Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ.22-9-19:30,Ns1
Re: Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ.22-9-19:30,Ns1
Ο Παναιτωλικός είναι ίσως η μοναδική ομάδα που δεν είναι στο άρμα κανενός και δεν έχει εύνοια(κοράκια) και βία(πχ.τρομοκρατία στο τηγάνι όταν ένα παιχνίδι στραβώνει). Καθαρά αγωνιστικά είναι το δυσκολότερο ίσως και όλης της χρονιάς ενώ θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες μας τις κάρτες(και πολύ περισσότερο την επόμενη αγωνιστική με τον ΟΦΗ) γιατί σε δύο βδομάδες πάμε στο τηγάνι.Αν κερδίσουμε σχετικά εύκολα με τον γάβρο θα παίξουμε με μισή ομάδα!
κάτω από φυσιολογικές συνθήκες αύτος θα πήγαινε ούτως η άλλως....RoMaN έγραψε:Αν κερδίσουμε τον γαύρο, κι αυτός καρφί για β' εθνική πάει!(?)Rizla έγραψε:Θελω να πειτε απο τωρα αν θεωρειται ο Αγρινιακος καλη ομαδα...μην ριξομε παλι κανα ντορτι και αρχισουμε τα οτι παει για φουντο ο Παναιτωλικος....γιατι στο τελος θα ριξουμε ολη την λιγκα...

- DimisK
- Επικοινωνία:
Για μένα είναι το πιο δύσκολο ματς που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Και το πρώτο τεστ για το μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε φέτος. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι εισπράξαμε...δύο τεμάχια. Αν κερδίσουμε το ματς αυτό, τότε θα φανεί ότι η ομάδα μπορεί φέτος να πάει καλύτερα από πέρσι.
Είμαι πολύ χαρούμενος για τις τελευταίες εμφανίσεις μας, αλλά το ματς στο Αγρίνιο θα μας δείξει εάν πρέπει να είμαστε και ενθουσιασμένοι...
Φυσικά, τίθεται και θέμα διαχείρισης του ρόστερ απο τον Άγγελο, οπότε εδώ δεν ξέρω τι θα δούμε...
Πάντως κρατάτε χαμηλά τη μπάλα....
Είμαι πολύ χαρούμενος για τις τελευταίες εμφανίσεις μας, αλλά το ματς στο Αγρίνιο θα μας δείξει εάν πρέπει να είμαστε και ενθουσιασμένοι...
Φυσικά, τίθεται και θέμα διαχείρισης του ρόστερ απο τον Άγγελο, οπότε εδώ δεν ξέρω τι θα δούμε...
Πάντως κρατάτε χαμηλά τη μπάλα....
το διαβαζω απο πολλους απλα γιατι...ετσι ειναι:
"το πιο δυσκολο ματς" μεχρι σημερα. ενα καλο αποτελεσμα εκει, που δεν ειναι αναγκαια νικηφορο
, βοηθαει πολυ στη διατηρηση της ηρεμιας των τελευταιων ημερων.
το ιδανικο βεβαια θα ειναι το 0-3, έτσι ώστε να φτάσουμε επιτέλους το.... 20-1 που κάποιοι διαλαλούσαν πέρυσι....

"το πιο δυσκολο ματς" μεχρι σημερα. ενα καλο αποτελεσμα εκει, που δεν ειναι αναγκαια νικηφορο

το ιδανικο βεβαια θα ειναι το 0-3, έτσι ώστε να φτάσουμε επιτέλους το.... 20-1 που κάποιοι διαλαλούσαν πέρυσι....

Καποια στιγμη, νομοτελειακα, θα ερθει η ηττα. Μηπως ειναι καλυτερα να ερθει τωρα; τωρα που δεν ψηλωσαμε πολυ ακομα;
Μηπως αυτες οι σκεψεις ειναι απλα ενας τροπος να προετοιμαστω ψυχολογικα για ενδεχομενη ηττα;
ή μηπως σαν τον Αγγελο και εγω να δεχθω το οποιο αποτελεσμα ως θεοσταλτο;
Μηπως αυτες οι σκεψεις ειναι απλα ενας τροπος να προετοιμαστω ψυχολογικα για ενδεχομενη ηττα;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λογικά θα έρθει αν και νομίζω πως θα είναι αργότερα μιας και δεν υπάρχει ο παράγοντας κούραση στην ομάδα ακόμη. Δύσκολος αντίπαλος είναι το Αγρίνιο μπορεί να κάνει τη ζημιά, αλλά είσαι ΠΑΟΚ και θα κερδίσεις. Δε μασάς
- Johnny-Patra
Το υπουργειο εβγαλε απαγορευση!!
Αν ξερει καποιος αν θα παει μεμονομενα λαος ας μας ενημερωσει!! Εστω κ με pm!
Περσι ηταν κεκλεισμενων αλλα στο προηγουμενο ειχαν παει καποιοι μεμονομενα και εκαναν κερκιδα!
Αν ξερει καποιος αν θα παει μεμονομενα λαος ας μας ενημερωσει!! Εστω κ με pm!
Περσι ηταν κεκλεισμενων αλλα στο προηγουμενο ειχαν παει καποιοι μεμονομενα και εκαναν κερκιδα!
- Μπαρκαρούτσος
Άρθρο στο μπόλκας24 (το είδα στη κεντρική) με τίτλο: "Τζανδάρης, Golasa ή Pereyra;"
Εγώ λέω: Τζανδάρης DM, Pereyra AMC, Golasa LWF.
Όχι, δεν παίζω Ξερόλα (είναι αργά ν'αρχίσω..)
Εγώ λέω: Τζανδάρης DM, Pereyra AMC, Golasa LWF.
Όχι, δεν παίζω Ξερόλα (είναι αργά ν'αρχίσω..)

- efthimis_paok
Καθε ματς ειναι δυσκολο κ εχει τις ιδιαιτεροτητες του αλλα αν συνεχισουμε να βλεπουμε τα παιχνιδια μεμονομενα κ παμε αποκλειστικα για την νικη πιστευω οτι δεν μπορει κανενας παναιτωλικος να μας κοψει την φορα.
Εχει δει ο χαβος τι μπορει να παθει σε ανοικτο ματς οποτε πιστευω οτι θα καλυψει αρκετα τα μετοπισθεν του κ οτι βγει μπροστα...
Αν κανει πως παιζει το 4-4-2 που του φερνει αποτελεσματα νομιζω οτι το 1-3 1-4 ειναι τα πιθανοτερα σκορ....
Εχει δει ο χαβος τι μπορει να παθει σε ανοικτο ματς οποτε πιστευω οτι θα καλυψει αρκετα τα μετοπισθεν του κ οτι βγει μπροστα...
Αν κανει πως παιζει το 4-4-2 που του φερνει αποτελεσματα νομιζω οτι το 1-3 1-4 ειναι τα πιθανοτερα σκορ....
-
αυτή τη στιγμή είμαστε σε παραζάλη.....δε χάνουμε με τίποτα !ABOLEYTOI έγραψε:Καποια στιγμη, νομοτελειακα, θα ερθει η ηττα. Μηπως ειναι καλυτερα να ερθει τωρα; τωρα που δεν ψηλωσαμε πολυ ακομα;
0-8 !

- paokovios1974
Ο χαβος δεν ειναι κοροιδο θα στηθει πισω και θα μας περιμενει,πολυ δυσκολο ματς,εστω και δυσκολα ομως αναμενω νικη.