Ο κόσμος παίζει μπάλα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Μπα ρε ρομαν light ειναι ο μπολονι μπροστα στους 3, μονο κατι fuck off και dont touch me ηξερε να λεει.
Σιγά τον άγριο τον Σιμεόνε. Γατάκι είναι μπροστά στον Καραγεωργίου.
ΝΙΚΟΛΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!
ΝΙΚΟΛΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!

Βάλτε να δείτε τα πέναλτι στο PFC Ludogorets Razgrad - Steaua Bucuresti , αποβλήθηκε στο 120' ο τερματοφύλακας των Βουλγάρων και επειδή έιχαν κάνει τρεις αλλαγές θα υπερασπιστεί τα δίχτυα ένας από τους υπόλοιπους παίκτες, τους έφεξε των Ρουμάνων, για να δούμε...
o κατ' ανάγκην τερματοφύλακας της Ludogorets και ήρωας του αγώνα ήταν ο αμυντικός τους Cosmin Moți ο οποίος είναι Ρουμάνος!! το παρακολουθώ στο ρουμάνικο κανάλι και έχουν τρελλαθεί οι σχολιαστές !!
ο Cosmin Moți έχει παίξει σε Ντινάμο Βουκουρεστίου, μια από τις αιώνιες αντιπάλους της Στεάουα και επίσης έχει γεννηθεί στην Reșița της Ρουμανίας, από την οποία μόλις επέστρεψα από διακοπές όπου ήμουνα, άρα έχω κουφαθεί και εγώ!!

ο Cosmin Moți έχει παίξει σε Ντινάμο Βουκουρεστίου, μια από τις αιώνιες αντιπάλους της Στεάουα και επίσης έχει γεννηθεί στην Reșița της Ρουμανίας, από την οποία μόλις επέστρεψα από διακοπές όπου ήμουνα, άρα έχω κουφαθεί και εγώ!!

-
Φανταστικό παιχνίδι και εγω το παρακολούθησα μέχρι τέλους! Μοτι ο ήρωας της βραδιάς!
Θα μας τρελάνει αυτή η Λουντογκόρετς!
Γκολ στο 90', αποβάλλεται στο 119' ο γκολκήπερ και πιάνει 2 πέναλτι ο Μότσι που είναι σέντερ μπακ!
Το Μάη του 11 ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Και στο καπάκι πήρε τρία πρωταθλήματα σερί!
Αν βάλεις και την περσινή απίστευτη πορεία στους 16 του Γιουρόπα, συν τη φετινή πρόκριση στους ομίλους του Τσουλού, φαίνεται ότι η Παναγιά είναι μαζί τους.
Γκολ στο 90', αποβάλλεται στο 119' ο γκολκήπερ και πιάνει 2 πέναλτι ο Μότσι που είναι σέντερ μπακ!
Το Μάη του 11 ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Και στο καπάκι πήρε τρία πρωταθλήματα σερί!
Αν βάλεις και την περσινή απίστευτη πορεία στους 16 του Γιουρόπα, συν τη φετινή πρόκριση στους ομίλους του Τσουλού, φαίνεται ότι η Παναγιά είναι μαζί τους.
-
πραγματικα σαν χολιγουντιανη ταινια μονο που στο τελος δεν νικησαν οι αμερικανοι 

-
- john4serres