33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Odi »

Ναι η δήλωση υπήρξε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Karelias έγραψε:Για ποιά σουξουμουξου μιλάμε;
Η δυσαρεσκεια του οποιουδηποτε παιχτη,και ειδικα του αρχηγου,κατα την αποψη μου ειναι καλυτερο να λυνεται εντος της ομαδας.Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω...
Μακαρι να ανανεωσει να τελειωνει και αυτο το ζητημα να προχωρησουμε γιατι εχουμε και ματς αυριο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παράγινε το κακό φέτος με τις (μη) μεταγραφές και τις ανανεώσεις παικτών και προπονητών (Vukic. Lino, Garcia, Αναστασιάδης, Αθανασιάδης).
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

sourmenetes έγραψε:
Karelias έγραψε:Για ποιά σουξουμουξου μιλάμε;
Η δυσαρεσκεια του οποιουδηποτε παιχτη,και ειδικα του αρχηγου,κατα την αποψη μου ειναι καλυτερο να λυνεται εντος της ομαδας.Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω...
Μακαρι να ανανεωσει να τελειωνει και αυτο το ζητημα να προχωρησουμε γιατι εχουμε και ματς αυριο.
Μαζί σου, αλλά έχουμε 2014 και πριν 2 εβδομάδες έγινε το Fappening.
Θέλω να πω, δεν παίζει να μην υπάρχει διαρροή και να μη μαθευτεί. Έτσι κι αλλιώς η Θεσσαλονίκη είναι μικρή πόλη και ποιοτικά και ποσοτικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτο που λεω δεν εγινε θεσ/νικη...
Σημασια δεν εχει που εγινε,αλλα το οτι οταν υπαρχει θεμα πρωτα προσπαθω να το λυσω εντος χωρις να βγαλω κατι προς τα εξω και μετα κανω οτιδηποτε αλλο.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

στο απίστευτο αυτό θρίλερ που καθήλωσε όλη την φίλαθλη ελλάδα, νικήτης βγαίνει ο ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση του γίγαντα ΠΑΟΚτσή μεγιστάνα Ιβάν Σαββίδη που με τέτοιες κινήσεις πείθει και τον πλεόν αδαή οτί ο ΠΑΟΚ με το ρόστερ που θα έχει πλέον θα είναι τραίνο και βαδίζει ολοταχώς για την υπόσχεση του καρυδάτου μεγιστάνα.
τη κούπα του τσουλού που θα κοσμεί το μακεδονία παλάς. ευχαριστούμε ηγέτη.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πάντως είναι έμπρακτη απόδειξη πως στηρίζουμε τις ακαδημίες.

Τους ξεζουμίζουμε και μετά τους ξαναξεζουμίζουμε είτε πουλώντας τους είτε κρατώντας τους δυσαρεστημένους.

Εμπρός στα χνάρια του "μεγάλου" βαρδινογιάννη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Χρονιά μεταβατική, tsou, στην οποία έγιναν αρκετά λάθη, αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Θεωρώ ότι σίγουρα έχει προσφέρει ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ και ότι είναι άδικο να τον μεμφόμαστε και τον ειρωνευόμαστε. Οικονομικά μιλάω ότι έχει προσφέρει και μάλιστα ουκ ολίγα. Κατανοώ την αγανάκτηση με αυτά που γίνονται, όμως να μην φτάνουμε και μεις στο άλλο άκρο του μηδενισμού!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Έίναι προφανές ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει καμμία υπαναχώρηση στο οικονομικό και οι προσπάθειες Αγγελίδη/Βρύζα επικεντρώθηκαν στο να "καλοπιάσουν" τον Κλάους να δεκτεί την πρόταση Σαββίδη. Από τη στιγμή που ο Κλάους ρίχνει το μπαλάκι πίσω στη διοίκηση δεν καταλαβαίνω προς που έγκειται η αισιοδοξία. Πιστεύω 'ότι η λύση δεν θα βρεθεί τώρα, αλλά υπάρχει το περιθώριο Κλάους και Σαββίδης να το ξανασκεφτούν και να αποφασίσουν μια και καλή το καλοκαίρι. Από την άλλη αν η πρόταση από ξένη ομάδα στον Κλάους το καλοκαίρι είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ και ο Κλάους αποφασίσει να ενδώσει θα μιλάμε για τεράστια χασούρα. Όπως και να το δει κανείς ο Κλάους είναι αυτός που βρίσκεται σε θέση ισχύως στην διαπραγμάτευση.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ο κοριος του μαρλευ εχει την αληθεια για το χθεσινο θριλερ

τεχνικος διευθυντης καλει ποδοσφαιριστη

ΣΚΑ( :D ) ελα προεδρε τι λεει?
ΖΒ πρεπει να παρεις μια αποφαση αμεσα με πιεζουν και δεν μπορω αλλο
ΣΚΑ χρεαζομαι χρονο προεδρε δεν ειναι ευκολο
ΖΒ πες ναι ρε ανθρωπε να ησυχασουμε ολοι
ΣΚΑ καλα καλα θα το βαφτισω εγω το παιδι
ΖΒ επιτελους να γλιτωσω απο την γκρινια

ο νεος προεδρος καλει ποδοσφαιριστη
ΣΚΑ ΕΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ
ΤΖΑΚ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?
ΣΚΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
ΤΖΑΚ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΤΣΙ?
ΣΚΑ Ε ΝΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΚ
ΤΖΑΚ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΣΤΙΓΜΗ
ΣΚΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

marley 4 έγραψε:ο κοριος του μαρλευ εχει την αληθεια για το χθεσινο θριλερ

τεχνικος διευθυντης καλει ποδοσφαιριστη

ΣΚΑ( :D ) ελα προεδρε τι λεει?
ΖΒ πρεπει να παρεις μια αποφαση αμεσα με πιεζουν και δεν μπορω αλλο
ΣΚΑ χρεαζομαι χρονο προεδρε δεν ειναι ευκολο
ΖΒ πες ναι ρε ανθρωπε να ησυχασουμε ολοι
ΣΚΑ καλα καλα θα το βαφτισω εγω το παιδι
ΖΒ επιτελους να γλιτωσω απο την γκρινια

ο νεος προεδρος καλει ποδοσφαιριστη
ΣΚΑ ΕΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ
ΤΖΑΚ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?
ΣΚΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
ΤΖΑΚ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΤΣΙ?
ΣΚΑ Ε ΝΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΚ
ΤΖΑΚ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΣΤΙΓΜΗ
ΣΚΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
εισαι απαραδεκτος :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

tsou έγραψε:στο απίστευτο αυτό θρίλερ που καθήλωσε όλη την φίλαθλη ελλάδα, νικήτης βγαίνει ο ΠΑΟΚ μετά την επέμβαση του γίγαντα ΠΑΟΚτσή μεγιστάνα Ιβάν Σαββίδη που με τέτοιες κινήσεις πείθει και τον πλεόν αδαή οτί ο ΠΑΟΚ με το ρόστερ που θα έχει πλέον θα είναι τραίνο και βαδίζει ολοταχώς για την υπόσχεση του καρυδάτου μεγιστάνα.
τη κούπα του τσουλού που θα κοσμεί το μακεδονία παλάς. ευχαριστούμε ηγέτη.
θα απαντήσω λίγο στον tsou όπως και ο Ντίνος έπραξε απλά για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους ...

Είναι δεδομένο ότι αυτό που έχει γίνει φέτος μας έσπασε τα νεύρα απόλυτα ... η ομάδα δεν έχει πάρει τους 2-3 παίχτες που έπρεπε να πάρει ... ξενέρωμα απίστευτο ... εμένα προσωπικά η στεναχώρια μου είναι πολύ μεγάλη γιατί μαζί με εμένα βλέπω χιλιάδες άλλους παοκτσήδες να είμαστε στημένοι εδώ και 5 μήνες παρακολουθώντας κάθε μέρα τα γεγονότα στην ομάδα και η πλειοψηφία αυτών είναι αρνητική ... και έρχονται από την προηγούμενη χρονιά που η μία σφαλιάρα ακολουθούσε την άλλη ...

δεν θα τα ισοπεδώσω όμως όλα ... και κυρίως δεν θα ειρωνευτώ τον Σαββίδη ...

ο ΠΑΟΚ έχει εξαιτίας του αξιοπρέπεια αλλά σίγουρα αυτή την στιγμή μηδέν ενθουσιασμό ...

δεν μπορώ όμως να μην του αναγνωρίσω ότι αυτή την στιγμή όλα τα άλλα ερασιτεχνικά τμήματα + το μπάσκετ κυρίως εξαιτίας του έχουν πέρσι μία άριστη χρονιά και φέτος προβλέπεται να έχουν ακόμα καλύτερη ... όλα στον Σαββίδη οφείλονται αυτά, στα χρήματά του αλλά και στην καλή κατ' επέκταση δουλειά που γίνεται από κάποιους παράγοντες ... τον αέρα όμως ο Σαββίδης τον έδωσε με τα χρήματα και τις χορηγίες του ...

Αν κλείσει τελικά ο Κλάους θα έχουμε κάνει γενικά κάποιες καλές ανανεώσεις (εγώ θα περίμενα και άλλες δύο ανανεώσεις με αυξημένες αποδοχές - ονόματα δεν λέω), θα έχουμε κάνει την προώθηση πιτσιρικάδων (όπως την περίμενα καιρό - αν εξαιρέσεις τον δανεισμό Πέλκα τον οποίο δεν κατανοώ) και θα έχουμε κάνει 3-4 θετικές μεταγραφές ...

Το γιατί δεν έγιναν οι 2-3 κινήσεις που θα στηρίξουν το οικοδόμημα δεν το ξέρω ... πιστεύω ακράδαντα ότι έχουν κάνει λάθος και θα το πληρώσουμε ακόμα μία φορά ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολυ σωστος Tad
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ .

Για την αισθητική του forum, καλό είναι να μην γράφουμε μόνο με κεφαλαία.
Roman
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

tad μιλάς με σωστά επιχειρήματα και ψύχραιμη προσέγγιση.
αλλά όταν ένας άνθρωπος με κοροϊδεύει με μεγιστανικές φανφάρες τύπου ροναλντίνιο, μπερμπάτοφ, υπερβολές τύπου τσουλού στο ξενοδοχείο, ψέματα και ενθουσιώδη παραληρήματα για άμεσα πρωταθλήματα, χωρίς δουλεία και υπόβαθρο δείχνοντας μου ότι με θεωρεί ιθαγενή χαζό και μπούφο, και στην πράξη από την δεύτερη χρονιά τα παρατάει αφήνοντας την ομάδα με ρόστερ χειρότερο και από τζον γου και κάνει την αυτονόητη παραμονή κλάους να φαντάζει ως θέμα μέγιστης σημασίας για +- 100.000 ευρώ κάτι που θυμίζει εποχές που κάναμε εράνους και ασχολούμασταν αν κάποιος παίχτης θα συμφωνήσει με τα +- λίγα που του δίνουμε, τότε το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι νομίζω να τον ειρωνευτώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”