Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ.

Γλύκος
1
1%
Σκόνδρας
1
1%
Vitor
6
4%
Κατσικάς
50
35%
Raţ
4
3%
Kace
37
26%
Τζανδάρης
5
3%
Mak
27
19%
Σαλπιγγίδης
11
8%
Pereyra
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
1
1%
Παπαδόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 143

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από hasio_john »

Βλέποντας μερικά σχόλια εδώ (πάλι καλά είναι ελάχιστο το ποσοστό και αμελητέο), αλλά και γενικά σε FB και όπου αλλού, βλέπω σχόλια που χαλαρά είναι από αυτούς που περίμεναν στην γωνία πιθανά στραβοπατήματα για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα .... να κράξουν!
Απλά δεν τους έχει βγει ακόμα και όσο να ναι ζορίζονται οι καημένοι! :lol: Αρε κατακαημένε ΠΑΟΚ, σε παραμονεύουν οι ίδιοι σου οι "οπαδοί" για να σε ξεσκίσουν... :|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 22 Σεπ 2014, 21:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera4 έγραψε:θεληση υπηρχε αλλα δεν υπηρχε το καθαρο μυαλο και η τελικη πασα...δυστυχως ειναι αυτες οι 2-3 προσθηκες που κανουν μπαμ σε καθε ματς...με εναν νατχο εκει θα ειχες βγαλει 5-6 τετ α τετ αλλα τελος παντων...

πολυ κακος ο σκονδρας και ο γλυκος χωρις καμια συγκεντρωση πηγε να χασει το ματς μονος του σε περισσοτερες απο μια φασεις...

μβπ ο κατσε απο κοντα ο βιτορ ...καλοι και οι ρατς,μακ,κλαους,τζανδαρης και κατσικας ( :shock: :shock: )...

πολυ σημαντικο διπλο και συνεχιζουμε :ugeek:
Έτσι ακριβώς ...
Το θέμα ειναι όμως οτι η δουλειά που γινεται στην ομαδα αρκεί για να εισαι στην περσινή συγκομιδή με 5-6 μυρια λιγότερα ...
Και συγχρόνως θα χτισεις ομαδα και θα δώσεις και μεγάλη αξία στους παίχτες που ειναι όλοι δικοί σου

Μια ακομα σημαντική παρατήρηση:
Η ομαδα λόγω πειθαρχίας και αγωνιστικότητας δεν τρώει φέτος κίτρινες ... Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με πέρσι

Υπ0σ. 1.
Όλες οι επικίνδυνες φάσεις στο τέλος έγιναν εξαιτίας του Τζιόλη συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας ... Η προσπάθεια μεσα στην εβδομάδα να μας τον παρουσιάσουν απαραίτητο ειναι γελοία ... Τόσο αυτός όσο και ο Μαντουρο ειναι απαραίτητοι λόγω έλλειψης δυνατότητας να γίνει κάτι άλλο ... Με δυο χάφ επιπέδου αντί για αυτούς ο ΠΑΟΚ φέτος θα ήταν φαβορί για τον τίτλο. Για αυτο φταίει ο σχεδιαστής της ομάδας απο πέρσι ... Ονόματα δεν λέμε
Εύχομαι να μπει στην ομαδα γρήγορα και ο Σαββιδης αν και ειναι πολύ μικρός ακομα

Υπος 2.
Ο γλυκός σήμερα επικίνδυνος και δημιουργούσε πανικό χωρις λόγο ... Σοβαρέψου Παναγιώτη ... Και πάρε ψυχολογία ... Εισαι βασικός στον ΠΑΟΚ και έχεις την ευκαιρία να γίνεις σπουδαίος
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

KOSTAS54 έγραψε:Δεν το πιστευω, το σιχαμα ο χυτας τώρα στο μτβ.
Πως ειναι δυνατόν?
Αν και ποτέ δεν συμφωνούσα με τις μπουκες, σήμερα δεν θα ελεγα οχι!
Σημ. Καλώς τα παιδιά!!!
Πως κυκλοφορεί Θεσσαλονίκη αυτός ,ρε μάγκες. Με περούκα και μουστάκι;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Rizla έγραψε:Ποιο ραδιο μωρε Ρομαν...αυτα ακους? :twisted:
Δεν θελω ραδιο θελω να κοβω και φατσες...
Έχω πει τις προάλλες για την (μη) επαφή μου με τα αθλητικά ραδιόφωνα και τα αθλητικά sites.. Σιχάματα, δεν ασχολούμαι και τους περισσότερους δεν τους ξέρω καν!
Iasonas

Δημοσίευση από Iasonas »

10 χρονια περιμενα υπομονετικα τον ΑΓΓΕΛΟ, φωναζοντας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 'Η ΤΑΝΚΣ. Επιτελους. Μπραβο στην ομαδα μας. Το μεγαλο παρτυ θα γινει στο τηγανι, και το ακομα μεγαλυτερο τον Μαιο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

RoMaN έγραψε:
Rizla έγραψε:Ποιο ραδιο μωρε Ρομαν...αυτα ακους? :twisted:
Δεν θελω ραδιο θελω να κοβω και φατσες...
Έχω πει τις προάλλες για την (μη) επαφή μου με τα αθλητικά ραδιόφωνα και τα αθλητικά sites.. Σιχάματα, δεν ασχολούμαι και τους περισσότερους δεν τους ξέρω καν!
Πολυ κακως για αυτο δεν βρισκεις λινκ να μου δωσεις... :twisted: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Αντικειμενικά μιλώντας, ΠΑΟΚ και Καμπανιακός φαίνονται οι πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Σπανιότατα ψηφίζω, αυτή τη φορά όμως μπήκα στη διαδικασία και ψήφισα τον Μιγκελ Βίτορ. Αμυντικά πολύ καλός και επιθετικά θα μπορούσε να σκοράρει. Επιστροφή στα πολύ καλά παιχνίδια, μετά από καιρό!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αυτόν τον ΠΑΟΚ που τις τελευταίες 20 μέρες τρέχει, πιέζει, δημιουργεί, σκοράρει και νικάει ήθελα να τον δω και με μια κανονική ομάδα, διότι μέχρι τώρα έπαιζε με ναυτοπροσκόπους. Σήμερα, τον είδα με μια ομάδα που αν και συγκριτικά καλύτερη είχε πολλά από τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων αντιπάλων του. Απέναντι σ' αυτή την ομάδα ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά αν και κάπως φλύαρα για ένα ημίχρονο και νίκησε τελικά χωρίς να κινδυνεύσει, αν εξαιρέσουμε μια - δυο βλακείες που έκανε ο Γλύκος στο τέλος του ματς. Η νίκη αυτή της ομάδας ήταν 100% επαγγελματική και με χαροποίησε περισσότερο από τις πενταροεξάρες με τα καφενεία. Μου άρεσε πολύ το πάθος, η σταθερότητα και σοβαρότητα της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι ας μην βάλαμε δεύτερο γκολ. Για να δούμε...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

για 2ο συνεχόμενο ματς το κέντρο με Κάτσε - Τζανδάρη ήταν πολύ ωραίο .... γρήγορο, πιεστικό , με έμφαση να βγουν πρώτοι στη μπάλα και όχι με στατικό μαρκάρισμα. Ουσιαστικά είναι η προπέλα που κινεί το ΠΑΟΚ , πιο γρήγορα και πιο εκρηκτικά. Αν είχα ένα καλό τεχνικά - επιθετικά 3ο χαφ θα ήμουν πολύ πολύ δυνατός.

Ο Τζιόλης και ο Μαντούρο δυστυχώς ή ευτυχώς χρειάζονται για να προσδώσουν στους 2 που είπα , κάποια στοιχεία που λείπουν.

Ο Σαλπι είναι αδυναμία και ευελιξία ταυτόχρονα σε τέτοια ματς που πάνε σε προσωπικές μονομαχίες. Θα ήθελα ταυτόχρονα και κάτι άλλο.

Μου άρεσε πολύ η συνεχιζόμενη διάθεση της ομάδας και η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο.. είμαι βέβαιος ότι τα θετικά αποτελέσματα θα χτίσουν και ψυχολογία και σιγουριά σιγά σιγά.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολύ θετικές ενδείξεις , αλλά χρειάζεται να σταθεροποιηθούμε και ταυτόχρονα να βάλουμε κι άλλους στο παιχνίδι... ήδη είπε ο Άγγελος θα κάνει αλλαγές στο κύπελλο.

ΥΓ: please ας αφήσουμε τηγάνια και λοιπά. Ο γαύρος θα πάρει τη κούπα με +10 πόντους διαφορά και αυτό είναι πιο σίγουρο από το ότι ο ήλιος θα βγει αύριο. Υποτιμάτε την ομάδα και τους εαυτούς σας όταν μιλάτε για γαύρους και τηγάνια. Ο γκει συμμετέχει ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ από εμάς, δε γίνεται να συγκρίνω μήλα με πορτοκάλια. Η πραγματική πρόοδος της ομάδας θα φανεί από τη διάρκειά στην απόδοσή της ,από την αξία που θα αποκτήσουν σιγά σιγά οι νέοι παίκτες του ροστερ και από το αγκάλιασμα πάλι από το κόσμο... ας γίνουν αυτά και σιγά σιγά θα έρθουν κι άλλα και στο μεταξύ στα παπάρια μου ο γκει.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

εγω δεν χαιρομαι και τοσο γιατι ημουν σιγουρος απ'την αρχη για την καλη εικονα της ομαδας με τον ΑΑ-γνησιο αγγελοσκυλο γαρ τιμη μου και καμαρι μου

υγ ας είχαμε κι αλλον έναν σαν τον Μακ απ'την άλλη πλευρα...
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

μπραβο σε ολους.κατσε σαλπι βιτορ τρομεροι,στο κεντρο δεν χασαμε μαχη ΤΑΝΑΛΙΕΣ ηταν ολοι.με εντυπωσιαζει η ωριμωτητα στο παιχνιδι του τσανδαρη σε σχεση με ηλικια κ συμμετοχες,θα δωσει πολλα δειτε ποσο εχει ανεβει ο κατσε σε κρατημα μπαλας κ πρωτες πασες απο τα πρωτα του ματς.την κυριακη θα παμε κ εμεις τα φαντασματα πιτα θα ειναι :nairepaok: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

giapas έγραψες
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Ο MC Rono- Παναιτωλικός οταν δεσει ειναι για καλα πραγματα πιστευω φετος!

Πρωτος λιγο πιο σοβαρος αντιπαλος για φετος!περασαμε απο μια πολυ δυσκολη εδρα νομιζω....παιζοντας πολυ ωραιο ποδοσφαιρο ΜΟΝΟ στο 1ο ημιχρονο.......ομαδα με τακτικη (που μας ελειψε πολυ περσι με τον στεφενς...) και με παθος (που μας λειπει κατι χρονια τωρα...).......
Να μας δω τωρα με πιο σοβαρους αντιπαλους.....(δεν εννοω τα συμπαθεστατα καλαμαρια και τον ακομα πιο συμπαθη ΟΦΗ!)

Ο κατσικας ο χειροτερος της ομαδας μας :redcard: ,ετρεμε το φυλλοκάρδι μου καθε φορα που πηγαινε η μπαλα πανω του.....αποθεωση το διωξιμο με προβολη που εκανε και πηρε και καρτα......εναι που ειναι τραγικος θα κοψει την μπαλα και απο κανεναν κακομοιρη..........

Για MvP Βιτορ!!!!τον εχω που τον εχω αδυναμια,σημερα εδειξε παλι διαθεση!!!!ηταν απροσπελαστος,εφαγε και πολυ ξυλο,μαρκαρε και για τον κατσικα.......κριμα που δεν εκατσε κι ενα γκολακι.......γερος να εισαι παλικαρι μου και να εισαι ορεξατος......

υγ:μπηκα να ψηφισω στο σαιτ της παε και ειδα τον κατσικα 2ο σε ψηφους και θελω να πιστευω πως κανουμε παλι εκεινο το τρολαρισμα που ειχαμε κανει με σπυροπουλο περσι..... :geek:

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 22 Σεπ 2014, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”