Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από hasio_john »

Απλά όλοι οι αντι-Αγγελικοί που παραμόνευαν στην γωνία για κράξιμο, μην έχοντας να βρουν κάτι αγωνιστικά, άρχισαν το εξω-αγωνιστικό κράξιμο! ;) Σε λίγο θα τον στολίζουν για την φόρμα που φοράει, για την Παναγία, για τον τρόπο που μιλάει στους αρδ, για τον τρόπο της προπόνηση, για τον τρόπο που κατουράει και τον τινάζει πάνω από 3 φορές και τέτοια...
ΔΕΝ πειράζει Αγγελάρα, ΜΗΝ ακούς κανέναν! Συνέχισε την καλή δουλειά και οικοδόμησε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας με σωστά θεμέλια! Φίλε Ντίνο, μπορεί ο Athens να έβρισκε κάπως το δίκιο του , αλλά όταν στολίζει τον προπονητή μας με επάρσεις και με πάππες της Ρώμης ...., εκεί κάπου χάνετε και το νόημα των λέξεων! Εγώ τόσο χρόνια που παρακολουθώ τον Άγγελο, ΠΟΤΕ δεν έχει μιλήσει άσχημα σε ανθρώπους που φέρονται σωστά! Σε κατακάθια όμως που η δουλειά τους είναι να προκαλέσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και να φέρουν τους οπαδούς σε ρήξη, τότε ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και τους μιλάει με το ίδιο νόμισμα!
Τέλος πάντων, νομίζω πως το κουράσαμε το θέμα χωρίς λόγο!
Προχωράμε μπροστά μιας και έρχονται σημαντικά ματς ... που εννοείτε θα τα καθαρίσουμε με τον ίδιο τρόπο που ξεκινήσαμε!!! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εγώ δε μίλησα για τα στολίσματα, ρε Γιάννη. Για την προπονητική του αξία, εξάλλου, είμαι γνωστό "Αγγελόσκυλο"...

Αλλά στις συνεντεύξεις έχει, όπως και να το κάνουμε, ένα θεματάκι. Αυτό δεν είναι κακό που το επισημαίνουμε.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Δυστιχός στην ομάδα μας στους νεαρούς ειδικά φίλους έχει γίνει τόση πλύση εγκεφάλου από τα ΑΡΔ που δεν εμπιστεύονται αυτά που βλέπουν ( στον αγώνα ) αλλά , τους ΑΡΔ κρίμα .... ίσος θα έπρεπε να ξαναγίνονταν φροντιστήρια .... οπαδών όπως παλιά .......
Η ομάδα πάει περίφημα , ο γαύρος δε βλέπετε , οι περήφανοι κρητικοί χάσαν μόνοι τους χθες ......
Ψάχνω να βρω τρόπο , πως δε θα τους γαμήσο...με στις 5 Οκτ.

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό (μάλλον είναι αυτή τη στιγμή ) ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή ....!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Αμήν!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

chris.paok.mytilene έγραψε:Δυστιχός στην ομάδα μας στους νεαρούς ειδικά φίλους έχει γίνει τόση πλύση εγκεφάλου από τα ΑΡΔ που δεν εμπιστεύονται αυτά που βλέπουν ( στον αγώνα ) αλλά , τους ΑΡΔ κρίμα .... ίσος θα έπρεπε να ξαναγίνονταν φροντιστήρια .... οπαδών όπως παλιά .......
Η ομάδα πάει περίφημα , ο γαύρος δε βλέπετε , οι περήφανοι κρητικοί χάσαν μόνοι τους χθες ......
Ψάχνω να βρω τρόπο , πως δε θα τους γαμήσο...με στις 5 Οκτ.

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό (μάλλον είναι αυτή τη στιγμή ) ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή ....!!!!!!!!!
Μα και στα καλα να μιζέριαζουμε ; εχεις δικαιο απόλυτο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Demir έγραψε:athens η βαλτος εισαι η ντιπ αμπαλος..
δηλαδη ο μηνισκος του κωνσταντινιδη στο γηπεδο της qpr τι σχεση μπορει να εχει με την προπονηση του αγγελου?
το σκαλωμα του ποδιου και η υπερεκταση του μυος του τζαβελλα τι σχεση εχει με τον αγγελο?
οι αλλες 2 μικροθλασεις ειναι φυσιολογικες γιατι ο ενας εχει να παιξει ματς απο περσυ τον νοεμβριο και ο αλλος ειναι βαρυ σκαρι με λιγα ματς.. και ειναι και φυσιολογικος αριθμος...
Υ.Γ τζαβελας απο την τσαπατζουλια και την αγαρμποσυνη του ηταν σιγουρο οτι θα την παθει... α ρε τσολια!
ολοι προσευχη να μην παθει τιποτα και ο βιτορ(δυκολο) ...
Ηπιότερα, σε παρακαλώ, όταν απευθύνεσαι προσωπικά σε συνομιλητή. Μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί ο άλλος. Και γω, πάνω-κάτω την ίδια γνώμη έχω, ως προς τη συμπεριφορά του Άγγελου στις συνεντεύξεις, αλλά δεν σημαίνει ότι είμαι βαλτός!
Για τους τραυματισμούς λεω... Για συνεντεύξεις τζάμπα επιτίθεται ,σαν να φοβάται...ίσως να του εμεινε απο παλιά που κραζανε όλοι και δεν μπορει να το βγάλει απο το μυαλό... Τζάμπα χαλάει την εικόνα του..τουλάχιστον ρε Άγγελε ακου τι θα ρωτήσουν πρώτα...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Demir έγραψε: Για τους τραυματισμούς λεω... Για συνεντεύξεις τζάμπα επιτίθεται ,σαν να φοβάται...ίσως να του εμεινε απο παλιά που κραζανε όλοι και δεν μπορει να το βγάλει απο το μυαλό... Τζάμπα χαλάει την εικόνα του..τουλάχιστον ρε Άγγελε ακου τι θα ρωτήσουν πρώτα...
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ..
μαλλον.. λαθος... λιγα τους κανει...
προτεινω καθε φορα που θα ξεκιναει να κανει ερωτηση κανενας γελοιος να φωναζει ο Αγγελος "μπρρρ.. κιτσ κιτσ κιτσ". Νομιζω τους πρεπει καλυτερα...
Ειμαστε σοβαροι ρε παιδια? Οι "δημοσιογραφοι" για τους οποιους μιλατε κανουν 8 συντακτικα και 4 ορθογραφικα λαθη καθε παραγραφο. Για να μην αναφερθω στη "θεματολογια-π@π@ρολογια τους. Κι εμας μας απασχολει το σαβουαρ βιβρ του Αγγελου απεναντι τους? Ε να βαλουμε τον Ζαμπουνη που ειναι και ΠΑΟΚτσακι να τους απανταει. Οι ανθρωποι αυτοι με τον τροπο που λειτουργουν προσβαλλουν το επαγγελμα του δημοσιογραφου, την αξιοπρεπεια τους και πολλες φορες, στον βωμο της ακροαματικοτητας, και τον ιδιο τον ΠΑΟΚ και τα στελεχη του. Ειναι αδιστακτοι τυχοδιωκτες ελαχιστου βεληνεκους και αξιας.. Πλην εξαιρεσεων βεβαια για να μην τους τσουβαλιασω ολους. ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ομως εξαιρεσεων.

Απο την αλλη... οκ.. ενα επικοινωνιακο θεματακι το εχει ο Αγγελος... αλλα στα π@π@αρια μου... για προπονητη τον θελω οχι για παρουσιαστη.
Εδω δεν ξερουν να μιλανε και να φερονται σωστα ανθρωποι που ζουν απο την εκθεση τους στο γυαλι η στον "αερα" και θα εχω τετοιες απαιτησεις απο τον προπονητη? Μια χαρα ντομπρα, ΠΑΟΚτσηδικα τα λεει.. Με χαλαει που ειναι τοσο αναχρονιστικος αλλα το ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΟΚτσηδιλικι που κουβαλαει ισοφαριζει με το παραπανω...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σωστός!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

πλακα πλακα η ιδεα με τον Ζαμπουνη αρχιζει να μου αρεσει...
το φανταζεστε? η ομαδα με τους πιο brutal οπαδους να εχει εκπροσωπο τυπου τον πιο φλωρο ανθρωπο που εχει υπαρξει... σουρεαλιστικη κατασταση.. τρελο χιουμορ.... Ιβαν παρε Ζαμπουνη λεμε... να πουλαμε τρελα στους Αθηναιους... "Οριστε κυριοι.. μας παρεξηγειτε... ειμαστε καλα παιδια.. κοιταξτε τον εκπροσωπο μας.."

ΥΓ: Το εκανα εικονα... Συνεντευξη τυπου για ολα τα θεματα του ΠΑΟΚ, του Ζαμπουνη στον Μινο...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δημοσιογράφος που δεν ξερει ελληνικά δεν ειναι δημοσιογράφος.
Δημοσιογράφος που γράφει με σκοπιμότητα και σύμφωνα με εντολές ειναι αρδ!
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Κοιτά ρε που οταν ξεκίνησε η χρόνια έλεγα "άντε να δούμε τι θα κανεις γιατι τόσα χρόνια διαβάζω για εσενα και σε πρόλαβα μόνο στο κύπελλο που πήραμε αλλα ήμουν 12 και πολυ πολυ μπάλα δεν καταλάβαινα. Τουλάχιστον αν αποτύχεις θα σταματήσουμε να σε ακούμε". Ειμαι στα μισά της κωλοτουμπας αλλα με εκανες και πήγα ξαναπήρε διαρκείας μετα απο δυο χρόνια. Με εκανες αισιόδοξο. Νιωθω ξανά τον ΠΑΟΚ όπως τον ένιωθα οταν πρωτοξεκίνησα. Καλτ, Μίρλα γκρίνια, μέτριο ρόστερ αλλα ομαδα που μασάει σίδερα και δε χάνει γιατι ειναι μπλαζέ και αδιάφορη. Σε ευχαριστω. Αντί να φυγεις εσυ κανεις εμενα αγγελοσκυλο. Μπλεξανε μαζι σου!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Μπράβο, Μάριε! Ωραίος!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραίος :):)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mariotsaggal91 έγραψε:Κοιτά ρε που οταν ξεκίνησε η χρόνια έλεγα "άντε να δούμε τι θα κανεις γιατι τόσα χρόνια διαβάζω για εσενα και σε πρόλαβα μόνο στο κύπελλο που πήραμε αλλα ήμουν 12 και πολυ πολυ μπάλα δεν καταλάβαινα. Τουλάχιστον αν αποτύχεις θα σταματήσουμε να σε ακούμε". Ειμαι στα μισά της κωλοτουμπας αλλα με εκανες και πήγα ξαναπήρε διαρκείας μετα απο δυο χρόνια. Με εκανες αισιόδοξο. Νιωθω ξανά τον ΠΑΟΚ όπως τον ένιωθα οταν πρωτοξεκίνησα. Καλτ, Μίρλα γκρίνια, μέτριο ρόστερ αλλα ομαδα που μασάει σίδερα και δε χάνει γιατι ειναι μπλαζέ και αδιάφορη. Σε ευχαριστω. Αντί να φυγεις εσυ κανεις εμενα αγγελοσκυλο. Μπλεξανε μαζι σου!
Τελικά δεν ειναι ολα μαύρα στο ΠΑΟΚτσήδικο τοπίο.Οσο υπάρχουν μυαλά σαν το δικό σου υπάρχει ελπίδα.Να σαι καλά ρε παλίκαρε, μου δίνεις κουράγιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”