Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Με πειράζει που λίγοι ασχολούνται με τον κοουτς αναστασιαδη ..
Το ότι βάζει τη σφραγίδα του γιατί ασχέτως Τι λέει είναι ρεαλιστής , ξέρει ότι έχει ρόστερ όχι ποιοτικό , θέλει να παίξε σφιχτά πίσω και με αντεπιθέσεις,δεν πάμε στο ποδόσφαιρο κατοχής του περσι.που το παίζαμε με αφέλεια όμως...
Μακάρι ακόμα και σε ποιοτική αναβάθμιση αυτό να μείνει , ξέρω καμία σχέση αλλά εδώ η Ρεάλ το κάνει που χει και τρομερή ποιότητα
Το ότι βάζει τη σφραγίδα του γιατί ασχέτως Τι λέει είναι ρεαλιστής , ξέρει ότι έχει ρόστερ όχι ποιοτικό , θέλει να παίξε σφιχτά πίσω και με αντεπιθέσεις,δεν πάμε στο ποδόσφαιρο κατοχής του περσι.που το παίζαμε με αφέλεια όμως...
Μακάρι ακόμα και σε ποιοτική αναβάθμιση αυτό να μείνει , ξέρω καμία σχέση αλλά εδώ η Ρεάλ το κάνει που χει και τρομερή ποιότητα
- navigator11
Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ας δούμε πως θα κυλήσει ο Οκτώβριος και, πιστεύω, τότε θα μπορούμε να έχουμε μια σημαντική εικόνα από δεδομένα για να σχηματίσουμε άποψη. Πέρα από το ότι μοιάζουμε με ομάδα περισσότερο από ποτέ μετά Σάντος. Η διάρκεια, ωστόσο, θα καθορίσει πολλά. Και δε βάζω σαν μέτρο σύγκρισης, εννοείται, τους διαστημόπ@υστες του φαταούλ.
διαφωνώ σε παρα πολλά με τη συμπεριφορά σου κτλ, αλλα δεν μπορώ να παραβλέψω ότι με χαμηλούς τόνους και μεγάλη εργατικότητα παρουσιάζει ένα εξαιρετικά αξιόμαχο σύνολο.
ΜΠΡΆΒΟ! καλό κουράγιο και καλύτερη συνέχεια!!!!!

ΜΠΡΆΒΟ! καλό κουράγιο και καλύτερη συνέχεια!!!!!

MANIAKOS έγραψε:Με πειράζει που λίγοι ασχολούνται με τον κοουτς αναστασιαδη ..
Θα διαφωνήσω μαζί σου. Νομίζω οτι προσπαθούμε να παίξουμε ποδοσφαιρο κατοχής και υπάρχουν διαστήματα που τα καταφέρνουμε. Πιέζουμε ψηλά και δε περιμένουμε τον αντίπαλο να έρθει σε μας. Γι αυτο ακόμα και στα νεκρά μας διαστήματα δε δεχόμαστε ιδιαίτερη πίεση. Γενικά βλέπουμε ενα στυλ παιχνιδιού μεχρι στιγμής που εγώ δε το περίμενα γιατι ποτέ δε το είδα απο τον Αναστασιαδη και γι αυτο δε τον ήθελα. Εξακολουθώ να έχω τις ενστάσεις μου για τον Αναστασιαδη και θα τις έχω μεχρι να σταθεροποιηθεί αυτή η απόδοση. Ειναι ομως προβληματισμοί που έχουν να κάνουν γενικά με τους Έλληνες προπονητες τους οποίους δεν έχω σε καμια εκτίμηση και όχι προσωπικά με τον ίδιο. Αυτο που εχει καταφέρει πάντως μεχρι στιγμής και του αξίζουν συγχαρητήρια ειναι να παρουσιάζει μια ομαδα που θέλεις να τη δεις και περιμένεις να έρθει η μέρα που θα παίξουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Μετα το 1ο ματς με ζιμπρου τον κατηγόρησα οτι είχε 100 % τη ευθύνη για το καζο.
Ετσι σήμερα θέλω να του δώσω τα εύσημα για την ΟΜΑΔΑ που βλέπουμε απο κεινο τον αγώνα και μετά!
Η αγωνιστηκότητα,οι αλληλοκαλυψεις και η αυταπάρνηση των παιχτων,όπως και η αψογη διαχειριση του ρόστερ μεχρι στιγμης είναι δική του δουλεια.Συνέχισε έτσι κοουτς.
Ετσι σήμερα θέλω να του δώσω τα εύσημα για την ΟΜΑΔΑ που βλέπουμε απο κεινο τον αγώνα και μετά!
Η αγωνιστηκότητα,οι αλληλοκαλυψεις και η αυταπάρνηση των παιχτων,όπως και η αψογη διαχειριση του ρόστερ μεχρι στιγμης είναι δική του δουλεια.Συνέχισε έτσι κοουτς.

Είναι από τη συνέντευξη του Γιασσεμάκη. Νομίζω οτι μπορώ να το βάλω εδώ, γιατί κάτι ανάλογο είχε πει και ο Αγγελος
"- Η παρουσία του Αγγελου στην τεχνική ηγεσία τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ;
«Ο Άγγελος είναι έμπειρος, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και το βασικότερο γνωρίζει τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει, είναι πως ενώ προς τα έξω φαίνεται πως το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, ο Άγγελος έχει τον τρόπο να κρατά την ομάδα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα αντέξει ο ΠΑΟΚ σε βάθος χρόνου σ’ αυτήν την πίεση με τα συνεχόμενα παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις. Αποδεδειγμένα ο Άγγελος κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση και πιστεύω ότι στο τέλος θα βγει νικητής. Και θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν εκεί όπου πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται. Δεν χρειάζεται να πω ποιος είναι. Το δείχνει με τις πράξεις του. Πλέον, όλοι έχουν καταλάβει πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα και αυτό το «βγάζει» μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων».
«ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ»
Τη νοοτροπία που επικρατεί στον ΠΑΟΚ τη γνωρίζει πολύ καλά ο Γιασεμάκης. Και δεν διστάζει να μιλήσει «έξω από τα δόντια» επισημαίνοντας ότι:
«Το έχω ζήσει πολύ έντονα στον ΠΑΟΚ και δεν το ξεχνώ. Επειτα από μεγάλες επιτυχίες, δεν χαίρονται όλοι. Κάποιοι περιμένουν στη γωνία με κακές διαθέσεις. Τον περιμένουν στη γωνία τον ΠΑΟΚ να το ξέρετε. Και δεν μιλάω μόνον για τους αντιπάλους του, τους εχθρούς του μέσα στο γήπεδο. Είναι η κόντρα εκ των έσω. Τόσα χρόνια που γνωρίζω την κατάσταση, αυτό «τρώει» τον ΠΑΟΚ. Με την πρώτη «στραβή» θα είναι έτοιμοι να… πυροβολήσουν και να ισοπεδώσουν τα πάντα. Για αυτό σας λεω ότι είναι προτιμότερο, ανεξάρτητα από τις επιτυχίες, να παραμείνουν όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Να μην ξεφύγουν».
"- Η παρουσία του Αγγελου στην τεχνική ηγεσία τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ;
«Ο Άγγελος είναι έμπειρος, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και το βασικότερο γνωρίζει τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει, είναι πως ενώ προς τα έξω φαίνεται πως το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, ο Άγγελος έχει τον τρόπο να κρατά την ομάδα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα αντέξει ο ΠΑΟΚ σε βάθος χρόνου σ’ αυτήν την πίεση με τα συνεχόμενα παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις. Αποδεδειγμένα ο Άγγελος κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση και πιστεύω ότι στο τέλος θα βγει νικητής. Και θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν εκεί όπου πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται. Δεν χρειάζεται να πω ποιος είναι. Το δείχνει με τις πράξεις του. Πλέον, όλοι έχουν καταλάβει πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα και αυτό το «βγάζει» μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων».
«ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ»
Τη νοοτροπία που επικρατεί στον ΠΑΟΚ τη γνωρίζει πολύ καλά ο Γιασεμάκης. Και δεν διστάζει να μιλήσει «έξω από τα δόντια» επισημαίνοντας ότι:
«Το έχω ζήσει πολύ έντονα στον ΠΑΟΚ και δεν το ξεχνώ. Επειτα από μεγάλες επιτυχίες, δεν χαίρονται όλοι. Κάποιοι περιμένουν στη γωνία με κακές διαθέσεις. Τον περιμένουν στη γωνία τον ΠΑΟΚ να το ξέρετε. Και δεν μιλάω μόνον για τους αντιπάλους του, τους εχθρούς του μέσα στο γήπεδο. Είναι η κόντρα εκ των έσω. Τόσα χρόνια που γνωρίζω την κατάσταση, αυτό «τρώει» τον ΠΑΟΚ. Με την πρώτη «στραβή» θα είναι έτοιμοι να… πυροβολήσουν και να ισοπεδώσουν τα πάντα. Για αυτό σας λεω ότι είναι προτιμότερο, ανεξάρτητα από τις επιτυχίες, να παραμείνουν όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Να μην ξεφύγουν».
Αυτο που ξεραμε ειναι οτι ο κοουτς ειναι δουλευταρας,ομως η ομοιογενεια που παρουσιαζει αυτη η ομαδα (με την ποιοτητα να απουσιαζεις σε καποιες θεσεις) σε κανει να νομιζεις οτι εχουμε Νοεμβριο.
Το μεγαλυτερο προβλημα που θα εχει στο μελλον θα ειναι η διαχειριση του ροστερ μεχρι τον Ιανουαριο.
Με τοσους αγωνες πεμπτη-σαββατο θα χρειαστει ΟΛΟΥΣ τους διαθεσιμους παιχτες.
Το μεγαλυτερο προβλημα που θα εχει στο μελλον θα ειναι η διαχειριση του ροστερ μεχρι τον Ιανουαριο.
Με τοσους αγωνες πεμπτη-σαββατο θα χρειαστει ΟΛΟΥΣ τους διαθεσιμους παιχτες.
Δεν χρειάζονται ούτε διθυραμβοι, ούτε αφορισμοί. Η ομάδα δείχνει καλο πρόσωπο, αλλά δεν έχουμε παίξει ακόμα με πολύ δυνατό αντίπαλο. Το ματς με τον γαυρο, θα είναι το πρώτο πραγματικά σπουδαίο τεστ της ομαδας που έχει φτιάξει ο Αγγελος (και που προσωπικά με έχει εκπλήξει ως τώρα).
Χαμηλά την μπαλα και υπομονή.
Χαμηλά την μπαλα και υπομονή.
-
Το ματς με τον γαυρο, θα είναι το πρώτο πραγματικά σπουδαίο τεστ της ομαδας που έχει φτιάξει ο Αγγελος
πλακα κανεις ετσι? και αν παρουμε κανα διπλο στο τηγανι μετα το τεστ θα ειναι ο τελικοσ του γιουροπα λιγκ??? οπου αν χασουμε θα φταιει η π@#$τανα η διοικηση ο καβουρακιας ο ρωσος και ο αχρηστος ΖΒ που πηραν προπονητη πισογυρισμα με χαμηλο ταβανι και δεν ενισχυσαν την ομαδα στις θεσεις που ποναει?
Και μετά το πραγματικό τεστ με τον γαύρο θα είναι το πραγματικό τεστ με την Φιορεντίνα και μετά το διπλό στην Ιταλία και μετά το ένα και μετά το άλλο..Αν είναι δυνατόν πια.Έλεος.
Μια χαρά είναι η ομάδα του Άγγελου και δεν χρειάζεται κανένα ακόμη τεστ για να το αποδείξει.Ήδη πέρασε δύο τεστ που η περυσινή "αρμάδα" είχε χάσει με κάτω τα χέρια.
Φτάνει πια αυτή η καραμέλα με τα πραγματικά τεστ.
Μια χαρά είναι η ομάδα του Άγγελου και δεν χρειάζεται κανένα ακόμη τεστ για να το αποδείξει.Ήδη πέρασε δύο τεστ που η περυσινή "αρμάδα" είχε χάσει με κάτω τα χέρια.
Φτάνει πια αυτή η καραμέλα με τα πραγματικά τεστ.
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Δεν είπα για το αποτέλεσμα, άλλωστε με τον γαυρο το αποτέλεσμα δεν κρίνεται από σένα, ούτε μεσα στο γήπεδο.
Η εμφάνιση όμως, θα δείξει πράγματα, γιατί κακά τα ψέματα (και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη) δεν παίξαμε ακόμα κάποιο πολύ δυνατό παιχνίδι.
Άλλωστε δεν είπα τίποτα κακό, υπομονή είπα...
Η εμφάνιση όμως, θα δείξει πράγματα, γιατί κακά τα ψέματα (και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη) δεν παίξαμε ακόμα κάποιο πολύ δυνατό παιχνίδι.
Άλλωστε δεν είπα τίποτα κακό, υπομονή είπα...

Δεν ήταν δυνατό παιχνίδι μέσα στο Αγρίνιο;Τί ήταν,περίπατος;Εκεί ο γαύρος δεν περνάει εδώ και δύο χρόνια.Μην λέμε οτι θέλουμε.
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
ΟΚ, δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε άλλο... Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε...