Ότι να 'ναι!!!!!
- aspromauri
Αφού σε είπα … αφιλοκερδώς θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου!!!!!draculation έγραψε:Aspromauri kane mas kai kamia kali timi
Φράγκο δεν θα σας πάρω … Η αμοιβή μου θα είναι ηθική αφού θα έχω συμβάλει έστω και λίγο στην ασπρόμαυρη ψυχική σου υγεία!!!!!!!!!!!!draculation έγραψε:Αφού τα έχουμε που τα έχουμε τα μέσα για διακόσμηση, και είμαστε που είμαστε για το τρελοκομείο, γιατί να μην το εκμεταλευτούμε? Να μας βγει και πιο φτηνά! χαχαχαχα
Αχ αδελφέ μου Πλάτωνα … Η τιμή βέβαια είναι και δική μου αφού θα προσπαθήσω να προσφέρω σε έναν αδελφό μου το ασπρόμαυρο περιβάλλον που χρειάζεται!!!Platon έγραψε:Τι τιμη ρε Drac???
Αφου σου εκανε ηδη την ΤΙΜΗ και ασχοληθηκε μαζι σου, τι αλλη τιμη θελεις ορε????![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό βέβαια που προσφέρεις δεν είναι και πολύ δελεαστικό για μένα … και χρειάζεσαι γυναικεία μυαλά στην προεκλογική σου εκστρατεία!!! Περιμένουμε οι γυναίκες άλλες προτάσεις!!!blackterror4 έγραψε:αμα βγω θα σας παω τζαμπα στο σπιτι του πλειμποι να παιζετε με τα λαγουδακια.μονο αυτο αρκει πιστευω για να χω ρευμα
- aspromauri
- aspromauri
- aspromauri
Μη χασει κανενας σας... Εννοω ολα τα αρσενικα οντα πιο πανω... Ρεζιλι θα γινουμε παλι...
Αυτο που θελω να δηλωσω εγω ειναι οτι παντοτα ημουν με το μερος των "αδυνατων" και επομενους και του "αδυναμου" φυλλου (να το πω ετσι σημερα).
Οποτε και αποφασισα να ηγηθω του κομματος των κοριτσιων μας εδω μεσα, αφενως για να προστατεψω τα συμφεροντα τους (θα εχουν καλυτερο και μεγαλυτερο λομπυ) και αφετερου επειδη πιστευω οτι ειναι η ανερχομενη δυναμη στα κοινα της ομαδας μας.
Επισης δε μπορω να αποκρυψω μια ταση ελξης που με διεπει, στην ιδεα του εορτασμου της νικης μας (τα κοριτσια κι εγω, μονοι μας, σε ενα ποντιακο κεντρο, κατοπιν κανενα κλαμπακι, χορος, γελιο και χαρα, κατοπιν καμια βολτα στην παραλια...κλπ κλπ) και μαρτυς μου ο Dream, πιστευω οτι θα ηταν η καλυτερη λυση για ολους μας!!!! 8) 8)
Προϋποθεση βεβαια να δεχτουν τα κοριτσια μας... Θα στειλω και βιογραφικο αν χρειαστει....

Αυτο που θελω να δηλωσω εγω ειναι οτι παντοτα ημουν με το μερος των "αδυνατων" και επομενους και του "αδυναμου" φυλλου (να το πω ετσι σημερα).
Οποτε και αποφασισα να ηγηθω του κομματος των κοριτσιων μας εδω μεσα, αφενως για να προστατεψω τα συμφεροντα τους (θα εχουν καλυτερο και μεγαλυτερο λομπυ) και αφετερου επειδη πιστευω οτι ειναι η ανερχομενη δυναμη στα κοινα της ομαδας μας.
Επισης δε μπορω να αποκρυψω μια ταση ελξης που με διεπει, στην ιδεα του εορτασμου της νικης μας (τα κοριτσια κι εγω, μονοι μας, σε ενα ποντιακο κεντρο, κατοπιν κανενα κλαμπακι, χορος, γελιο και χαρα, κατοπιν καμια βολτα στην παραλια...κλπ κλπ) και μαρτυς μου ο Dream, πιστευω οτι θα ηταν η καλυτερη λυση για ολους μας!!!! 8) 8)
Προϋποθεση βεβαια να δεχτουν τα κοριτσια μας... Θα στειλω και βιογραφικο αν χρειαστει....

- aspromauri
XIXI ... Άντε να δούμε "Τί ψάρια θα πιάσουμε"!!!!!!!!!!!!
Καλά έχουμε ήδη μία ψήφο χωρίς να έχουμε δημιουργήσει ακόμα το κόμμα!!!!!!!!!!
Αύτη είναι η Γυναικεία Δύναμη!!!!!!!!!!!!!
gash042, Σε ευχαριστούμε πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης και θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σου στα κοινά μαζί με τσιπουράκι στην λίμνη που σ'αρέσει!!!! Και στο εξής θα διαλέγουμε τέτοια μέρη ως κίνημα για τις πολιτικές μας συναντήσεις!!!!!!!!!

Καλά έχουμε ήδη μία ψήφο χωρίς να έχουμε δημιουργήσει ακόμα το κόμμα!!!!!!!!!!
Αύτη είναι η Γυναικεία Δύναμη!!!!!!!!!!!!!
gash042, Σε ευχαριστούμε πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης και θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σου στα κοινά μαζί με τσιπουράκι στην λίμνη που σ'αρέσει!!!! Και στο εξής θα διαλέγουμε τέτοια μέρη ως κίνημα για τις πολιτικές μας συναντήσεις!!!!!!!!!

- aspromauri
Πρόεδρε και Αδελφέ Πλάτων ........
Οι "αδύνατοι" σε χαιρετούν!!!!!!
Το αδύναμο φύλλο χαίρεται ιδιαίτερα που και πάλι ένας άντρας θέλει να ηγηθεί αυτού!!!!!!!!!!
Η πρόταση σου είναι μέσα σε όλα τα άλλα και πολύ συγκινητική και θα την εκτιμήσω με τα υπόλοιπα μέλη της γυναικείας παράταξης!!!!!
Όσον αφορά τον εορτασμό της ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ όπως διαφαίνεται νίκης λέω να ξεκινήσω ήδη τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων με αποκορύφωμα την ΝΙΚΗ μας την Κυριακή!!!!!!!!!!!!
Οι "αδύνατοι" σε χαιρετούν!!!!!!
Το αδύναμο φύλλο χαίρεται ιδιαίτερα που και πάλι ένας άντρας θέλει να ηγηθεί αυτού!!!!!!!!!!

Η πρόταση σου είναι μέσα σε όλα τα άλλα και πολύ συγκινητική και θα την εκτιμήσω με τα υπόλοιπα μέλη της γυναικείας παράταξης!!!!!
Όσον αφορά τον εορτασμό της ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ όπως διαφαίνεται νίκης λέω να ξεκινήσω ήδη τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων με αποκορύφωμα την ΝΙΚΗ μας την Κυριακή!!!!!!!!!!!!
Αγαπητη μου Ασπρομαυρη...η αφετηρια των εορταστικων εκδηλωσεων την Κυριακη, δε συμπιπτει με τη επιβεβλημενη παρουσια μου στο χωρο εορτασμου, αλλα δε πειραζει, σε 3 βδομαδες, θα βρισκομαι στη Θεσσαλονικη για την εκφωνηση του προεκλογικου μου λογου (ξεκινω περιοδεια καθ' Ελλαδι βλεπεις)...οποτε το...ξαναγιορταζουμε....

- aspromauri
Η άφιξη σου στον τόπο της "γέννησης" του γυναικείου κινήματος μας κάνει πολύ χαρούμενες και συνάμα ανυπόμονες να απολαύσουμε τον εκλογικό σου λόγο!!!!!
Το γυναικείο κίνημα σε ευχαριστεί για την προσφορά σου και θα αγωνιστεί τις 3 αυτές εβδομάδες για την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής σου εκστρατείας, η οποία βέβαια θα είναι αφιερωμένη σε ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!

Το γυναικείο κίνημα σε ευχαριστεί για την προσφορά σου και θα αγωνιστεί τις 3 αυτές εβδομάδες για την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής σου εκστρατείας, η οποία βέβαια θα είναι αφιερωμένη σε ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!

Kareena4ever έγραψε:Αν εισαι με το μερος των αδυνατων, δε μπορει να εισαι με τον Ντρημγουοριορ.Platon έγραψε:
...Αυτο που θελω να δηλωσω εγω ειναι οτι παντοτα ημουν με το μερος των "αδυνατων"...
Μετα τους κερασμενους τονους μουσακα απο την Σουρδια που εχει καταβροχθισει τις τελευταιες μερες, ψαχνει στο ναο αλλα 5 εισιτηρια διαρκειας στη σειρα για να χωραει την Κυριακη.
Αυτο ειναι που μου κρυβει συνεχως...και με εκθετει ανελιπως... Μαλλον θα πρεπει να σου ζητησω αδερφε μου Kareena, να μου στελνεις το καθημερινο πρωτοκολλο ζυγισης του Ντρημ...
Ακου τονους μουσακα, ενω εγω πειναω!!!!!!!
(Παντως εχω ακουσει οτι τα εδεσματα εκ της Σουρδιας ειναι πανγευστικοτατα και θα ηθελα με την πρωτη ευκαιρια να βγαλω και τα προσωπικα μου συμπερασματα... 8) 8)

Με συγκινεις ιδιαιτερα Ασπρομαυρη...Αφιερωμενη σε ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...συμφωνω, μεσα κι εγω...aspromauri έγραψε:Η άφιξη σου στον τόπο της "γέννησης" του γυναικείου κινήματος μας κάνει πολύ χαρούμενες και συνάμα ανυπόμονες να απολαύσουμε τον εκλογικό σου λόγο!!!!!
Το γυναικείο κίνημα σε ευχαριστεί για την προσφορά σου και θα αγωνιστεί τις 3 αυτές εβδομάδες για την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής σου εκστρατείας, η οποία βέβαια θα είναι αφιερωμένη σε ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()