Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από barlow4 »

Πω πυροδοτησα φαση ε?
Τι πραμα κ αυτο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ με τη μια αρπαζει.
Δεν παρακολουθησα κ το ιστορικο της κουβεντας.
Παντως ισχυει οτι εκανα την ελαχιστη πλακα που μπορουσα.
Κ εσυ ρε ρομαν σβησε τα υπολοιπα.αλλα το συνθημα?
Τελος εγω τον φν1μ τον γουσταρω.μου βγαζει μια διαστροφη.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

δηλαδη ο αλλος λεει και ξαναλεει για το "επιπεδο του γαυρου" κι εσας σας ενοχλησε ο Barlow που του ειπε :
"ελα... βρισε λιγο γαυρο... βγαλτο απο μεσα σου"
ποιοτικοτατη και απολυτως ηπια πλακιτσα για καποιον που μας πρηζει ετσι... και τρωει Χ με κοκκινα γραμματα?
αμαν ρε μαγκες...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Γιατί δεν αξίζει άτομα σαν τον Paokovio και τους υπόλοιπους να ασχλούνται με τέτοιες τρολιές και "απόψεις".Του γράφω "μην συνεχίζεις αν και έχεις δίκιο" γιατί δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο. Τί θα πει "ως mod του την ψιλολες".Ούτε την ψιλολέω ούτε του την χοντρολέω.Του λέω απλά να μην ασχολείται και να μην πέσει στο επίπεδο του.Αυτό είναι όλο.

Παραδέχομαι πως έχει δίκιο ο paokovios και ο fn δεν βρίζει,δεν προσβάλλει και για αυτό (δυστυχώς για μένα,όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν) είναι ακόμη εδώ.Ούτε τον ενθαρρύνουμε,ούτε είμαστε μεροληπτικοί,ούτε τίποτα τέτοιο.

Το Post του Barlow θα επανέλθει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Odi έγραψε:Γιατί δεν αξίζει άτομα σαν τον Paokovio και τους υπόλοιπους να ασχλούνται με τέτοιες τρολιές και "απόψεις".Του γράφω "μην συνεχίζεις αν και έχεις δίκιο" γιατί δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο. Τί θα πει "ως mod του την ψιλολες".Ούτε την ψιλολέω ούτε του την χοντρολέω.Του λέω απλά να μην ασχολείται και να μην πέσει στο επίπεδο του.Αυτό είναι όλο.

Παραδέχομαι πως έχει δίκιο ο paokovios και ο fn δεν βρίζει,δεν προσβάλλει και για αυτό (δυστυχώς για μένα,όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν) είναι ακόμη εδώ.Ούτε τον ενθαρρύνουμε,ούτε είμαστε μεροληπτικοί,ούτε τίποτα τέτοιο.

οκ.. δεκτη η διευκρινιση οτι του το ειπες σε στυλ "δεν αξιζει ρε φιλε"

απλα.. με ολες τις τρολλιες.. βλεπω να του λες αυτο... στο καπακι το επαναποσταρει ο Roman και μετα απο λιγο βλεπω και τη διαγραφη του ποστ του Barlow που ηταν απαραδεκτη... εκει το "μην το συνεχιζεις" δεν εμεινε απλα σε φιλικη παραινεση... περασαμε σε διαγραφη....
ε ολα αυτα συνδυασμενα μου εδωσαν λιγο μια εικονα οτι απο υπερβολικο πολιτισμο υπερασπιζομαστε το τρολ υπερ του δεοντος..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Χαμοαςςς
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:Χαμοαςςς

το α στην λεπτοτητα του αξαν με σκοτωσε... :D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

sic-4 έγραψε:
Odi έγραψε:Γιατί δεν αξίζει άτομα σαν τον Paokovio και τους υπόλοιπους να ασχλούνται με τέτοιες τρολιές και "απόψεις".Του γράφω "μην συνεχίζεις αν και έχεις δίκιο" γιατί δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο. Τί θα πει "ως mod του την ψιλολες".Ούτε την ψιλολέω ούτε του την χοντρολέω.Του λέω απλά να μην ασχολείται και να μην πέσει στο επίπεδο του.Αυτό είναι όλο.

οκ.. δεκτη η διευκρινιση οτι του το ειπες σε στυλ "δεν αξιζει ρε φιλε"

απλα.. με ολες τις τρολλιες.. βλεπω να του λες αυτο... στο καπακι το επαναποσταρει ο Roman και μετα απο λιγο βλεπω και τη διαγραφη του ποστ του Barlow που ηταν απαραδεκτη... εκει το "μην το συνεχιζεις" δεν εμεινε απλα σε φιλικη παραινεση... περασαμε σε διαγραφη....
ε ολα αυτα συνδυασμενα μου εδωσαν λιγο μια εικονα οτι απο υπερβολικο πολιτισμο υπερασπιζομαστε το τρολ υπερ του δεοντος..
Σε καμιά περίπτωση δεν υπερασπιζόμαστε..Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

sic-4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:Χαμοαςςς

το α στην λεπτοτητα του αξαν με σκοτωσε... :D
με εκανε να οπτικοποιησω το μεγεθος της διαστροφης που σε βγαζει ο αλλος... :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από pgetsos »

sic-4 έγραψε: Ως χαμουτζης ομοθρησκος μπορεις να αυτοπροσδιοριζεσαι στο τοπικο σου ιδιωμα χωρις παρεξηγηση νομιζω :D
ΧαμουτΣης*

:lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sic-4 έγραψε:γιατι να φανε τετοια παρεμβαση και παροτρυνσεις να μη συνεχισουν? αφου το κανουν σε θεμιτα πλαισια και αφου το θεμα το θετει ο αλλος επανειλλημενα για ποιο λογο να μην απαντησουν?
Οταν ως mod λες στον αλλον "μην το συνεχιζεις" του την ψιλολες.. τι δεν καταλαβαινεις?
Δεν την ψιλολέμε σε κανέναν, ίσα ίσα παρακάλεσα.
Επίσης, το post το διέγραψα (και το έσωσα, πες και ένα "ευχαριστώ" ρε barlow :mrgreen: ) γιατί θα πει κάτι ο barlow, μετά ο fn1m θα το παίξει θιγμένος κ.ο.κ.!

Νομίζω υπάρχει και ένα ignore button κάπου, δεν θυμάμαι... Είναι ο δικός σας τρόπος να "banάρετε"..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εχει πει 1002 λαμακίες για τον Άγγελο, για τον Ιβάν, για το γαύρο... ακόμα-ακόμα για τον Ρατ. Άντε, λέω, γκρινιάρης σε υπερθετικό βαθμό ίσως είναι! Ούτε 2% πιθανότητα δε δίνω, βέβαια! Προχθες σκορ τένις και μία καλή κουβέντα δεν είπε!

Περιμένουμε ένα-δυο πατηματάκια ακόμα και παίρνουμε το σκουπόξυλο! Υπομονή, τέλος!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εχει πει 1002 λαμακίες για τον Άγγελο, για τον Ιβάν, για το γαύρο... ακόμα-ακόμα για τον Ρατ. Άντε, λέω, γκρινιάρης σε υπερθετικό βαθμό ίσως είναι! Ούτε 2% πιθανότητα δε δίνω, βέβαια! Προχθες σκορ τένις και μία καλή κουβέντα δεν είπε!

Περιμένουμε ένα-δυο πατηματάκια ακόμα και παίρνουμε το σκουπόξυλο! Υπομονή, τέλος!
αντε να σε χαρω.... και οκ.. δεν λεω ντε και καλα σκουποξυλο... αλλα μην παιρνουμε και σκουποξυλο σε οσους δεν αντεχουν τις λακαμιες και αντιδραν.. αυτο με τρελλαινει...

ρε Roman.. τι δεν τη ψιλολες σε κανεναν ρε παληκαρι μου... εδω τον διεγραψες την πλακα του λεμε και με λες οτι "δεν τη ψιλολεμε σε κανεναν"? Δηλαδη επρεπε να του κανεις πρωτοκολημενη βαρυτατη επιπληξη για να πουμε οτι του την ειπες?
Μου δινεις τη λογικη οτι θα πει κατι ο ενας, μετα κατι ο αλλος... κλπ.... Με αυτην την λογικη, το πρωτο που θα επρεπε να σβηστει δεν ειναι το "ο γαυρος εχει αλλαξει επιπεδο"? Δεν ειναι εμπρηστικο το να εκθειαζεις τον κλεφτη στο σπιτι του θυματος και μας πειραξε το χιουμορ του Barlow...? Τεσπα... απλα λαθος χειρισμοι κατα τη γνωμη μου...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εχει πει 1002 λαμακίες για τον Άγγελο, για τον Ιβάν, για το γαύρο... ακόμα-ακόμα για τον Ρατ. Άντε, λέω, γκρινιάρης σε υπερθετικό βαθμό ίσως είναι! Ούτε 2% πιθανότητα δε δίνω, βέβαια! Προχθες σκορ τένις και μία καλή κουβέντα δεν είπε!

Αγαπητέ Ντίνο

αν αναφέρεσαι στον fn1m παρακαλώ να δείχνετε ανέχεια στους αιρετικούς.
Οι απόψεις του δίνουν - τουλάχιστον σ'αυτό θα συμφωνήσετε όλοι - καλή ευκαιρία για κουβέντα
Όσοι δε γουστάρουν αντιλέγουν η πατάν το ignore button, όπως εύστοχα προείπε ο Roman
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Roman εσυ να πεις ευχαριστω που κρατας τα τοστ μου στο ανθολογιο σου κ δε ζηταω πνευματικα.
Κατα τα αλλα κατω τα ξερα σας απο το φν1μ.τον θελω τον θελω τον θελω.
Μην τυχον κ τον μπαναρει κανεις θα αποχωρησω!
(Οχι ακριβως απειλη δλδ αλλα τεσπα).
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μπορείς να μπεις εδώ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://forum.paokmania.gr/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3176
και να τον κάνεις φίλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”