33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Demir έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:Θα ρωτάω μέχρι να πεθάνω.
Τι πήρε ο κλάους απ τον ΠΑΟΚ για να έχει την υποχρέωση να δώσει?
Τραμπουκισμούς,λίγα λεφτά και απαξίωση.

Λίνο
Βούκιτς
Γκαρσία
-----

Θα ΥΠΑΡΞΕΙ επόμενος!!!
Ποδοσφαιρική αξία,αναγνωρισιμοτητα,λεφτά ( λίγα η πολλά ) ,καταξίωση...
Το οτι στην πέφτουν 10 καφροι τι παει μα πει...έλεος με αυτό ,το λέει ο Κόλκας και??? τιποτα δεν έγινε...
Χάσαμε απο τα αδιάφορα Γιάννενα στην τούμπα και χάσαμε Τσάμπιονς λιγκ...δηλαδή να μην την ακούσει κανείς.?? εδώ τον μέσσι βριζανε... Μεγάλη ομαδα ,μεγάλες ευθύνες ,,,,

Μεγάλη ομάδα μεγάλε ευθήνες μέχρι εδώ μαζί σού.

Τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά και είναι και οι λόγοι που θα μας κουνήσει μαντήλι.

Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι με τον παίκτη ακόμα και όταν αφορά την ομάδα μου,ειδικά οταν ο παίκτης έχει αποδείξει ότι δεν βάζει τον εαυτό του πάνω απ την ομάδα και δουλεύει για αυτήν τίμια,σταθερά.

Δεν μιλάμε για έναν παίχτη αξίας,για έναν μεγάλο σκόρερ,για μια μεταγραφή αεροδρομίου.Μιλάμε για ενα ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί το οποίο το φτάσαμε στο σημείο να μην το χωράει ο τόπος.Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ θέλουν να φύγουν μακριά απο τη ομάδα,με πρώτο και καλύτερο τον κοσμο.

Κάτι δεν πάει καλά,και ο τελευταίος που φταίει είναι ο στέφ και ο οποιοσδήποτε θέλει να φύγει.

Η ήττα σε περίπτωση φυγής του είναι καταστροφική,όχι οικονομικά,όχι αγωνιστηκά αλλά για όλα τα αναρίθμητα προβλήματα στην συμπεριφορά του συλλόγου.

Αυτά,φιλικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

sick δεν ενοουσα εσενα αλλα τον κλαους οταν ελεγα εσυ τι ζορι τραβας :lol: :lol: ,και οταν ελεγα πιπες δεν εννοουσα αυτα ελεγες εσυ αλλα αυτα που λεει ο σκ στην καθημερινη εκπομπη του "ο μικρος κλαους καιλας και η κακια παε που δε τον δινει προοπτικη για να ανανεωση"1-3 καθε μερα στον σεντερ μπακ εfm :lol: :lol: :lol:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

mbison έγραψε:Aς υπογραψει τωρα την ανανεωση με μια βατη ρητρα (3εκ) και ας φυγει το καλοκαιρακι, δεν θα ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
Ενω αν φυγει τζαμπα θα ειναι ο πρωτος που θα το κανει αυτο και θα χαλασει την ωραια εικονα που εχουμε γι αυτον.
Παντως Κλαους μεχρι τωρα οι προσφορες που ηρθαν στην ΠΑΕ ηταν απο μικροτερες ομαδες (Παλερμο, Ουκρανια). Δεν ειναι και λiγο που καθε χρονο παιζεις ομιλους Ε.L. Που θα βρεις καλυτερα?
Εξακολουθω κ σκεφτομαι μηπως το προβλημα ειναι η κοπελια του που μενει Αθηνα. Ταλαιπωρηθηκε να πεταει μετα τις προπονησεις.
Υ.Γ. Διαφωνω οτι υπαρχει εμπαθεια στους παικτες του ΠΑΟΚ απο Ρανιερι, για το λογο οτι ο Σαλπι επαιξε 90λεπτο.

3εκ ρητρα εχει και τωρα
δεν εχουν φυγει τζαμπα αλλοι παιχτες? σοβαρα μιλαμε τωρα?

στο ΥΓ σου γιατι αραγε? γιατι? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μιενετε οντοπικ....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

WestBlock4 έγραψε:Προδοσια κ μαλιστα χειροτερη του κοντου???? τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου.... Αν δεν ανανεωσει ειναι δικαιωμα του κ οι λογοι που δεν ανανεωνει δε μπορει κανενας στημενος δημοσιογραφος να μας πει . οποτε μην βγαζετε συμπερασματα απο ρεπορταζ κολκα κλπ..
Επίτρεψέ μου, με ΔΕΔΟΜΕΝΗ την καλή σχέση παίχτη και ρεπόρτερ, να έχω πολύ καλό λόγο να δίνω βάση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο βροχοποιός έχει δίκιο. Δε νιώθω πως χειρίζεται ορθά το όλο πράγμα ο Στέφανος. Τη στιγμή που επίσημα η ΠΑΕ του έχει ρίξει το τόπι της ευθύνης!!! Έχει χρέος ο παίκτης να καταδείξει, αν αυτός είναι ο γεννεσιουργός λόγος της τυχόν διστακτικότητάς του να ανανεώσει, τα κακώς κείμενα στη λειτουργία της ΠΑΕ κι όχι, αν είναι να φύγει, με καμιά νεφελώδη δήλωση τύπου "αφορούν σε εμένα και τη διοίκηση οι λόγοι, δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα κλπ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 09 Σεπ 2014, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπομονή μέχρι να υπογράψει. Όχι άλλα σενάρια.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

navigator11 έγραψε: Δε νιώθω πως χειρίζεται ορθά το όλο πράγμα ο Στέφανος. Τη στιγμή που επίσημα η ΠΑΕ του έχει ρίξει το τόπι της ευθύνης!!!
Δεν είναι οξύμωρο αυτό που γράφεις;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

sourmenetes έγραψε:Μείνετε οντοπικ....
Εδώ ολόκληρη διοίκηση, πρόεδρος και λοιποί είναι οφτόπικ ..., εμείς θα είμαστε ον?? :lol:
Μας έχουν τρελάνει φίλε! :|
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

An den θελει να μεινει ας κανει αυτο που κανουν οι αμερικανοι sign and trade δηλαδη ας υπογραψει για 2 χρονια ακομα με 4 εκ ρητρα και ας φερει προταση να φυγει να οφεληθει η ομαδα αλλα αν φυγει ελευθερος θα το ξαναπω ειναι μεγαλη προδοσια δτην ομαδα που τον εχει απο 8 χρονων να μην εποθεληθει κατι
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εάν θέλει να φύγει, θα κοιτάξει να φέρει λεφτά στον ΠΑΟΚ, γιατί είναι ΠΑΟΚτσάκι, όχι για ανταποδοτικό όφελος στην ομάδα, γιατί η ομάδα και η ΠΑΕ (ή η ΠΑΕ μόνο ορθότερα) κάθε άλλο παρά σωστά του έχουν φερθεί.

Τι να μείνει; για να είναι στην καρπαζιά 3ο-4ος; να τον ξεφτιλίζει το κάθε τσουτσέκι με στραγάλι, να του κόβει τελικό, να τον τρυπάνε όπου τον βρουν επειδή έχει ψωλιάσει το γαύρο όσο δεν πάει; Και η ΠΑΕ να τα ξύνει; που τον προστάτεψε; που τον στήριξε; που έδινε στον κάθε τυχάρπαστο ένα κάρο φράγκα και στον Κλάους ψίχουλα και τώρα παζαρεύει τα χιλιάρικα; που τον δίνει ο Κύπριος στεγνά; που θέλουν να του φέρουν τον προπονητή που κόντεψε να του κόψει την καριέρα πριν αρχίσει και που το κόμπλεξ του μαζί του είναι πιο μεγάλο και από τα βυζιά της Σοφία Βεργκάρα;

Μπορεί και οι δύο πλευρές να έχουν κάνει λάθη στο θέμα, αλλά η διαφορά για εμένα είναι οτι στον Κλάους θα τα συγχωρήσω γιατί δεν έχω καμία αμφιβολία οτι είναι ΠΑΟΚτσάκι αγνό και αληθινό και αρχηγάρα. Ενώ οι άλλοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ξεφτιλίσουν και να αλλοιώσουν οτιδήποτε νόημα έχουν τα 4 γράμματα!

Αυτά από εμένα και επανέρχομαι στη χειμερία (εν μέσω θέρους) νάρκη μου.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

η ομάδα έχει επωφεληθεί πάρα πολλά από τον Κλάους. Κοντά 100 γκολ από παίχτη από τα σπλάχνα της. Με το τζάμπα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Sick Bastard έγραψε:
navigator11 έγραψε: Δε νιώθω πως χειρίζεται ορθά το όλο πράγμα ο Στέφανος. Τη στιγμή που επίσημα η ΠΑΕ του έχει ρίξει το τόπι της ευθύνης!!!
Δεν είναι οξύμωρο αυτό που γράφεις;
Απάντα λοιπόν δια διαρροών. Τις οποίες ουδέποτε αμφισβήτησε επισήμως. Ενώ ο Αγγελίδης ευθέως σε δημόσια τοποθέτησή του εξέφρασε την απορία του για τη μη διευθέτηση της υπόθεσης ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο Αγγελίδης, ευθέως σε δημόσια τοποθέτησή του εξέφρασε την απορία του για πολλά πράγματα.

Στην τελική τι πρέπει να κάνει ο Κλάους για να κάνει το σωστό και αρχηγικό; Να υπογράψει μια λευκή κόλλα χαρτί και να τον πληρώνουν με συνδρομές σε τατουατζίδικα και κουπόνια σούπερ μάρκετ.

Δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι, μέσα στην ομάδα απ τα 8 και ξέρει τι γίνεται απ την καλή κι απ την ανάποδη.

Πφφ, τα ίδια λέγαμε και για τον Λίνο, βαρέθηκα.
Ειλικρινά βαρέθηκα.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανανεώσει.
Δεν αποδέχομαι τη θεωρία ότι ένας ΑΡΔ κάνει ότι θέλει μια ΠΑΕ, αν είναι έτσι, να το κλείσουμε το μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Σου είπα Sick. Όταν ο Κόλκας έχει εξώφυλλο στο φμπ φωτογραφία με Κλάους, έχω λόγο να'μαι επιφυλακτικότατος για την καθημερινή του "εκπροσώπηση" του παίχτη, όπου έχει λόγο ή γραφή! Τέλος πάντων, ας δοθεί ένα τέλος στην ιστορία.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

obanebane έγραψε:Δε μας λετε ομως τι φταιει ρε παιδια,ο ενας λεει οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα ο αλλος λεει οτι φταιει ο Σαββιδης και οι λοιποι ο Πετρωτος λεει οτι θελει να τον αντιμετωπιζουν σαν πρωτοκλασατο :lol:
obanebane έγραψε:

Οσο για αυτο με τους στοχους της ομαδας και τη μη ενισχυση της αυτα ειναι πιτσες μπλε,αν εισαι ΠΑΟΚ και αν ο ΠΑΟΚ σε καλυπτει οικονομικα τοτε παιζεις στον ΠΑΟΚ και δε σκεφτεσαι τιποτα αλλο.-

Στο παραπανω διαφωνει καποιος;

Εγω διαφωνω στο ενθετο...
αν εισαι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ και αν ο ΠΑΟΚ σε καλυπτει οικονομικα τοτε παιζεις στον ΠΑΟΚ και δε σκεφτεσαι τιποτα αλλο.
αν εισαι ΠΑΟΚ δεν σου αρκει να παιρνεις τα φραγκα εσυ και η ομαδα να βουλιαζει.. θελεις να βλεπεις και τον ΠΑΟΚ καλα.. τωρα βεβαια, δεν εχω ιδεα τι σκεφτεται ο Κλαους, απλα τον συλλογισμο σου σχολιαζω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”