Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες να χαμογελάσω, έστω.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Στην Αίγυπτο, ένα ζευγάρι, αποφασίζει να παντρευτεί. Παρθένος αυτή, παρθένος αυτός, τα πάντα κατά το νόμο της Σαρίας, ούτε ανάσα παρά πέρα.

Πέρασαν δύο χρόνια από τον γάμο, και αδύνατο να αποκτήσουν παιδί. Συμβουλεύτηκαν κορυφαίους γιατρούς, εξετάσεις μύριες, μεθόδους… διαφορετικές. Όλα εις μάτην.

Κάποια μέρα παίρνει τ” αυτί τους κάτι για κάποιο σπουδαίο αμερικανό καθηγητή που κάνει θαύματα στο χώρο της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Δίχως να χάσουν καιρό, παίρνουν όσες οικονομίες είχαν και δεν είχαν, αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια και φεύγουν για την Αμερική εναποθέτοντας την ύστατη ελπίδα τους στον ξακουστό επιστήμονα.

Την προκαθορισμένη ημέρα φτάνει το ζευγάρι στην κλινική του γιατρού. Με μεγάλη δυσκολία, τους δίνει ο γιατρός να καταλάβουν με νοήματα, μια και δεν μιλούσαν λέξη αγγλικά, ότι έπρεπε παρουσία του να εκτελέσουν κανονική ερωτική πράξη προς διάγνωση πιθανών εκτροπών. Στην αρχή ντροπαλά, μα τελικά κατάφεραν να βάλουν μπρός το «έργο». Ο καθηγητής παρακολουθεί όλες τις φάσεις, από διαφορετικές γωνίες και μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα τους ζητά να σταματήσουν. Πηγαίνει στο γραφείο του, γράφει μια συνταγή και τους την παραδίνει πεπεισμένος ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Επιστρέφει το ζευγάρι στην Αίγυπτο, και από το αεροδρόμιο ευθέως πηγαίνουν στο πρώτο φαρμακείο να προμηθευτούν το φάρμακο. Με τρεμάμενα χέρια ο υποψήφιος μπαμπάς ξεδιπλώνει την συνταγή και συλλαβίζει : Tri-ze- ozer-ol.

Ο φαρμακοποιός τον κοιτάζει καλά και στη συνέχεια τον πληροφορεί ότι παρόμοιο σκεύασμα δεν υπάρχει. Επαναστατεί το νεαρό ζευγάρι, και για να κατευνάσει τα πνεύματα ο φαρμακοποιός, τους ζητάει να διαβάσει ο ίδιος την συνταγή. Και διαβάζει : Try the other hole»
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

- Πω πω… χθες είδα μια ταινία Κουνγκ-Φου έλα να σου δείξω τι έκανε o πρωταγωνιστής!!!
- Πρόσεχε τι θα κάνεις γιατί εγώ χθες είδα τσόντα.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Στάθης is back! Τρέμετε, λοιπά "γατάκια" και υπερήλικοι "γάτοι" του forum!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Στάθης is back! Τρέμετε, λοιπά "γατάκια" και υπερήλικοι "γάτοι" του forum!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Nτινο φιλε μου παντα εδω ημουν, απλα δεν θελω να βαζω τα ιδια και τα ιδια οπως αυτα που διαβαζω, αλλα δεν πειραζει ισως καποιοι δεν τα ξερουν, οσο για τος υπερηλικες χαχαχαχαχα εχεις ενα δικιο, ειδικα αυτος απο το Μεταξουργειο γελαει με ανεκδοτα της εποχης του,,........1921-22 :lol: ;) :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Ekatnetworkltd έγραψε:Στην Αίγυπτο, ένα ζευγάρι, αποφασίζει να παντρευτεί. Παρθένος αυτή, παρθένος αυτός, τα πάντα κατά το νόμο της Σαρίας, ούτε ανάσα παρά πέρα.

Πέρασαν δύο χρόνια από τον γάμο, και αδύνατο να αποκτήσουν παιδί. Συμβουλεύτηκαν κορυφαίους γιατρούς, εξετάσεις μύριες, μεθόδους… διαφορετικές. Όλα εις μάτην.

Κάποια μέρα παίρνει τ” αυτί τους κάτι για κάποιο σπουδαίο αμερικανό καθηγητή που κάνει θαύματα στο χώρο της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Δίχως να χάσουν καιρό, παίρνουν όσες οικονομίες είχαν και δεν είχαν, αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια και φεύγουν για την Αμερική εναποθέτοντας την ύστατη ελπίδα τους στον ξακουστό επιστήμονα.

Την προκαθορισμένη ημέρα φτάνει το ζευγάρι στην κλινική του γιατρού. Με μεγάλη δυσκολία, τους δίνει ο γιατρός να καταλάβουν με νοήματα, μια και δεν μιλούσαν λέξη αγγλικά, ότι έπρεπε παρουσία του να εκτελέσουν κανονική ερωτική πράξη προς διάγνωση πιθανών εκτροπών. Στην αρχή ντροπαλά, μα τελικά κατάφεραν να βάλουν μπρός το «έργο». Ο καθηγητής παρακολουθεί όλες τις φάσεις, από διαφορετικές γωνίες και μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα τους ζητά να σταματήσουν. Πηγαίνει στο γραφείο του, γράφει μια συνταγή και τους την παραδίνει πεπεισμένος ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Επιστρέφει το ζευγάρι στην Αίγυπτο, και από το αεροδρόμιο ευθέως πηγαίνουν στο πρώτο φαρμακείο να προμηθευτούν το φάρμακο. Με τρεμάμενα χέρια ο υποψήφιος μπαμπάς ξεδιπλώνει την συνταγή και συλλαβίζει : Tri-ze- ozer-ol.

Ο φαρμακοποιός τον κοιτάζει καλά και στη συνέχεια τον πληροφορεί ότι παρόμοιο σκεύασμα δεν υπάρχει. Επαναστατεί το νεαρό ζευγάρι, και για να κατευνάσει τα πνεύματα ο φαρμακοποιός, τους ζητάει να διαβάσει ο ίδιος την συνταγή. Και διαβάζει : Try the other hole»
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

stathis73 έγραψε:- Πω πω… χθες είδα μια ταινία Κουνγκ-Φου έλα να σου δείξω τι έκανε o πρωταγωνιστής!!!
- Πρόσεχε τι θα κάνεις γιατί εγώ χθες είδα τσόντα.. :opaokara: :opaokara:
:-) -:)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες να χαμογελάσω, έστω.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Επίσης δικής μου παραγωγής:

Ένας άνδρας και μια γυναίκα, κουβεντιάζουν σε ένα μπαρ και έχει ανάψει λίγο η συζήτηση, οπότε του λέει αυτή:
- Σπίτι σου ή σπίτι μου;
- Πάμε σπίτι σου, σπίτι μου δεν γίνεται...
- Γιατί;
- Γιατί εκεί είναι η γυναίκα μου!
- Καλά ρε, δεν ντρέπεσαι να απατήσεις τη γυναίκα σου;
- Εγώ; Αυτή θα έπρεπε να ντρέπεται, που έχει παντρευτεί ένα ρεμάλι σαν εμένα!
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

-Γκαρσόν, ο καφές δεν είναι καλός..
-Μέτριο δεν παραγγείλατε?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Roman..............................No man...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ούτε εμένα με άρεσε πολύ :mrgreen:
Για τα άλλα όμως τα ωραία που βγάζω δε με λέτε τίποτα... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ποια, δηλαδη; :grin:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες να χαμογελάσω, έστω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”