταν πριν 3-4 χρονια και δεν σηκωνει ΓΟΥΜΕΝΟΥΣ το κλιμα γιατι ειμαστε ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ, εγω λεω οτι ειμαι σκεπτικος απεναντι του θελω το καλο του ΠΑΟΚ και μονο αλλα η εφημεριδα θα αγοραζεται απο εμενα για να παρακολουθω τα τεκταινομενα.....
αυτη ειναι η αποψη μου δημοκρατια εχουμε ειμαστε πολλοι εδω μεσα ειμαστε ζωντανος οργανισμος οπως και Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ και ολοι κρινομαστε.......
θεωρω ξεκαθαρα οτι γνωριζε και γνωριζει πραγματα , και οτι εχει μεριδιο ευθυνης αποπροσανατολισμου του κοσμου κανοντας τον κοσμο να αποχαυνωνεται με δεκαδες υποψηφιους επενδυτες και καθημερινα σηριαλ αλα SANTA BARBARA και ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ αποσκοποντας σε σκοπους επαγγελματικους , με τον ΠΑΟΚ ταυτοχρονα εκεινο το διαστημα να βυθιζεται με χρεη και ανυποληψια απο εναν προεδρο που βουιζε ο τοπος......
αν μεσα απο αυτα μπορει να διαπιστωσει οτι ο κοσμος εχει κριση , ακουει , διαβαζει, ενημερωνεται , και ειναι πλεον πολυ πιο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ απο οτι ηταν πριν 3-4 χρονια και δεν σηκωνει ΓΟΥΜΕΝΟΥΣ το κλιμα γιατι ειμαστε ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ, εγω λεω οτι ειμαι σκεπτικος απεναντι του θελω το καλο του ΠΑΟΚ και μονο αλλα η εφημεριδα θα αγοραζεται απο εμενα για να παρακολουθω τα τεκταινομενα.....
αυτη ειναι η αποψη μου δημοκρατια εχουμε ειμαστε πολλοι εδω μεσα ειμαστε ζωντανος οργανισμος οπως και Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ και ολοι κρινομαστε.......
Από τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γρηγοριάδη που αποδέχτηκε την πρόσκληση να παραστεί ιδίοις όμασι στο φόρουμ έτσι ώστε, κλέβοντας από τον πολύτιμο χρόνο του, να βρίσκεται μαζί μας και να κουβεντιάζει αντρίκεια και ΠΑΟΚτσήδικα θέματα που μας απασχολούν όλους.
Για πω κι εγώ κάποια πράγματα. Αρχικά να πω ότι είχα τη χαρά να γνωρίσω τον κ. Γρηγοριάδη πριν από 3-4 χρόνια, προσωπικά, κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες (ραδιοφώνου και εφημερίδας). Ο ίδιος πιθανώς να μη με θυμάται (ίσως κάποια στιγμή να μιλήσουμε και πάλι και με θυμηθεί..). Γεγονός είναι ότι, πέρα από τα υπόλοιπα που αφορούν τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα- καθώς έτσι την πασάρουν- ο κ. Γρηγοριάδης δεν τόλμησε ποτέ του να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του.
Προτείνοντας χθες το βράδυ να εμφανιστεί και να πει αυτά που ήθελε, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα το έκανε λόγω εντιμότητας και ήθους. Και φυσικά, λόγω ότι είναι γνήσιος και αυθεντικός ΠΑΟΚτσής..
Η παρουσία γνωστών, επώνυμων, αλλά και ανώνυμων ΠΑΟΚτσήδων στο σάιτ, το μόνο που θα κάνει είναι να το καλυτερέψει και να προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα να τα λέμε απλά και ΠΑΟΚτσήδικα.. Ετσι όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια να μιλάμε εμείς τα ΠΑΟΚια..
Θα ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια. Εύχομαι να την αγκαλιάσουν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες αυτής της πόλης και σύντομα, γιατί όχι, να καταφέρει και να γίνει Πανελλαδικής ανάγνωσης!
Και μην ξεχνάτε τι είπα παλιότερα. Ο ΠΑΟΚτσής θα γίνει ευτυχέστερος ΜΟΝΟ όταν βγουν μπροστά άνθρωποι και αναλάβουν την ενημέρωση του απλού φιλάθλου από καθαρά ΠΑΟΚτσήδες δημοσιογράφους με ζήλο και μεράκι γι' αυτό που θα κάνουν.. Ευχή μας είναι και η δημιουργία ενός καθαρά ΠΑΟΚτσήδικου ραδιοφώνου όπου θα μιλάει μόνο για ΠΑΟΚ και θα αποτελείται μόνο από ΠΑΟΚτσήδες..
Σας θυμίζει κάτι?
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Για πω κι εγώ κάποια πράγματα. Αρχικά να πω ότι είχα τη χαρά να γνωρίσω τον κ. Γρηγοριάδη πριν από 3-4 χρόνια, προσωπικά, κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες (ραδιοφώνου και εφημερίδας). Ο ίδιος πιθανώς να μη με θυμάται (ίσως κάποια στιγμή να μιλήσουμε και πάλι και με θυμηθεί..). Γεγονός είναι ότι, πέρα από τα υπόλοιπα που αφορούν τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα- καθώς έτσι την πασάρουν- ο κ. Γρηγοριάδης δεν τόλμησε ποτέ του να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του.
Προτείνοντας χθες το βράδυ να εμφανιστεί και να πει αυτά που ήθελε, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα το έκανε λόγω εντιμότητας και ήθους. Και φυσικά, λόγω ότι είναι γνήσιος και αυθεντικός ΠΑΟΚτσής..
Η παρουσία γνωστών, επώνυμων, αλλά και ανώνυμων ΠΑΟΚτσήδων στο σάιτ, το μόνο που θα κάνει είναι να το καλυτερέψει και να προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα να τα λέμε απλά και ΠΑΟΚτσήδικα.. Ετσι όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια να μιλάμε εμείς τα ΠΑΟΚια..
Θα ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια. Εύχομαι να την αγκαλιάσουν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες αυτής της πόλης και σύντομα, γιατί όχι, να καταφέρει και να γίνει Πανελλαδικής ανάγνωσης!
Και μην ξεχνάτε τι είπα παλιότερα. Ο ΠΑΟΚτσής θα γίνει ευτυχέστερος ΜΟΝΟ όταν βγουν μπροστά άνθρωποι και αναλάβουν την ενημέρωση του απλού φιλάθλου από καθαρά ΠΑΟΚτσήδες δημοσιογράφους με ζήλο και μεράκι γι' αυτό που θα κάνουν.. Ευχή μας είναι και η δημιουργία ενός καθαρά ΠΑΟΚτσήδικου ραδιοφώνου όπου θα μιλάει μόνο για ΠΑΟΚ και θα αποτελείται μόνο από ΠΑΟΚτσήδες..
Σας θυμίζει κάτι?
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Κύριε Γρηγοριάδη
Κατ'αρχήν τιμή σας και μπράβο σας που επιλέξατε να απαντήσετε αυτοπροσώπως στα σχόλια των ΠΑΟΚτσήδων που απευθύνθηκαν σε σας. Ποτέ κανείς δεν αμφέβαλε για το αν και πόσο ΠΑΟΚ είστε.
Θέλω με τη σειρά μου να κάνω ένα σχόλιο, το οποίο είναι προσωπική μου άποψη και πιστεύω οτι πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά και πολλοί θα συμφωνήσουν. Με αφορμή τα λεγόμενα σας
Εσείς -οι δημοσιογράφοι της πόλης εννοώ και όχι εσάς προσωπικά- φταίτε που υπάρχει αυτή η κόντρα ανάμεσα στις 2 πόλεις. Εσείς ωθείτε τον κόσμο που μένει στη Θεσσαλονίκη να διαβάζει Αθηναϊκές εφημερίδες. Εγώ προσωπικά, έχω να αγοράσω εφημερίδα της πόλης πάνω από 7 χρόνια. Χίλιες φορές να διαβάζω 2 σελίδες για την ομάδα μου η οποίες περιέχουν πράγματα που στέκουν, παρά να διαβάζω ότι υπάρχει στη σφαίρα της φαντασίας του κάθε μη αντικειμενικού αρθρογράφου, που απλά πρέπει να γεμίσει 10 σελίδες.
Σε κάποιο φόρουμ εδώ μέσα, έχω πει -και πολλοί έχουν την ίδια άποψη- οτι τα αδέρφια μας που ζούνε στην Αθήνα, είναι παραπάνω ΠΑΟΚ από πολλούς εδώ στην Θεσσαλονίκη. Κι αυτό κατά την άποψη μου συμβαίνει ΚΑΙ επειδή δεν διαβάζουν τις φυλλάδες μας. Δε ζούν με την προπαγάνδα που προσφέρουν αυτές οι φυλλάδες. Βλέπουν τα πράγματα αντικειμενικότερα. Έχεις ομάδα? Κερδίζεις. Δεν έχεις? Κοίτα να τη φτιάξεις.
Ποτέ δεν έκρινα εφημερίδα χωρίς να τη διαβάσω. Θα διαβάσω και την καινούρια σας και θα κρίνω. Περιμένω με αγωνία να βγεί και η πανελλαδικής εμβέλειας που αναφέρατε και ελπίζω οτι θα είναι, όπως είπατε μια έντιμη προσπάθεια.
Στο κάτω κάτω ΠΑΟΚ είσαι. Αν δεν είσαι εσύ έντιμος, ποιός είναι?
Κατ'αρχήν τιμή σας και μπράβο σας που επιλέξατε να απαντήσετε αυτοπροσώπως στα σχόλια των ΠΑΟΚτσήδων που απευθύνθηκαν σε σας. Ποτέ κανείς δεν αμφέβαλε για το αν και πόσο ΠΑΟΚ είστε.
Θέλω με τη σειρά μου να κάνω ένα σχόλιο, το οποίο είναι προσωπική μου άποψη και πιστεύω οτι πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά και πολλοί θα συμφωνήσουν. Με αφορμή τα λεγόμενα σας
θα ήθελα να σας πώ οτι -κατα την άποψη μου πάντα- ποτέ δεν βγήκε έντυπο στη βόρειο Ελλάδα, το οποίο ήταν ποιοτικό. Και λέγοντας ποιοτικό, για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ πρώτα απ'όλα αντικειμενικό. Μια ζωή, σε όλες τις εφημερίδες της πόλης, -συγκαταλεγόμενης και της δικής σας- φταίει η Αθήνα. ΠΟΤΕ -πλην ελαχίστων περιπτώσεων- δεν κοιτάξαμε (συγχωρήστε με όλοι σας) τα χάλια που είχαμε τόσα χρόνια και κάποιος έπρεπε πάντα να φταίει.grigoriadis έγραψε:.... Φίλε μου, κανένα έντυπο δεν είναι περιττό στη Βόρεια Ελλάδα, αρκεί να είναι ποιοτικό. Πιστεύω ότι πάντα υπάρχει ανάγκη για ποιοτικές και έντιμες προσπάθειες....
Εσείς -οι δημοσιογράφοι της πόλης εννοώ και όχι εσάς προσωπικά- φταίτε που υπάρχει αυτή η κόντρα ανάμεσα στις 2 πόλεις. Εσείς ωθείτε τον κόσμο που μένει στη Θεσσαλονίκη να διαβάζει Αθηναϊκές εφημερίδες. Εγώ προσωπικά, έχω να αγοράσω εφημερίδα της πόλης πάνω από 7 χρόνια. Χίλιες φορές να διαβάζω 2 σελίδες για την ομάδα μου η οποίες περιέχουν πράγματα που στέκουν, παρά να διαβάζω ότι υπάρχει στη σφαίρα της φαντασίας του κάθε μη αντικειμενικού αρθρογράφου, που απλά πρέπει να γεμίσει 10 σελίδες.
Σε κάποιο φόρουμ εδώ μέσα, έχω πει -και πολλοί έχουν την ίδια άποψη- οτι τα αδέρφια μας που ζούνε στην Αθήνα, είναι παραπάνω ΠΑΟΚ από πολλούς εδώ στην Θεσσαλονίκη. Κι αυτό κατά την άποψη μου συμβαίνει ΚΑΙ επειδή δεν διαβάζουν τις φυλλάδες μας. Δε ζούν με την προπαγάνδα που προσφέρουν αυτές οι φυλλάδες. Βλέπουν τα πράγματα αντικειμενικότερα. Έχεις ομάδα? Κερδίζεις. Δεν έχεις? Κοίτα να τη φτιάξεις.
Ποτέ δεν έκρινα εφημερίδα χωρίς να τη διαβάσω. Θα διαβάσω και την καινούρια σας και θα κρίνω. Περιμένω με αγωνία να βγεί και η πανελλαδικής εμβέλειας που αναφέρατε και ελπίζω οτι θα είναι, όπως είπατε μια έντιμη προσπάθεια.
Στο κάτω κάτω ΠΑΟΚ είσαι. Αν δεν είσαι εσύ έντιμος, ποιός είναι?
- 11121969solitario
Συμφωνώ οτι οι εφημερίδες της πόλης είναι ίσως κυριότερος λόγος για τον οποίο οι φίλαθλοι δεν ενημερώνονται σωστά.Από την άλλη αν διαβάζεις τα πρωτοσέλιδα και μόνο των αθηναικών μέσω διαδικτύου δεν βλέπω να είναι καλύτερες, απλά πουλάνε παπά σε άλλους οπαδούς για άλλες ομάδες.Ενδεχομένως έχουν καλύτερους αρθρογράφους(που ξέρουν καλύτερα ελληνικά δηλαδή γιατί εδώ οι περισσότεροι έχουν τελειώσει με βύσμα το λύκειο)αλλά πέρα από αυτό η κοροιδία είναι η ίδια.Εμείς φταίμε κυρίως που τις αγοράζουμε και όχι αυτοί που τις γράφουν,εξάλλου όποιος μπορεί να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες το κάνει όταν βρίσκει αγοραστές.
Υ.Γ. τηλέφωνα στα ραδιόφωνα μόνο όταν έχουμε κάτι σοβαρό να πούμε με επιχειρήματα.όχι μηνύματα σε παραγωγούς για να γεμίζει η τσέπη τους.δεν βγάζουν γραμμές δεν στέλνουμε μηνύματα για να τα σχολιάζουν όπως τους βολεύει.Και μην αφήνετε τίποτα να πέφτει κάτω
Υ.Γ. τηλέφωνα στα ραδιόφωνα μόνο όταν έχουμε κάτι σοβαρό να πούμε με επιχειρήματα.όχι μηνύματα σε παραγωγούς για να γεμίζει η τσέπη τους.δεν βγάζουν γραμμές δεν στέλνουμε μηνύματα για να τα σχολιάζουν όπως τους βολεύει.Και μην αφήνετε τίποτα να πέφτει κάτω
με βάση τι παρουσία του Στελλίου στο forum του paokmania θα ήθελα να προτείνω δυο πράγματα.
1on) να αντιμετωπιστεί ο Στέλιος από μας σαν ένα απλό μέλος του site και τίποτε παραπάνω.
2on) να αποφύγει ο Στέλιος να δημοσιεύσει στην εφημερίδα του η αλλου αυτούσια κείμενα που ποσταροντε εδώ, καθώς άλλο ένα κείμενο σε ένα forum και άλλο ένα κείμενο σε μια εφημερίδα.
δε ξέρω αν οι admins έχουν κάποιο comment να κάνουν στα παραπάνω αλλα θυμάμαι πριν καμια δεκαρια και βάλε χρονια που σε μια από τις πρωτόγονες προσπάθειες να έρθουν παοκτσήδες από διαφορα μέρη του κόσμου κοντά, μέσου email είχαμε φτιάξει μια λίστα, ti paokfans list, και είχε μπει σε αυτή ο πρόεδρος από τα προεδρικά τις αθλητικής, είχε πάρει ένα κειμενάκι που είχε ποστάρει κάποιο παιδί και το είχε δημοσιεύσει αυτούσια, η σχεδόν αυτούσιο, στην εφημερίδα.
1on) να αντιμετωπιστεί ο Στέλιος από μας σαν ένα απλό μέλος του site και τίποτε παραπάνω.
2on) να αποφύγει ο Στέλιος να δημοσιεύσει στην εφημερίδα του η αλλου αυτούσια κείμενα που ποσταροντε εδώ, καθώς άλλο ένα κείμενο σε ένα forum και άλλο ένα κείμενο σε μια εφημερίδα.
δε ξέρω αν οι admins έχουν κάποιο comment να κάνουν στα παραπάνω αλλα θυμάμαι πριν καμια δεκαρια και βάλε χρονια που σε μια από τις πρωτόγονες προσπάθειες να έρθουν παοκτσήδες από διαφορα μέρη του κόσμου κοντά, μέσου email είχαμε φτιάξει μια λίστα, ti paokfans list, και είχε μπει σε αυτή ο πρόεδρος από τα προεδρικά τις αθλητικής, είχε πάρει ένα κειμενάκι που είχε ποστάρει κάποιο παιδί και το είχε δημοσιεύσει αυτούσια, η σχεδόν αυτούσιο, στην εφημερίδα.
Petm έγραψε:με βάση τι παρουσία του Στελλίου στο forum του paokmania θα ήθελα να προτείνω δυο πράγματα.
Με την ιδιοτητα μου ως moderator της paokmania.gr οφειλω να αναφερω οτι αυτο που εγραψε ο αδερφος petm ειναι αυτονοητο. Επισης και η απαντηση του αδερφου Στελιου, ειναι αυτο που θα περιμενα απο εναν ανθρωπο που τιμα τη δουλεια του και γνωριζει τους κανονες του παιχνιδιου.grigoriadis έγραψε:Aγαπητέ Petm ούτε είμαι ούτε θα ήθελα να είμαι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέλος στο φόρουμ. Αυτό έλειπε... Και, φυσικά, το ότι ποτέ δεν πρόκεται να δημοσιευτεί κείμενο του φόρουμ στην εφημερίδα αποτελεί για μένα λόγο τιμής. Το θεωρώ αυτονόητο και μην ανησυχείς.
Εαν καποια στιγμη θα ηθελε να αντιγραψει ή να δημοσιευσει κατι απο τα κειμενα των αδερφων εδω μεσα, προσωπικα δε εχω αντιρηση, αν αυτο γινει με παραπομπη στη πηγη και αν αυτο εξυπηρετει τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ. Προϋποθετει ωστοσο την αδεια των υπευθυνων του σαϊτ, των admins...
-
Τον Στέλιο Γρηγοριάδη τον παρακολουθώ χρόνια και χωρίς ίχνος μεροληψίας τον θεωρώ ίσως την πιο σοβαρή φωνή στην πόλη,με τεκμηριωμένες πάντα απόψεις,επιχειρήματα αλλά και επίπεδο που ξεχωρίζει.Αλλά του καταλογίζω το γεγονός ότι για κάποιους λόγους κάθε φορά δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί σε κάποιο έντυπο ή ραδιόφωνο και συνεχώς τα βροντάει και φεύγει,ζημιώνοντας έτσι την καριέρα του αλλά και την εικόνα του.