Odi έγραψε:Πού το στηρίζετε αυτό;
Πουθενα ειναι απλα διαισθηση.
Προφανως ο efthimis θυμαται τα σκηνικα με τον Βαγγελή.Odi έγραψε:Πού το στηρίζετε αυτό;
Η γνωμη σου ειναι σεβαστη,οπως και του καθενα μας.Odi έγραψε:Ο Τζανδάρης είναι ένα χαφ-σκυλί που καταπίνει αβέρτα χιλιόμετρα και μαρκάρει παντού.
Ο Σαββίδης είναι ένα πολύ πιο δημιουργικό εξαρο-οχτάρι με περισσότερες ικανότητες στο δημιουργικό παιχνίδι,αλλά ανασταλτικά πάσχει.Σίγουρα είναι ποιοτικός.
Βλέποντας την ταυτότητα της ομάδας αγωνιστικά,θεωρώ πως στο σύνολο εντάσσεται καλύτερα ο Τζανδάρης γ αυτό και παίζει.
Στα φιλικά δεν ξεχώρισα κανέναν από τους δύο,αλλά άλλο τα φιλικά κ άλλο τα επίσημα.
Το ότι ήταν ο ηγετης της Κ-20 μου δείχνει οτι "το έχει",αλλά αυτό απομένει να το δούμε στο χορτάρι.
Δεν νομίζω πως υπάρχει εμπάθεια στο πρόσωπο του.
Το κλείνω λέγοντας πως και ο Κλάους έχει τατουάζ και ο Κάτσε και ο Κωνσταντινίδης και ο Σκόνδρας και ο Κίτσιου..prist64 έγραψε:Η γνωμη σου ειναι σεβαστη,οπως και του καθενα μας.Odi έγραψε:Ο Τζανδάρης είναι ένα χαφ-σκυλί που καταπίνει αβέρτα χιλιόμετρα και μαρκάρει παντού.
Ο Σαββίδης είναι ένα πολύ πιο δημιουργικό εξαρο-οχτάρι με περισσότερες ικανότητες στο δημιουργικό παιχνίδι,αλλά ανασταλτικά πάσχει.Σίγουρα είναι ποιοτικός.
Βλέποντας την ταυτότητα της ομάδας αγωνιστικά,θεωρώ πως στο σύνολο εντάσσεται καλύτερα ο Τζανδάρης γ αυτό και παίζει.
Στα φιλικά δεν ξεχώρισα κανέναν από τους δύο,αλλά άλλο τα φιλικά κ άλλο τα επίσημα.
Το ότι ήταν ο ηγετης της Κ-20 μου δείχνει οτι "το έχει",αλλά αυτό απομένει να το δούμε στο χορτάρι.
Δεν νομίζω πως υπάρχει εμπάθεια στο πρόσωπο του.
Μαλλον δεν εριξες μια ματια στα τοπικ των παικτων,γιατι αλλο σε ρωτησα.
Ο Αγγελος οπως εχει κολλημα με Την Παναγια(σπανια θα τον ακουσεις να επικαλεσθει
Τον Θεο η Τον Χριστο),εχει και με τα μαλλια,τις κορδελες,τα τατουαζ.
Ας πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι.
Και για να μεινει εδω,εσυ εχεις τη γνωμη σου(σεβαστη)κι εγω τη δικη μου.