33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Equalizer »

Βασικά δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο ή δύσκολο να ισχύει το σενάριο περί καρπουζά.

Όσο υπάρχουν δυνάμεις μέσα στην ομάδα που θέλουν να φάνε τον Άγγελο.

Όσο ο καρπουζάς μένει ελεύθερος.

Όσο ισχύει οτι είναι ο μόνος προπονητής με τον οποίο είδαμε πλάνο.

Όσο ο ίδιος ο Κλάους δεν είναι και ξετρελαμένος με Άγγελο, αλλά ούτε βέβαια και με Σάντος.

Τόσο είναι λογικό να έχει έρθει σε σύγχυση ο παίκτης σχετικά με το τι θέλει.

ΔΕΝ λέμε οτι ισχύει. Λέμε οτι δεν είναι απίθανο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:Διαφωνώ εγώ.
Και παίχτες όπως ο Σπανούλης που απ τον βάζελο που τα είχε όλα, πήγε στον γαύρο γιατί ήθελε να είναι το νο1 και πήρε 2 ευρωλίγκες στα καπάκια.

Λοιπόν το θέμα δεν είναι το οικονομικό, είναι κυρίως η ανοργανωσιά και η φαγωμάρα που επικρατούν στην ΠΑΕ κι ο Κλάους (αλλά κι άλλοι παίχτες) το βλέπουν αυτό και σου λέει που πάμε. Έγινε κι αυτό με το μάνατζέρ του την άλλη φορά, σου λέει τι γίνεται εδώ.

Ξαναλέω, πιστεύω ότι θα υπογράψει στο τέλος. Ο Κλάους απ την αρχή αυτής της διαδικασίας έστελνε μυνήματα στην ΠΑΕ, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Καλα ρε μας δουλευεις τωρα δηλαδη θα του εδινες δικιο αν για παραδειγμα εφευγε ως ελευθερος και πηγαινε στην αεκ;
Οσο για τον Σπανουλη δεν ηθελε να ειναι το νουμερο ενα στην ομαδα ηθελε να ειναι το νουμερο ενα συμβολαιο στην ευρωπη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως ωραίος ο Κόλκας ,την ημέρα που θα μιλήσουν με τον παίκτη βαράει 2 πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες που γράφει ,οτι φεύγει ο κλαους και μας κάνει όλους να τρελενομαστε...μας δουλεύουν γαβρος στο φουλ....και ολα για να πάρει ο κλαους 5 φράγκα παραπανω...
Μπράβο χοντρέ24!!! Ελπιζω το φιλαράκι σου να σε χαρτζιλικωσει...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

obanebane έγραψε:Δε μας λετε ομως τι φταιει ρε παιδια,ο ενας λεει οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα ο αλλος λεει οτι φταιει ο Σαββιδης και οι λοιποι ο Πετρωτος λεει οτι θελει να τον αντιμετωπιζουν σαν πρωτοκλασατο :lol:
obanebane έγραψε:

Οσο για αυτο με τους στοχους της ομαδας και τη μη ενισχυση της αυτα ειναι πιτσες μπλε,αν εισαι ΠΑΟΚ και αν ο ΠΑΟΚ σε καλυπτει οικονομικα τοτε παιζεις στον ΠΑΟΚ και δε σκεφτεσαι τιποτα αλλο.-

Στο παραπανω διαφωνει καποιος;

θα μου επιτρεψεις να σου πω να ξαναθυμιθεις βασικα την ιστορια του γιγαντα που εχεις στο αβαταρ

πριν παει στην μπολονια ο μπανε ζητουσε για να υπογραψει μια ομαδα ανταγωνιστικη και οχι ενα φτωχο συγγενη ελεγε λοιπον να δυναμωσει ο ΠΑΟΚ με 2 καλους ξενους να χτυπαμε κουπα και μενω και τα χρηματα οπως ξερεις καλα και εσυ δεν ηταν το παν για τον μπανε

ετσι και ο κλαους μεγαλωσε πολυ στα ματια μου ειναι για εμενα ο μοναδικος που εμεινε να θυμιζει λιγακι απο ΠΑΟΚ σε ολοκληρη την παε
ο μονος που βαζει μαζι και την πορεια της ομαδας διπλα στα δικα του
δικαιωματικα και μονο αυτος το περιβραχιονιο εφοσον βεβαια μεινει
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Διαφωνώ εγώ.
Και παίχτες όπως ο Σπανούλης που απ τον βάζελο που τα είχε όλα, πήγε στον γαύρο γιατί ήθελε να είναι το νο1 και πήρε 2 ευρωλίγκες στα καπάκια.

Λοιπόν το θέμα δεν είναι το οικονομικό, είναι κυρίως η ανοργανωσιά και η φαγωμάρα που επικρατούν στην ΠΑΕ κι ο Κλάους (αλλά κι άλλοι παίχτες) το βλέπουν αυτό και σου λέει που πάμε. Έγινε κι αυτό με το μάνατζέρ του την άλλη φορά, σου λέει τι γίνεται εδώ.

Ξαναλέω, πιστεύω ότι θα υπογράψει στο τέλος. Ο Κλάους απ την αρχή αυτής της διαδικασίας έστελνε μυνήματα στην ΠΑΕ, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Καλα ρε μας δουλευεις τωρα δηλαδη θα του εδινες δικιο αν για παραδειγμα εφευγε ως ελευθερος και πηγαινε στην αεκ;
Οσο για τον Σπανουλη δεν ηθελε να ειναι το νουμερο ενα στην ομαδα ηθελε να ειναι το νουμερο ενα συμβολαιο στην ευρωπη.
Ρώτησες ποιός διαφωνεί. Κι ανέφερα εμένα και την λογική του Σπανούλη που άφησε τον βάζελο που τα είχε όλα, μα όλα, κύπελα, πρωταθλήματα, ευρωλίγκες και πήγε στον γαύρο, εν γνώση του ότι θα τον βρίζουν για πάντα όλοι οι βάζελοι απανταχού της γης, επειδή ήθελε κάτι που στον βάζελο δεν είχε. Δεν είναι το νο1 συμβόλαιο στην Ευρώπη, απλά ήταν στη σκιά του Διαμαντίδη. Κι έτσι να είναι, το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Άκυρο το παράδειγμά με την κούλα, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Αν φύγει ελεύθερος είναι 200% ευθύνη της ΠΑΕ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aς υπογραψει τωρα την ανανεωση με μια βατη ρητρα (3εκ) και ας φυγει το καλοκαιρακι, δεν θα ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
Ενω αν φυγει τζαμπα θα ειναι ο πρωτος που θα το κανει αυτο και θα χαλασει την ωραια εικονα που εχουμε γι αυτον.
Παντως Κλαους μεχρι τωρα οι προσφορες που ηρθαν στην ΠΑΕ ηταν απο μικροτερες ομαδες (Παλερμο, Ουκρανια). Δεν ειναι και λiγο που καθε χρονο παιζεις ομιλους Ε.L. Που θα βρεις καλυτερα?
Εξακολουθω κ σκεφτομαι μηπως το προβλημα ειναι η κοπελια του που μενει Αθηνα. Ταλαιπωρηθηκε να πεταει μετα τις προπονησεις.
Υ.Γ. Διαφωνω οτι υπαρχει εμπαθεια στους παικτες του ΠΑΟΚ απο Ρανιερι, για το λογο οτι ο Σαλπι επαιξε 90λεπτο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πραγματικά, έχω αρχίσει να υποψιάζομαι πως έχει στηθεί "μηχανή", συμμετέχοντος του σκ (δεν εννοώ ... σαββατοκύριακο), για να ασκηθεί πίεση για περισσότερα φράγκα. Μακάρι να διαψευστεί αυτό το σενάριο. Αν πάλι ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, ας ανανεώσει για δυο χρονάκια και έχει καλώς, ας πληρώσει ο όποιος ενδιαφερόμενος και να γίνει η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

παντως αν δεν υπογραψει και φυγει ελευθερος θα ειναι η υψιστη προδοσια ,χειροτερη και απο του κοντου ,αυτα περι προοπτικης και λοιπες πιπες που βγαζει εντεχνως ο σκ ειναι προφασεις κια δικαιολογιες ,ρε φιλε αφου τα βρηκατε στο οικονομικο τι ζορι τραβας τωρα?Αν δεν θες να μεινεις υπεγραψε επεκταση για ενα χρονο με μια ρητρα στα 5 εκ για να μπορεσει ο παοκ να σε πουλησει να ηρεμησεις εσυ αλλα και η ομαδα να εχει οφελος .
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

29 Αυγούστου έγραφα σε κείμενο στην κεντρική να προσέχει τους συμβουλάτορές του ο Κλάους.

ΜΑΚΑΡΙ να αποδειχτούν όλα αυτά τυχαία και οχι "τρύπημα" εκ των έσω, ή έστω εκ των ντόπιων αρδ.

Για την ώρα πάντως, αρχηγικά ΔΕΝ έχει φερθεί ο Κλάους. Αρχηγικό δεν είναι να έχεις πρόβλημα και να το τραβάς μέχρι να σπάσει. Αρχηγικό είναι να το λύνεις. Κι αν δε μπορείς, να το ξεμπροστιάζεις.

ΓΤΠ όλες οι πλευρές.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Προδοσια κ μαλιστα χειροτερη του κοντου???? τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου.... Αν δεν ανανεωσει ειναι δικαιωμα του κ οι λογοι που δεν ανανεωνει δε μπορει κανενας στημενος δημοσιογραφος να μας πει . οποτε μην βγαζετε συμπερασματα απο ρεπορταζ κολκα κλπ..
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Θα ρωτάω μέχρι να πεθάνω.
Τι πήρε ο κλάους απ τον ΠΑΟΚ για να έχει την υποχρέωση να δώσει?
Τραμπουκισμούς,λίγα λεφτά και απαξίωση.

Λίνο
Βούκιτς
Γκαρσία
-----

Θα ΥΠΑΡΞΕΙ επόμενος!!!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

rainmaker έγραψε: .............

ΓΤΠ όλες οι πλευρές.

Δυστυχώς αυτό!!! :| Ότι και να γίνει πάντως ρε μάγκες, αυτό που γίνεται στην ομάδα μας με έχει ξεσκίσει ψυχολογικά και όχι μόνο! Δηλαδή έλεος ρε γαμώτο! Είναι λες και έχω ένα μόνιμο πόνο στο στήθος που με έχει τρελάνει! Και όλα αυτά από την ομάδα μου!! Αντί για χαρές παίρνω εγκεφαλικά και καρδιακά ...
Συνοψίζοντας αυτό που είπε και ο φίλος Βροχοποιός .... ΓΤΠ όλες οι πλευρές.
Στο τέλος θα μας κάνουν να τα γράψουμε όλα στα φρύδια μας μπας και ηρεμήσουμε λίγο! Ξεφτίλες ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ!!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

loukas karadimos έγραψε:Θα ρωτάω μέχρι να πεθάνω.
Τι πήρε ο κλάους απ τον ΠΑΟΚ για να έχει την υποχρέωση να δώσει?
Τραμπουκισμούς,λίγα λεφτά και απαξίωση.

Λίνο
Βούκιτς
Γκαρσία
-----

Θα ΥΠΑΡΞΕΙ επόμενος!!!
Ποδοσφαιρική αξία,αναγνωρισιμοτητα,λεφτά ( λίγα η πολλά ) ,καταξίωση...
Το οτι στην πέφτουν 10 καφροι τι παει μα πει...έλεος με αυτό ,το λέει ο Κόλκας και??? τιποτα δεν έγινε...
Χάσαμε απο τα αδιάφορα Γιάννενα στην τούμπα και χάσαμε Τσάμπιονς λιγκ...δηλαδή να μην την ακούσει κανείς.?? εδώ τον μέσσι βριζανε... Μεγάλη ομαδα ,μεγάλες ευθύνες ,,,,
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ace79grpaok έγραψε:παντως αν δεν υπογραψει και φυγει ελευθερος θα ειναι η υψιστη προδοσια ,χειροτερη και απο του κοντου ,αυτα περι προοπτικης και λοιπες πιπες που βγαζει εντεχνως ο σκ ειναι προφασεις κια δικαιολογιες ,ρε φιλε αφου τα βρηκατε στο οικονομικο τι ζορι τραβας τωρα?Αν δεν θες να μεινεις υπεγραψε επεκταση για ενα χρονο με μια ρητρα στα 5 εκ για να μπορεσει ο παοκ να σε πουλησει να ηρεμησεις εσυ αλλα και η ομαδα να εχει οφελος .
Σε ευχαριστώ που με θεωρείς τόσο σημαντινό έτσι ώστε μπορώ να διαμορφώνω κλίμα με ένα δύο πόστ.
Τις πίπες σου τις επιστρέφω. Αυτό δήλωνε ο Αθανασιάδης στις 23 Ιουλ 2014
Θα μιλήσουμε για όλα. Για την ομάδα, πώς σκέφτομαι εγώ τα πράγματα για την ομάδα. Δεν ξέρω αν ο Σαββίδης έχει ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα, Πιστεύω ότι αν κάτσουμε να μιλήσουμε θα τα βρούμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου αλλά δε θα μιλήσουμε μόνο για αυτό».
Πιο αρχηγική δήλωση απ αυτήν δεν υπάρχει.

Επίσης:
Ο Σαββίδης είπε πως είσαι ο ΠΑΟΚ, είσαι το νόημα του ΠΑΟΚ…

«Για αυτό θέλω να βρεθώ μαζί του και να τα πούμε. Ξέρει ο κ. Σαββίδης ότι είμαι εδώ από 8 ετών, από το 1996. Θέλω για αυτό το λόγο να βρεθούμε και να καταλήξουμε σε μια λύση».

- Πιστεύεις ότι η κουβέντα με τον Σαββίδη θα τελειώσει το θέμα;

«Είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου και θέλω στην συζήτηση με τον Σαββίδη να βρεθεί η λύση. Δεν αφορά μόνο το οικονομική συγκεκριμένη κουβέντα που θέλω να κάνω».

«Ξεκαθαρίζω ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η προοπτική μου. Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ και αν τυχόν δε βρεθεί λύση δε θα είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του».
Σταράρα και πεντακάθαρα λόγια. Αρχηγικά.

Να θυμίσω και το ''δώσιμο'' ακούσιο ή εκούσιο θα φανεί του Αγγελίδη: '' Ο Κλάους θα υπογράψει γιατί μου είπε ότι θα υπογράψει''.

Πάμε παρακάτω.
Ο Ρατς έκανε 22 (ολογράφως εικοσιδύο μέρες να υπογράψει μετά την προφορική του συμφωνία).

Με τον Λούκας τι έγινε; Μπήκε ανανέωση στο συμβόλαιό του ή όχι τελικά; Είπε τίποτα η ΠΑΕ γι αυτό;

Γενικά, η ΠΑΕ, λέει κάτι για το οτιδήποτε;

Πάμε λίγο πάλι τις ιστορίες με τον Λίνο και τον Βούκιτς και τα ''600χιλιάρικα που ζήτησε'' αλλά ''πουθενά δεν υπάρχει γραμμένο'' αλλά ''δεν το διέψευσε κιόλας'' (δύσκολο αν δεν είναι γραμμένο το ένα, να διαψευστεί το άλλο).

Με τον Γκαρσία; Όλα καλά; Κι αυτός ήθελε ξαφνικά 50 χιλιάρικα ξέρω γω.

Ρε σεις το βρήκα τι φταίει. Μάλλον έχει βγει μια καινούργια μύγα εκεί κοντά στην Τούμπα κι τσιμπάει τους παίχτες κι όλοι μα όλοι, θέλουν λεφτά, πολλά λεφτά κι όλο κάτι γίνεται ρε παιδί μου κι όλο καθυστερεί κι υπάρχει και το FFP κι ωχ αμάν ένα Μπαϊγκον ρε παιδιά, να ψεκάσουμε να φύγει η κωλόμυγα που τόσο κακό κάνει στους παίχτας μας.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Sick Bastard έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:παντως αν δεν υπογραψει και φυγει ελευθερος θα ειναι η υψιστη προδοσια ,χειροτερη και απο του κοντου ,αυτα περι προοπτικης και λοιπες πιπες που βγαζει εντεχνως ο σκ ειναι προφασεις κια δικαιολογιες ,ρε φιλε αφου τα βρηκατε στο οικονομικο τι ζορι τραβας τωρα?Αν δεν θες να μεινεις υπεγραψε επεκταση για ενα χρονο με μια ρητρα στα 5 εκ για να μπορεσει ο παοκ να σε πουλησει να ηρεμησεις εσυ αλλα και η ομαδα να εχει οφελος .
Σε ευχαριστώ που με θεωρείς τόσο σημαντινό έτσι ώστε μπορώ να διαμορφώνω κλίμα με ένα δύο πόστ.
Τις πίπες σου τις επιστρέφω. Αυτό δήλωνε ο Αθανασιάδης στις 23 Ιουλ 2014
Θα μιλήσουμε για όλα. Για την ομάδα, πώς σκέφτομαι εγώ τα πράγματα για την ομάδα. Δεν ξέρω αν ο Σαββίδης έχει ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα, Πιστεύω ότι αν κάτσουμε να μιλήσουμε θα τα βρούμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου αλλά δε θα μιλήσουμε μόνο για αυτό».
Πιο αρχηγική δήλωση απ αυτήν δεν υπάρχει.

Επίσης:
Ο Σαββίδης είπε πως είσαι ο ΠΑΟΚ, είσαι το νόημα του ΠΑΟΚ…

«Για αυτό θέλω να βρεθώ μαζί του και να τα πούμε. Ξέρει ο κ. Σαββίδης ότι είμαι εδώ από 8 ετών, από το 1996. Θέλω για αυτό το λόγο να βρεθούμε και να καταλήξουμε σε μια λύση».

- Πιστεύεις ότι η κουβέντα με τον Σαββίδη θα τελειώσει το θέμα;

«Είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου και θέλω στην συζήτηση με τον Σαββίδη να βρεθεί η λύση. Δεν αφορά μόνο το οικονομική συγκεκριμένη κουβέντα που θέλω να κάνω».

«Ξεκαθαρίζω ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η προοπτική μου. Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ και αν τυχόν δε βρεθεί λύση δε θα είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του».
Σταράρα και πεντακάθαρα λόγια. Αρχηγικά.

Να θυμίσω και το ''δώσιμο'' ακούσιο ή εκούσιο θα φανεί του Αγγελίδη: '' Ο Κλάους θα υπογράψει γιατί μου είπε ότι θα υπογράψει''.

Πάμε παρακάτω.
Ο Ρατς έκανε 22 (ολογράφως εικοσιδύο μέρες να υπογράψει μετά την προφορική του συμφωνία).

Με τον Λούκας τι έγινε; Μπήκε ανανέωση στο συμβόλαιό του ή όχι τελικά; Είπε τίποτα η ΠΑΕ γι αυτό;

Γενικά, η ΠΑΕ, λέει κάτι για το οτιδήποτε;

Πάμε λίγο πάλι τις ιστορίες με τον Λίνο και τον Βούκιτς και τα ''600χιλιάρικα που ζήτησε'' αλλά ''πουθενά δεν υπάρχει γραμμένο'' αλλά ''δεν το διέψευσε κιόλας'' (δύσκολο αν δεν είναι γραμμένο το ένα, να διαψευστεί το άλλο).

Με τον Γκαρσία; Όλα καλά; Κι αυτός ήθελε ξαφνικά 50 χιλιάρικα ξέρω γω.

Ρε σεις το βρήκα τι φταίει. Μάλλον έχει βγει μια καινούργια μύγα εκεί κοντά στην Τούμπα κι τσιμπάει τους παίχτες κι όλοι μα όλοι, θέλουν λεφτά, πολλά λεφτά κι όλο κάτι γίνεται ρε παιδί μου κι όλο καθυστερεί κι υπάρχει και το FFP κι ωχ αμάν ένα Μπαϊγκον ρε παιδιά, να ψεκάσουμε να φύγει η κωλόμυγα που τόσο κακό κάνει στους παίχτας μας.
ρε συ σικ οτα;ν ελεγα οτι αφου τα βρηματε στο οικονομικο τι ζορι τραβας εννοουσα τον κλαους οχι εσενα μαν, :lol: :lol: πιπες ελεγε οχι αυτα που ελεγες εσυ αλλα αυτα που λεει ο σκ στην εκπομπη του "ο φτωχος πλην τιμιος κλαους καιλας και η κακια παε που δεν του δινει προοπτικη" σορυ για τη παρεξηγηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”