Όταν το επίπεδο θέλησης του ΠΑΟΚ είναι περισσότερο απ αυτό του γαύρου, κι ο ίδιος ο μαρινάκης να είναι διαιτητής, ο ΠΑΟΚ δεν χάνει.
Ο τελικός κυπέλου του 01, οδηγός και φάρος.

Καλά τα είπες Γωγο.Εγω παντως πιστεύω οτι πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε και να χουμε συνέχεια στο μυαλό μας το γαύρο.Πρέπει να ξεκολλήσουμε απ αυτό γιατι μας αποπροσανατολίζει.Δε πρέπει να ασχολούμαστε συνεχώς με το τι κάνουν οι άλλοι, αλλα κατα πόσο γινόμαστε εμείς καλύτεροι μερα με τη μέρα.Η διαρκης βελτίωση που λέει και μια ψυχή του φόρουμ, είναι ο στόχος.Οπως όταν ανεβαίνεις ένα βουνό, δε πρέπει να κοιτάς συνέχεια την κορυφή αλλα το που θα βάλει το πόδι σου στο επόμενο βήμα.Αλλιώς κινδυνεύεις να γκρεμοτσακιστείς απο μια λάθος επιλογή.Αν κανεις όλα τα βήματα σωστά χωρίς βιασύνη θα φτάσεις και στην κορυφή.gogos25 έγραψε:Δεν χρειάζονται ούτε διθυραμβοι, ούτε αφορισμοί. Η ομάδα δείχνει καλο πρόσωπο, αλλά δεν έχουμε παίξει ακόμα με πολύ δυνατό αντίπαλο. Το ματς με τον γαυρο, θα είναι το πρώτο πραγματικά σπουδαίο τεστ της ομαδας που έχει φτιάξει ο Αγγελος (και που προσωπικά με έχει εκπλήξει ως τώρα).
Χαμηλά την μπαλα και υπομονή.
Μπραβο ρε μαγκα! ωραια τα ειπεςtsou έγραψε: μια χαρά παίζει η ΠΑΟΚάρα. ο αγγελάρας τα έχει δέσει όλα και φτιάχνει φαγητό ωραίο με πατάτες και κρεμύδια μόνο. το ρόστερ είναι ελλειπέστατο αλλά η ομάδα βγάζει υγεία τρέλα και πόρωση κάτι που έχουμε να δούμε χρόνια.
μακάρι να σκίσουμε την γαυριέλα, εκεί θα χτυπάμε τα κεφάλια μας στα τραπέζια από την ταύλα.
fn1m έγραψε:Ας μείνουμε στο γεγονός ότι μέχρι τώρα αποδίδει η ομάδα και παίρνει και αποτελέσματα κι ας μην υποεκτιμουμε αλλά και να μην υπερεκτιμουμε τις δυνατότητες της. Στην πορεία θα φανεί το για πόσα πράγματα είμαστε ικανοι, προς το παρόν πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα και να μην γκρινιάζουμε.
Αυτο ειναι κατι σπανιο στο σημερινο επαγγελματικο ποδοσφαιρο και ειναι κατι που μονο ο Αγγελος και μονο στον ΠΑΟΚ μπορει να το δωσει.ThanosKali έγραψε:αυτο το "θέλω ΠΑΟΚτσάκια να χάνουν και να τρελαίνονται" είναι η ατάκα που ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε στον ΠΑΟΚ σαν μότο.
Δεν εχεις καθολου αδικο...SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ρε μαγκες ποιος τον γ@μαει τον γαυρο...μακαρι να χασουμε και να κερδισουμε ολα τα χωρια και τα παραρρτηματα μεσα εξω...τα πρωταθληματα δεν έρχονται απο ενα παιχνιδι...τις κουπες της δινει η διάρκεια και η σοβαροτητα...ας παρω εγω ολα τα χωρια και ας φαω και 5 απο τον γαυρο...τον γαυρο θα τον πετυχεις 2 φορες σε μια χρονια...τα χωρια τα συναντας καθε κυριακη...τα χωρια δινουν τις κουπες οχι ο γαυρος...
Συμφωνω οτι τα χωρια φερνουν τις κουπες, αλλα στην σουπα λιγδ ο ΠΑΟΚ παει στο χωριο για μαχη και ο γαυρος για διακοπες.SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ρε μαγκες ποιος τον γ@μαει τον γαυρο...μακαρι να χασουμε και να κερδισουμε ολα τα χωρια και τα παραρρτηματα μεσα εξω...τα πρωταθληματα δεν έρχονται απο ενα παιχνιδι...τις κουπες της δινει η διάρκεια και η σοβαροτητα...ας παρω εγω ολα τα χωρια και ας φαω και 5 απο τον γαυρο...τον γαυρο θα τον πετυχεις 2 φορες σε μια χρονια...τα χωρια τα συναντας καθε κυριακη...τα χωρια δινουν τις κουπες οχι ο γαυρος...