Γιατι ειναι χαλια επειδη φάνηκαν χαλια με μας ; Ωραία λογική μεμονωμένη αποσπασματική και άδικη ΕΜΕΙΣ ποτε δεν παίζουμε καλα απλα οι αλλοι ειναι άθλιοιMANIAKOS έγραψε:Πλατάνι ας και νίκη χάλια ομάδες..τα δυο επόμενα πιο δυσκολα
Π.Α.Ο.Κ. - Νίκη Βόλου 3-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Νίκη Βόλου 3-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
vs40 έγραψε:Η πλάκα είναι ότι μέχρι και οι παίκτες που έφερε ο Στέφενς και μας βγαίναν παλτά ολικής, αρχίζουν να προσφέρουν κάτι με Άγγελο προπονητή και ήδη ο Μαντούρο άρχισε να τον εξυμνεί.hasio_john έγραψε:Τέτοια ομοιογένεια ομάδας έχω να δω κάτι χρόνια στον ΠΑΟΚ!
ΜΠΡΑΒΟ Άγγελε, είσαι τόσο τεράστιος που ο Στέφενς μπροστά σου είναι σαν τον Αλέφαντο!![]()
Που είναι κρυμμένοι αυτοί που περίμεναν στην γωνία να κράξουν τον Άγγελο??
Ευτυχώς που τελείωσαν πάντως οι μεταγραφές και το "Μεταγραφολογία" στο φόρουμ. Οι παίκτες που είχαν μείνει ελεύθεροι ήταν όλοι παλτά και έπρεπε να μείνουμε με την ελπίδα μπας και μας βγει κάποιος από αυτούς. Όλοι κορεσμένοι χωρίς όρεξη για δουλειά λίγο πολύ. Επιτέλους φτάνει η μιζέρια και δείτε τι ομάδα φτιάχνει ο Άγγελος και στηρίξτε με δυναμική παρουσία. Για κεντρικό αμυνικό ίσως πάμε Γενάρη. Μετά στα εξτρέμ βλέπω ότι ο Άγγελος τον έδεσε τον Σάλπι που έχει εμπειρία και αντιμετωπίζεται και θετικά από διαιτητές. Τον βλέπω να βελτιώνεται αν πάρει ψυχολογία. Μετά εκεί (αριστερά) παίζει στο 4-4-2 και ο Μάρτενς και φυσικά ο Πόζογλου (σε όλα τα συστήματα αριστερά) που το έχει το παλικάρι. Αν του δώσουν λίγα παιχνίδια θα τρίβουμε τα μάτια μας, πράγμα που θα γίνει όταν πρέπει - είμαι σίγουρος πλέον με Άγγελο. Βλέπω μία σαρδέλα περσινή τον Σκόνδρα, να είναι φέτος μέσα στους καλύτερους 5-6 της ομάδας, και τον ψήφισα MVP σήμερα για την ασίστ και άλλες 2-3 πάρε βάλε, που μπορούσε να πάρει αν είχαν σκοράρει οι επιθετικοί. Τρομερά τρεξίματα το παλικάρι και πάθος, έχω πάθει πλάκα. Ο Μακ σύντομα θα ξεπεράσει τον Στοχ, και ήδη φαίνεται να είναι πιο σταθερός και ομαδικός - για μένα πιο χρήσιμος. Ο Ρατ το καλύτερο αρ μπακ του πρωταθλήματος με ηγετικότητα. Ο Κλάους ανανεωμένος! Έχουμε μία ομάδα που υπόσχεται πολλά και πρέπει να το καταλάβουμε. Προφανώς κινούνται στην ΠΑΕ ορθολογικά κάνοντας πρώτα μία ομοιογενή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και αφού επιτευχθεί αυτός ο στόχος προσθέτουν και 3 παίκτες του εκατομυρίου (1 σε κάθε γραμμή) για το κάτι παραπάνω. Υπάρχει πολύ μέλον (το ξανατονίζω) με παίκτες 23,25,26, 20άρηδες και όχι 30-35 της εποχής Σάντος. Ας αγαπήσουμε επιτέλους αυτή την ομάδα, όπως έλεγε παλιά ο Άγγελος.
1000 μπράβο στην ομάδα και συνεχίζουμε!!! Αυτες οι νίκες είναι για μένα οι μεγάλες.
εχω την αισθηση οτι και καποια απο τα "παλτα" που διωξαμε θα ηταν μεταμορφωμενα με τον Αγγελο..
Καλησπέρα αδέρφια. Μπορούμε να βρούμε κάπου ολόκληρο τον αγώνα;
Ενώ ο οφις πετάει σεβομενος την επενδυση του φαταουλ όπως έδωσε γραμμή ο κυρ σαββας ο συμπεθερος του κρόκους.eorptol έγραψε:Γιατι ειναι χαλια επειδη φάνηκαν χαλια με μας ; Ωραία λογική μεμονωμένη αποσπασματική και άδικη ΕΜΕΙΣ ποτε δεν παίζουμε καλα απλα οι αλλοι ειναι άθλιοιMANIAKOS έγραψε:Πλατάνι ας και νίκη χάλια ομάδες..τα δυο επόμενα πιο δυσκολα:):):)
To ειχε δωσει ενα αδερφι απο εδω...και πολυ καλη ποιοτητα θα ανεβει σημερα ή αυριοtouboflo4 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια. Μπορούμε να βρούμε κάπου ολόκληρο τον αγώνα;
http://vk.com/
Κανεις αναζητηση στα βιντεο με την λεξη ΠΑΟΚ κιαι βαλε φιλτρο λονγκ ωστε να σου βγαλει ολοκληρους τους αγωνες.
Εχει ανεβει ηδη
ενταξει. δεν πρεπει να μας συνεπαιρνουν οι νικες γιατι ακομα ειναι αρχη και δεν ειχαμε και το αμαν δυσκολο ματς, περα απο 2-3 φιλικα ομως.
παντως τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα. βεαια, ο προβληματισμος που δημιουργει ο τραυματσμος του τζαβελλα σε μερικους μπορει να υπαρχει. αλλα.... πιστευω οτι λυσεις ανταξιες μπορουν αν βρεθουν στο τωρινο ροστερ.

παντως τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα. βεαια, ο προβληματισμος που δημιουργει ο τραυματσμος του τζαβελλα σε μερικους μπορει να υπαρχει. αλλα.... πιστευω οτι λυσεις ανταξιες μπορουν αν βρεθουν στο τωρινο ροστερ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να βλέπουμε και λίγο ΠΑΟΚ εδώ στα ξένα...Rizla έγραψε:To ειχε δωσει ενα αδερφι απο εδω...και πολυ καλη ποιοτητα θα ανεβει σημερα ή αυριοtouboflo4 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια. Μπορούμε να βρούμε κάπου ολόκληρο τον αγώνα;
http://vk.com/
Κανεις αναζητηση στα βιντεο με την λεξη ΠΑΟΚ κιαι βαλε φιλτρο λονγκ ωστε να σου βγαλει ολοκληρους τους αγωνες.
Εχει ανεβει ηδη
Δεν μπορεσα να δω το ματς αλλα εμαθα πως ειμασταν αρκετα καλοι.Φυσικα,ματς του ΠΑΟΚ χωρις να στραβωσει κατι...αντε να μας δω τωρα στο κεντρο της αμυνας....
Και τωρα.....επιτελους θα δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου,απο κοντα!!!
Προχωραμε!!!
Και τωρα.....επιτελους θα δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου,απο κοντα!!!
Προχωραμε!!!
- Kostas_Peraia4
Eμενα αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι οι περισσοτεροι απο τους παικτες που αγωνιστηκαν εχθες(εκτος βεβαια του Γλυκου),εφτασαν κοντα στον γκολ.Αναφορικα,Ρατς,Σκονδρας,Βιτορ,Κατσικας,Κατσε,Σαλπι,Μακ,Φανουρης,Κλαους κατεγραψαν τελικη προσπαθια(ασχετα αν ηταν η αν δεν ηταν εντος στοχου).Ισως το μεγαλυτερο + του χθεσινου παιχνιδιου.
βασικα δεν το κλεινουμε τουτο να πηγαινουμε στην ντιναμο;;;
ο αναστασιαδης ηδη εκει ειναι απο οτι φαινεται.....
και σηλκωνει κουβεντα το ματς, γιατι οσο αγνωστοι ειναι, τοσο επικινδυνοι...
γιατι ΠΑΟΚ εισαι.....
ο αναστασιαδης ηδη εκει ειναι απο οτι φαινεται.....
και σηλκωνει κουβεντα το ματς, γιατι οσο αγνωστοι ειναι, τοσο επικινδυνοι...
γιατι ΠΑΟΚ εισαι.....
@Rizla δεν βρίσκω το ματς στο vk.com, υπάρχει link?
Κάτι που πιστώνεται στον προπονητή και τη νοοτροπία του.Kostas_Peraia4 έγραψε:Eμενα αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι οι περισσοτεροι απο τους παικτες που αγωνιστηκαν εχθες(εκτος βεβαια του Γλυκου),εφτασαν κοντα στον γκολ.Αναφορικα,Ρατς,Σκονδρας,Βιτορ,Κατσικας,Κατσε,Σαλπι,Μακ,Φανουρης,Κλαους κατεγραψαν τελικη προσπαθια(ασχετα αν ηταν η αν δεν ηταν εντος στοχου).Ισως το μεγαλυτερο + του χθεσινου παιχνιδιου.
Εύκολη νίκη με εύκολη Νίκη. Εν αντιθέσει με τον Πλατανιά (που πιστεύω θα ζορίσει κάμποσους και φέτος), η συμπαθής Νίκη μάλλον με σάκο του μποξ μου μοιάζει. Θετικό ότι κάνουμε φάσεις από την αρχή και μπαίνει το πρώτο γκολ σχετικά νωρίς. Τα δύσκολα θα έρθουν όταν δεν σκοράρουμε νωρίς.
ΥΓ: Φίλε με το άβαταρ του φραπέ που πίνεις φρέντο, ψάξε και στο καπάκι (τορεντάδικο είναι).
ABOLEYTOI έγραψε:με βλέπεις;
![]()
![]()
![]()
Το είχες γράψει παλιότερα (και το μεσαίο μου όνομα είναι ελέφαντας).