71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
τετοιοι αγωνες ειναι οι πιο δυσκολοι γιατι 90 λεπτα θα χρειαστει να επεμβεις μια δυο φορες και αμα κανεις τσαφ σε κραζει ολος ο κοσμος. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ σημερα εκανες αυτο που επρεπε χιλια μπραβο!!!!!!!!!!
Μουντιαλικόsic-4 έγραψε:τι μπλοκαρισμα-καπακωμα ηταν αυτο ρε παικταρα μου.. Μπραβο!!!

- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
Έχεις μια απίστευτη ηρεμία που αυτό φαίνεται στις επεμβάσεις σου!Μπράβο Παναγιώτη
- Μπαρκαρούτσος
Όντως, στον τομέα του άγχους έχει δουλέψει πολύ και φαίνεται! Πλέον δεν αγχώνομαι ούτε εγώ όταν ακούω το όνομά του στην 11άδα ή όταν επιτίθενται οι άλλοι..
Η ψυχολογία των τερματαδων φαίνεται μετά από γκολ..όπως και η αντίδραση της ομΑδας γενικότερα..είναι η πρώτη χρόνια που ξεκινάει επίσημα ως Νο1..είναι νωρίς για τη χρόνια πάντως
οντως. εξαιρετικη επεμβαση. οχι απλα επειδη ειναι απο κοντα, αλλα επειδη καταφερνει και σβηνει εντελως το σουτ.ZamanFou έγραψε:Και γαμω τα μπλοκαρισματα στο διαγωνιο σουτ ..!!
Μπραβο παναγιωτη

το ινπαοκ ανεβασε αρθρο οτι δεν ανανεωσε ακομα και μετα απο καντιλακι που τους εριξα και μετα απο αποδηξεις απως αυτη http://www.paokfc.gr/news-el/20140814-a ... -o-glukos/
το κατεβασαν το αρθρο παιδια ειναι πολυ παραπληροφορηση τελικα αυτο το σαιτ
το κατεβασαν το αρθρο παιδια ειναι πολυ παραπληροφορηση τελικα αυτο το σαιτ
Κι όμως δεν υπέγραψε. Το αποσύραμε το κείμενο για να μην δημιουργηθεί θέμα. Ο παίκτης βγήκε φωτογραφία αλλά δεν υπέγραψε. Σε λίγες ημέρες θα δεις ότι θα βγάλει θέμα ότι διευθετήθηκαν λεπτομέρειες που αφορούσαν το συμβόλαιο του Γλύκου. Περίμενε και θα δεις.
ετσι μου απαντησε μετα απο το καντιλακι που τους εριξα στο τσατ
ετσι μου απαντησε μετα απο το καντιλακι που τους εριξα στο τσατ
αυτο του ειπα και μου απαντησε αυτοDemir έγραψε:Και δηλώσεις εκανε ο παικτης οτι υπέγραψε...πλάκα κάνουμε?
Συμφώνησε αλλά δεν υπέγραψε το συμβόλαιο. Βάση της συμφωνίας έκανε δηλώσεις. Κάνε υπομονή και θα δεις ότι θα βρούνε ένα τρόπο να το καλύψουν.