μια χαρα ηρεμος ημουν στις εκφρασεις μου μεχρι που ο αλλος μου ειπε κατσε στ'αυγα σουOdi έγραψε:Παρακαλώ πάντως να είστε πιο ήρεμοι στις εκφράσεις σας..Συζήτηση γίνεται.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Sic οποιος δεν ξερει ρωταει, δεν προβαινει σε χαρακτηρισμους. Τι αλαζονικο εχει το αρχικο μου ποστ; Κ συνεχιζεις για κωλοτουμπες κλπ κλπ κ μετα σε πειραξαν οι "ομελετες"
Παίδες μην συνεχίζετε την προσωπική αντιπαράθεση..
Πραγματικα δεν ξερω.. δεν εχω ιδεα για τα οικονομικα μιας ΑΕ.. κι αν ο χαρακτηρισμος σου που σβηστηκε ηταν το "αδαης", δεν με ενοχλει γιατι εχεις δικιο οτι ετσι αυτοχαρακτηριστηκα και το εννοω..Patron έγραψε:Sic οποιος δεν ξερει ρωταει, δεν προβαινει σε χαρακτηρισμους. Τι αλαζονικο εχει το αρχικο μου ποστ; Κ συνεχιζεις για κωλοτουμπες κλπ κλπ κ μετα σε πειραξαν οι "ομελετες"
Απο κει και περα.. εσυ που οπως φαινεται ξερεις, δεν μας ξεκαθαριζεις και τιποτα μιλωντας με ορολογια που γνωριζουν μονο οσοι ξερουν.. υποτιθεται σκοπος σου ηταν να ξεκαθαρισεις σε εμας τους αδαεις καπως τα πραγματα... Εκφρασεις τυπου "ας ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα" και "τα παραπανω ειναι facts και καθε συζητηση κατοπιν δεκτη" (δηλαδη επι οσων λες δεν δεχεσαι συζητηση.. ειναι ..facts), συνοδευομενες απο dilution και transaction per se, εμενα πιο πολυ μου κανουν "επιδειξη αυθεντιας" παρα προσπαθεια να βοηθησω τους αλλους να καταλαβουν... ισως η προθεση σου να μην ηταν αυτη αλλα ο τροπος σου αυτο μου εβγαλε.
-
μετα τις δηλωσεις αγγελου για το οτι "ξερει τι θα κανει ο ιβαν μεσα στον οκτωβριο-νομεβριο" ερχεται τωρα ρεπορταζ για ρυθμισεις χρεων μεσα στον οκτωβριο http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7025 ... ia-ta-xrei.
λετε επιτελους να ηρθε η ωρα να ξεμπερδεψουμε με τα χρεη?!?!?!?
λετε επιτελους να ηρθε η ωρα να ξεμπερδεψουμε με τα χρεη?!?!?!?
- ΑποστόληςΑ
Εάν δεν είχε υπογράψει ο Κλαους ήδη εδώ μεσα θα γινότανε χαμός...
Επειδή εγώ δεν ξεχνάω και για να μπορώ έπειτα να κανω δίκαιη κριτική θέλω να σου πω οτι σήμερα χωρις να το καταλάβεις - είμαι σίγουρος - έγραψες σημαντική ιστορία ...
Ανανεώσσες πρωτοκλασάτο παίχτη εθνικής Ελλάδος σε καλή ηλικία ...
Είχε πολλά χρονια να συμβεί αυτο και στο ενδιάμεσο είχαμε φάει ενα σωρό τρυπήματα ... Ονόματα μην λέμε ... Ειναι πολλά πάντως ...
Καλό ειναι ΠΑΟΚια να μην ξεχνάμε !!!!
Επειδή εγώ δεν ξεχνάω και για να μπορώ έπειτα να κανω δίκαιη κριτική θέλω να σου πω οτι σήμερα χωρις να το καταλάβεις - είμαι σίγουρος - έγραψες σημαντική ιστορία ...
Ανανεώσσες πρωτοκλασάτο παίχτη εθνικής Ελλάδος σε καλή ηλικία ...
Είχε πολλά χρονια να συμβεί αυτο και στο ενδιάμεσο είχαμε φάει ενα σωρό τρυπήματα ... Ονόματα μην λέμε ... Ειναι πολλά πάντως ...
Καλό ειναι ΠΑΟΚια να μην ξεχνάμε !!!!
- Μπαρκαρούτσος
90% θα πω εγώ...
Όχι και παίχτης της εθνικής ο Αθανασιάδης..!!!
Όχι και παίχτης της εθνικής ο Αθανασιάδης..!!!

- Ekatnetworkltd
- hasio_john
Tad όλα καλά αδερφέ , αλλά το παοκια κάνε το ΠΑΟΚΙΑ την επόμενη φορά!
Εμείς οι τρελαμένοι θέλουμε να το βλέπουμε με κεφαλαία!
Χωρίς παρεξήγηση φυσικά...

Υ.γ ... Σωστός Ρόμαν ..
edit ... fixed, ωραίος tad, σ' ευχαριστώ!!!
Εμείς οι τρελαμένοι θέλουμε να το βλέπουμε με κεφαλαία!
Χωρίς παρεξήγηση φυσικά...

Υ.γ ... Σωστός Ρόμαν ..

edit ... fixed, ωραίος tad, σ' ευχαριστώ!!!

- Ekatnetworkltd
“Στο πλευρό του Σαββίδη”
Ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο θέμα των χρεών αλλά και τον Σαββίδη προσωπικά μιλώντας στο metropolis.
«Γίνονται όλα στα πλαίσια για να στηρίξουμε αυτόν τον επιχειρηματία, τον Ιβάν Σαββίδη. Έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση για το θέμα των χρεών και θα προσπαθήσουμε μαζί με τον Σίμο Κεδίκογλου να βοηθήσουμε» είπε αρχικά σε ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα να αναλάβει κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, την Πέμπτη θα βρίσκεται στο γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης και θα συζητήσουμε. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πρόταση, αλλά εγώ δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό του Σαββίδη ακόμη και να μην υπάρξει κάποια πρόταση. Μπορώ να προσφέρω πολιτική στήριξη στα κέντρα των αποφάσεων στην Αθήνα».
Για το ζήτημα των χρεών πιο συγκεκριμένα επεσήμανε: «Είναι ακόμη σε επίπεδο συζήτησης. Άλλαξε ο υπουργός Οικονομικών, ο προηγούμενος ήταν ανένδοτος. Ο καινούργιος θα δούμε, θα συζητήσουμε μαζί του. Για την ΑΕΚ πήραν τον λόγο βουλευτές και μίλησαν μέσα στην Βουλή, το ίδιο θα γίνει και για τον ΠΑΟΚ. Για το θέμα των χρεών κάναμε μία προσπάθεια με τον προηγούμενο Υπουργό Οικονομικών, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Τώρα θα προσπαθήσουμε ακόμη πιο δυναμικά, μιας που βλέπουμε ότι γίνονται κινήσεις και από άλλες ομάδες»
http://inpaok.com/197257/στο-πλευρό-του-σαββίδη/
Ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο θέμα των χρεών αλλά και τον Σαββίδη προσωπικά μιλώντας στο metropolis.
«Γίνονται όλα στα πλαίσια για να στηρίξουμε αυτόν τον επιχειρηματία, τον Ιβάν Σαββίδη. Έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση για το θέμα των χρεών και θα προσπαθήσουμε μαζί με τον Σίμο Κεδίκογλου να βοηθήσουμε» είπε αρχικά σε ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα να αναλάβει κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, την Πέμπτη θα βρίσκεται στο γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης και θα συζητήσουμε. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πρόταση, αλλά εγώ δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό του Σαββίδη ακόμη και να μην υπάρξει κάποια πρόταση. Μπορώ να προσφέρω πολιτική στήριξη στα κέντρα των αποφάσεων στην Αθήνα».
Για το ζήτημα των χρεών πιο συγκεκριμένα επεσήμανε: «Είναι ακόμη σε επίπεδο συζήτησης. Άλλαξε ο υπουργός Οικονομικών, ο προηγούμενος ήταν ανένδοτος. Ο καινούργιος θα δούμε, θα συζητήσουμε μαζί του. Για την ΑΕΚ πήραν τον λόγο βουλευτές και μίλησαν μέσα στην Βουλή, το ίδιο θα γίνει και για τον ΠΑΟΚ. Για το θέμα των χρεών κάναμε μία προσπάθεια με τον προηγούμενο Υπουργό Οικονομικών, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Τώρα θα προσπαθήσουμε ακόμη πιο δυναμικά, μιας που βλέπουμε ότι γίνονται κινήσεις και από άλλες ομάδες»
http://inpaok.com/197257/στο-πλευρό-του-σαββίδη/