33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ευκαιρία με τα λεφτά που θα πάρει να πουλήσει το 10χρονο Fiat Pundo που (φαντάζομαι ότι) έχει και να πάρει ένα κάρο της προκοπής.
Ωστε λατρης της τεχνης η αρχηγαρα μας!Swordfire έγραψε:Ειναι σχεδιο του salvador dalimbison έγραψε: Υγ. Ξερει κανεις τι σημαινει το τατουαζ ξηπνητηρι?
http://elizwrites.com/?attachment_id=2340
Αντε να συνεχισει να ζωγραφιζει στο γηπεδο.
Καλα ο Νταλι, αλλα γιατι διαλεξε το ρολοι ξυπνητηρι εννουσα
μπα δεν φανταζεσαι γιατι αυτο που του εσπασαν τα καλοπαιδα μασ ηταν ενα ττΑποστόληςΑ έγραψε:Ευκαιρία με τα λεφτά που θα πάρει να πουλήσει το 10χρονο Fiat Pundo που (φαντάζομαι ότι) έχει και να πάρει ένα κάρο της προκοπής.
- ΑποστόληςΑ
Αμάν με τα Γερμανικά τους αυτοκίνητα! Κάποιος πρέπει να κάνει την υέρβαση και να πάρει ένα Γαλλικό, ή ένα Γιαπωνέζικο.
- Μπαρκαρούτσος
Δηλώσεις που σοκάρουν...
http://www.paokfc.gr/news-el/20140912-a ... wsw-video/
Αθανασιάδης: “Εδώ θέλω να τελειώσω” [video]
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβουλαίου ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τους λόγους και τα πρόσωπα που τον οδήγησαν σ’αυτή την απόφαση.
Δείτε το βίντεο και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.
(Το video το πρόλαβε ο Odi)
Όταν διάβασα αυτό το "Εδώ θέλω να τελειώσω" τρόμαξα λίγο...
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβουλαίου ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τους λόγους και τα πρόσωπα που τον οδήγησαν σ’αυτή την απόφαση.
Δείτε το βίντεο και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.
(Το video το πρόλαβε ο Odi)
Όταν διάβασα αυτό το "Εδώ θέλω να τελειώσω" τρόμαξα λίγο...

Φτάσαμε να πανηγυρίζουμε για πράγματα που θα έπρεπε να ήταν αυτονοητα. Συγχαρητήρια πάντως σε όλους που βρέθηκε η χρυσή τομή. Βέβαια ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο ΠΑΟΚ καλείται να φέρει εις πέρας 3 θεσμούς έχοντας το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ρόστερ της κατηγορίας. Ίσως τον Γενάρη να γίνουν κάπιες προσθήκες...λέμε ίσως γιατί με αυτό το καθεστώς δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τιποτα.
- hasio_john
Και η Πετρούλα ....τελείωσε!!!RoMaN έγραψε:Δηλώσεις που σοκάρουν...

[youtube]X9v9lfa9M4s[/youtube]
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ παιχταρά μου!!! Δώσε μας πολλά γκολ από δω και πέρα ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 12 Σεπ 2014, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από το να έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ που συμπεριλαμβάνει Ολίσε,Γεωργιάδη,Νίνη,Νέτσιντ κλπ καλύτερα το μικρότερο ρόστερ της κατηγορίας.
Aν σου φτανει να παραγεται στη Γαλλια προτεινω Bugatti Veyron, οπου Veyron γαλλος οδηγος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αμάν με τα Γερμανικά τους αυτοκίνητα! Κάποιος πρέπει να κάνει την υέρβαση και να πάρει ένα Γαλλικό, ή ένα Γιαπωνέζικο.
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
R8 εχει εδω και καιρό..POWER-4- έγραψε:μπα δεν φανταζεσαι γιατι αυτο που του εσπασαν τα καλοπαιδα μασ ηταν ενα ττΑποστόληςΑ έγραψε:Ευκαιρία με τα λεφτά που θα πάρει να πουλήσει το 10χρονο Fiat Pundo που (φαντάζομαι ότι) έχει και να πάρει ένα κάρο της προκοπής.
Οντοπικ,
Ειχα γραψει και πριν αρκετο καιρο, οτι πλεον θα αρχισει να κρινεται πιο αυστηρα με τετοιο συμβολαιο, και ειναι λογικό.
Ελπιζουμε σε πολλα γκολ και καλες εμφανισεις για αλλη μια σεζον.
- Μπαρκαρούτσος
hasio_john έγραψε:Και η Πετρούλα ....τελείωσε!!!![]()
[youtube]X9v9lfa9M4s[/youtube]

- TylerDurden
Μπράβο ρε παλίκαρε,το άξιζες.
Άλλα 30 γκολάκια μονο περιμένω φέτος,να 100αρίσεις βρε αδερφέ!
Άλλα 30 γκολάκια μονο περιμένω φέτος,να 100αρίσεις βρε αδερφέ!
- kataramenos5
Απ τον παράδεισο στη κολαση και πισω πάλι.Τοσες μερες μας βγάλαν την ψυχή.Οι φήμες λέγαν οτι ολο αυτό εγινε για να τραβηχτεί η προσοχή καπου αλλού ,να ξεχαστει ο Παμπλο ,οι μεταγρφές κλπ.Δε ξέρω τι ειναι αλήθεια και τι οχι,το μονο που ξέρω ειναι οτι η πιεση βάρεσε 200.Ελπίζω ν αποδείξεις και φέτος οτι αξιζε η ταλαιπωρία γιατι τη γκ@@λα που προσφέρεις οταν το καρφώνεις στο χοντρό τη χρειάζεται ο ΠΑΟΚτσης.
Εμπρος Αητέ....συνεχίζουμε.
Εμπρος Αητέ....συνεχίζουμε.