Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευση από Gospi »

Για τον Πελκα που λενε οι περισσοτεροι θα σας πω το εξης. Το παλικαρακι ειναι καβαλημενο λογω οικογενειας και μανατζερ και πιστευεο οτι επρεπε να ειναι βασικος στον ΠΑΟΚ. Πηγε λοιπον στον Αγγελο και του ειπε οτι δεν γουσταρει να παιξει στον ΠΑΟΚ. Λογικο ειναι ο αγγελος να τον στειλει...
Ετσι προκριθηκε αυτη η λυση μηπως και βγαλουμε και τπτ...
Απο εγκυρη πηγη
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

obanebane έγραψε:Mα αν δεν τον πιστευουν γιατι να του εκαναν επεκταση συμβολαιου;
Ας πούμε ότι δεν τον πιστεύουν αλλά πες ότι βγάζει μάτια στη Σετουμπαλ και το καλοκαίρι η ομάδα του λέει: σε θέλω αλλά δεν γουστάρω να πληρώσω και να σε έχω μόνο 50%. Υπογράφουμε να έρθεις Γενάρη; Και υπογράφει. Τι τον κάνεις μετά για ένα εξάμηνο; Θα τον αφήσεις και τελικά θα πάει νωρίτερα εκεί και θα είσαι πολλαπλά χαμένος.

Μια επέκταση εξαμήνου νομίζω θα διασφάλιζε την ομάδα και αν δεν τον πιστεύουν θα μπορούσαν να την κάναν με πολύ μειωμένες τις αποδοχές αφού ήθελε να πάει έξω. Τώρα το πάνω χέρι το έχει ο παίκτης και ο μάνατζερ του.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

«Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ»
Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 12:26 μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον ΠΑΟΚ ο Λούκας, που δεν ξεχνά όσα του προσέφερε ο «δικέφαλος του Βορρά».
Μπορεί να παίζει δανεικός στην Λα Κορούνια, όμως δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Λούκας Πέρεθ, που μίλησε στην «La Voz de Galicia» και τόνισε πως ο «δικέφαλος» του φέρθηκε άψογα, αφού πρώτα τον έβγαλε από μία άσχημη κατάσταση στην Ουκρανία, ενώ σεβάστηκε και την επιθυμία του να επιστρέψει για ένα χρόνο στην πατρίδα του.
Αναλυτικά:
«Στην Λα Κορούνια είμαι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπου θα επιστρέψω το επόμενο καλοκαίρι. Είναι το... δεύτερο σπίτι μου και χρωστάω πολλά στην ομάδα για την άψογη συμπεριφορά της. Μου στάθηκε όποτε χρειάστηκε, αφού πρώτα με έβγαλε από μία δυσάρεστη κατάσταση στην Ουκρανία και ένα χρόνο μετά, μου επέτρεψε να επιστρέψω στην Ισπανία για ένα χρόνο, σεβόμενη την επιθυμία μου».

Άρχισε τις κωλοτουμπες ο Ισπανός.... Σε κανα μήνα αν δεν παίξει, θα λέει οτι δεν ηθελε να φύγει και οτι η μαφία την λα Κορούνια είχε απαγάγει την γιαγιά του και τον εκβίαζαν ... Μπουφέ Ισπανε..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Έψαχνα να βρώ ποιοί παίκτες μας είναι δανεικοί εκτός από αυτούς που εμφανίζει η σελίδα της ΠΑΕ.

Ο Γιαννούλης είναι και αυτός στον Πιερικό μαζί με τον Μυστακίδη.

Πέρσυ στα Γιαννιτσά έπαιζαν δανεικοί οι Λαμπάκης, Καρταλ, Αγγελίδης, Κρινίτσας. Για τους δύο τελευταίους βγήκε ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι λύθηκε το συμβόλαιο τους. Οι Λαμπάκης και Κάρταλ εμφανίζονται στο ρόστερ των Γιαννιτσών 14-15 (http://www.betarades.gr/anagennisi-gian ... c_841.html). Να υποθέσουμε ότι ανανεώθηκε ο δανεισμός τους;

Το καλοκαίρι είχε γραφτεί ότι δοκιμάζονταν στον τέλη από την Κ20 ο Ταουσιάνης. Δεν τον βλέπω στο ρόστερ του τέλη. Τι απέγινε;

Για την ψυχολογία όσων από τα παραπάνω παιδιά είναι δανεικοί, δεν είναι κρίμα να μην εμφανίζονται και στην σελίδα της ομάδας;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο παναγιωτουδης εκτός αποστολής ..πάλι κακός δανεισμός , κακός παίκτης τι γίνεται;
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

MANIAKOS έγραψε:Ο παναγιωτουδης εκτός αποστολής ..πάλι κακός δανεισμός , κακός παίκτης τι γίνεται;
Ο Δώνης προτίμησε τον Κάτσε,ο Χουμπ τον έστειλε δανεικό και έπαιζε με μεγάλους,ο Άγγελος προτίμησε Τσανδάρη,δανεικός σε Πανιώνιο δεν έπαιζε.Στατιστικά να το δεις υπάρχει περίπτωση να του κάνουν πόλεμο 6 προπονητές;(3 στον ΠΑΟΚ,δύο Πανιώνιο και 1 Βέροια);;;

Κάποιοι ίσως πουν πως ήταν το πουλέν του Μπόλονι αλλά ο Μπόλονι είχε το φτωχότερο υλικό από όλους έπαιζε με δεκάρι τον...Γιάννου και αριστερό εξτρεμ το Νιμανί.Το ότι Παναγιωτούδης,Πόποβιτς ήταν οι επιλογές του Μπόλονι σε μικρούς σημαίνει πως ήταν οι καλύτεροι της φουρνιάς τους (μετά τον Σταφυλίδη) αλλά αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό για να σταθείς σούπερλιγκ ,ειδικά στον ΠΑΟΚ!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Καποιο λαθος κανεις, με τον Πανιώνιο έπαιζε μεχρι που ήρθε ο εσπρέσος γιαυτό εξάλλου τον κράτησαν τη 2η χρονιά. Οι δε προπονητές του, νομιζω Παντελης και Παναγοπουλος, ελεγαν τα καλύτερα. Πάντως με την Ισπανοκρατούμενη Βεροια εχω μια επιφύλαξη, ως προς την χρησιμότητα του δανεισμού του.
Επισημαίνω οτι ο Μπολονι έστειλε τον Κατσε δανεικό, αν λεει κατι αυτό.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

MANIAKOS έγραψε:Ο παναγιωτουδης εκτός αποστολής ..πάλι κακός δανεισμός , κακός παίκτης τι γίνεται;
Δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του όπως και του Βούκιτς και κάποιου άλλου που πήραν και γιαυτό έμειναν εκτός αποστολής
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ok αναμένουμε λοιπον
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

KOSTAS54 έγραψε:Καποιο λαθος κανεις, με τον Πανιώνιο έπαιζε μεχρι που ήρθε ο εσπρέσος γιαυτό εξάλλου τον κράτησαν τη 2η χρονιά. Οι δε προπονητές του, νομιζω Παντελης και Παναγοπουλος, ελεγαν τα καλύτερα. Πάντως με την Ισπανοκρατούμενη Βεροια εχω μια επιφύλαξη, ως προς την χρησιμότητα του δανεισμού του.
Επισημαίνω οτι ο Μπολονι έστειλε τον Κατσε δανεικό, αν λεει κατι αυτό.

http://www.superleaguegreece.net/el/tea ... toudis-953

Αδερφέ ο Αναστόπουλος τον έθαψε ,το δέχομαι αλλά και πριν 20λεπτα έπαιζε.Τι θέμα έχει ο Κώστας;Είναι αργός και δεν έχει επιθετικότητα για να παίξει κόφτης.Ταυτόχρονα δεν μπορεί να παίξει σαν 8άρι δεν έχει τις κούρσες για μποξ του μποξ ,ούτε την πάσα για να παίζει μπροστά σε ένα 4-3-3.Μόνο αν παίζεις 4-2-3-1 μπορείς να τον βάλεις σαν δεύτερο κόφτη.Θέλει πολύ δουλειά σε φυσική κατάσταση να ανεβάσει την ταχυδύναμη του.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εγκληματικός δανεισμός....η Βέροια εχει ρόστερ 35 !!! Παικτών.... Ο Κώστας αν παίξει 5 πεντάλεπτα τυχερός θα ειναι... 1000 φορές αιγινιο η νίκη Βόλου η νιονιό....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δεν νομίζω οτι ο Τζανδαρης εχει κατι περισσότερο, ίσα-ίσα του λειπει η εγκεφαλικοτητα και το σουτ του παναγιωτούδη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο τζανδαρης ειναι ένας απλός ,φιλότιμος μέτριοτατος παικτης...η οξυδέρκεια και η ταχύτητα σκέψης του ειναι επιπέδου Φωτάκη ,,, ο παναγιωτουδης αυτά τα εχει όπως και απίστευτο timing και αλλαγές παιχνιδιού και σουτ,, λογικά οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα για τα στοιχεία των παικτών απο ακαδημίες ( λογικό) και κάνετε αυθαίρετες κρίσεις για 19 χρόνα... Επιπλέον ο τζανδαρης με τον παναγιωτουδη έχουν 1,5 χρόνο διαφορα,,,
Demir

Δημοσίευση από Demir »

tzelas έγραψε:Έψαχνα να βρώ ποιοί παίκτες μας είναι δανεικοί εκτός από αυτούς που εμφανίζει η σελίδα της ΠΑΕ.

Ο Γιαννούλης είναι και αυτός στον Πιερικό μαζί με τον Μυστακίδη.

Πέρσυ στα Γιαννιτσά έπαιζαν δανεικοί οι Λαμπάκης, Καρταλ, Αγγελίδης, Κρινίτσας. Για τους δύο τελευταίους βγήκε ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι λύθηκε το συμβόλαιο τους. Οι Λαμπάκης και Κάρταλ εμφανίζονται στο ρόστερ των Γιαννιτσών 14-15 (http://www.betarades.gr/anagennisi-gian ... c_841.html). Να υποθέσουμε ότι ανανεώθηκε ο δανεισμός τους;

Το καλοκαίρι είχε γραφτεί ότι δοκιμάζονταν στον τέλη από την Κ20 ο Ταουσιάνης. Δεν τον βλέπω στο ρόστερ του τέλη. Τι απέγινε;

Για την ψυχολογία όσων από τα παραπάνω παιδιά είναι δανεικοί, δεν είναι κρίμα να μην εμφανίζονται και στην σελίδα της ομάδας;
O Λαμπάκης πήγε Πιερικό ελεύθερος..ο καρταλ ειναι εξαφανισμένος ,δεν τον πιστεύουν καθόλου... Ο Ταουσάνης δεν έπαιζε περσυ κ20... Λογικά κάπου ελεύθερος θα πηγε,, ο γιαννουλης πηγε Πιερικό όπως και ο Μυστακιδης για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”