Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΟΙΞΕ. ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΒΑΛΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ).
ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΦΘΟΝΩ ΠΟΛΛΩΝ (ΚΥΡΙΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ) ΤΟ CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΒΑΛΜΑΔΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΤΡΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ
ΒΑΛΜΑΔΑ
ΥΓ1:Άνοιξα εγω το τοπικ γιατι μίλησα με ενα παιδι και μου έδωσε τις πληροφορίες.
Για οτι θελετε να ρωτήσετε στείλτε μου ΠΜ και η θα σας απαντήσω η θα σας φέρω σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους.
ΥΓ2:Παιδιά όσοι μπορείτε να έρθετε έστω να γραφτείτε να βοηθήσουμε ολοι μαζί.
Εχει ανοίξει και γκρουπ στο facebook με ονομα Valmada Club Paok.
Εχει και φωτογραφίες.
Περισσότερο από 7 χρόνια περίμενε ο ασπρόμαυρος λαός της ΒΑΛΜΑΔΑΣ την επαναλειτουργία του συνδέσμου μας CLUB ΠΑΟΚ ΒΑΛΜΑΔΑΣ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1995.
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο οι ΠΑΟΚτσήδες της περιοχής κατάφεραν να υλοποιήσουν το όραμα τους, την επαναλειτουργία του συνδέσμου.
Και τώρα έφτασε η στιγμή να επισημοποιηθεί η δράση του. Για τον λόγο αυτό την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 καλούμε όλο τον τρελαμένο λαό του ΠΑΟΚ να παραβρεθεί στα εγκαίνια του συνδέσμου μας.
Το CLUB ΠΑΟΚ ΒΑΛΜΑΔΑΣ καλεί τα μέλη του την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 5 μμ, στα γραφεία του συνδέσμου μας για την ετήσια κοπή πίτας. Φυσικά από το πρωί θα υπάρχει για όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό το καθιερωμένο ψήσιμο γαύρου και όχι μόνο……
ΣΤΙΣ 29-1-2011 ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΣ 18׃00 ΤΟ CLUB ΠΑΟΚ ΒΑΛΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΚΟΠΗ
ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ