33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από giapas »

sic-4 έγραψε:
giapas έγραψε: Εύχομαι ολόψυχα να βελτιωθείς , να παστελώσεις 25 κομμάτια φέτος , να πανυγηρίσεις ένα τίτλο και του χρόνου να ανοίξεις τα φτερά σου σαν γνήσιο αετόπουλο και να σε καμαρώσουμε αλλού, βγαίνοντας όλοι κερδισμένοι..
Γιατι ρε παιδια πολλοι του δινετε αυτην την ευχη... να "ανοιξει τα φτερα του", να τον "καμαρωνουμε" στο εξωτερικο..
Ενα γνησιο ΠΑΟΚτσακι εχει μεγαλυτερο ονειρο απο το να παιζει στον ΠΑΟΚ? Υπαρχει μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ? Δειτε τον Πελκα τι λεει... για μενα η μεγαλυτερη ομαδα στον κοσμο ειναι ο ΠΑΟΚ.. ετσι δεν νιωθουμε κι εμεις απο παιδια? Οτι η μεγαλυτερη ομαδα στον κοσμο ειναι ο ΠΑΟΚ? Το ειχα ξαναπει.. παιζαμε με τη Ναπολι του Μαραντονα και ΠΙΣΤΕΥΑ οτι θα προκριθει ο ΠΑΟΚ. Η τωρινη ομαδα να παιξει με τη Ρεαλ, εγω θα πιστευω οτι θα κερδισουμε.

Δηλαδη ειναι μεγαλυτερο ονειρο για τον Αθανασιαδη το να παιξει πχ στην Βολφσμπουργκ απο το να γινει ο παικτης με τα περισσοτερα χρονια στον ΠΑΟΚ που αρχισε στην ομαδα μωρο κι εκλεισε την καριερα του σε αυτην... η ΣΗΜΑΙΑ ολης της ιστοριας του ΠΑΟΚ δηλαδη... κι εμεις να του ευχομαστε να "ανοιξει τα φτερα του"?

ΥΓ: θα με πειτε οτι η σκεψη μου ειναι ρομαντικη, ουτοπικη, εκτος πραγματικοτητας. Αυτη η εκτος πραγματικοτητας σκεψη των οπαδων μας ομως ειναι που μας εχει δωσει τοσες "εκτος πραγματικοτητας" διακρισεις κι εχει γιγαντωσει τον μυθο της Τουμπας και του ΠΑΟΚ. Ας μην τη σβηνουμε οσο μπορουμε..
γιατί είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και θα αποτελέσει τη καλύτερη διαφήμιση για την ομάδα ... και σημείο αναφοράς για όλους τους νέους παίκτες ηλικίας 5-18 που αυτή τη στιγμή παίζουν στα διάφορα τσικό της ομάδας.

Ας παν όλα καλά και βλέπουμε !
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πρώτος σκόρερ στην λίγδα φέτος.
Σβηστά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σε θελω πιο συγκεντρωμενο εκεινα τα 2 πρεπει να τα τελειωνεις...ωραιος κατα τα αλλα...οχι πολυ ωραιος αλλα οχι και ασχημος...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σωστος..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Στο 8' ενας πισω μου στη καφετερια φωναξε με πολυ ασχημο τροπο "μπραβο Κλαους αρχισαμε την αποσβεση", πληρωσα τον καφε και πηγα αλλου.... :evil:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Έπρεπε να του τον φέρεις καπέλο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Karelias έγραψε:Έπρεπε να του τον φέρεις καπέλο.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ένα γκολ (το πρώτο), ένα πέναλτυ. Μια χαρά!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

την πεμπτη εχουν σειρα οι λευκορωσοι , ξερεις εσυ Στέφανε ;)
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Εμενα μου δειχνει εναν αερα διαφορετικο απο περσι.Πιο ηγετικός δείχνει πιο σιγουρος για τις ικανοτητες του.Μια αυρα τυπου εγω θα καθαρισω.
Τομ καμαρωνω σε καθε αγωνα μας.Εχει τεραστια βελτιωση με τη μπαλα στα ποδια σε βαθμο που δεν το πιστευω.Και η βελτιωση αυτη υπηρξε πολυ ξαφνικη κι εκει που θεωρουσες οτι εμεινε στασιμος.
Μπραβο Κλαους.Και 700 και 800 και 900 για παρτι σου.
Και να μην τα βαζει τα γκολ και ντεφορμε να ειναι θα το ξεπερασει οπως το εκανε και αλλες φορες.
Ειναι η σημαια του συγχρονου ΠΑΟΚ.
Κριμα που δε σου δωσαν ακομα το περιβραχιονιο.Που θα παει ομως? Καποια στιγμη θα επικρατήσει ορθολογισμος σε αυτη την ομαδα

Sent from my campfire using smoke signals
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Holypaok την Κυρ 14 Σεπ 2014, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

stelyk έγραψε:Στο 8' ενας πισω μου στη καφετερια φωναξε με πολυ ασχημο τροπο "μπραβο Κλαους αρχισαμε την αποσβεση", πληρωσα τον καφε και πηγα αλλου.... :evil:
Κι εγώ το είπα εδώ μέσα, για χαβαλέ.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Μπράβο παλίκαρε συνέχισε να γράφεις...
22 χρόνια σε μαι ομάδα δεν έχουν πολλοί 27χρονοι, μείνε να σε θυμούνται και τα τρισέγγονα μας...
Καλά το περίμενα ότι θα ακούσω κάτι για τα 700 στις πρώτες ευκαιρίες αλλά ευτυχώς οι ίδιοι τσίριζαν μπράβο παικταρά όταν μπήκε το γκολ!!!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε και εγω ειπα χαριτολογωντας γιατι δεν του εβαλαν μπονους στα γκολ, αλλα πριν προλαβω να πω στο φιλαρακι μου οτι το επομενο θα το βαλει, ε, το ειχε βαλει..... :D
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Μιστερ 700 ξερεις κατι?

Τα 700 που πηρες οταν στο τελος της χρονιας θα εχεις βαλει καμια 30αρια παστελια θα φαίνονται παρα πολυ λιγα...μα παρα πολυ λιγα!!!

Συνέχισε ετσι παιχταρα μου και σε ενα δυο χρονια τα 7 μυρια ρητρα θα μας φαίνονται παρα πολυ λιγα χρηματα για τον κιλλερ κλαους...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

τσιριγώτης έγραψε:φιλε ο κλαους εχει παιξει στις σερρες... οποτε δεν πιανεται
δανεικος ομως... δηλαδη ανηκε ακομα στον ΠΑΟΚ.. οποτε ψιλοπιανεται... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”