6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γι αυτό και τον έβγαλε ενώ υπήρχε και ο ράτς π.χ
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Κανείς δεν ισοπεδώνει τίποτα και κανείς δεν είναι εμπαθής.
Έχω κουραστεί με αυτές τις αηδίες που υπονοούνται άκριτα και συνεχώς.
Αν μη τι άλλο, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε 5-10 posts παραπάνω από το κάθε μέλος
για να καταλάβετε κατά πόσο είναι εμπαθής, κομπλεξικός ή ισοπεδωτικός.
Επίσης, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε μία προς μία τις λέξεις προσεκτικά και όχι διαγωνίως ή στα πεταχτά.

Τον Τζιόλη προσωπικά τον έχω υπερασπιστεί και εδώ μέσα και σε συζητήσεις με φίλους.
Είναι πιο καλός παίκτης από ότι δείχνει, έχει αυτό το αντί-εμπορικό φλώρικο λουκ,
αλλά α) άμπαλος δεν είναι, β) είναι λιγότερο σοφτ απ' ότι δείχνει
και γ) ναι μεν δεν είναι γρήγορος, αλλά για το ύψος του δεν τον λες και σαλιγκάρι.

Στο χθεσινό ματς, κατά τη γνώμη μου (και του sera και του swordfire και άλλων απ' ότι βλέπω)
επέδειξε σνομπισμό και νωχελικότητα χωρίς να έχει σχέση με κόπωση ή διαχείριση δυνάμεων.
Δεν μου άρεσε αυτό που είδα και δεν άρεσε και σε κάποιους άλλους, τόσο απλό.
Η νωχελικότητα νιώθω πως είναι διακριτή είτε είσαι ο Ντόλμπεργκ είτε είσαι ο Γιουσέιν Μπόλτ.
Εν πάση περιπτώσει, ακόμη και να οφείλεται σε έλλειψη δυνάμεων (που δεν νομίζω), εγώ έτσι το είδα και το εξέφρασα, δεν είμαι ούτε σαμποτέρ της καριέρας του Τζιόλη ούτε μου έφαγε καμιά γκόμενα.
Ήμαρτον πια, μια κουβέντα κριτικής δεν μπορούμε να πούμε.
Να πω ότι τα έγραφα και συνοπτικά, πρόχειρα ή κακογραμμένα, πάει στο διάολο...

υγ: δεν πάει το σχόλιό μου στους ακριβώς από πάνω, το διευκρινίζω.
υγ2: desperando, εγώ διαφωνώ με ένα σημείο του ποστ σου. Θεωρώ πως οι αντίπαλοι πέρασαν και παραπέρασαν το κέντρο, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Πολυ καλη σταθερα στο κεντρο. Αν βελτιωσει λιγο τη φυσικη του κατασταση δε θα βγαινει με τιποτα. Μπραβο Αλεξ.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ δεν πιστεύω ότι παίχτης που είναι ζαμανφού χωράει στον ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη. Σε κακή μέρα ή σε κακή φόρμα ναι, αλλά αδιάφορος και τεμπέλης, δεν μπορώ να το φανταστώ με προπονητή τον συγκεκριμένο
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

zissos έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω ότι παίχτης που είναι ζαμανφού χωράει στον ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη. Σε κακή μέρα ή σε κακή φόρμα ναι, αλλά αδιάφορος και τεμπέλης, δεν μπορώ να το φανταστώ με προπονητή τον συγκεκριμένο

Zissos προσεχε με ποιον με συγκρινεις ,ετσι..? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν εχουν αδικο οσοι τον ειδαν νωχελικο,απλα σκεφτειτε οτι ισως εκανε διαχειρηση δυναμεων γιατι μεχρι τη δευτερα εχουμε δυο σημαντικα παιχνιδια και ξερει οτι με βασει τις απουσιες θα ειναι βασικος.
Αν ισχυει το σκεπτικο μου και με βασει την εμπειρια που εχει διακρινοντας οτι ο αντιπαλος δεν μπορουσε να απειλησει πιστευω οτι επραξε σωστα.
Ας τον δουμε και στα επομενα για να βγαλουμε ασφαλεστερα συμπερασματα.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Nothu
Η εκφραση στσθερα θυμίζει 24.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μια χαρά ειναι ο Τζιολαρος ... Μέτριος παικτης πάντα στο 6 παίζει...
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι αντι να δίνει 6-7 κατοστάρικα στο μπαρονι ( η στυλ μπαρονι ) τα δίνει σε έναν καρμπόν Τζιόλη....με αποτέλεσμα να εχει θέμα εκεί..και να έχουμε 2 παίκτες ίδιους,,,
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το να εχουμε 2 παιχτες καρμπον εκει δεν ειναι κατι αναγκαια κακο. ισα ισα θα ελεγα. το θεμα για εμενα ειναι οτι δεν εχουμε 2 παιχτες καρμπον στη θεση του κατσε οπου εκει η απουσια του θα βγαλει κενο.... ;)

οκ ο Τζανδαρης, αλλα Κατσε δεν ειναι, τουλαχιστον στην αμυντικη προσφορα.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Για να καταλαβω κατι .
Οσοι το υπερασπιζεστε για το χθεσινο ματς, ειδατε τον ψηλο να κουβαλαει μπαλα?
Το ειδατε να βγαζει μια καθετη(νομιζω οτι την καθετη στο χαμενο τετ α τετ του φανουρι την εκανε ο σαλπι)?
Το ειδατε να οργανωνει καθολου το κεντρο?
Δεν αμφισβητω την μπαλα που ξερει , αμφισβητω την μπαλα που επαιξε ΕΧΘΕΣ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν ηταν ο ρολος του αυτος. ηταν εκει για:

- να παρει την κεφαλια στο κεντρο.

- να παρει τη μονομαχια στο κεντρο

- να λειτουργησει ως τριτο σεντερ μπακ οταν χρειαζοταν

- να δωσει βαθος σωστα, κοντα, την μπαλα στο μεσοπειθετικο τομεα, ειδικα στο 2ο που ειχαμε σαφεστατα πιο direct προσανατολισμο.

αυτα επρεπε να κανει ωστε να εξυπηρετησει το ρολο του αλλα ταυτοχρονα να κανει και την απαραιτητη οικονομια δυναμεων ωστε την πεμπτη να μπορει να αποδωσει οσο χρειαστει. εχθες λοιπον εκτος απο 2 φασεις που επισημανθηκαν απο πολλους το εκανε. γιατι αυτο κανει ο τζιολης οσοι δεν τον πηρατε χαμπαρι. παιζει οσο χρειαζεται, ειδικα στους λεγομενους μικρους αγωνες. το γιατι; εγω λεω οτι το κανει για διαχειριση δυναμεων. το αν μου αρεσει; οχι. το αν ειναι λογικο; ναι.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ο Τζιόλης είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας. Η θέση του είναι άχαρη και δεν φαίνεται.. ούτε τρίπλες κάνει ούτε σπριντ ούτε κάτι θεαματικό. Τα αποτελέσματα της απουσίας του τα είδαμε πέρυσι μετά τα Χριστούγεννα όταν και εμφανίσαμε άλλη ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πολλές φορές ακούω για παίκτες που κάνουν πολύ δουλειά που δεν φαίνεται! Τη λεγόμενη βρώμικη δουλειά. Εγώ, όμως, δεν πείθομαι! Γιατί, δλδ, η δουλειά του Κάτσε φαίνεται και του Τζιόλη δεν φαίνεται; Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω λάθος.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Χωρικός έγραψε:ο Τζιόλης είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας. Η θέση του είναι άχαρη και δεν φαίνεται.. ούτε τρίπλες κάνει ούτε σπριντ ούτε κάτι θεαματικό. Τα αποτελέσματα της απουσίας του τα είδαμε πέρυσι μετά τα Χριστούγεννα όταν και εμφανίσαμε άλλη ομάδα...
+ οσα θες.
Με Τζιολη και Λαζαρ περυσι σε ολα τα παιχνιδια με μικροτερες ομαδες τις παιζαμε στο μισο γηπεδο. Μετα τον Ιανουαριο με Νατχο, Λαζαρ, Μαντουρο, Κατσε δεν βλεπαμε την ιδια εικονα.

Ο Τζιολης για τα λεφτα του ειναι μια χαρα παικτης.
Ο Κατσε φαινεται πολυ γιατι ειναι τρεχαλατζης, αλλα το positioning του Τζιολη ουτε στον υπνο του δεν το εχει. Αν το αποκτησει θα παιζει premier league.

Το θεμα με τον Τζιολη ειναι οτι εχουμε συνηθισει τοσα χρονια τον Παμπλο στη θεση του, που γ....σε και εδερνε οποτε μας φαινεται λιγος. Επισης εχει και εντολη να φτιαχνει παιχνιδι κατι που δεν το εχει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

[youtube]frKCBMS57zs&list=UUInZnZ8JYwmIvs8gtNriwSQ[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”