88. Κυριάκος Σαββίδης
Re: 88. Κυριάκος Σαββίδης
Περίεργο. Στην ανακοίνωση νομίζω ότι αφήνεται να εννοηθεί ότι το ζήτησε ο Ίβιτς.
«Ενας από τους πρωταγωνιστές του τίτλου είναι ο Κυριάκος Σαββίδης, ο οποίος θα ενισχύσει την Κ20 στον αγώνα του Σαββάτου έπειτα από σχετική άδεια του Αγγελου Αναστασιάδη.»
«Ενας από τους πρωταγωνιστές του τίτλου είναι ο Κυριάκος Σαββίδης, ο οποίος θα ενισχύσει την Κ20 στον αγώνα του Σαββάτου έπειτα από σχετική άδεια του Αγγελου Αναστασιάδη.»
Μάλλον θα ήταν εκτος αποστολής και για να εχει ρυθμό θα παει,, το θέμα ειναι γιατί ειναι εκτος ,εφόσον λείπει κ ο μαντουρο...
Ο Σαββιδης με την Κ20 κατοπιν αδειας?
Αγαπητε Κυριακο,ομολογουμενως εσυ και ο Ποζατζιδης ξεχωρισατε στα φιλικα προετοιμασιας,
με το πρωτο αγγιγμα της μπαλας.Ο δε συμπαθης κατ εμε Τζανδαρης, καιτοι φιλοτιμος και μαχητικος,
υστερουσε σε ποιοτητα και ανεση στο γηπεδο.Και δεν ειναι προσωπικη εκτιμηση αυτο, γιατι οι περισοτεροι
σ αυτο το φορουμ, αλλα και με αλλους οπαδους που συζητουσα,ειχαν την ιδια γνωμη.
Με τον Maduro εκτος, για να μην εισαι στην αποστολη κατι στραβο κανεις.
Εγω επειδη σε πιστευω πολυ σαν αξια, θα σου πω δυο λογια.
Σε προηγουμενο περασμα του Κου Αγγελου Αναστασιαδη απο την ομαδα μας ειχαμε παρει
ενα νεαρο ταλαντουχο παικτη.Ειχε φοβερα προσοντα,αλλα και ενα κουσουρακι.
Λοιπον μολις κουρεψε το κουσουρακι του,ολα αλλαξαν.
Επειδη βλεπω οτι εχεις το ιδιο κουσουρακι,ισως θα επρεπε να κανεις οτι εκανε και ο Βαγγελής.
Γκιουζελιμ παλληκαρι εισαι,τι τα θες τα μαλλια και τις κορδελες?
Αντε παλληκαρι μου να κουρευτεις να σε γουσταρουμε στο γηπεδο.
Δυστυχως ο λυκος τριχωμα αλλαζει,χουι ομως γιοκ.
Αγαπητε Κυριακο,ομολογουμενως εσυ και ο Ποζατζιδης ξεχωρισατε στα φιλικα προετοιμασιας,
με το πρωτο αγγιγμα της μπαλας.Ο δε συμπαθης κατ εμε Τζανδαρης, καιτοι φιλοτιμος και μαχητικος,
υστερουσε σε ποιοτητα και ανεση στο γηπεδο.Και δεν ειναι προσωπικη εκτιμηση αυτο, γιατι οι περισοτεροι
σ αυτο το φορουμ, αλλα και με αλλους οπαδους που συζητουσα,ειχαν την ιδια γνωμη.
Με τον Maduro εκτος, για να μην εισαι στην αποστολη κατι στραβο κανεις.
Εγω επειδη σε πιστευω πολυ σαν αξια, θα σου πω δυο λογια.
Σε προηγουμενο περασμα του Κου Αγγελου Αναστασιαδη απο την ομαδα μας ειχαμε παρει
ενα νεαρο ταλαντουχο παικτη.Ειχε φοβερα προσοντα,αλλα και ενα κουσουρακι.
Λοιπον μολις κουρεψε το κουσουρακι του,ολα αλλαξαν.
Επειδη βλεπω οτι εχεις το ιδιο κουσουρακι,ισως θα επρεπε να κανεις οτι εκανε και ο Βαγγελής.
Γκιουζελιμ παλληκαρι εισαι,τι τα θες τα μαλλια και τις κορδελες?
Αντε παλληκαρι μου να κουρευτεις να σε γουσταρουμε στο γηπεδο.
Δυστυχως ο λυκος τριχωμα αλλαζει,χουι ομως γιοκ.
- Dinos_Liverpool
Ατώρα, prist, ο Κούλης μάνι μάνι θα πάει ξυρίζ το κιφάλ νατ! Εχπάραξες τεμόν τον παιδάν και παραλίγο να φουρκίονταν!
Αραέτς, μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Μου τη πίστης, τέτοιο όμορφον μαλλίν κουρεύκεται, α;
Αραέτς, μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Μου τη πίστης, τέτοιο όμορφον μαλλίν κουρεύκεται, α;
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
- Dinos_Liverpool
Έμορφα! Εμαζεύταμεν πολλοί... να παίζομε καμίαν ξερήν ή κανέναν μπουρλότ...
Ντο λέτε; Να ανοίγουμε έναν θέμαν... πως λέγνατο; Τόπικ τ αφορεσμένον και να γράφτουμε ακεκά μόνο ποντιακά; Και μεις θα παλαλούμες και οι άλλ θα παλαλούνταν που τηδέν κι θα γανεύνε..
Υπέγραψεν ο Στέφανον και εκεβεζελέψαμεν, παιδόπα!
Ντο λέτε; Να ανοίγουμε έναν θέμαν... πως λέγνατο; Τόπικ τ αφορεσμένον και να γράφτουμε ακεκά μόνο ποντιακά; Και μεις θα παλαλούμες και οι άλλ θα παλαλούνταν που τηδέν κι θα γανεύνε..
Υπέγραψεν ο Στέφανον και εκεβεζελέψαμεν, παιδόπα!
-
Μπαρκαρούτσος
Odi πουλοπο μ, τελειως αυθαιρετο ,μη λες α το.Odi έγραψε:Αυτό είναι τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα.
Αν ελεπς αρνοπα φουρκισμενα σο ρασιν,ντο θαρεις εδεβεν,λυκος γιο ξαμ ενας κατα?
Εγανεψες ντο ειπα σε? Αν κ εγανεψες δεβα εβρηκον τον Dino,ατος κατ θα λει σε.
- ΑποστόληςΑ
Δεν καταλαβαίνω πράμα! Παρακαλώ επανέλθετε εις την Ελληνικήν.
Όσον αφοράρα στην απουσία Σαββίδη, προφανώς ο ΑΑ καλύπτεται από την παρουσία στην αποστολή Τζιόλη, Kace, Τζανδάρη, Martens, Golasa.
Όσον αφοράρα στην απουσία Σαββίδη, προφανώς ο ΑΑ καλύπτεται από την παρουσία στην αποστολή Τζιόλη, Kace, Τζανδάρη, Martens, Golasa.
- ΑποστόληςΑ
Μα απο το ξεπεταγμα του Τζανδαρη και την οπισθωχωρηση του Σαββιδη,ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πράμα! Παρακαλώ επανέλθετε εις την Ελληνικήν.
ετσι ξαφνικα που λεει και το τραγουδι,εμπνευστηκα στο αρχικο ποστ.
Εσυ +- συνομηλικος εισαι και θα καταλαβες γιατι το εγραψα.
Τελος παντων αυτη ειναι η πεποιθηση μου και δεν αλλαζει,
κι ας κανω λαθος. Ισως επηρεαζομαι απο το παρελθον αλλα
καποιος μου εδωσε αυτο το δικαιωμα
- ΑποστόληςΑ
Το ότι θα παίξει έναν αγώνα με την Κ20 δεν σημαίνει τίποτε. Τον χρειάζεται ο Βλάνταν και μπορεί να τον ζήτησε. Θα παίξουμε άλλους 55 αγώνες φέτος και θα χρειαστούν (και θα πάρουν ευκαιρίες) όλοι.
Συγνωμη που επανερχομαι αλλα μολις διαβασα οτι τον Σαββιδη τον εστειλαν
στην Κ20 χωρις καν να εχει βγει η αποστολη.Δεν τον υπολογιζει η μου φαινεται?
Δηλαδη εχουμε Kace,Τζιολη,Τζανδαρη και Martens,συνολο 4 χαφ.
Λογικα οι 3 ξεκινανε και μια αλλαγη.Ποια λογικη?
Θα δω αυριο ποσα αριστερα μπακ θα εχει στην αποστολη και θα σας πω.
στην Κ20 χωρις καν να εχει βγει η αποστολη.Δεν τον υπολογιζει η μου φαινεται?
Δηλαδη εχουμε Kace,Τζιολη,Τζανδαρη και Martens,συνολο 4 χαφ.
Λογικα οι 3 ξεκινανε και μια αλλαγη.Ποια λογικη?
Θα δω αυριο ποσα αριστερα μπακ θα εχει στην αποστολη και θα σας πω.
Τον ζήτησε ο Ίβιτς για το ματς της Κ20.Δεν χρειάζεται να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.Για αύριο έχει Τζιόλη,Κάτσε,Τζανδάρη,Μάρτενς.Μπορεί να ξεκινήσουμε με 4-4-2 που έχει 2 χαφ στον άξονα και να έχει περιθώριο για 2 αλλαγές.
Πιστεύω πως όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.
Πιστεύω πως όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.