kataramenos5 έγραψε:fn1m έγραψε:"γ**ώ του γά, γ**ώ του γάβρου το λαό
γ**ώ το Μα
γ**ώ το Μαρινάκη
γ**ώ και τη θυρά επτά
και το Καραϊσκάκη"
Τραγουδιεται στο ρυθμό του "Εις τον αφρό, εις τον αφρό της θάλασσας..."
Το ζησα κι αυτό,θα χω να λεω στα εγγονια μου (ελπίζω)
ΥΓ Το κάνεις λιγο αγαρμπα και καποιος που ξέρει καταλαβαίνει. Μολις σε κράξουν περνάς στην αντίθετη πλευρά και προσπαθείς να δειξεις κατι αλλο.Υπαρχουν παντως δω μεσα μερικοί μάστορες στο ειδος που τους βγάζω το καπέλο.Τέχνη ειναι κι αυτό.
καταραμενε , το σύνθημα το λενε εδώ και καιρό βαζελοι και χανούμια .... τώρα δηλαδή βγήκε κάποιος για να μας πει ότι το σκέφτηκε αυτός και ότι ήθελε να συνεισφέρει κι αυτος το λιθαράκι του... Και όταν τον ρωτάω μου λέει δε ξέρω , δεν απαντώ, δεν άκουσα, δεν είμαι από αυτούς είμαι από τους άλλους.
Ηρέμησε .. ένα πείραμα είναι όλο αυτό σε συνεργασία με την ομάδα υποστήριξης του φόρουμ. Γίνεται τεστ για να μετρηθεί η μέση υπομονή ενός μέλους , ο βαθμός ανοχής στη διαφορετικότητα και η εκτίμηση της ποιοτικής δουλειάς-τρολιας. Και είναι σαν να περνάμε πίστες όπως στα παλιά ηλεκτρονικά.... 100 posts o fm και δε μπαναρίστηκα , 200 και είμαι ακόμα καθαρός , 300 και κατάφερα καν να μην ασχοληθώ , πάμε στόχο στα 400 .... κ.ο.κ.
Είμαι σίγουρος ότι στα 1000 θα ανοίξουμε σαμπάνια , θα γελάσουμε όλοι μαζί και τα οι μπλε-κόκκινοι θα δώσουν δημόσια συγχρητήρια σε όσους έμειναν καθαροί σε όλη τη δοκιμασία προβάλλοντάς τους ως μέλη-κοσμήματα , πραγματικούς ήρωες !!!