Ο Ξερόλας της Κερκίδας
Re: Ο Ξερόλας της Κερκίδας
Εδώ κρατάμε τους νικητές κάθε αγώνα:
HALL OF FAME
G5. 13/9/14 ΠΑΟΚ-Νίκη Β. 3-0: jay trotter, K_geo, PaokFiesta, pgetsos, VictorAK47, Μαυρο Χιονι : 57 πόντοι, 11 στα 11, 2 αλλαγές και μπόνους 20 πόντων
G4. 31/8/14 Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-4: tzelas: 55 πόντοι, 11 στα 11, 1 αλλαγή και μπόνους 20 πόντων
G3. 28/8/14 PAOK-Zibru 4-0 : Mapogo : 34 πόντοι, 10 στα 11 και 2 αλλαγές
G2. 24/8/14 ΠΑΟΚ - Καλλονή 1-1: gvpaok89 : 24 πόντοι, 8 στα 11 και 0 αλλαγές
G1. 21/8/14 Zibru-PAOK 1-0 : dim72, K_geo : 47 πόντοι, 11 στα 11 και 2 αλλαγές και μπόνους 10 πόντων
HALL OF FAME
G5. 13/9/14 ΠΑΟΚ-Νίκη Β. 3-0: jay trotter, K_geo, PaokFiesta, pgetsos, VictorAK47, Μαυρο Χιονι : 57 πόντοι, 11 στα 11, 2 αλλαγές και μπόνους 20 πόντων
G4. 31/8/14 Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-4: tzelas: 55 πόντοι, 11 στα 11, 1 αλλαγή και μπόνους 20 πόντων
G3. 28/8/14 PAOK-Zibru 4-0 : Mapogo : 34 πόντοι, 10 στα 11 και 2 αλλαγές
G2. 24/8/14 ΠΑΟΚ - Καλλονή 1-1: gvpaok89 : 24 πόντοι, 8 στα 11 και 0 αλλαγές
G1. 21/8/14 Zibru-PAOK 1-0 : dim72, K_geo : 47 πόντοι, 11 στα 11 και 2 αλλαγές και μπόνους 10 πόντων
18/9/2014: PAOK - DYNAMO MINSK
LADIEEEEEEEES and GENTLEMEN
On the BLUE side:
The Newcomers, playing their first ever game in the Europa league group stage, unbeaten in six European games this season , No 182 in the Uefa rankings
Dynamo Minsk
On the BLACK and WHITE side:
The PRO in the Europa league group stage, made it through to the last 32 in their last three UEFA Europa League group stage appearances, No 48 in the Uefa rankings, scoring 11 goals in the last three games, our favorite team of
PAOK
The game is about to start. You may place now your starting line and subtitutions of our beloved team.
Άνοιξε το επόμενο παιχνίδι και καλή συνέχεια στο πολύμπαλο σερί της ομάδας μας.

LADIEEEEEEEES and GENTLEMEN
On the BLUE side:
The Newcomers, playing their first ever game in the Europa league group stage, unbeaten in six European games this season , No 182 in the Uefa rankings
Dynamo MinskOn the BLACK and WHITE side:
The PRO in the Europa league group stage, made it through to the last 32 in their last three UEFA Europa League group stage appearances, No 48 in the Uefa rankings, scoring 11 goals in the last three games, our favorite team of
PAOKThe game is about to start. You may place now your starting line and subtitutions of our beloved team.
Άνοιξε το επόμενο παιχνίδι και καλή συνέχεια στο πολύμπαλο σερί της ομάδας μας.
τζελα εισαι ωραιος φιλε
και να μην ξεχναμε: σαςταλεγα και τοξεραγαμωτο να πουμε....
τωρα στο ευρωπαϊκο να σας δω αλανια..... κατι μου λεει οτι ενδεκαδα δεν θα πιασει κανεις.,...
και να μην ξεχναμε: σαςταλεγα και τοξεραγαμωτο να πουμε....
τωρα στο ευρωπαϊκο να σας δω αλανια..... κατι μου λεει οτι ενδεκαδα δεν θα πιασει κανεις.,...
- Dinos_Liverpool
Εμένα άρχισε ήδη να μου τη "βαράει" αυτός ο Κ_geo που τα ξέρει όλα κάθε ΣΚ, αλλά δε σκάω καθόλου. Στο τέλος θα κάνω edit τη βαθμολογία και θα βγω πρώτος και με διαφορά, μάλιστα!

- Dinos_Liverpool
Τώρα το είδα!
Καλέ, τι εκτός συναγωνισμού έβγαλες τα παιδιά; Βάλ τους κανονικά στη βαθμολογία, λέμε! Είπαμε οι κανόνες, κανόνες, αλλά εδώ είναι Σαλόνικα! Χαλλλαρά, λέμε!

Καλέ, τι εκτός συναγωνισμού έβγαλες τα παιδιά; Βάλ τους κανονικά στη βαθμολογία, λέμε! Είπαμε οι κανόνες, κανόνες, αλλά εδώ είναι Σαλόνικα! Χαλλλαρά, λέμε!
Καλά δε φτάνει που ψήσατε τον Άγγελο να παρατάξει την ενδεκάδα που σας βόλευε, με βάλατε στην τελευταία θέση ΚΑΙ με λάθος όνομα;
Δε το βλέπω καλά αυτό το τόπικ...
Δε πειράζει όμως, 150 πόντοι απο την κορυφή με χωρίζουν ΜΟΝΟ.
Δε το βλέπω καλά αυτό το τόπικ...
-
Μπαρκαρούτσος
- Dinos_Liverpool
Αχαχαχαχαχα... Ιτάνζ είχε πει και θέλει και βαθμούς....
Αχ, δεν μπορώ... η κοιλιά μου!

Αχ, δεν μπορώ... η κοιλιά μου!
-
Μπαρκαρούτσος
rainmaker έγραψε:Καλά δε φτάνει που ψήσατε τον Άγγελο να παρατάξει την ενδεκάδα που σας βόλευε, με βάλατε στην τελευταία θέση ΚΑΙ με λάθος όνομα;
Δε το βλέπω καλά αυτό το τόπικ...![]()
Το διορθώνω
Ότι πει ο Βεροιώτης που προηγείταιDinos_Liverpool έγραψε:Τώρα το είδα!
![]()
![]()
ναι ρε τζελα. εγω άπλα ειμαι δεν αγχωνομαι. 30 χρονια φουτμπολ μανατζερ να πουμε......

υγ: βασικα το λεω γιατι παλι πρωτος θα ειμαι...
υγ: βασικα το λεω γιατι παλι πρωτος θα ειμαι...
Εμενα με εβγαλε εκτος συναγωνισμου για 14 λεπτα,οι κανονες ειναι κανονες. 
- Dinos_Liverpool
Πίσσα και πούπουλα, τότε, στον αυστηρό αλυτάρχη του αγώνα!
Κ. Tzela, ντροπή σας! Η ανελαστικότητά σας είναι όνειδος για το site!
Ρε, βάλε και τον Κορίνθιο μέσα να παίξουμε, να διασκεδάσουμε όλοι! Έτσι είναι όλοι οι Καστοριανοί; Άσπλαχνοι και άπονοι σαν του λόγου σου;

Κ. Tzela, ντροπή σας! Η ανελαστικότητά σας είναι όνειδος για το site!
Ρε, βάλε και τον Κορίνθιο μέσα να παίξουμε, να διασκεδάσουμε όλοι! Έτσι είναι όλοι οι Καστοριανοί; Άσπλαχνοι και άπονοι σαν του λόγου σου;
ωχ Τζελα, απο οτι βλεπεις αρχισαν οι πρωτες πιεσεις για αλλαγες στο παρασκηνιο..... ελληνικο ποδοσφαιρο, τι να περιμενεις πια;;;;;

- Dinos_Liverpool