Ekatnetworkltd έγραψε:Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο :
- Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο.
Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.
- Που είναι το αστείο; του λέει ο υπάλληλος.
- Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου, απαντά ο πελάτης.
Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει :
- Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής και την άλλη στο μόριο αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο.
- Έγινε! απαντά ο πελάτης.
Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει :
- Τώρα γίνεται και με μία…!!!
Ανέκδοτα
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Re: Ανέκδοτα
- Ekatnetworkltd
Ήταν ο λύκος και ήθελε να φάει τα 7 κατσικάκια. Πάει μια μέρα και χτυπάει την πόρτα των 7 κατσικιών.
Ένα κατσικάκι του λέει:
- Σύνθημα;
Ο λύκος αναρωτιέται για το σύνθημα και φεύγει, γιατί δεν το ξέρει.
Καθώς έφευγε είδε τη μητέρα των κατσικιών να γυρνάει σπίτι.
Λέει από μέσα του: "Θα κρυφτώ στο θάμνο για να ακούσω το σύνθημα και να μπω όταν φύγει η μάνα."
Όντως η μάνα χτυπάει την πόρτα και λέει το σύνθημα: "Τραβάω τα βυζιά μου".
Μετά από λίγη ώρα ξαναφεύγει η μάνα και ο λύκος πάει πολύ χαρούμενος στην πόρτα των κατσικιών. Την χτυπάει και το κατσικάκι του λέει:
- Σύνθημα;
Απαντάει ο λύκος:
- Τραβάω τα βυζιά μου!
Και λέει το κατσικάκι:
- Δεν πας να τραβάς και τα αρχίδια σου, σε βλέπω από το ματάκι!!!
Ένα κατσικάκι του λέει:
- Σύνθημα;
Ο λύκος αναρωτιέται για το σύνθημα και φεύγει, γιατί δεν το ξέρει.
Καθώς έφευγε είδε τη μητέρα των κατσικιών να γυρνάει σπίτι.
Λέει από μέσα του: "Θα κρυφτώ στο θάμνο για να ακούσω το σύνθημα και να μπω όταν φύγει η μάνα."
Όντως η μάνα χτυπάει την πόρτα και λέει το σύνθημα: "Τραβάω τα βυζιά μου".
Μετά από λίγη ώρα ξαναφεύγει η μάνα και ο λύκος πάει πολύ χαρούμενος στην πόρτα των κατσικιών. Την χτυπάει και το κατσικάκι του λέει:
- Σύνθημα;
Απαντάει ο λύκος:
- Τραβάω τα βυζιά μου!
Και λέει το κατσικάκι:
- Δεν πας να τραβάς και τα αρχίδια σου, σε βλέπω από το ματάκι!!!
Αντί για ανέκδοτο, έχω παραμυθάκι.
Πάει ο λύκος να φάει τα 7 κατσικάκια, αλλά η φωνή του είναι χοντρή. Πάει λοιπόν πρώτα στον παντοπώλη και αγοράζει μέλι για να λεπτύνει τη φωνή του. Είναι όμως και τα πόδια του μαύρα, πάει λοιπόν στο φούρναρη και αγοράζει αλεύρι. Είναι όμως και η μουσούδα του μεγάλη, πάει λοιπόν στο ράφτη και παίρνει ρούχα. Με τα πολλά καταφέρνει να φάει τα κατσικάκια, αλλά η μαμά κατσίκα τον ανακαλύπτει και τον σκοτώνει.
Με το που έμαθαν στο χωριό για τη δολοφονία του λύκου, άρπαξαν όλοι φτυάρια και τσάπες και έτρεξαν να διώξουν τη μαμά κατσίκα και τα 7 κατσικάκια που σκότωσαν τον καλύτερο πελάτη τους.
Πάει ο λύκος να φάει τα 7 κατσικάκια, αλλά η φωνή του είναι χοντρή. Πάει λοιπόν πρώτα στον παντοπώλη και αγοράζει μέλι για να λεπτύνει τη φωνή του. Είναι όμως και τα πόδια του μαύρα, πάει λοιπόν στο φούρναρη και αγοράζει αλεύρι. Είναι όμως και η μουσούδα του μεγάλη, πάει λοιπόν στο ράφτη και παίρνει ρούχα. Με τα πολλά καταφέρνει να φάει τα κατσικάκια, αλλά η μαμά κατσίκα τον ανακαλύπτει και τον σκοτώνει.
Με το που έμαθαν στο χωριό για τη δολοφονία του λύκου, άρπαξαν όλοι φτυάρια και τσάπες και έτρεξαν να διώξουν τη μαμά κατσίκα και τα 7 κατσικάκια που σκότωσαν τον καλύτερο πελάτη τους.
Η Νεότερη Ελληνική Ιστορία σε λίγες γραμμές...ABOLEYTOI έγραψε:Αντί για ανέκδοτο, έχω παραμυθάκι.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Μου ηρθε τωρα διαβαζοντας κατι για την Αμφιπολη...
"Αφου καθαριστηκε προσεκτικα ολη η εξωτερικη πλευρα του μνημειου και μελετηθηκε εξονυχιστικα, αποκλειστηκε το ενδεχομενο ο ταφος να ανηκει στον Μεγα Αλεξανδρο καθως ειναι γνωστη η ρηση του Μακεδονα στρατηλατη : "ΠΑΟΚ σ'αγαπω, κι οταν θα πεθανω, θελω τον Δικεφαλο, στον ταφο μου επανω". Δεν εχουν βρεθει πουθενα παραστασεις Δικεφαλου."

"Αφου καθαριστηκε προσεκτικα ολη η εξωτερικη πλευρα του μνημειου και μελετηθηκε εξονυχιστικα, αποκλειστηκε το ενδεχομενο ο ταφος να ανηκει στον Μεγα Αλεξανδρο καθως ειναι γνωστη η ρηση του Μακεδονα στρατηλατη : "ΠΑΟΚ σ'αγαπω, κι οταν θα πεθανω, θελω τον Δικεφαλο, στον ταφο μου επανω". Δεν εχουν βρεθει πουθενα παραστασεις Δικεφαλου."
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
-Ξέρεις να διαβάζεις τον καφέ;stathis73 έγραψε:Mην κλαις...........θα ερθει ο Αποστολος να σου φτιαξει το κεφιRoMaN έγραψε:stathis73 έγραψε:Ενα ζευγαράκι μετα απο ενα ολονύκτιο σεξ και αφού είχαν τελειώσει
αναψε ο αντρας τσιγάρο και η γυναίκα άρχισε να χαϊδεύει
τα κακκαλα του αντρα για αρκετή ωρα....
μια τα χάιδευε, μια τα έξυνε,
οπότε ο αντρας γεμάτος ολο περιέργεια της λέει
σου αρέσει να χαϊδεύεις τα κακαλα μου ε;;;..........
-Οχι να ......ειναι που μου λείπουν τα δικά μου.![]()
![]()
![]()
![]()
-Ναι, αμέ! Γύρνα το φλυτζάνι ανάποδα!
-Το γύρισα! Τι λέει;
-Made in China.
- Μπαρκαρούτσος
-γνώρισα χθες ένα πολύ καλό παιδί, όμορφο, ευγενικό, σπουδαγμένο στο εξωτερικο...
- Που τελείωσε;
- Στα β@ζι@ μου, αλλά τι σχέση έχει αυτό;;;
- Που τελείωσε;
- Στα β@ζι@ μου, αλλά τι σχέση έχει αυτό;;;
Παει ενας Σερραιος, καταφερτζης, στην Αθηνα να δουλεψει.... πιανει δουλεια σ'ενα μαναβικο...
σε καποια φαση ερχεται ενας πελατης και ζηταει μισο καρπουζι.. Παει ο Σερραιος στο αφεντικο να του πει τι να κανει.. εν τω μεταξυ απο πισω εχει ερθει και ο πελατης χωρις να το παρει χαμπαρι... λεει στο αφεντικο:
"Αφεντικο... ηρθε ενας μ@λ@κ@ς και μου ζητησε μισο καρπουζι... τι να κανω;"
Το αφεντικο νοηματα κλπ.. την παιρνει γραμμη ο Σερραιος και κανει γυρισμα...
"Ομως τωρα που το σκεφτομαι... ηρθε πριν απο λιγο κι ενας κυριος και ζητουσε μισο καρπουζι... οποτε... ας κοψουμε ενα καρπουζι στη μεση.. να δωσουμε το μισο στον μαλακα και το αλλο μισο να το παρει ο κυριος.."
Την μπαλωσε τη δουλεια, φευγει ο πελατης... τον πιανει το αφεντικο..
-"Ελα εδω ρε συ... εσυ εισαι ωραιος... απο που εισαι?"
-"Σερρες, αφεντικο"
-"Σερρες ε?"
-"Ναι αφεντικο, βγαζουμε καλους ποδοσφαιριστες και πουτανες"
-"Σοβαρα? Η γυναικα μου ειναι απο τις Σερρες"
-"Αληθεια αφεντικο? Σε ποια ομαδα παιζει?"
σε καποια φαση ερχεται ενας πελατης και ζηταει μισο καρπουζι.. Παει ο Σερραιος στο αφεντικο να του πει τι να κανει.. εν τω μεταξυ απο πισω εχει ερθει και ο πελατης χωρις να το παρει χαμπαρι... λεει στο αφεντικο:
"Αφεντικο... ηρθε ενας μ@λ@κ@ς και μου ζητησε μισο καρπουζι... τι να κανω;"
Το αφεντικο νοηματα κλπ.. την παιρνει γραμμη ο Σερραιος και κανει γυρισμα...
"Ομως τωρα που το σκεφτομαι... ηρθε πριν απο λιγο κι ενας κυριος και ζητουσε μισο καρπουζι... οποτε... ας κοψουμε ενα καρπουζι στη μεση.. να δωσουμε το μισο στον μαλακα και το αλλο μισο να το παρει ο κυριος.."
Την μπαλωσε τη δουλεια, φευγει ο πελατης... τον πιανει το αφεντικο..
-"Ελα εδω ρε συ... εσυ εισαι ωραιος... απο που εισαι?"
-"Σερρες, αφεντικο"
-"Σερρες ε?"
-"Ναι αφεντικο, βγαζουμε καλους ποδοσφαιριστες και πουτανες"
-"Σοβαρα? Η γυναικα μου ειναι απο τις Σερρες"
-"Αληθεια αφεντικο? Σε ποια ομαδα παιζει?"