Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Dinos_Liverpool
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Εξάδελφος ή δικηγόρος του Μαθουσαλίξ;
Λίγο, ελάχιστα, ανεπαίσθητα, θα έλεγα... πάνω!
Λίγο, ελάχιστα, ανεπαίσθητα, θα έλεγα... πάνω!
Διαφωνείς σε κάτι Junior Mpou ή διαφωνείς με το timing?
Μήπως πιστεύεις και συ ότι ο Τζαβέλλας είναι μια χαρά στόπερ & αποτελεί πολυτέλεια?
** Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται συγχρονισμένη προσπάθεια των κονδυλο(ματο)φόρων ταύτισης της έννοιας "πετυχημένη μεταγραφή" με την έννοια "πετυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός". Sorry, αλλά δεν θα φάω (τον πρόλογό τους) ...
Μήπως πιστεύεις και συ ότι ο Τζαβέλλας είναι μια χαρά στόπερ & αποτελεί πολυτέλεια?
** Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται συγχρονισμένη προσπάθεια των κονδυλο(ματο)φόρων ταύτισης της έννοιας "πετυχημένη μεταγραφή" με την έννοια "πετυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός". Sorry, αλλά δεν θα φάω (τον πρόλογό τους) ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astronaut την Δευ 22 Σεπ 2014, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εσύ αστροναύτη μη τρως. Εγώ ένα ψαράκι θα το έτρωγα!!
Κατα τ'αλλα η ομάς πηγαίνει μια χαρά , η επιτυχία ή η αποτυχία φαίνεται στο χόρτο και όχι στις αμπελοφιλοσοφίες και τις συζητήσεις σε φόρα και καφενεία.
** Πάμε για το διπλό λέμε!!!
Κατα τ'αλλα η ομάς πηγαίνει μια χαρά , η επιτυχία ή η αποτυχία φαίνεται στο χόρτο και όχι στις αμπελοφιλοσοφίες και τις συζητήσεις σε φόρα και καφενεία.
** Πάμε για το διπλό λέμε!!!
Μη κολλατε το πουλεν μου. αστροναυτη γραφε πραμα,γραφε οπου γουσταρεις κι αγαπας.
Και να ρωτας μεχρι να παρεις απαντησεις,οχι επειδη παει καλα η ομαδα σηκωνουμε το χαλί
και ολα απο κατω.Χωρια αυτοι που την εχουν στημενη για καμμια στραβη.
mpouJr βαλε τα ψαρια,εγω θα σφαξω ενα κοκκορα θα κοιταξω και τι εμεινε απο τα αρνακια,
ο pgetsos θα ξηγηθει τα τσιπουρα,θα πουμε και τον georgedoulk2008 καθοτι νομικος(αχρειαστος ναναι)
και φυσικα το πουλεν μου τον αστροναυτη.
Dino,εσυ πουλιμ θα ερχεσαι?Ενας Mod πα ας ευριεται μετ εμας.
Και να ρωτας μεχρι να παρεις απαντησεις,οχι επειδη παει καλα η ομαδα σηκωνουμε το χαλί
και ολα απο κατω.Χωρια αυτοι που την εχουν στημενη για καμμια στραβη.
mpouJr βαλε τα ψαρια,εγω θα σφαξω ενα κοκκορα θα κοιταξω και τι εμεινε απο τα αρνακια,
ο pgetsos θα ξηγηθει τα τσιπουρα,θα πουμε και τον georgedoulk2008 καθοτι νομικος(αχρειαστος ναναι)
και φυσικα το πουλεν μου τον αστροναυτη.
Dino,εσυ πουλιμ θα ερχεσαι?Ενας Mod πα ας ευριεται μετ εμας.
- Dinos_Liverpool
Νέπαι, στα ένα ξάι... ίνας κοσάρα και λίγα ψαρόπα θαρρείς κανείνταν για ίναν άρκον άμον εμέν; Εσείς ντο θα τρώτε; Γιαμ θα τερείτε με; Σιγούρεψον τ αρνόπον, το καλόν ντο θέλωσε, να μην απομένετε νηστικοί!
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Διαψεύδεται απερίφραστα!
Ό, τι περπατάει, ό, τι κολυμπάει και ότι πετάει τρώγεται, υπέργηρε χαμουτζή...
Αντε κλειστε το ραντεβου να μαζευτουμε ρε..........Σαλονικα Σερρας οπου γουσταρει ο λαος
Για το μονο που δεν πρεπει να φοβαστε ειναι το να μεινουμε απο ψαρια
(ειδικα αν ειμαστε σαλονικα)
Δημιουργηστε μια εκδηλωση (ενα τοπικ ρε παιδι) να φαμε να πιουμε να μιλησουμε να γελασουμε
Αστροναυτη απλα ηθελα να τονισω οτι ειναι πολυ ευκολο να ξεχωρισεις οτι εισαι εσυ,αν ειχα κανα θεμα με τις αποψεις σου θα μπορουσα να σχολιασω σε ενα απο τα τοσα τοπικ που γραφεις εδω μεσα δεν νομιζω οτι γραφεις κατι διαφορετικο αλλωστε......

Για το μονο που δεν πρεπει να φοβαστε ειναι το να μεινουμε απο ψαρια

Δημιουργηστε μια εκδηλωση (ενα τοπικ ρε παιδι) να φαμε να πιουμε να μιλησουμε να γελασουμε

Αστροναυτη απλα ηθελα να τονισω οτι ειναι πολυ ευκολο να ξεχωρισεις οτι εισαι εσυ,αν ειχα κανα θεμα με τις αποψεις σου θα μπορουσα να σχολιασω σε ενα απο τα τοσα τοπικ που γραφεις εδω μεσα δεν νομιζω οτι γραφεις κατι διαφορετικο αλλωστε......
- ΑποστόληςΑ
Ντίνο ενδέχεται την Κυριακή να είμαι Τούμπα! Θα σε καλέσω όταν έχω νεότερα.Dinos_Liverpool έγραψε:Διαψεύδεται απερίφραστα!
- Dinos_Liverpool
Κερνάς καφέδες, μπύρες, ρετσίνες, λουκάνικα, σουβλάκια, μαξιλαράκια, μπλούζες, βενζίνες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΝΦΙΑ κτλ;
Εάν ναι, τότε πάρε με τηλέφωνο!
Εάν ναι, τότε πάρε με τηλέφωνο!
- Μπαρκαρούτσος
Αντί να κανονίζουμε να πάμε για καμιά μπαλίτσα, κανονίζουμε ταβέρνες, ρετσίνες και ραστώνη...
Fidel, ωραίο video!! Ανατρίχιασα στο σημείο που λέει
Είμαι το βλέμμα του αετού,
είμαι η κραυγή του κάθε οπαδού
κι αν με μαχαίρι μ'ανοίξουν πληγή,
το αίμα μου μαύρο θα βγει!
Συνθηματάρα θα γινόταν αυτό το τετράστιχο...!

Fidel, ωραίο video!! Ανατρίχιασα στο σημείο που λέει
Είμαι το βλέμμα του αετού,
είμαι η κραυγή του κάθε οπαδού
κι αν με μαχαίρι μ'ανοίξουν πληγή,
το αίμα μου μαύρο θα βγει!
Συνθηματάρα θα γινόταν αυτό το τετράστιχο...!

- ΑποστόληςΑ
Κανονίστε μια πεντάδα για να παίξετε κόντρα στη δική μας (η γενιά που το αίμα της βράζει: Ντίνος, εγώ, prist64, giapas κλπ).