6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
+1926Aureliano Buendia έγραψε:Ψηλέ τι έγινε; Όλα καλά; Σκέτο χτικιό το ματσάκι σήμερα, ε;
Όχι τίποτα άλλο, με κάνεις να νιώθω και ηλίθιος που σε είχα υπερασπιστεί τις προάλλες.
Και με κάνεις να νιώθω έτσι, όχι επειδή δεν έπαιξες καλά σήμερα, το οποίο μπορώ πάντα να συγχωρήσω.
Αλλά γιατί ΕΜΦΑΤΙΚΑ την έπεφτες σε φάσεις που είτε δημιούργησαν κινδύνους είτε θα μπορούσαν.
Ίσως στα στιγμιότυπα να μην το πάρει κανείς πρέφα, αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα τουλάχιστον 3 φάσεις
που ήσουν μπλαζέ και νωχελικός σαν να είσαι ο Βιεϊρά στα καλά του
και να σε υποχρέωσαν να παίξεις σε ματς του λουξεμβουργιανού πρωταθλήματος.
http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx ... 7&Week=613
ενδεικτικα στο 2:03 του βιντεο στη φαση που βγαζουν δες πως κοιταει περπατωντας τον παιχτη ευθυνης του που του βγηκε στην πλατη και ειναι ο παιχτης που σουταρει...
Μα ποσο αδιαφορος μπορεις να εισαι ρε Τζιολη...
Δλδ απο αυτα που ειδε απο εσενα ο αγγελος σημερα ο μαντουρο πρεπει να κανει τατουαζ την φανελα βασικου με αλλαγη σαββιδη.
Δλδ απο αυτα που ειδε απο εσενα ο αγγελος σημερα ο μαντουρο πρεπει να κανει τατουαζ την φανελα βασικου με αλλαγη σαββιδη.
τι συζητατε ρε παιδια, αμα ερχοτανε ο μπαρονις ή ο χ μπαρονις τελος παντων ο mr. θα ζητουσε να πηγαινε δανεικος σε ομαδα για να παιζει......
Δε ξερω γιατι λετε οτι ηταν κακος σημερα ο Τζιολης.Οκ στη φαση του 1ου ημιχρονου φταιει που χανει τον παιχτη αλλα γενικα εκοψε,μοιρασε και κερδισε και 5-6 μονομαχιες διπλα στον Κατσε.Δεν ηταν η καλυτερη του εμφανιση αλλα μια μετρια εμφανιση.Αλλα οχι κι αρνητικος.Τωρα αν εγω ειδα αλλο ματς δε ξερω
- ΑποστόληςΑ
Αρκετά μέτριος σήμερα. Είναι και το αργό στυλ του που σε κάνει να νομίζεις ότι κάνει αγγαρία.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δυστυχώς σήμερα έκανε αγγαρεία. Φταίει ο αντίπαλος, ο μη ανταγωνισμός στη θέση δε ξέρω. Όμως ο Άγγελος πρέπει να τον βάλει λίγο χέρι
- abc_o_ karpouzas
ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνετε ολα
όσο άντεχε η ομάδα έκανε πλάκα
μόλις κουράστηκε και άρχισε το περπάτημα είδαμε οτι παίζουμε και με αντιπαλο
-
Γεννήθηκα το 1974, πήγα στην Τούμπα πρώτη φορά το 1981, έχω δει
κούδα, λάκη παπαιωάννου, μαυρομάτη, σκαρτάδο, τουρσουνίδη, ζαγοράκη
λαγωνίδη, παντελή καφέ, λεοντιάδη, μαγκντί, φαν ρόι, μαραγκό, ομάρ τετρατζε,
μάρκο, νάγκμπε,πάμπλο και άλλους που δεν τους θυμάμαι. Όλοι θέλουν να
με πείσουν ότι εσύ είσαι ποδοσφαιριστής, αλλά εγώ επιμένω ότι είσαι περιπατητής
είναι ντροπή να παίζεις για την ομάδα μου και επίσης ντροπή να μην γίνονται
μεταγραφές για να παίζεις εσύ κ ο σαλπιγγίδης βασικοί, κουράστηκα!!!!!
ρε άγγελε βάλε κάτσε κ τσανδάρη να δούμε τουλάχιστον ταχύτητα.
κούδα, λάκη παπαιωάννου, μαυρομάτη, σκαρτάδο, τουρσουνίδη, ζαγοράκη
λαγωνίδη, παντελή καφέ, λεοντιάδη, μαγκντί, φαν ρόι, μαραγκό, ομάρ τετρατζε,
μάρκο, νάγκμπε,πάμπλο και άλλους που δεν τους θυμάμαι. Όλοι θέλουν να
με πείσουν ότι εσύ είσαι ποδοσφαιριστής, αλλά εγώ επιμένω ότι είσαι περιπατητής
είναι ντροπή να παίζεις για την ομάδα μου και επίσης ντροπή να μην γίνονται
μεταγραφές για να παίζεις εσύ κ ο σαλπιγγίδης βασικοί, κουράστηκα!!!!!
ρε άγγελε βάλε κάτσε κ τσανδάρη να δούμε τουλάχιστον ταχύτητα.
Μα τους βάζει και τον κάτσε και τον τσανδαρη καλα αν ντρέπεσε για Τζιωλη ΣΑΛΠΙ έχουν περάσει πολυ πολυ χειρότεροι για να κανεις αυτο το σχόλιο
εγω πιστευω οτι η χθεσινη νωχελικοτητα που εδειξε ανα διαστηματα οφειλετε αποκλειστικα και μονο στην αναγκη ορθής διαχειρισης δυναμεων καθως ξερει οτι την Πεμπτη θα βγαλει αλλο ενα 90λεπτο αμα την απουσια Μαντουρου.... και ίσως την Κυριακή ένα ακόμα.... 

Απλά και κατανοητά ακόμα και απο τους εμπαθείς!abg12d34 έγραψε:ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνετε ολα
γκεο ας εγραφε 1-1 στη φαση που κοιτουσε τον αντιπαλο και θα καναμε τελειως διαφορετικη κουβεντα τωρα...αλλο διαχειριση δυναμεων και αλλο αδιαφορια...K_geo έγραψε:εγω πιστευω οτι η χθεσινη νωχελικοτητα που εδειξε ανα διαστηματα οφειλετε αποκλειστικα και μονο στην αναγκη ορθής διαχειρισης δυναμεων καθως ξερει οτι την Πεμπτη θα βγαλει αλλο ενα 90λεπτο αμα την απουσια Μαντουρου.... και ίσως την Κυριακή ένα ακόμα....
αν δεις στη φαση που λες, σηκωνει μετα το χερι αναγνωριζοντας το λαθος του. ειναι σημαντικο να εχεις παιχτες που ξερουν ποτε και γιατι να τρεξουνσ τη διαρκεια του αγωνα. οκ, εκανε ενα λαθος, ισως απο υποτιμηση του αντιπαλου η υπερεκτιμηση των αμυντικων που εχουμε. αλλα δεν μπορω να κρινω την συνολικη του παρουσια που ηταν μεστη και ουσιαστικη απο μια φαση. αυτο λεω.
και τονιζω οτι τα διαστηματα που φαινοταν οτι εριχνε ταχυηττα πιστευω οτι ηταν λογω του αγωνα της πεμπτης, ισως και με εντολες του παγκου μαλιστα....
και για να προλαβω, δεν πιστευω οτι ο τζιολης μπορει να ειναι βασικο 6αρι σε ενα μεγαλο ΠΑΟΚ. εργαλειο για τον προπονηητη ομως σιγουρα το πιστευω.
και τονιζω οτι τα διαστηματα που φαινοταν οτι εριχνε ταχυηττα πιστευω οτι ηταν λογω του αγωνα της πεμπτης, ισως και με εντολες του παγκου μαλιστα....
και για να προλαβω, δεν πιστευω οτι ο τζιολης μπορει να ειναι βασικο 6αρι σε ενα μεγαλο ΠΑΟΚ. εργαλειο για τον προπονηητη ομως σιγουρα το πιστευω.
- desperando
- Επικοινωνία:
ηταν εμφανες οτι στην φαση στο 45΄δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του γι αυτο και δεν ακολουθησε τον αντιπαλο του οπως θα επρεπε.
παιζει χωρις σωστη προετοιμασια και ειναι εμφανες οτι απο το 30 μεχρι το 45 και απο το 70 μεχρι το 90 δεν μπορει να παρει τα ποδια του.
τωρα αν ηταν τοσο χαλια απορω πως με μολις δυο χαφ στο κεντρο οι αντιπαλοι δεν μπορουσαν να περασουν ουτε το κεντρο.
παιζει χωρις σωστη προετοιμασια και ειναι εμφανες οτι απο το 30 μεχρι το 45 και απο το 70 μεχρι το 90 δεν μπορει να παρει τα ποδια του.
τωρα αν ηταν τοσο χαλια απορω πως με μολις δυο χαφ στο κεντρο οι αντιπαλοι δεν μπορουσαν να περασουν ουτε το κεντρο.