Απλά δεν τους έχει βγει ακόμα και όσο να ναι ζορίζονται οι καημένοι!

Έτσι ακριβώς ...Sera4 έγραψε:θεληση υπηρχε αλλα δεν υπηρχε το καθαρο μυαλο και η τελικη πασα...δυστυχως ειναι αυτες οι 2-3 προσθηκες που κανουν μπαμ σε καθε ματς...με εναν νατχο εκει θα ειχες βγαλει 5-6 τετ α τετ αλλα τελος παντων...
πολυ κακος ο σκονδρας και ο γλυκος χωρις καμια συγκεντρωση πηγε να χασει το ματς μονος του σε περισσοτερες απο μια φασεις...
μβπ ο κατσε απο κοντα ο βιτορ ...καλοι και οι ρατς,μακ,κλαους,τζανδαρης και κατσικας (![]()
)...
πολυ σημαντικο διπλο και συνεχιζουμε :ugeek:
Πως κυκλοφορεί Θεσσαλονίκη αυτός ,ρε μάγκες. Με περούκα και μουστάκι;KOSTAS54 έγραψε:Δεν το πιστευω, το σιχαμα ο χυτας τώρα στο μτβ.
Πως ειναι δυνατόν?
Αν και ποτέ δεν συμφωνούσα με τις μπουκες, σήμερα δεν θα ελεγα οχι!
Σημ. Καλώς τα παιδιά!!!
Έχω πει τις προάλλες για την (μη) επαφή μου με τα αθλητικά ραδιόφωνα και τα αθλητικά sites.. Σιχάματα, δεν ασχολούμαι και τους περισσότερους δεν τους ξέρω καν!Rizla έγραψε:Ποιο ραδιο μωρε Ρομαν...αυτα ακους?![]()
Δεν θελω ραδιο θελω να κοβω και φατσες...
Πολυ κακως για αυτο δεν βρισκεις λινκ να μου δωσεις...RoMaN έγραψε:Έχω πει τις προάλλες για την (μη) επαφή μου με τα αθλητικά ραδιόφωνα και τα αθλητικά sites.. Σιχάματα, δεν ασχολούμαι και τους περισσότερους δεν τους ξέρω καν!Rizla έγραψε:Ποιο ραδιο μωρε Ρομαν...αυτα ακους?![]()
Δεν θελω ραδιο θελω να κοβω και φατσες...