To ξερεις το συνθημα παμε μια επαναληψη για να το εμπεδωσουμε καλα.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟ.Οχι αλλη προπαγανδα υπερ του γαυρου εδω μεσα αν ειναι μαγκας ο σκατογαυρος ας ερθει στην τουμπα να με κερδισει με το αλλο του επιπεδο,θα μας κλασει μια τεραστια μαντρα με @ρχιδι@.Ελεος πια.fn1m έγραψε:Οποίος δεν το βλέπει πως ο γάβρος έχει αλλάξει επίπεδο δεν ξέρει τι του γίνεται. Το ότι χρησιμοποιησε και αθεμιτα μέσα για αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- paokovios1974
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τετ 17 Σεπ 2014, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Δεν ειναι καθόλου αλλο θέμα ρε μεγάλε συνδεδεμένα ειναι αυτα το ενα φέρνει το αλλο σε κλέβει παιρνει τα φράγκα και κανει ομαδα τι δεν καταλαβαίνεις ;fn1m έγραψε:Οποίος δεν το βλέπει πως ο γάβρος έχει αλλάξει επίπεδο δεν ξέρει τι του γίνεται. Το ότι χρησιμοποιησε και αθεμιτα μέσα για αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Εσείς κάνατε ένα σωρό ποστ για το χθεσινό ματς, εγώ σε πειραξα;
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Κάποτε είχαμε τους ευρολιγουρηδες τωρα εχουμε τους γαβρολιγουρηδεςfn1m έγραψε:Οποίος δεν το βλέπει πως ο γάβρος έχει αλλάξει επίπεδο δεν ξέρει τι του γίνεται. Το ότι χρησιμοποιησε και αθεμιτα μέσα για αυτό είναι άλλη κουβέντα.
paokovios έχεις δίκιο,αλλά μην συνεχίζεις παρακαλώ..Δεν αξίζει.
Eorptol και για σένα το ίδιο ισχύει..
Eorptol και για σένα το ίδιο ισχύει..
Πολλοί έκαναν πολλά Post χθες,αλλά φτάνει πια.fn1m έγραψε:Εσείς κάνατε ένα σωρό ποστ για το χθεσινό ματς, εγώ σε πειραξα;
Ο γάβρος είναι ο στόχος μου γιατί αυτός είναι ο αιώνιος πρωτος. Εσύ κάτσε ασχολεισου με το αν είμαστε πρώτοι στην πολη...
Ποιος σου είπε εσένα οτι εγώ ασχολούμαι μ αυτό;Όσο για τον "αιώνιο πρώτο" με πιάνει εμετός.
- paokovios1974
Εσυ κοιτα να τον προμοταρης σε οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ.Δωσε μου και μενα 100 εκατομυρια σε 5 χρονια να δεις εγω σε ποια θεση θα φτασω,αυτο θα επρεπε να λες.fn1m έγραψε:Φίλε 27οι είναι στην κατάταξη της ουεφα. Αυτό δεν γίνεται να οφείλεται μόνο στην κωλοφαρδία.Odi έγραψε:Ε αφού το λες εσύ..
- paokovios1974
Αιωνιος πρωτος, που την εχω ακουσει αυτη την εκφραση ρε γμτ?
- Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:paokovios έχεις δίκιο,αλλά μην συνεχίζεις παρακαλώ..Δεν αξίζει.
Στον εορτπολ το είπα που με είπε γαβρολιγουρηOdi έγραψε:Ποιος σου είπε εσένα οτι εγώ ασχολούμαι μ αυτό;
Και παλιά παίρνανε λεφτά αλλά τρώγανε συνεχώς σφαλιάρες στην Ευρώπη. Τώρα όμως αυτό αλλαξε, δεν το βλεπετε;paokovios1974 έγραψε:Εσυ κοιτα να τον προμοταρης σε οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ.Δωσε μου και μενα 100 εκατομυρια σε 5 χρονια να δεις εγω σε ποια θεση θα φτασω,αυτο θα επρεπε να λες.fn1m έγραψε:Φίλε 27οι είναι στην κατάταξη της ουεφα. Αυτό δεν γίνεται να οφείλεται μόνο στην κωλοφαρδία.Odi έγραψε:Ε αφού το λες εσύ..
- ΑποστόληςΑ
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
- Μπαρκαρούτσος
Γιατί βρε, ωραίο ψάρι είναι ο γαύρος, δεν λιγουρεύεσαι, δεν σε αρέσει;;fn1m έγραψε:Στον εορτπολ το είπα που με είπε γαβρολιγουρηOdi έγραψε:Ποιος σου είπε εσένα οτι εγώ ασχολούμαι μ αυτό;

Anyway, λήξτε το, τελευταία προειδοποίηση, μετά σβήνω posts.
Μετα την σαρδελλα ο ΓΑΒΡΟΣ ειναι το καλλιτερο ψάρι αντικειμενικά ΕΜΑΙ και εγω γαβρολιγουρης
:):):) για τον αληθινό γαβρο και οχι τον μεταλαγμενο του πειραια