Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Να αναφέρω ξανά ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ banαριστεί ο Sick αυτή τη στιγμή, προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
- Dinos_Liverpool
Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα!giapas έγραψε:Οπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις , έτσι κι αυτές εντός του φόρουμ απαιτούν μεγάλη προσπάθεια και κατανόηση από όλα τα μέρη.
Ο φίλος sick , καυστικός αλλά γνήσιος , είναι πολύ δύσκολος χαρακτήρας για φόρουμ. Όσες φορές έχει "αποδείξει" τη γνησιότητα στις απόψεις και τις θέσεις του , άλλες τόσες έχει δείξει ότι είναι δύσκολη η ένταξή του σε ένα σύνολο κανόνων που έχουν σκοπό τη καλή λειτουργία του διαδικτυακού μας χώρου. Φαινόταν ότι δε τον ενδιέφερε το φόρουμ αν θα γίνει μπάχαλο, αλλά να πει αυτό που ήθελε να πει - δεν έδειχνε να του καίγεται καρφί για το χώρο. Κι όμως , είχε μια γνησιότητα που εμένα προσωπικά με έκανε να εκτιμήσω τη παρουσία του.
Προσωπικά , αν ήταν στο χέρι μου , θα ήθελα να τον ξανάβλεπα εδώ - ξεκάθαρα πρόκειται για άτομο που και να μη συμφωνώ , θέλω να διαβάζω ... με σεβασμό πάντα στη δουλειά που κάνουν όλοι οι κοκκινομπλε και το έργο που έχουν να βάζουν τάξη στο χάος που δημιουργούμε όλοι μας.
Αν δε γίνεται , δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Συνεχίζουμε και καλή συνέχεια στο φίλο μας
Σωστος ο giapas μεχρι τελειας θα μπορουσα να πω....
Αν ετρωγε μπαν (μονιμο) ο σικ ισως να ηταν κ λιγο αδικο,απο την στιγμη που δεν εχει γινει αυτο κ εχει αποχωρησει ειναι ξεκαθαρα δικη του επιλογη.
Αυτα τα ορια που λες μπαρλοου ειναι που επιτρεπουν στον καθε τυχαρπαστο (δεν μιλαω για το φορουμ) να γραφει οτι γουσταρει χωρις συνεπειες
Αν ετρωγε μπαν (μονιμο) ο σικ ισως να ηταν κ λιγο αδικο,απο την στιγμη που δεν εχει γινει αυτο κ εχει αποχωρησει ειναι ξεκαθαρα δικη του επιλογη.
Αυτα τα ορια που λες μπαρλοου ειναι που επιτρεπουν στον καθε τυχαρπαστο (δεν μιλαω για το φορουμ) να γραφει οτι γουσταρει χωρις συνεπειες
-
Bαλε οτι ονομα αρδ θελεις μετα προσθεσε τους ραδιοφωνικους παραγωγους τους μεγαλους οπαδους του φουμπου του τουιτερ,πρωην παραγοντες,πρωην παικτες,πρωην κηπουρους,γενικα τους πρωην.
Γενικά μιλώντας και οχι για ένα συγκεκριμένο μέλος, νομίζω μέσα απο πολύ νορμάλ τοποθετήσεις απο χθες το βράδυ, μόνοι σας καταλήξατε στις ίδιες σκέψεις με εμάς.
Δεν τέθηκε και ούτε θα τεθεί ποτέ θέμα εμπάθειας ενός διαχειριστή με ένα μέλος. Πάντα υπάρχει αυτό το ερώτημα, δίλημμα αν θέλετε για την "συμπεριφορά" κάθε μέλους : Η γενική του στάση κάνει κακό στο φόρουμ ή οχι;
Γι αυτό και ενώ ταυτόχρονα κάποιοι είναι το ίδιο "προκλητικοί" με άλλους, οι πρώτοι μπορεί να μπανάρονται, οι δεύτεροι οχι. Γιατί παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στην τελική απόφαση. Το πως "μαζεύουν" τα λάθη τους, το πως εκφράζονται προς άλλα μέλη, το αν εν τέλει δείχνουν διατεθιμένοι να συμμετέχουν σε μια κοινότητα ή οχι με τρόπο αποδεκτό.
Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί να επηρεάσουν τουλάχιστον τη δική μου κρίση σε τέτοιες περιπτώσεις, και είναι πάρα πολύ εύκολο να κατηγορηθούμε για εμπάθεια. Γι αυτό κι ανέφερα ξεκάθαρα πως εγώ τουλάχιστον σημείο κλειδί θεωρώ το να έχει ένα μέλος σαφή και ξεκάθαρη καλή προαίρεση. Όταν δεν τη βλέπω, έρχονται όλα τα στραβά και οι καυγάδες.
Δεν τέθηκε και ούτε θα τεθεί ποτέ θέμα εμπάθειας ενός διαχειριστή με ένα μέλος. Πάντα υπάρχει αυτό το ερώτημα, δίλημμα αν θέλετε για την "συμπεριφορά" κάθε μέλους : Η γενική του στάση κάνει κακό στο φόρουμ ή οχι;
Γι αυτό και ενώ ταυτόχρονα κάποιοι είναι το ίδιο "προκλητικοί" με άλλους, οι πρώτοι μπορεί να μπανάρονται, οι δεύτεροι οχι. Γιατί παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στην τελική απόφαση. Το πως "μαζεύουν" τα λάθη τους, το πως εκφράζονται προς άλλα μέλη, το αν εν τέλει δείχνουν διατεθιμένοι να συμμετέχουν σε μια κοινότητα ή οχι με τρόπο αποδεκτό.
Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί να επηρεάσουν τουλάχιστον τη δική μου κρίση σε τέτοιες περιπτώσεις, και είναι πάρα πολύ εύκολο να κατηγορηθούμε για εμπάθεια. Γι αυτό κι ανέφερα ξεκάθαρα πως εγώ τουλάχιστον σημείο κλειδί θεωρώ το να έχει ένα μέλος σαφή και ξεκάθαρη καλή προαίρεση. Όταν δεν τη βλέπω, έρχονται όλα τα στραβά και οι καυγάδες.
- ΑποστόληςΑ
Γιάννη (giapas) τώρα τελευταία γράφεις με την ωριμότητα ενός 52χρονου...
Η επιλεκτικη ευαισθησια ορισμενων μου προκαλει ιδιατερη εντυπωση!...
- Sick Bastard
Ειλικρινά, δεν ήθελα ούτε ένα ποστ να κάνω, αλλά εδώ λέγονται ορισμένα πράγματα που δεν είναι αλήθεια και πρέπει να ξεκαθαρίσουν.
Πρώτ απ όλα, για τις ''ύβρεις'' που λες ότι είπα κι έσβησες, βολικά, το ποστ ήταν οι λέξεις ''ΟΥΣΤ'' και ''ΟΥΣΤ και ΑΝΤΙΟ'',
Αυτά θυμάμαι εγώ κι απλά τόνισα, ότι μην μπαίνεις στον κόπο να κάνεις ολόκληρο συμβούλιο και να με μπανάρεις, την κάνω μόνος μου γιατί τέτοιες ''απόψεις'' με κουράζουν αφάνταστα να τις διαβάζω έτσι κι αλλιώς.
Αν τα ΟΥΣΤ σε έθιξαν τόσο πολύ πια, πάσο.
Αν θυμάσαι κάποιον άλλον υβριστικό χαρακτηρισμό, μοιράσουν τον μαζί μας, εγώ ειλικρινά δεν θυμάμαι.
Αν υπάρχει (και δεν τον θυμάμαι, θα ζητήσω συγνώμη).
Ήθελα όμως να ήξερα, πραγματικά όμως, τι θα γινόταν αν εγώ ή κάποιος άλλος, έγραφαν τα παρακάτω:
1-
Θα είχε πέσει το σύμπαν να με φάει. Και δικαίως.
Ειδικά δε αν το συμπλήρωνα με τη φτηνή δικαιολογία και με το ανάλογο ύφος που κατηγορούμαι, πολλές φορές δικαίως, ότι έχω. Ειρωνεία, επιθετικότητα κτλ κτλ:
Και κάτι ακόμα, τελευταίο για ένα παλιότερο μπαν, που έφαγα μόνο εγώ κι όχι ο ''συνομιλητής'' μου:
Ούτε ποτέ διαμαρτυρήθηκα, ούτε μανούριασα μετά από μπάν κι εκεί που είχα λάθος ,(περίπτωση Σπυρόπουλου)
το παραδέχτηκα δημόσια. Ούτε ''επαναστατική'' φωνή το έπαιξα, ούτε τίποτα.
Αξίζει να κάνει κανείς ένα search στις 20 πρώτες σελίδες των ποστ σου, σχετικά με το πως αντιλαμβάνεσαι το moding. Θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Σβήστο κι αυτό. Δείξε ποιός είσαι.Άλλωστε περιέχει τη λέξη, ΟΥΣΤ. Και δύο φορές κιόλας, ω μον ντιέ!
Φιλάκια.
Οριστικό τέλος από μένα.
Πρώτ απ όλα, για τις ''ύβρεις'' που λες ότι είπα κι έσβησες, βολικά, το ποστ ήταν οι λέξεις ''ΟΥΣΤ'' και ''ΟΥΣΤ και ΑΝΤΙΟ'',
Αυτά θυμάμαι εγώ κι απλά τόνισα, ότι μην μπαίνεις στον κόπο να κάνεις ολόκληρο συμβούλιο και να με μπανάρεις, την κάνω μόνος μου γιατί τέτοιες ''απόψεις'' με κουράζουν αφάνταστα να τις διαβάζω έτσι κι αλλιώς.
Αν τα ΟΥΣΤ σε έθιξαν τόσο πολύ πια, πάσο.
Αν θυμάσαι κάποιον άλλον υβριστικό χαρακτηρισμό, μοιράσουν τον μαζί μας, εγώ ειλικρινά δεν θυμάμαι.
Αν υπάρχει (και δεν τον θυμάμαι, θα ζητήσω συγνώμη).
Ήθελα όμως να ήξερα, πραγματικά όμως, τι θα γινόταν αν εγώ ή κάποιος άλλος, έγραφαν τα παρακάτω:
1-
και 2-rainmaker έγραψε:29 Αυγούστου έγραφα σε κείμενο στην κεντρική να προσέχει τους συμβουλάτορές του ο Κλάους.
ΜΑΚΑΡΙ να αποδειχτούν όλα αυτά τυχαία και οχι "τρύπημα" εκ των έσω, ή έστω εκ των ντόπιων αρδ.
Και μάλιστα έτσι,rainmaker έγραψε:
Αν ο Κλάους έχει πρόβλημα με τη λειτουργία της ΠΑΕ, ας το κάνει κατανοητό κι ας ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ τα στημένα δημοσιεύματα.
Θα είχε πέσει το σύμπαν να με φάει. Και δικαίως.
Ειδικά δε αν το συμπλήρωνα με τη φτηνή δικαιολογία και με το ανάλογο ύφος που κατηγορούμαι, πολλές φορές δικαίως, ότι έχω. Ειρωνεία, επιθετικότητα κτλ κτλ:
Ωραίο ύφος, by the way στο 3 και 4. Kαμία σχέση με το δικό μου.rainmaker έγραψε:1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εννοω οτι τα στηνει ο Κλαους. Γι αυτο κ λεω οτι πρεπει να κραξει τους αρδ, "κολλητους" του (οπως λενε οι ιδιοι οπου σταθουν) και μη, που τα γραφουν.
Μετά τα 1 και 2, το ΠΡΟΦΑΝΩΣ του 3 μόνο εσύ μπορείς να το καταλάβεις.
Δηλαδή, λες σε κάποιον, πρόσεχε τους συμβουλάτορές σου, κόψε τα δημοσιεύματα που σε αβαντάρουν και μετά λες ότι εννοείς πως δεν τα στήνει ο Κλάους. Πως θα τα κόψει, με ποιό τρόπο, ο Θεός και η ψυχή του. Για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και δεύτερο σκόρερ στην ιστορία του, τα διαβάζουμε αυτά εδώ μέσα. Και μας κάνεις και νουθεσίες για προπαγάνδες και τέτοια. Ε, σόρρυ, πάει πολύ.
Και ξαναλέω, έτσι για την προπαγάνδα, αν τα 1-2-3 τα έλεγε άλλος κι όχι εσύ, του την είχατε πέσει και δικαίως όλοι οι mod και οι χρήστες μαζί; Ακόμα κι εγώ θα του την έπεφτα κι ας μπανιαριζόμουν μετά.
3. Το που πηγε ο νους σας και το ποιοι ειστε "εσεις" επισης ειναι θεμα συζητησης.
4. Ξεκολληστε τον εγκεφαλο σας.
Και κάτι ακόμα, τελευταίο για ένα παλιότερο μπαν, που έφαγα μόνο εγώ κι όχι ο ''συνομιλητής'' μου:
Το μπαν, ήταν αρκετό. Η ειρωνία μετά τελείως αχρείαστη αλλά και τόσο ενδεικτική των προθέσεων.. Και κοίτα, μην τυχόν κάνεις το λάθος και υποψιαστείς οτι το ban αυτό είχε αφορμές κι αιτίες. ΟΧΙ. Απλά κόβω μια καθαρή επαναστατική φωνή. Μη ξεχνάμε και τα βασικά δηλαδή. Άντε, τα λέμε.
Ούτε ποτέ διαμαρτυρήθηκα, ούτε μανούριασα μετά από μπάν κι εκεί που είχα λάθος ,(περίπτωση Σπυρόπουλου)
το παραδέχτηκα δημόσια. Ούτε ''επαναστατική'' φωνή το έπαιξα, ούτε τίποτα.
Αξίζει να κάνει κανείς ένα search στις 20 πρώτες σελίδες των ποστ σου, σχετικά με το πως αντιλαμβάνεσαι το moding. Θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Σβήστο κι αυτό. Δείξε ποιός είσαι.Άλλωστε περιέχει τη λέξη, ΟΥΣΤ. Και δύο φορές κιόλας, ω μον ντιέ!
Φιλάκια.
Οριστικό τέλος από μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τετ 10 Σεπ 2014, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τον Δεκεμβρη του 13 μετα απο υποδειξη ενος γνωστου μπηκε στη ζωη μου το paokmania.
Ηταν μια στιγμη σταθμος στη ζωη μου.Αλλαξε την καθημερινοτητα μου.Ουσιαστικα
κατηργησε την επαφη μου με τα αθλητικα ραδιοφωνα.Η αναγκη και η διψα της
ενημερωσης για τα τεκταινομενα της αγαπημενης μου ομαδας, με ωθουσαν στις γνωστες
ραδιοσυχνοτητες.Ευτυχως το φορουμ με απαλλαξε απο την αναγκαια συνυπαρξη με τους
γραφικους,ξερολες,προπαγανδιστες,υποκινητες,τους γνωστους ως αρδ, αλλα και τους
γνωστους πλεον καθημερινους "ακροατες" τους, που συντηρουν και τροφοδοτουν την
αρωστημενη κατασταση των ερτζιανων.
Στα καθ ημας τωρα.
Στο paokmania διακρινω μια υγεια πρωτογνωρη οσον αφορα τα οπαδικα.
Φυσικα και δεν παυει να ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας, με οτι συνεπαγεται αυτο.
Ο κοινος σκοπος,που ειναι το καλο του Π.Α.Ο.Κ. μας,με προτρεπει να δω το καθε post,
απο την πλευρα αυτου που το γραφει,και να τον ψυχολογησω.
Η πολυφωνια και η διαφορετικη οπτικη προσεγγιση των οποιων καταστασεων,και
η δυνατοτητα της εκφρασης των αποψεων και των προβληματισμων μας ειναι ΣΠΟΥΔΑΙΑ.
Μου αρεσει η καζουρα αλλα σιχαινομαι την ειρωνια και τους ειρωνες.
Χαιρομαι να εχω "εσωτερικη" πληροφορηση, αλλα αηδιαζω μ αυτους που εχουν "κονε",
"γνωριμιες","πληροφοριες" και ναι μεν αφηνουν υπονοιες αλλα δεν μιλανε δηθεν για
το καλο της ομαδας.Στο φιναλε αν καποιος γνωριζει κατι που ενδιαφερει ολους, ας
μας το πει κι αν δεσμευεται ας το κρατησει για τον εαυτο του.
Με εκνευριζουν οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ κι αυτοι που προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειναι
υπερανω ολων(κι ας ειναι).
Με εκνευριζουν αυτοι που επανειλημενα προσπαθουν να κατοχυρωσουν τη γνωμη τους,
ως τη μια και μοναδικη σωστη(κι ας ειναι).
Μου τη δινουν αυτοι που την εχουν στημενη για να την πουν σε καποιον που δεν
συμφωνουν με τη γνωμη του.
Ακομα κι ετσι ομως,ειναι καλο που υπαρχουν αναμεσα μας, γιατι μας κρατουν σε εγρηγορση.
Η συμπεριφορα των mods γενικα με ικανοποιει.
Ισως να ηταν περισσοτερο διαλακτικοι(αν και δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω το
περιεχομενο των μη δημοσιευμενων σχολιων).
Και οπως λεω και στην υπογραφη μου.......... ολοι χρειαζονται.
Ηταν μια στιγμη σταθμος στη ζωη μου.Αλλαξε την καθημερινοτητα μου.Ουσιαστικα
κατηργησε την επαφη μου με τα αθλητικα ραδιοφωνα.Η αναγκη και η διψα της
ενημερωσης για τα τεκταινομενα της αγαπημενης μου ομαδας, με ωθουσαν στις γνωστες
ραδιοσυχνοτητες.Ευτυχως το φορουμ με απαλλαξε απο την αναγκαια συνυπαρξη με τους
γραφικους,ξερολες,προπαγανδιστες,υποκινητες,τους γνωστους ως αρδ, αλλα και τους
γνωστους πλεον καθημερινους "ακροατες" τους, που συντηρουν και τροφοδοτουν την
αρωστημενη κατασταση των ερτζιανων.
Στα καθ ημας τωρα.
Στο paokmania διακρινω μια υγεια πρωτογνωρη οσον αφορα τα οπαδικα.
Φυσικα και δεν παυει να ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας, με οτι συνεπαγεται αυτο.
Ο κοινος σκοπος,που ειναι το καλο του Π.Α.Ο.Κ. μας,με προτρεπει να δω το καθε post,
απο την πλευρα αυτου που το γραφει,και να τον ψυχολογησω.
Η πολυφωνια και η διαφορετικη οπτικη προσεγγιση των οποιων καταστασεων,και
η δυνατοτητα της εκφρασης των αποψεων και των προβληματισμων μας ειναι ΣΠΟΥΔΑΙΑ.
Μου αρεσει η καζουρα αλλα σιχαινομαι την ειρωνια και τους ειρωνες.
Χαιρομαι να εχω "εσωτερικη" πληροφορηση, αλλα αηδιαζω μ αυτους που εχουν "κονε",
"γνωριμιες","πληροφοριες" και ναι μεν αφηνουν υπονοιες αλλα δεν μιλανε δηθεν για
το καλο της ομαδας.Στο φιναλε αν καποιος γνωριζει κατι που ενδιαφερει ολους, ας
μας το πει κι αν δεσμευεται ας το κρατησει για τον εαυτο του.
Με εκνευριζουν οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ κι αυτοι που προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειναι
υπερανω ολων(κι ας ειναι).
Με εκνευριζουν αυτοι που επανειλημενα προσπαθουν να κατοχυρωσουν τη γνωμη τους,
ως τη μια και μοναδικη σωστη(κι ας ειναι).
Μου τη δινουν αυτοι που την εχουν στημενη για να την πουν σε καποιον που δεν
συμφωνουν με τη γνωμη του.
Ακομα κι ετσι ομως,ειναι καλο που υπαρχουν αναμεσα μας, γιατι μας κρατουν σε εγρηγορση.
Η συμπεριφορα των mods γενικα με ικανοποιει.
Ισως να ηταν περισσοτερο διαλακτικοι(αν και δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω το
περιεχομενο των μη δημοσιευμενων σχολιων).
Και οπως λεω και στην υπογραφη μου.......... ολοι χρειαζονται.
Έγραψα πέντε φορές απάντηση και την έσβησα άλλες τόσες..
Έχω προτείνει κάτι δημόσια και αφήνω την κρίση των άλλων Mod.
Τα ποστ σβήστηκαν για ειρωνίες και κατι-σαν-μπινελίκια.
Οτιδήποτε γράφτηκε σε άλλο τόπικ είναι θέμα του άλλου τόπικ.
Έχω προτείνει κάτι δημόσια και αφήνω την κρίση των άλλων Mod.
Τα ποστ σβήστηκαν για ειρωνίες και κατι-σαν-μπινελίκια.
Οτιδήποτε γράφτηκε σε άλλο τόπικ είναι θέμα του άλλου τόπικ.
οριστικο μπαν ρε ρειν.ακομα και αν αποχωρησε μονος του.οριστικο μπαν?
μπορει ο τροπος του να κουρζει πολλους.μπορει η ειρωνια να μην τρωγεται.αλλα ας δουμε και την πραγματικοτητα λιγο.υπαρχει μια αρρωστημενη κατασταση στη λειτουργια της παε που χαρακτηριζεται απο ασυνεπεια και μυστικοπαθεια.αυτο εχει τιναξει τα νευρα των παντων.και εγω δεν εχω πλεον καμια ανοχη σε φημες.σε εικασιες και σε διαιωνιση αυτου του κλιματος χωρις απτες αποδειξεις.και στο ξαναλεω ρειν αυτα που εγραψες ηταν καργα παρεξηγισιμα.και τα ιδια θα ελεγα οποιος και αν τα εγραφε.δεν μπορει να αναφερεται οτι το περιββαλον του κλαους ειτε θελημενα ειτε αθελα ασκει εξωθεν πιεσεις της παε.αν ισχυει κατι τετοιο αποδειξε το να τον κρεμασουμε τον κ@ργιολη γιατι πραγματικα κανεις πανω απο την ομαδα και την ηρεμια της.
αυτο που εκανε ο σικ ηταν να μην κανει διακριση σε ποιον απανταει παντα με τον εριστικο επικριτικο τροπο του.ειτε ειναι μοντ ειτε οτιδηποτε.και μαλιστα οταν προκειται για αμφιλεγομενες αποψεις που προερχονται απο διαχειριστες οι αντιδρασεις πρεπει να ειναι και πιο εντονες.πιο κοσμιες ισως απο το υφος του σικ που κ αυτος εχει κολλησει αλλα πιο εντονες απο οτι ενος κοινου μελους.αν η αντιδραση του αυτη ηταν σε κοινο μελος δε θα γινοταν τοσο ντορος παντως.μπορει να ετρωγε κανενα μπαν ξερω γω κ τερμα.
και εσυ ρε σικ ξεκολλα με τα ουστ και τα λοιπα.επικρινεις μια αποψη και τερμα.το πνευμα τι το θελεις.τεσπα.δε θα σε νουθετησω κιολας.οπως στρωνει κανεις κοιμαται.
μπορει ο τροπος του να κουρζει πολλους.μπορει η ειρωνια να μην τρωγεται.αλλα ας δουμε και την πραγματικοτητα λιγο.υπαρχει μια αρρωστημενη κατασταση στη λειτουργια της παε που χαρακτηριζεται απο ασυνεπεια και μυστικοπαθεια.αυτο εχει τιναξει τα νευρα των παντων.και εγω δεν εχω πλεον καμια ανοχη σε φημες.σε εικασιες και σε διαιωνιση αυτου του κλιματος χωρις απτες αποδειξεις.και στο ξαναλεω ρειν αυτα που εγραψες ηταν καργα παρεξηγισιμα.και τα ιδια θα ελεγα οποιος και αν τα εγραφε.δεν μπορει να αναφερεται οτι το περιββαλον του κλαους ειτε θελημενα ειτε αθελα ασκει εξωθεν πιεσεις της παε.αν ισχυει κατι τετοιο αποδειξε το να τον κρεμασουμε τον κ@ργιολη γιατι πραγματικα κανεις πανω απο την ομαδα και την ηρεμια της.
αυτο που εκανε ο σικ ηταν να μην κανει διακριση σε ποιον απανταει παντα με τον εριστικο επικριτικο τροπο του.ειτε ειναι μοντ ειτε οτιδηποτε.και μαλιστα οταν προκειται για αμφιλεγομενες αποψεις που προερχονται απο διαχειριστες οι αντιδρασεις πρεπει να ειναι και πιο εντονες.πιο κοσμιες ισως απο το υφος του σικ που κ αυτος εχει κολλησει αλλα πιο εντονες απο οτι ενος κοινου μελους.αν η αντιδραση του αυτη ηταν σε κοινο μελος δε θα γινοταν τοσο ντορος παντως.μπορει να ετρωγε κανενα μπαν ξερω γω κ τερμα.
και εσυ ρε σικ ξεκολλα με τα ουστ και τα λοιπα.επικρινεις μια αποψη και τερμα.το πνευμα τι το θελεις.τεσπα.δε θα σε νουθετησω κιολας.οπως στρωνει κανεις κοιμαται.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν εχει πεσει κανενα ban προς το παρον...
Αν θελει να συνεχισει ο sick μπορει,αποδεχομενος ομως την "ιδιοτροπια"του φορουμ.
Αν θελει να συνεχισει ο sick μπορει,αποδεχομενος ομως την "ιδιοτροπια"του φορουμ.
Σε αλλο τοπικ χθες την ειχατε πεσει σε mod επειδη ανεφερε κατι για οσα ακουστηκαν περι των απαιτησεων του Βουκιτς. Και προσπαθουσε επι ωρες να αποδειξει οτι δεν ηταν ελεφαντας.
Κι οταν λεμε για κολημενα κεφαλια, φταιμε κιολας!
Κι οταν λεμε για κολημενα κεφαλια, φταιμε κιολας!
καλο ειναι οι παρεξηγησεις να λυνονται.και οχι με ακραιο τροπο.