tsou έγραψε:tad μιλάς με σωστά επιχειρήματα και ψύχραιμη προσέγγιση.
αλλά όταν ένας άνθρωπος με κοροϊδεύει με μεγιστανικές φανφάρες τύπου ροναλντίνιο, μπερμπάτοφ, υπερβολές τύπου τσουλού στο ξενοδοχείο, ψέματα και ενθουσιώδη παραληρήματα για άμεσα πρωταθλήματα, χωρίς δουλεία και υπόβαθρο δείχνοντας μου ότι με θεωρεί ιθαγενή χαζό και μπούφο, και στην πράξη από την δεύτερη χρονιά τα παρατάει αφήνοντας την ομάδα με ρόστερ χειρότερο και από τζον γου και κάνει την αυτονόητη παραμονή κλάους να φαντάζει ως θέμα μέγιστης σημασίας για +- 100.000 ευρώ κάτι που θυμίζει εποχές που κάναμε εράνους και ασχολούμασταν αν κάποιος παίχτης θα συμφωνήσει με τα +- λίγα που του δίνουμε, τότε το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι νομίζω να τον ειρωνευτώ.
Σαν να μην εχει καθολου αδικο ο tsou εδω περα.. Ειμαι κι εγω σε αυτους που υποστηριζουν τον Σαββιδη για τους λογους που προαναφερθηκαν... αλλα ο ιδιος εθεσε τον πηχη πολυ ψηλα και φροντισε να το κανει με πομπωδεις δηλωσεις... Αν ο ιδιος εριξε τον πηχη τοσο χαμηλα, οφειλε να βγει να το δηλωσει και αυτο..
Καλα δεν εχουμε και ροστερ τζον γου βεβαια... αλλα τα φετινα δεν συναδουν καθολου με τις δηλωσεις Σαββιδη περι παικταραδων και τιτλων.. κανενας δεν ζητησε παικταραδες και τιτλους... μονος του τα ειπε..