Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν με καταλαβαίνετε. :mrgreen:
Όταν το επίπεδο θέλησης του ΠΑΟΚ είναι περισσότερο απ αυτό του γαύρου, κι ο ίδιος ο μαρινάκης να είναι διαιτητής, ο ΠΑΟΚ δεν χάνει.
Ο τελικός κυπέλου του 01, οδηγός και φάρος. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

μερικοί ψάχνεστε απλά για διαφωνία. παναιτωλικό κέρδισες και πλατανιά ήρεμα ακόμα δεν απέδειξε κάτι το τόσο σπουδαίο η ομάδα. ναι δείχνει πολύ καλά δείγματα, ναι με το γαύρο θα είναι η πρώτη μετωπική με νταλίκα στην εθνική αλλά μην υπέρβαλουμε και οι υπεραισιόδοξοι αλλά και οι γκρινιάρηδες στο άλλο άκρο ότι δε κάνουμε τίποτα.|
μια χαρά παίζει η ΠΑΟΚάρα. ο αγγελάρας τα έχει δέσει όλα και φτιάχνει φαγητό ωραίο με πατάτες και κρεμύδια μόνο. το ρόστερ είναι ελλειπέστατο αλλά η ομάδα βγάζει υγεία τρέλα και πόρωση κάτι που έχουμε να δούμε χρόνια.
μακάρι να σκίσουμε την γαυριέλα, εκεί θα χτυπάμε τα κεφάλια μας στα τραπέζια από την ταύλα. :D
fn1m

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

Ας μείνουμε στο γεγονός ότι μέχρι τώρα αποδίδει η ομάδα και παίρνει και αποτελέσματα κι ας μην υποεκτιμουμε αλλά και να μην υπερεκτιμουμε τις δυνατότητες της. Στην πορεία θα φανεί το για πόσα πράγματα είμαστε ικανοι, προς το παρόν πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα και να μην γκρινιάζουμε.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μην ειρωνεύεσαι, το συγκεκριμένο post δεν προκαλεί κανέναν από μόνο του.
Roman
ThanosKali

Δημοσίευση από ThanosKali »

Πιστεύω οτι στο παιχνίδι που θα μπορέσουμε να κρίνουμε την ομάδα ΣΩΣΤΑ είναι αυτό με τον γαύρο. Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια με μικρότερης δυναμικότητας ομάδες, μέχρι εκείνο. Το καλό είναι ότι και σβηστά αυτές τις ομάδες τις περνάμε γιατί όπως έλεγε και ένας κόουτς μου "με νίκες μόνο απέναντι στους δύσκολους αντιπάλους, πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε ΠΟΤΕ".
Ο ΑΑ είπε κάτι που με έκανε να ανατριχιάσω πριν λίγες μέρες.... αυτο το "θέλω ΠΑΟΚτσάκια να χάνουν και να τρελαίνονται" είναι η ατάκα που ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε στον ΠΑΟΚ σαν μότο. Όλα τα άλλα "εδώ είναι Τούμπα", "χαμηλά την μπάλα" κλπ είναι για τους ΑΡΔ.
:nairepaok:
gogos25

Δημοσίευση από gogos25 »

Πάντως ρε παιδιά επειδή βλέπω ότι ακόμα το συζητάμε, εγώ δεν είπα και κάτι κακό. Είπα όχι διθυραμβοι αλλά όχι και αφορισμοί. Είπα υπομονή και στήριξη. Και μάλιστα ότι και εγώ εξεπλάγην θετικά από την ομάδα ως τώρα.

Νομίζω παρεξηγηθηκε το ποστ μου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

δε παρεξηγήθηκε από κανένα, μια χαρά είναι η ουσία των λεγόμενών σου.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ρε μαγκες ποιος τον γ@μαει τον γαυρο...μακαρι να χασουμε και να κερδισουμε ολα τα χωρια και τα παραρρτηματα μεσα εξω...τα πρωταθληματα δεν έρχονται απο ενα παιχνιδι...τις κουπες της δινει η διάρκεια και η σοβαροτητα...ας παρω εγω ολα τα χωρια και ας φαω και 5 απο τον γαυρο...τον γαυρο θα τον πετυχεις 2 φορες σε μια χρονια...τα χωρια τα συναντας καθε κυριακη...τα χωρια δινουν τις κουπες οχι ο γαυρος...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gogos25 έγραψε:Δεν χρειάζονται ούτε διθυραμβοι, ούτε αφορισμοί. Η ομάδα δείχνει καλο πρόσωπο, αλλά δεν έχουμε παίξει ακόμα με πολύ δυνατό αντίπαλο. Το ματς με τον γαυρο, θα είναι το πρώτο πραγματικά σπουδαίο τεστ της ομαδας που έχει φτιάξει ο Αγγελος (και που προσωπικά με έχει εκπλήξει ως τώρα).

Χαμηλά την μπαλα και υπομονή.
Καλά τα είπες Γωγο.Εγω παντως πιστεύω οτι πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε και να χουμε συνέχεια στο μυαλό μας το γαύρο.Πρέπει να ξεκολλήσουμε απ αυτό γιατι μας αποπροσανατολίζει.Δε πρέπει να ασχολούμαστε συνεχώς με το τι κάνουν οι άλλοι, αλλα κατα πόσο γινόμαστε εμείς καλύτεροι μερα με τη μέρα.Η διαρκης βελτίωση που λέει και μια ψυχή του φόρουμ, είναι ο στόχος.Οπως όταν ανεβαίνεις ένα βουνό, δε πρέπει να κοιτάς συνέχεια την κορυφή αλλα το που θα βάλει το πόδι σου στο επόμενο βήμα.Αλλιώς κινδυνεύεις να γκρεμοτσακιστείς απο μια λάθος επιλογή.Αν κανεις όλα τα βήματα σωστά χωρίς βιασύνη θα φτάσεις και στην κορυφή.

Εδιτ Με προλαβε ο sep
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tsou έγραψε: μια χαρά παίζει η ΠΑΟΚάρα. ο αγγελάρας τα έχει δέσει όλα και φτιάχνει φαγητό ωραίο με πατάτες και κρεμύδια μόνο. το ρόστερ είναι ελλειπέστατο αλλά η ομάδα βγάζει υγεία τρέλα και πόρωση κάτι που έχουμε να δούμε χρόνια.
μακάρι να σκίσουμε την γαυριέλα, εκεί θα χτυπάμε τα κεφάλια μας στα τραπέζια από την ταύλα. :D
Μπραβο ρε μαγκα! ωραια τα ειπες
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από sic-4 »

fn1m έγραψε:Ας μείνουμε στο γεγονός ότι μέχρι τώρα αποδίδει η ομάδα και παίρνει και αποτελέσματα κι ας μην υποεκτιμουμε αλλά και να μην υπερεκτιμουμε τις δυνατότητες της. Στην πορεία θα φανεί το για πόσα πράγματα είμαστε ικανοι, προς το παρόν πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα και να μην γκρινιάζουμε.

Αυτος πρεπει αν ειναι διχασμενη προσωπικοτητα.. δεν εξηγειται... Τζεκυλ και Χαϊντ.... :mrgreen:
Πρασινιζεις και γινεσαι Hulk?
Σορυ ρε συ αλλα καποιες ωρες μιλας νορμαλ και καποιες ωρες δινεις πολυ αλλη ενυπωση..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ThanosKali έγραψε:αυτο το "θέλω ΠΑΟΚτσάκια να χάνουν και να τρελαίνονται" είναι η ατάκα που ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε στον ΠΑΟΚ σαν μότο.
Αυτο ειναι κατι σπανιο στο σημερινο επαγγελματικο ποδοσφαιρο και ειναι κατι που μονο ο Αγγελος και μονο στον ΠΑΟΚ μπορει να το δωσει.
Πραγματικο ποδοσφαιρικο παθος δηλαδη. Ερασιτεχνικη καυλα για την ομαδα και οχι απλα ψυχρο επαγγελματισμο. Ημουν σιγουρος οτι ο Αγγελος μπορει να το δωσει αυτο στον ΠΑΟΚ και ειναι μεγαλη υποθεση, ομως η αληθεια ειναι οτι ειχα τις αμφιβολιες μου για το ποσο θα τα καταφερει προπονητικα. Με την μεχρι στιγμης εικονα οχι απλα ανατρεπει τις αμφιβολιες αλλα με κανει ενθερμο υποστηρικτη του. Γιατι συνδυαζει την προπονητικη ικανοτητα με την μοναδικη ικανοτητα να μπορει να μπολιασει το στοιχειο ΠΑΟΚ στην ψυχολογια των παικτων. ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ μακγες!!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ρε μαγκες ποιος τον γ@μαει τον γαυρο...μακαρι να χασουμε και να κερδισουμε ολα τα χωρια και τα παραρρτηματα μεσα εξω...τα πρωταθληματα δεν έρχονται απο ενα παιχνιδι...τις κουπες της δινει η διάρκεια και η σοβαροτητα...ας παρω εγω ολα τα χωρια και ας φαω και 5 απο τον γαυρο...τον γαυρο θα τον πετυχεις 2 φορες σε μια χρονια...τα χωρια τα συναντας καθε κυριακη...τα χωρια δινουν τις κουπες οχι ο γαυρος...
Δεν εχεις καθολου αδικο...
αλλα να μη φαω 5 ρε φιλαρακι.... :D
Ας χασω απο το γαυρο αλλα να εχω παιξει καλα. Να μασαω σιδερα και ας με νικησουν τα κορακια του.. Να αναγκαστει αν ξεβρακωθει για να με νικησει
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αν εκανε κατι φετος ο ΑΑ ειναι οτι επιτελους βλεπουμε μια ομαδα μεσα στον αγωνιστικο χωρο,βλεπεις τα ματς κ σου αρεσει το οτι πρεπει να σκεφτεις σκληρα αναμεσα σε 3-4 ποιος ειναι ο καλυτερος του αγωνα,βλεπεις οτι οι παικτες που μπαινουν μεσα κ δεν ξερεις τι να περιμενεις απο αυτους (η που δεν περιμενεις κ πολλα πχ κατσικας) δινουν οτι καλυτερο μπορουν κ σε εκλησουν ευχαριστα,βλεπεις οτι επιτελους η ομαδα πιεζει παντου ειτε ειναι το σκορ 0-0 ειτε ειναι 6-1....
Μεχρι στιγμης μονο θετικα στοιχεια βλεπω στην ομαδα,μεχρι στιγμης βλεπω οτι τα πραγματα εχουν γινει πολυ πιο απλα κ ισως κ πιο ομορφα.
Σε περιπτωση που η ομαδα κανει εναν πολυ πετυχημενο πρωτο γυρο (+3-3 απο κορυφη) με 1-2 ποιοτικες προσθηκες ειναι ικανη για μεγαλα πραγματα
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ρε μαγκες ποιος τον γ@μαει τον γαυρο...μακαρι να χασουμε και να κερδισουμε ολα τα χωρια και τα παραρρτηματα μεσα εξω...τα πρωταθληματα δεν έρχονται απο ενα παιχνιδι...τις κουπες της δινει η διάρκεια και η σοβαροτητα...ας παρω εγω ολα τα χωρια και ας φαω και 5 απο τον γαυρο...τον γαυρο θα τον πετυχεις 2 φορες σε μια χρονια...τα χωρια τα συναντας καθε κυριακη...τα χωρια δινουν τις κουπες οχι ο γαυρος...
Συμφωνω οτι τα χωρια φερνουν τις κουπες, αλλα στην σουπα λιγδ ο ΠΑΟΚ παει στο χωριο για μαχη και ο γαυρος για διακοπες.

Δεν ζηταω αποτελεσμα εκει μεσα αλλα μια καλη εμφανιση.

Κρισιμη λοιπον ειναι η τριαδα αγωνων ΜΕΤΑ το ματς του κυπελλου με οφη, γκιγκαμπ και θρηνο. Ελπιζω σε γρηγορα γκολ στο ευρωπαικο ματς για να μπορεσει ο κοουτς να ξεκουρασει παικτες.

Υ.γ. κοουτς συνεχισε τις προσευχες να μην τραυματιστουν ο κλαους και ο μακ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”