Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Να πάει να τον πάρει κάποιος από τα σύνορα,για να τον πάει από τον παράδρομο μην χάσουν χρόνο στην ουρά για τα διόδια..Ρε τί έχουμε πάθει..
ετσι γιατι μπορουνε.. ωηνομαι να παω για εναν καφε ομςσ αεροδρομειο κατα τις 08,30.. οχι τπτ αλλα να δω και ποιοι δημοσιογραφοι θα ερθουν..

μεταγραφη αεροδρομιου

προταση και ποστ μπας και γινουν 500
το παρακανα σβηστε τα εγω παντως δεν τα σβηνω εχω την ελπιδα του 500

προταση και ποστ μπας και γινουν 500
το παρακανα σβηστε τα εγω παντως δεν τα σβηνω εχω την ελπιδα του 500
αυριο θα ανακοινωθει η μεταγραφη....του Κλαους και ολοι στην ΠΑΕ θα ειναι περηφανοι για την μεταγραφη...
Υ.Γ. εγω δεν πιστευω οτι θα γινει μεταγραφη καποιου απο Μπαρονι ή Τροχοφσκι η ομαδα θα πορευτει ως εχει...
απλα μας τα κανανε τουμπανο απο τις ηλιθιες διαπραγματευσεις, τα ρισκα που δεν τους βγηκανε και η γυμνια της ομαδας....
θα μεινει και η πικρα στο οτι καλες οι μεταγραφες αυτες που καναμε αλλα ατραξιον δεν ειναι καμια...
Υ.Γ. εγω δεν πιστευω οτι θα γινει μεταγραφη καποιου απο Μπαρονι ή Τροχοφσκι η ομαδα θα πορευτει ως εχει...
απλα μας τα κανανε τουμπανο απο τις ηλιθιες διαπραγματευσεις, τα ρισκα που δεν τους βγηκανε και η γυμνια της ομαδας....
θα μεινει και η πικρα στο οτι καλες οι μεταγραφες αυτες που καναμε αλλα ατραξιον δεν ειναι καμια...
- hasio_john
Γαμάτο άρθρο στην κεντρική σελίδα!
Μπράβο Rain ... , ο ΠΑΟΚ είναι πάντα πάνω από όλους.
Ελπίζω αύριο να τελειώσει το σήριαλ και να έχουμε και σαν μπόνους δωράκι μια καλή μεταγραφή!
Μπράβο Rain ... , ο ΠΑΟΚ είναι πάντα πάνω από όλους.
Ελπίζω αύριο να τελειώσει το σήριαλ και να έχουμε και σαν μπόνους δωράκι μια καλή μεταγραφή!
Όσο νυχτώνει Μπαρόνι ή όσο Μπαρόνι νυχτώνει?Τι γίνετε ρε μάγκες μας έχει μπερδέψει αυτή η ΠΑΕ....
ευκολα οι 500 λεμε.. ερχεται λεμε.. τι ερχεται δε λεμε.. να χαμε να λεγαμε λεμε.. πακετο μαζι με ανανεωση κλαους και ανακοινωση παρατασεις των διαρκειας.. ξυπνατε λεμε.. ολα θεμα μαρκετινγκ λεμε..

- Μπαρκαρούτσος
Ως τώρα οι ΑΡΔ δεν είχαν μυριστεί αυτούς που ήρθαν.. Τους περισσότερους, αν όχι όλους..
Οπότε, γουστάρω να έρθει κάποιος/να έρθουν κάποιοι που δεν έχουν ακουστεί καθόλου από ΑΡΔ ως τώρα... Πχ Emeghara ή/και Zec...λέω εγώ τώρα...
Ας έρθει και ο Baroni, δεν πειράζει!
Οπότε, γουστάρω να έρθει κάποιος/να έρθουν κάποιοι που δεν έχουν ακουστεί καθόλου από ΑΡΔ ως τώρα... Πχ Emeghara ή/και Zec...λέω εγώ τώρα...

Ας έρθει και ο Baroni, δεν πειράζει!

Καλό ειναι οτι κανένας αρδ δεν γράφει TIΠΟΤΑ .... Σημαινει οτι έπεσε σύρμα, να μην γράψουν γιατί άμ φάμε άκυρο θα κραζουμε,,, άρα μάλλον μιλάνε με μπαρονι η Κόλμαν η κάποιον..
λογικη ΠΑΟΚΤΣΗ μεταγραφολαγνου...γεια σου ρε ντεμιρ....γραφουν οι αρδ καλο αρα το διερευσε η παε.....δε γραφουν παλι καλο γιατι δεν το διαρεουν απ την παε
1000 σελίδες γράφτηκαν για σένανε Μπαρόνι κι όσο σκέφτομαι ότι έρχεσαι ο π....ος μου καυλ...νει...
- Περιπτερος
Εγω θεωρω αθλια την τακτικη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οφειλε να εχει βγει και να εχει κανει δηλωση προς τους φιλους της ομαδας.
Ψαχνουμε για παικτη ή δεν ψαχνουμε ... .
Αυτη ειναι η υπευθυνη και πολιτισμενη σταση απεναντι στους φιλους της ομαδας.
Αυτο που κανουν ειναι συμπεριφορα απολιτιστων.
Οφειλε να εχει βγει και να εχει κανει δηλωση προς τους φιλους της ομαδας.
Ψαχνουμε για παικτη ή δεν ψαχνουμε ... .
Αυτη ειναι η υπευθυνη και πολιτισμενη σταση απεναντι στους φιλους της ομαδας.
Αυτο που κανουν ειναι συμπεριφορα απολιτιστων.
καντε ρε ενα ντου να γινουν 500 και ο ζησης θα κανει το χρεος του μετα....ολη ,ερα ανοιχτο το παοκμανια εχει αλλωστε 

- john4serres
ας ερθει με το καλο ο Κριστιαν Μπαρόνι
και θα πιω και ενα μπυρόνι
και θα πιω και ενα μπυρόνι