Άγγελος Αναστασιάδης

obanebane79

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από obanebane79 »

ναι ρε φιλε και μπορει εσυ να το λες "με την καλη εννοια" που λεει και ο δημαρχος μαραθωνα και να τα ακους τσαμπα αλλα αυτο που λες ειναι μια γενικοτερ νοοτροπια δυσπιστιας και αμφισβητησης που επικρατει σε πολυ μεγαλο κομματι του κοσμου. και η οποια μετα οδηγει σε αυτο που λεει και ο γιασεμακης παραπανω. μολις χασει στο τηγανι η φερει ΕΝΑ ασχημο αποτελεσμα "με ταβανι ο παοκ" "μια κλαση ανωτερος ο γκευ" "παλι για τα αυτονοητα φετος η ομαδα" .
gogos25

Δημοσίευση από gogos25 »

Ο καθένας έχει την γνώμη του. Και το μεγάλο κομμάτι του κόσμου που λες ότι έχει μια νοοτροπία, είναι δικαίωμά του να την έχει. Όπως έχεις κι εσύ την δικιά σου, κι εγώ την δικιά μου και ο καθένας την δικιά του.

Δεν μπορώ εγώ να "μαλώσω" εσένα για την γνώμη σου, ούτε εσύ εμένα για την δική μου.

Υ.γ. Άλλωστε εγώ δεν μίλησα για αποτέλεσμα στο τηγάνι, αλλά για την εμφάνιση... ;)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Μερικές ελάχιστες διαφορές υπάρχουν από πέρυσι.
Για παράδειγμα πέρυσι κλείναμε τα μάτια γιατί δεν αντέχαμε να βλέπουμε. Φέτος τα γουρλώνουμε γιατί δεν πιστεύουμε ότι παίζουμε τέτοια μπαλάρα.
4η αγωνιστική και σκεφτείτε να μην είχε γίνει η γκέλα την 1η με την Καλλονή.
Απορώ με όσους δεν υποκλίνονται στον Αγγελο, στην ομάδα και στο ποδόσφαιρο που παίζει.
Να συνεχίσει να παίζει με αυτό το στυλ και να προσπαθεί συνέχεια να βελτιώνεται σε ποιότητα και διάρκεια.
Δεν έχει να δώσει τίποτα άλλες εξετάσεις η ομάδα παρά μόνο να προσπαθεί για τα πιο πάνω.
Ξέρω τι θα γίνει με γαύρο και φιόρε, αλλά δεν το γράφω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ουτε υποκλισεις χρειαζονται ουτε μουρμουρες...
Στηριξη και μονο στηριξη σε ολους...
Μπορουμε την κυριακη να εχουμε 20 χιλιαδες κοσμο και να φωναζουν για τον ΠΑΟΚ???
Αυτη θα ειναι η αναγνωριση...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gogos25 έγραψε:Δεν χρειάζονται ούτε διθυραμβοι, ούτε αφορισμοί. Η ομάδα δείχνει καλο πρόσωπο, αλλά δεν έχουμε παίξει ακόμα με πολύ δυνατό αντίπαλο. Το ματς με τον γαυρο, θα είναι το πρώτο πραγματικά σπουδαίο τεστ της ομαδας που έχει φτιάξει ο Αγγελος (και που προσωπικά με έχει εκπλήξει ως τώρα).

Χαμηλά την μπαλα και υπομονή.
Οχι φιλε μου το πραγματικό τεστ της ομάδας θα ειναι με μπαρτσα οταν παίξουμε ,αυτα τα ματς που δίνουμε τωρα μονο αν εχουμε απώλειες θα ειναι τεστ αν ΝΙΚΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ το πραγματικό τεστ με μπαρτσα :):):):) είμαστε απιστευτοι πραγματικα :):):):)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κακώς τον αποπήρατε το φίλο το gogos25. Δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος όσο πολλοί από εμάς, αλλά δεν τα βλέπει και υπεραισιόδοξα. Λογικό και μη κατακριτέο. Χαμηλά την μπάλα και υπομονή είπε. Σίγουρα στο ματς με τα πουστ@ρι@ θα βγάλουμε ακόμα πιο χρήσιμα συμπεράσματα. Εγώ συμφωνώ με τον φίλο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

eorptol έγραψε:
gogos25 έγραψε:Δεν χρειάζονται ούτε διθυραμβοι, ούτε αφορισμοί. Η ομάδα δείχνει καλο πρόσωπο, αλλά δεν έχουμε παίξει ακόμα με πολύ δυνατό αντίπαλο. Το ματς με τον γαυρο, θα είναι το πρώτο πραγματικά σπουδαίο τεστ της ομαδας που έχει φτιάξει ο Αγγελος (και που προσωπικά με έχει εκπλήξει ως τώρα).

Χαμηλά την μπαλα και υπομονή.
Οχι φιλε μου το πραγματικό τεστ της ομάδας θα ειναι με μπαρτσα οταν παίξουμε ,αυτα τα ματς που δίνουμε τωρα μονο αν εχουμε απώλειες θα ειναι τεστ αν ΝΙΚΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ το πραγματικό τεστ με μπαρτσα :):):):) είμαστε απιστευτοι πραγματικα :):):):)
Ποια Barca ρε; Εμείς πέρσι πήγαμε και σε έναν τελικό, αυτοί πού βρίσκονταν;;;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Μην τον ειρωνευεστε
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Odi έγραψε:Και μετά το πραγματικό τεστ με τον γαύρο θα είναι το πραγματικό τεστ με την Φιορεντίνα και μετά το διπλό στην Ιταλία και μετά το ένα και μετά το άλλο..Αν είναι δυνατόν πια.Έλεος.

Μια χαρά είναι η ομάδα του Άγγελου και δεν χρειάζεται κανένα ακόμη τεστ για να το αποδείξει.Ήδη πέρασε δύο τεστ που η περυσινή "αρμάδα" είχε χάσει με κάτω τα χέρια.

Φτάνει πια αυτή η καραμέλα με τα πραγματικά τεστ.
Κάπως άστοχες υπερβολές.
(αν μου επιτρέπεις, για ακόμα μία φορά.)
Καλά για τον eorptol δεν το κουβεντιάζω καν.

Γι αυτήν την ομάδα κι έτσι όπως δημιουργήθηκε/δημιουργείται κάθε αγώνας (σαν) τεστ είναι.
Αν τον Μάϊο αποτύχει, κανείς δεν θα θυμάται τον πολύ καλό Σεπτέμβριο.
Πες, (ακραίο σενάριο) ότι ο γαύρος χάνει βαθμούς το Σάββατο στο Περιστέρι.
Αμέσως το ματς με τον ΟΦΗ παίρνει άλλη σημασία, ξέρει κανείς πως θα το διαχειριστεί η ομάδα αυτό;
Υπάρχει κάποιου είδους δεδικασμένο; Σαφώς και όχι. Με τον γαύρο σαφώς και θα είναι τεστ πέρυσι γυρίσαμε πολλά με λίγα, τι να λέμε. Με νίκη στο τηγάνι, γίνεται της πουτάνας, κάθε ματς θα είναι θα-να-τος, ψέμματα στους εαυτούς μας μη λέμε.
Με την Φιορεντίνα δεν θα είναι τεστ γιατί πας για τα γούστα ουσιαστικά, δεν έχεις τίποτα να χάσεις και πάρα πολλά να κερδίσεις.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Karelias πρώτον φυσικά και σου επιτρέπω,άλλωστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις είναι το forum.. ;)

Δεύτερον σε όσα λες συμφωνώ 100%.Δεν λέω πως η ομάδα δεν δίνει τεστ κάθε εβδομάδα ή πως είναι έτοιμη να διαχειριστεί καταστάσεις όπως αυτή που περιγράφεις.Βρίσκω όμως γελοίο μετά από κάθε επιτυχία της ομάδας να λέμε "οκ δεν ήταν και σοβαρό ματς" ,ενώ σε ενδεχόμενη αποτυχία να πέφτουμε να την φάμε.Δεν το βρίσκεις άρρωστο αυτό;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τελευταία δύο ματς με Μινσκ και Παναιτωλικό.Πριν την Μινσκ έγραφαν πολλοί "τώρα να δούμε τί ψάρια πιάνει η ομάδα με σοβαρό ευρωπαικό αντίπαλο και όχι με την...Ζίμπρου" και μετά την εξάρα "σιγά το καφενείο".Έγραψε κανείς πως προχθές η ομάδα αυτή έφερε Χ με την Μπάτε Μπορισοφ που παίζει στο CL;Όχι φυσικά.

Έπειτα το ματς στο Αγρίνιο.Πριν το ματς "τώρα θα δούμε πού βρισκόμαστε,όχι με τα καφενεία του Πλατανιά και της Νίκης Βόλου".Μετά το ματς "μια απλή νίκη με επαρχιακή ομάδα".Δεν είναι έτσι τα πράγματα.Καθόλου.

Με τον γαύρο η ομάδα αν σταθεί καλά,θα είμαι ικανοποιημένος.Αν θέλουν αυτοί να χάσουμε θα το καταφέρουν με χίλιους τρόπους.Δεν περιμένω το ματς στο τηγάνι για να κρίνω την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Συμφωνώ, μέχρι την τελευταία σου πρόταση για τον γαύρο.
Ανάποδα το λες.
Αν εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τίποτα, Έχει αποδειχθεί πολλάκις κι εδώ και κάτω.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μακάρι να επαληθευτείς.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Έχω ήδη επαληθευτεί στο παρελθόν. :mrgreen:
Αν θέλουμε είπα. Δυστυχώς, δεν το θέλουμε πάντα τόσο πολύ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δυστυχώς, Καρέλια, έχει αποδειχτεί το ανάποδο πολύ περισσότερε φορές!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Karelias έγραψε:Έχω ήδη επαληθευτεί στο παρελθόν. :mrgreen:
Αν θέλουμε είπα. Δυστυχώς, δεν το θέλουμε πάντα τόσο πολύ.
το θέλουμε απλά το θέλουν αυτοί παραπάνω . Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά συνήθως το θέλουν παραπάνω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”