33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- Ekatnetworkltd
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ω ρε κράξιμο που θά πέσει στο δοκάρι και έξω και όχι στο πρώτο ούτε στο δεύτερο αλλά από το τρίτο και μετά το κράξιμο θα το μοιράζεται με τον Σάλπι έτσι για να μην είναι μοναχούλης,πολλά λεφτά ο ένας πολλά και ο άλλος!Καλά για κανένα μήνα ντεφορμέ,απαγορεύεται δια νόμου!Καλό στομάχι να έχεις Στέφανε!
Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά μερικές φορές δεν παλεύεται η κατάσταση και πατάω εκείνο το κουμπάκι που λέει σύνδεση.
Δηλαδή ρε μάγκες, αυτή η ΠΑΕ δεν είναι η ίδια που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ΔΕΚΑΔΕΣ εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες που δεν έχουν προσφέρει ούτε το 1/5 από αυτά που έχει δώσει ο Κλάους; Και τα 700 στον Κλάους που έβλεπε όλο αυτό το χορό των εκατομμυρίων μπροστά στα μάτια του είναι πολλά; Παίκτες σημεία αναφοράς και σημαίες δεν θέλουμε στο ΠΑΟΚ (καλά εκτός από το Σάλπι); Όλοι ίσα κι όμοια από εδώ και πέρα, 300 κι αν θες; Όταν γράφετε κάντε μια προεπισκόπηση πριν το δημοσιεύσετε, μπορεί να μην σας αρέσει τελικά... Βρε τι άλλο θα ακούσουμε! Ή που είστε όλοι εσείς έξπερτ στο μάνατζερ ή όλοι κάτι με οικονομικά στο ποδόσφαιρο έχετε σπουδάσει! Χωρίς κακία, απλά εντύπωση μου κάνει...
Δηλαδή ρε μάγκες, αυτή η ΠΑΕ δεν είναι η ίδια που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ΔΕΚΑΔΕΣ εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες που δεν έχουν προσφέρει ούτε το 1/5 από αυτά που έχει δώσει ο Κλάους; Και τα 700 στον Κλάους που έβλεπε όλο αυτό το χορό των εκατομμυρίων μπροστά στα μάτια του είναι πολλά; Παίκτες σημεία αναφοράς και σημαίες δεν θέλουμε στο ΠΑΟΚ (καλά εκτός από το Σάλπι); Όλοι ίσα κι όμοια από εδώ και πέρα, 300 κι αν θες; Όταν γράφετε κάντε μια προεπισκόπηση πριν το δημοσιεύσετε, μπορεί να μην σας αρέσει τελικά... Βρε τι άλλο θα ακούσουμε! Ή που είστε όλοι εσείς έξπερτ στο μάνατζερ ή όλοι κάτι με οικονομικά στο ποδόσφαιρο έχετε σπουδάσει! Χωρίς κακία, απλά εντύπωση μου κάνει...
Γράφε πιο συχνά.PanKan έγραψε:Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά μερικές φορές δεν παλεύεται η κατάσταση και πατάω εκείνο το κουμπάκι που λέει σύνδεση.
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Βρε εδω κανει σχολια και κριτικη ο αποστολιδης που μας έφερε ιντιο καραλιτς το δολοφόνο με την μάσκα τον πια κλπ. Τι να λέμε ο Μπαμπης ο εκπρόσωπος του Καμπάνη και ενας δικηγόρος του γουμενου τωρα τελευταια εξαφανίστηκε αυτος ,Ο Καλύβας με το ριζοτο κλπ.
- hasio_john
Κατανοητά όλα αυτά που λες και ορθά! Απλά σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια, πως φέτος ο Ιβάν αποφάσισε γενική λιτότητα στα οικονομικά της ομάδας! Να στο θέσω λίγο αλλιώς και θέλω μια απάντηση! Αν έδιναν 600 στον Κλάους + μερικά ψιλά μπόνους και με τα υπόλοιπα συν λίγα παραπάνω ψήναμε και τον Μπαρόνι να έρθει με 600-650 χιλιάρικα, θα σε χάλαγε?PanKan έγραψε:Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά μερικές φορές δεν παλεύεται η κατάσταση και πατάω εκείνο το κουμπάκι που λέει σύνδεση.
Νομίζω πως και ο Κλάους θα ήταν ευχαριστημένος και η διοίκηση, ΑΛΛΑ και εμείς όλοι..
Μπορεί να μην έχουμε σπουδάσει οικονομικά, αλλά μετά από τόσα χρόνια που στηρίζουμε την κ@ύλα μας, νομίζω πως μπορούμε να έχουμε μια γνώμη αλλά και γνώση στον τομέα αυτόν! Εξάλλου είναι δεδομένο πως τις μεγαλύτερες μαλακίες τις κάνουν αυτοί που έχουν τα πολλά πτυχία..

Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό το νταβαντούρι που έγινε με τον Κλάους, ξεχείλωσε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποπροσανατολίσει από το γεγονός ότι ΔΕΝ θα γινόταν άλλη μεταγραφή!
Hasio σωστό αυτό που λες, αλλά προϋποθέτει ότι θέλαμε αλήθεια να φέρουμε τον Μπαρόνι (ή τον κάθε Μπαρόνι).
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι πραγματικά κάναμε προσπάθειες.
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι πραγματικά κάναμε προσπάθειες.
Εγω δε συμφωνω με τη λογικη του... "αφου δωσαμε τοσα μαμησιατικα, στον Κλαους θα κολλησουμε?" Τωρα με αυτα τα 500χιλ - 1εκατ. extra που θα παρει ο Κλαους στα 4 χρονια αγοραζουμε την ηρεμια μας... μεχρι την επομενη κριση... γιατι απο κρισεις απο το πουθενα δοξα να εχει ο θεος.PanKan έγραψε:Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά μερικές φορές δεν παλεύεται η κατάσταση και πατάω εκείνο το κουμπάκι που λέει σύνδεση.
Στην τελικη το θεμα της ανανεωσης του Αθανασιαδη αποδεικνύει περιτρανα οτι οι οπαδοι εχουν τη διοίκηση που τους αξιζει και το αντιστροφο
Σου απαντάω λοιπόν. Κατ' αρχήν δεν συμφωνώ ότι όλο αυτό έγινε για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος, γιατί αυτό θα σήμαινε 2 πράγματα: 1ον ότι και ο Κλάους ήταν μέσα στο κόλπο, γιατί ο χορός θέλει και παρτενέρ και 2ον ότι η γυναίκα του ΖΒ και το μωρό του επίσης ήταν στο κόλπο και έγινε η γέννα τώρα για να κερδιθεί κι άλλος χρόνος.hasio_john έγραψε:Κατανοητά όλα αυτά που λες και ορθά! Απλά σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια, πως φέτος ο Ιβάν αποφάσισε γενική λιτότητα στα οικονομικά της ομάδας! Να στο θέσω λίγο αλλιώς και θέλω μια απάντηση! Αν έδιναν 600 στον Κλάους + μερικά ψιλά μπόνους και με τα υπόλοιπα συν λίγα παραπάνω ψήναμε και τον Μπαρόνι να έρθει με 600-650 χιλιάρικα, θα σε χάλαγε?PanKan έγραψε:Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά μερικές φορές δεν παλεύεται η κατάσταση και πατάω εκείνο το κουμπάκι που λέει σύνδεση.
Νομίζω πως και ο Κλάους θα ήταν ευχαριστημένος και η διοίκηση, ΑΛΛΑ και εμείς όλοι..
Μπορεί να μην έχουμε σπουδάσει οικονομικά, αλλά μετά από τόσα χρόνια που στηρίζουμε την κ@ύλα μας, νομίζω πως μπορούμε να έχουμε μια γνώμη αλλά και γνώση στον τομέα αυτόν! Εξάλλου είναι δεδομένο πως τις μεγαλύτερες μαλακίες τις κάνουν αυτοί που έχουν τα πολλά πτυχία..![]()
Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό το νταβαντούρι που έγινε με τον Κλάους, ξεχείλωσε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποπροσανατολίσει από το γεγονός ότι ΔΕΝ θα γινόταν άλλη μεταγραφή!
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, λοιπόν έτσι όπως το ρωτάς, όχι δεν θα με χαλούσε. Απλά πιστεύω ότι η ανανέωση του Κλάους δεν έχει καμία σχέση με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Δεν θα τον άφηναν να φύγει ελεύθυερος ούτε για 100 ούτε για 200 χιλ. Δηλαδή αν δεν τον ανανεώναν σύμφωνα με όσα λες, θα είχαν λεφτά και θα έφερναν το Μπαρόνι ή/και κάποιον ακόμα;
- hasio_john
Εντάξει ρε συ, η γυναίκα του βρύζα μια μέρα μας έκοψε και αυτήν μόλις προχθές! Δεν μετράει ...
Και εννοείτε ΔΕΝ υπονοώ κάτι για τον αγαπημένο μου Κλάους! Δείχνω ευθέως τους συμβουλάτορες του και συγκεκριμένα σαΐνια της διοίκησης!

Και εννοείτε ΔΕΝ υπονοώ κάτι για τον αγαπημένο μου Κλάους! Δείχνω ευθέως τους συμβουλάτορες του και συγκεκριμένα σαΐνια της διοίκησης!
Όταν λες "500χιλ-1 εκατ extra" τι εννοείς; Τόσα παραπάνω από όσα κατά τη γνώμη σου αξίζει; Ή σε σχέση με το ελεηνό συμβόλαιο που είχε; Και το λέω ελεηνό γιατί είναι 26χρ και όχι 22-23. Ο καλός επιθετικός πληρώνεται σε όλο τον κόσμο παραπάνω από τον αντίστοιχο αμυντικογεννή ποδοσφαιριστή και δεν είναι μυστικό. Και αυτή τη στιγμή το επίπεδο του Κλάους είναι στο πάνω ράφι του ΠΑΟΚ. Και τα στατιστικά του και τα στοιχεία του παιχνιδιού που έχει πλέον, μαζί με την δεδομένη ικανότητά του νομίζω ότι πληρόνονται τόσο καλά στην υπόλοιπη ευρώπη. Τώρα αν θεωρείς ότι είναι χαμηλότερης δυναμικότητας παίκτης, τότε πάω πάσο.sal έγραψε:Εγω δε συμφωνω με τη λογικη του... "αφου δωσαμε τοσα μαμησιατικα, στον Κλαους θα κολλησουμε?" Τωρα με αυτα τα 500χιλ - 1εκατ. extra που θα παρει ο Κλαους στα 4 χρονια αγοραζουμε την ηρεμια μας... μεχρι την επομενη κριση... γιατι απο κρισεις απο το πουθενα δοξα να εχει ο θεος.PanKan έγραψε:Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά μερικές φορές δεν παλεύεται η κατάσταση και πατάω εκείνο το κουμπάκι που λέει σύνδεση.
Στην τελικη το θεμα της ανανεωσης του Αθανασιαδη αποδεικνύει περιτρανα οτι οι οπαδοι εχουν τη διοίκηση που τους αξιζει και το αντιστροφο
Οταν ο ΠΑΟΚ βρει σέντερ-φορ που σκοράρει σταθερά 20 παστέλια τη σεζόν με λιγότερα λεφτά, τότε ναι θα είναι ακριβός ο Κλάους. Αν όμως δεν με απατάει η μνήμη μου, τέτοιο φορ δεν θυμάμαι να είχαμε τα (πολλά) τελευταία χρόνια.
Μέχρι τότε πάντως Κλάους γερά και γ@μ@ τα μουνι@!!!
Μέχρι τότε πάντως Κλάους γερά και γ@μ@ τα μουνι@!!!
- hasio_john
Νομίζω σε αυτό, ΌΛΟΙ συμφωνούμε !!!Bono. έγραψε: Μέχρι τότε πάντως Κλάους γερά και γ@μ@ τα μουνι@!!!

PanKan έγραψε:Όταν λες "500χιλ-1 εκατ extra" τι εννοείς; Τόσα παραπάνω από όσα κατά τη γνώμη σου αξίζει; Ή σε σχέση με το ελεηνό συμβόλαιο που είχε; Και το λέω ελεηνό γιατί είναι 26χρ και όχι 22-23. Ο καλός επιθετικός πληρώνεται σε όλο τον κόσμο παραπάνω από τον αντίστοιχο αμυντικογεννή ποδοσφαιριστή και δεν είναι μυστικό. Και αυτή τη στιγμή το επίπεδο του Κλάους είναι στο πάνω ράφι του ΠΑΟΚ. Και τα στατιστικά του και τα στοιχεία του παιχνιδιού που έχει πλέον, μαζί με την δεδομένη ικανότητά του νομίζω ότι πληρόνονται τόσο καλά στην υπόλοιπη ευρώπη. Τώρα αν θεωρείς ότι είναι χαμηλότερης δυναμικότητας παίκτης, τότε πάω πάσο.sal έγραψε:Εγω δε συμφωνω με τη λογικη του... "αφου δωσαμε τοσα μαμησιατικα, στον Κλαους θα κολλησουμε?" Τωρα με αυτα τα 500χιλ - 1εκατ. extra που θα παρει ο Κλαους στα 4 χρονια αγοραζουμε την ηρεμια μας... μεχρι την επομενη κριση... γιατι απο κρισεις απο το πουθενα δοξα να εχει ο θεος.PanKan έγραψε:Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά μερικές φορές δεν παλεύεται η κατάσταση και πατάω εκείνο το κουμπάκι που λέει σύνδεση.
extra απο αυτα που θα του διναμε αν η ανανεωση γινοταν στο σωστο timing (εδω φταιει η διοικηση) ή αν δεν ηξερε η πλευρα του Κλαους οτι δεν εχει περιθωρια η διοίκηση να μην τον ανανεωσει (εδω φταιει ο κοσμος και η διοικηση)
Τωρα αν ο Κλαους αξιζει τα 700 ακατεβατα το χρονο που ακουγονται... επετρεψε μου να μην απαντησω γιατι, αν ολα πανε καλα και υπογραψει, ειναι περουσιακο στοιχειο του ΠΑΟΚ
Όποιος δε γουστάρει όπως έγινε.......
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
άντε γιατί που είσασταν όλοι με τον χαμηλού αναστήματος.....
Κλαους γερα με τσαμπουκα....
Τα πήρες αναδρομικά παλήκαρε και πολύ καλά έκανες...
Επειδή είναι άχρηστοι και πληρώσαν παλτά και παλτά θα ήταν άδικο να την πλλήρωνες εσύ...
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
άντε γιατί που είσασταν όλοι με τον χαμηλού αναστήματος.....
Κλαους γερα με τσαμπουκα....
Τα πήρες αναδρομικά παλήκαρε και πολύ καλά έκανες...
Επειδή είναι άχρηστοι και πληρώσαν παλτά και παλτά θα ήταν άδικο να την πλλήρωνες εσύ...
και λιγα παιρνει για την κλαση του....το παλικαρι οπταν θα ερθει του χρονου η προσφορα 10 χαρτια και παει ευρωπη θα βγαζει ματια οχι σαν τον καγκουρογλου