Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Minsk 6-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Minsk 6-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν
Καταπληκτικός ο ΠΑΟΚ χαιρόσουν να τον βλέπεις.

Τι 17-1 ρε, πάτε καλά;
Κρατήστε κάβα για το τηγάνι!

Κρατήστε κάβα για το τηγάνι!
-
obanebane79
μετα και απο αυτη την εξαρα ολοι οι αλλοθρησκοι αλλα και αρκετοι δικοι μας "αντι-αγγελικοι" η γκρινιαρηδες, περιμενουν πλεον με το δακτυλο στην σκανδαλη για την πρωτη στραβη. θελει προσοχη να μην παρασυρθουμε απο τον χαμο που θα γινει οταν θα ερθει η στραβη ουτε εμεις ουτε κυριως η ομαδα. θα βγουν σαν αλλοι "αλεφαντοι" και θα λενε "νικας την ψοφια την δυναμο, κερδας τον πεθαμενο τον πλατανια, μολις ηρθες στο αγρινιο , καλως τα παιδια!" . Το θεμα ειναι να μη μασησει κανεις τοτε γιατι το ροστερ ειναι καλο και η δουλεια που γινεται πολυ καλη (χθες ελειπαν μαντουρο, τζαβελας, περευρα και δεν ειναι ακομα ετοιμοι γκολασα , παπ, κιτσιου, και δυστυχως ο μαρτενς και παλι εγραψες 6 για πλακα).
- Dinos_Liverpool
Αν και ανησυχητικό, συμφωνώ με Μαθουσαλίξ...
Το μόνο που έχω μια ψιλοένσταση είναι ότι βρήκε κουσουράκια χθες στο Γλύκο. Εγώ δεν βρήκα κανένα απολύτως, διότι π.χ. εκεί που του ξέφυγε η μπάλα, αλλά το διόρθωσε αμέσως μόνος του, δεν μπορώ να το λογίσω τόσο ως λάθος, όσο ως προσόν, ετοιμότητα και εγρήγορση. Και χθες κάθε φορά που χρειάστηκε ήταν εκεί. Στο γκολ εκτέθηκε και δεν φταίει ούτε κατ' ελάχιστον.
Σίγουρα MVP o Κλάους για όλα όσα έκανε χθες, σίγουρα εξαιρετικοί οι Σκόνδρας, Ρατ, αλλά εγώ θέλω να πω κάτι που αφορά στον Παναγιώτη, για τον οποίο οφείλω να παραδεχτώ ότι είχα κάνει τεράστιο λάθος μαζί του πριν από δύο χρόνια για όσα έλεγα για την αξία του! Είχα πέσει εντελώς έξω!
Ο Παναγιώταρος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ! Από τους καλύτερους τερματοφύλακες που είχαμε ποτέ και σίγουρα ο καλύτερος όλων των εποχών με την μπάλα κάτω. Δεν λέω υπερβολές και όποιος από τις παλιές καραβάνες θέλει, ας με διαψεύσει! Ξέρει μπάλα, παίζει άνετα και μέσα πιστεύω σε ομάδα β-γ εθνικής! Είναι απίστευτη η σιγουριά που αισθάνομαι όταν γυρίζει η μπάλα πίσω και όχι μόνο εγώ. Όλοι οι αμυντικοί νιώθουν μία βεβαιότητα ότι έχουν ένα ακόμα συμπαίκτη και αυτό είναι αυτόματα πλεονέκτημα όταν είμαστε σε θέση άμυνας. Σα να παίζουμε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν ξέρω εάν γίνομαι κατανοητός. Σίγουρα είναι και εξαιρετικός σε όσα χρειάζεται η θέση του (επέμβαση, αντίληψη, αντανακλαστικά) και βελτιώνεται συνεχώς και στις εξόδους του, στις οποίες, όντως, έχει ένα μικρό θεματάκι ακόμα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Είναι άδικο να μην είναι ο Νο 1 της εθνικής. Είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή με διαφορά από τον δεύτερο!
Το μόνο που έχω μια ψιλοένσταση είναι ότι βρήκε κουσουράκια χθες στο Γλύκο. Εγώ δεν βρήκα κανένα απολύτως, διότι π.χ. εκεί που του ξέφυγε η μπάλα, αλλά το διόρθωσε αμέσως μόνος του, δεν μπορώ να το λογίσω τόσο ως λάθος, όσο ως προσόν, ετοιμότητα και εγρήγορση. Και χθες κάθε φορά που χρειάστηκε ήταν εκεί. Στο γκολ εκτέθηκε και δεν φταίει ούτε κατ' ελάχιστον.
Σίγουρα MVP o Κλάους για όλα όσα έκανε χθες, σίγουρα εξαιρετικοί οι Σκόνδρας, Ρατ, αλλά εγώ θέλω να πω κάτι που αφορά στον Παναγιώτη, για τον οποίο οφείλω να παραδεχτώ ότι είχα κάνει τεράστιο λάθος μαζί του πριν από δύο χρόνια για όσα έλεγα για την αξία του! Είχα πέσει εντελώς έξω!
Ο Παναγιώταρος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ! Από τους καλύτερους τερματοφύλακες που είχαμε ποτέ και σίγουρα ο καλύτερος όλων των εποχών με την μπάλα κάτω. Δεν λέω υπερβολές και όποιος από τις παλιές καραβάνες θέλει, ας με διαψεύσει! Ξέρει μπάλα, παίζει άνετα και μέσα πιστεύω σε ομάδα β-γ εθνικής! Είναι απίστευτη η σιγουριά που αισθάνομαι όταν γυρίζει η μπάλα πίσω και όχι μόνο εγώ. Όλοι οι αμυντικοί νιώθουν μία βεβαιότητα ότι έχουν ένα ακόμα συμπαίκτη και αυτό είναι αυτόματα πλεονέκτημα όταν είμαστε σε θέση άμυνας. Σα να παίζουμε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν ξέρω εάν γίνομαι κατανοητός. Σίγουρα είναι και εξαιρετικός σε όσα χρειάζεται η θέση του (επέμβαση, αντίληψη, αντανακλαστικά) και βελτιώνεται συνεχώς και στις εξόδους του, στις οποίες, όντως, έχει ένα μικρό θεματάκι ακόμα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Είναι άδικο να μην είναι ο Νο 1 της εθνικής. Είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή με διαφορά από τον δεύτερο!
Συμφωνω σε ολα για τον Γλυκο,το μονο θεμα που εχει κατα τη γνωμη μου ειναι οτι στα μεγαλα παιχνιδια μπαινει αγχωμενος και αν η ομαδα δε τραβαει τον παιρνει απο κατω και κανει λαθη.
Αυτο νομιζω ειναι ελειψη εμπειριας και θα το διορθωσει παιζοντας σε πολλα μεγαλα ματς.
Η αληθεια ειναι οτι δουλευει παρα πολυ και σιγουρα ειναι καλυτερος απο αυτο το ανεκδοτο που λεγετε Καρελης.
Αυτο νομιζω ειναι ελειψη εμπειριας και θα το διορθωσει παιζοντας σε πολλα μεγαλα ματς.
Η αληθεια ειναι οτι δουλευει παρα πολυ και σιγουρα ειναι καλυτερος απο αυτο το ανεκδοτο που λεγετε Καρελης.
Νομίζω θέλεις να πεις Καρνέζης αδερφέ..
- ΑποστόληςΑ
Σε μια ψηλοκρεμαστή σέντρα από αριστερά, στο πρώτο ημίχρονο, παρακολουθούσε τη μπάλα που έφυγε προς το αριστερό άκρο της άμυνάς μας, ευτυχώς όμως ήταν κάποιος παίκτης εκεί και την απομάκρυνε. Σημάδι μη καλής αντίληψης της τροχιάς της. Στο γκολ βγήκε ως όφειλε, αλλά δεν έπεσε σωστά με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να τον τριπλάρει εύκολα. Δεν του χρεώνω το γκολ (αλίμονο, όλη η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας αστόχησε στη φάση αυτή), απλά ότι σ' αυτές τις δύο φάσεις δεν ήταν πολύ καλός, όπως ήταν στις υπόλοιπες. Κατα τα άλλα για τον Παναγιώτη συμφωνώ ότι είναι πολύ καλός. Πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν, με μόνη άσχημη στιγμή τον τελικό κυπέλλου, όπου όμως προδόθηκε και από την υπόλοπη ομάδα.Dinos_Liverpool έγραψε:Το μόνο που έχω μια ψιλοένσταση είναι ότι βρήκε κουσουράκια χθες στο Γλύκο. Εγώ δεν βρήκα κανένα απολύτως, διότι π.χ. εκεί που του ξέφυγε η μπάλα, αλλά το διόρθωσε αμέσως μόνος του, δεν μπορώ να το λογίσω τόσο ως λάθος, όσο ως προσόν, ετοιμότητα και εγρήγορση. Και χθες κάθε φορά που χρειάστηκε ήταν εκεί. Στο γκολ εκτέθηκε και δεν φταίει ούτε κατ' ελάχιστον.
Αποστολη καταλαβα για ποια φαση μιλας,πηρε τετοια τροχια η μπαλα που δε μπορουσε να κανει τιποτα.
Το γυρισμα ηταν στα ορια του αουτ,η μπαλα περασε σχεδον παραληλα με το οριζοντιο δοκαρι.
Το γυρισμα ηταν στα ορια του αουτ,η μπαλα περασε σχεδον παραληλα με το οριζοντιο δοκαρι.
Καθαρό ποδοσφαιρικό ανέκδοτο ο Καρνέζης..
- Dinos_Liverpool
Είναι πολύ λεπτομέρειες, ρε συ Αποστόλη, αυτά που λες. ΟΚ, την θυμάμαι και γω τη φάση που λες που έγινε μποστά στη Θ4 στο Α' ημίχρονο, αλλά όταν τα θετικά είναι τόσα πολλά, δεν μπορώ να σταθώ και να σχολιάσω κάτι που ακόμα και ο ίδιος 99 στις 100 φορές θα το κάνει σωστά. Και φαίνεται ξεκάθαρα ότι όσο κερδίζει σε εμπειρία τέτοια λάθη θα περιορίζονται ακόμα πιο πολύ.
Αναμενομενη λιγο εως πολυ νικη απεναντι σε μια αδυναμη ομαδα.
Αδυνατο να πιστεψω πως επιθετικος του γαυρου η του βαζελου,η ακομη και του αστερα θα εχανε καποια τετ-α-τετ που εχασαν οι Λευκορωσοι.
Μεγαλη υποθεση το γρηγορο γκολ το οποιο τους ξε-αγχωσε οσο να'ναι.
Απο εκει και περα ειδα τρελο ενθουσιασμο απο ολους και κυριως ορεξη.
Αυτο που δεν μ'αρεσε γενικοτερα,γιατι καλο ειναι να βλεπουμε και τα πραγματα που χρηζουν βελτιωσης ειναι οτι και παλι η αμυνα εφαγε φασεις.
Και οταν τρως τετοιες φασεις απο αμπαλους επιθετικους (οπως χθες),σε νορμαλ συνθηκες (βαζελογαυροι) ειναι γκολ.
Αδυνατο να πιστεψω πως επιθετικος του γαυρου η του βαζελου,η ακομη και του αστερα θα εχανε καποια τετ-α-τετ που εχασαν οι Λευκορωσοι.
Μεγαλη υποθεση το γρηγορο γκολ το οποιο τους ξε-αγχωσε οσο να'ναι.
Απο εκει και περα ειδα τρελο ενθουσιασμο απο ολους και κυριως ορεξη.
Αυτο που δεν μ'αρεσε γενικοτερα,γιατι καλο ειναι να βλεπουμε και τα πραγματα που χρηζουν βελτιωσης ειναι οτι και παλι η αμυνα εφαγε φασεις.
Και οταν τρως τετοιες φασεις απο αμπαλους επιθετικους (οπως χθες),σε νορμαλ συνθηκες (βαζελογαυροι) ειναι γκολ.
Καταπληκτικη ενεργεια απο την ομαδα που ευτυχησε να προηγηθει νωρις.Γουσταραμε ποδοσφαιρο χθες.Το τεστ ομως τωρα ξεκινα για να δουμε τι ψαρια πιανουμε.Ειμαστε σε καλο μομεντουμ κι η θετικη μας αυρα θα μας κανει καλο.Αρκει να συνεχιστει αυτη η ορθολογικη ενδεκαδα κι οχι πειραματα τυπου Στεφενς και Αγγελου στην αρχη. 
Δεν είναι ΚΤ ιδιαίτερο ο καρνεζης αλλά είναι σταθερός...το μεγαλύτερο ταλέντο βέβαια ο καπινο
Πριαπισμός είναι πάθηση που εκδηλώνεται ως μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη στύση, η οποία δε σχετίζεται απαραίτητα με σεξουαλική διέγερση.
Κοινώς, σαφώς και δεν μυρώθηκα από κάτι, αλλά η ομάδα χθες ήταν...νγκάβλ@!
Κλάους αγόρι μου, συνέχισε να εκθέτεις κόσμο και κοσμάκη!
Ρατς...τι ξουράφια φεύγουν από τα ποδάρια του ωρέ;;!!
Σκόνδρας...που ήσουν πέρσι εσύ;
Παπ και Τσανδάρης: χάρηκα για τα γκολ, για την ψυχολογία του μικρού και για να βρει ρυθμό ο γιουλ μπρίνερ, ο οποίος πιστεύω θα κλείσει σπιτάκια φέτος...
Κοινώς, σαφώς και δεν μυρώθηκα από κάτι, αλλά η ομάδα χθες ήταν...νγκάβλ@!
Κλάους αγόρι μου, συνέχισε να εκθέτεις κόσμο και κοσμάκη!
Ρατς...τι ξουράφια φεύγουν από τα ποδάρια του ωρέ;;!!
Σκόνδρας...που ήσουν πέρσι εσύ;
Παπ και Τσανδάρης: χάρηκα για τα γκολ, για την ψυχολογία του μικρού και για να βρει ρυθμό ο γιουλ μπρίνερ, ο οποίος πιστεύω θα κλείσει σπιτάκια φέτος...