Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Karelias »

Ηρέμησε.
Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ, με όλη την καλή διάθεση.
Στην τελική, θες να το πεις βαφτίση, πες το.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

To τόπικ του Ρατς φαίνεται και στο:

Ευρετήριο Δ. Συζήτησης ‹ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο ‹ Αγωνιστικά ‹ Σεζόν 2013-2014 ‹ Roster ‹ Προπονητικό team

Επίσης, που μπορώ να βρω το τόπικ "Παλαιοί προπονητές του ΠΑΟΚ";; δεν μπορώ να το εντοπίσω και θέλω να απαντήσω στον Barlow4 που μόλις τα έσουρε στον Μπόλονι :D
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Αυτός ο Google Adsense [Bot] γιατί με ακολουθεί συνέχεια τις τελευταίες μέρες?
Σ'αυτόν οφείλονται τα προ-βλήματα που έχω στο ίντερνετ?...

** Αν δεν γουστάρετε την φωνή μου it's ok, και σας αδειάζω τη γωνιά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν ξέρω κατι γ αυτο αλλα το μόνο σίγουρο ειναι πως δεν γίνεται επειδή δεν γουστάρουμε την φωνή και τις απόψεις σου.Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ δεν έχω θέμα με τη φωνή σου, έχω το paokmania στο αθόρυβο εξάλλου
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Odi έγραψε:Δεν ξέρω κατι γ αυτο αλλα το μόνο σίγουρο ειναι πως δεν γίνεται επειδή δεν γουστάρουμε την φωνή και τις απόψεις σου.Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.
Μετά από log in από 2 διαφορετικές τηλεφωνικές γραμμές προέκυψε πρόβλημα ΚΑΙ στις δύο γραμμές.
Επίσης, (διπλο)τσέκαρα ότι αυτός ο γούγλης αντσενς [μποτ] με ακολουθεί/ακολουθούσε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

to google adsense ειναι καποια robot που υφιστανται στο φορουμ...
Λειτουργια του site ειναι..
Δεν εχει καμοιασχεση με σενα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αυτός ο κύριος βγάζει τις διαφημίσεις
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pgetsos έγραψε:Αυτός ο κύριος βγάζει τις διαφημίσεις
Πολλα ξερεις εσυ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

barlow4 έγραψε:rainmaker
επειδη η αποχωρηση ενος τοσο ενεργου και παλιου μελους οπως ο σικ δεν ειναι κατι που πρεπει να περναει στο ντουκου κ ελαφρα την καρδια, ειδικα οταν εχει προηγηθει και δημοσια προταση συγκλησης "συμβουλιου" των μοντς(με την απειλη της οριστικης απομακρυνσης) θα ηθελα να ξερω τι εγραψε που ηταν τοσο σημαντικο ωστε οχι να διαγραφει απλα το τοστ αλλα να διωκεται ενα μελος λες και ειναι κανενας εγκληματιας.
αν ειναι απλα το ειρωνικο υφος γραφης του καλο θα ειναι να αναθεωρησεις και να αναγνωρισεις οτι η αντιδραση σου ηταν ακραια.στο κατω κατω και το δικο μου υφος ειναι συχνα ειρωνικο οπως και αρκετων αλλων.αν ειναι ο συνδυασμος του υφους του με τη διαφορετικοτητα των αποψεων του τοτε ειναι ακομα πιο εκθετη η αντιδραση σου.
αλλωστε νομιζω πως η αντιδραση του οφειλεται σε φημες και αποψεις που εκφραστηκαν εδω οτι εχει στηθει επικοινωνιακο παιχνιδι ειτε με την ενορχηστρωση ειτε με την ανοχη του κλαους.αν τετοιου ειδους αποψεις χωρις να υπαρχουν απτες αποδειξεις μπορουν να γινονται ανεκτες επειδη τις γραφει καποιος μοντ και η ειρωνικη αντιδραση ειναι κατακριτεα τοτε μιλαμε για φορουμ που χιεραγωγει την κοινη γνωμη που του αναλογει, καθως μια ακραια αποψη πλασαρεται ως λογικη και μια ακραια εστω ειρωνικη αντιδραση πλασαρεται ως επικινδυνη για την αρμονικη υπαρξη του φορουμ.
Θα θέσω τηλεγραφικά τις απαντήσεις και τα σχόλια μου. Πολλά μπορεί να φαίνονται περιττά, αλλά για μένα κάτι δείχνουν.

α) Το πόσο παλιό ή ενεργό είναι ένα μέλος, δεν κάνει να φαίνεται ομορφότερη η μονίμως προκλητική και προβληματική του στάση επί παντός επιστητού εντός του φόρουμ. Ιδιαίτερα δε όταν έχει δεχθεί παρατηρήσεις, παρακλήσεις, επιπλήξεις και τιμωρίες δεκάδες φορές και σε ΟΛΕΣ απάντησε με ειρωνία και νέες προκλήσεις.

β) Μέχρι αυτή τη στιγμή, ΔΕΝ έχω banαρει ΚΑΝΕΝΑΝ. Το τι ειπώθηκε αμέσως πριν δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Ειρωνίες και αερολογίες κυρίως σχετικά με το άτομό μου και γενικά για το τι γράφεται εδώ μέσα. Το εν λόγω μέλος αφού εξαπέλυσε νέες ύβρεις μετά την πρόταση μου, αποχώρησε. Ποιός λοιπόν διώκεται και με ποιό τρόπο;

γ) Το γνωρίζω πως και το δικό σου ύφος είναι συχνότατα αιτία προβλημάτων.

δ) Το τι λένε οι απόψεις του λίγο με απασχολήσε σήμερα. Με απασχόλησε για πολλωστή φορά η εμμονή του να τις επιβάλλει και η ανάγκη του να ειρωνεύεται ή να επιτίθεται σε όσους διαφωνούν. Είναι πολύ εύκολο πράμα να παριστάνεις το θύμα, ξεχνώντας οτι είσαι επί μακρόν το ακριβώς αντίθετο, εντός του φόρουμ τουλάχιστον.

ε) Αυτα τα περί ενορχήστρωσης κλπ αλλού. Εγώ έγραψα οτι ο Κλάους οφείλει να πετσοκόψει τα στημένα δημοσιεύματα και ήσασταν συγκεκριμένα άτομα που με περισσή ευκολία και αφέλεια βγάλατε το συμπέρασμα οτι εννοώ πως ο ίδιος τα στήνει. Αυτό ξεφεύγει. Δεν έχει καν νόημα να απαντήσω, την άποψη μου περί του θέματος την έχω εκφράσει ξεκάθαρα.

στ) Η πρόταση μου για αποχώρηση του συγκεκριμένου μέλους, έγινε επίτηδες δημόσια για να καταστήσω ξεκάθαρη την άποψη μου περί της συμπεριφοράς του. Θα έλεγα μάλλον πως ήταν αρκετά τίμιο εκ μέρους μου. Προφανώς και ως mod συζητάμε συμπεριφορές των μελών του φόρουμ. Εκτός αν θεωρείτε πως το να σαι mod είναι να πετυχαίνεις τυχαία σκόρπιες συζητήσεις και να αποφασίζεις εκείνη την ώρα ποιός σου "κάθεται καλά" και ποιός οχι. Επομένως, δεν έχω καμία διάθεση να ισχυριστώ σήμερα οτι η άποψη και η πρόταση μου διαμορφώθηκαν στα καλά καθούμενα. Πάνε πλέον ΧΡΟΝΙΑ που προσπαθώ να βγάλω άκρη με ορισμένους. Και οχι μόνο εγώ.

Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε την άκρως ύπουλη στάση του να μην απαντά ευθέως ακόμα κι όταν θεωρεί οτι έχει δίκιο, αλλά να κρατάει τις μπηχτές και το κράξιμο για περιπτώσεις που θεωρεί οτι θα πλήξει το κύρος ή τη θέση του εκάστοτε διαχειριστή, τότε εντείνεται η άποψη που όλοι έχουμε διαμορφώσει πως ΔΕΝ είχε το βασικό στοιχείο που απαιτούμε απο τα μέλη : Καλή προαίρεση.

Συνεπώς, δεν είχα και σήμερα τη διάθεση να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Εκφράστηκα δημοσίως και θεωρώ πως συμφωνούν και οι άλλοι mod. Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι τόσο σάπιος ως κοινωνία, που έχει ποτίσει ορισμένα μυαλά με διχόνοια, δεν μας αφορά. Εδώ μέσα όλοι έχουν άποψη. Κανείς όμως δεν δικαιούται ούτε να την επιβάλλει, ούτε να μειώνει τις άλλες, ούτε να παριστάνει τον ντετέκτιβ που ξεσκεπάζει λαμόγια διαχειριστές ή μέλη χρησιμοποιώντας ως επι το πλείστον προσβολές, φαντασιοπληξίες και αερολογίες.

Κανείς δεν διώχθηκε ως εγκληματίας, κανείς δεν φιμώθηκε επειδή είχε άλλη άποψη. Ο καθένας έχει την πορεία του και οφείλει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν θα πολυπιαστω τελικα με την ουσια του ποστ που ειναι γιατι την εκανε ο σικ.
απλα το ποστ σου ετσι οπως γραφτηκε αφηνε υπονοιες και πιστεψε με το ειδα τελειως καλοπροαιρετα.μου χτυπησε ασχημα.ηταν ενα ποστ που αν το εβλεπε ενας οποιοδηποτε ασχετος θα εκρινε οτι εδω μεσα υπαρχει ινσαηντ ισφορμεσιο οτι ο κλαους ειτε σκηνοθετει τη φαση ειτε την ανεχεται.αν ηταν αποψη κοινου μελους μπορει εσυ αντιστοιχα η καποιος αλλος μοντ να του την ελεγε.ασχετα αν εσυ το υπονοουσες αλλιως.το να πετσοκοψει επισης τα δημοσιευματα δεν εχει λογικη ετσι οπως το θετεις.το καρκινωμα των αρδ θεσσαλονικης ειναι σαν τη λερναια υδρα.ειναι πολλοι,γινονται περισσοτεροι και ο καθενας εχει και τα φυτα του.δε γινεται να βγαινει ο οποιοσδηποτε συνεχεια να διαψευδει.και ειδικα οι παικτες εχουν να ακολουθησουν και καποιους εσωτερικους κανονισμους σαν υπαλληλοι εργαζομενοι.οχι να ειναι μαιντανοι.δεν περιμενεις απο τους παικτες να κανουν επικοινωνιακες διαχειρισεις κρισεων.
αυτο που χτυπαει ασχημα να ξερεις ειναι οτι οταν θετεις μια υποκειμενικη αποψη ως μοντ εχεις ενα ειδος ασυλιας που το απλο μελος δεν εχει.αν αυτα που ελεγες τα παρεθετες με βαση καποια συγκεκριμενα στοιχεια θα εμενε η αποψη του οποιουδηποτε σικ εκθετη.ετσι φαινεται σαν να υπαρχουν προνομιουχες και μη αποψεις.
τωρα το οτι σε εβρισε κλπ οκ μπορει να εχει προηγουμενα μαζι σου μπορει να ειναι απλα αρπαγμενος η βλαμενος.στημενος παντως δεν ειναι.μπορουσε απλα αν ξεπερασε τοσο πολυ τα ορια να ετρωγε ενα βαρβατο μπαν η να του πετσοκοβεις καθε ποστ που παραβιαζει κανονες του φορουμ.
για πιο αμεσοδημοκρατικες λυσεις δε θα μιλησω.παραειναι τραβηγμενο για το φορουμ.
υγ.πιστεψε με αν στην ειχε πεσει στο ξεκαρφωτο δεν θα επαιρνα θεση υπερ του.απλα το συγκεκριμενο ποστ σου και εμενα μου φανηκε φαλτσο.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Παρεξήγησε με περισσή ευκολία, όπως και συ, το σχόλιο του Rain, αλλά ο Sick το συνέχισε με εξύβριση. Κανένας από τα παιδιά που σχολούνται και σπαταλάνε ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο αφιλοκερδί δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει ύβρεις και τις εκρήξεις κανενός εδώ μέσα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει παρακάνει ο Sick.Τόσες συστάσεις και ο φίλος είναι πάντα έτοιμος με το χέρι στη σκανδάλη να ερμηνεύσει κατά το δοκούν ό,τι θέλει και να δημιουργήσει θέμα. Δεν είναι η πρώτη φορά και το ξέρεις. Είναι πολύ κουραστικό αυτό το πράγμα!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οτι ειναι ειναι ντινο απλα αυτα τα γαμημενα ορια της ελευθεριας λογου ειναι δυσκολη υποθεση.πολυ δυσκολη.
οσο για την περισση ευκολια πιστεψε με με τον ρειν δεν εχω κανενα θεμα προσωπικο.δεν μεροληπτησα.
και για να ειναι ακομα πιο ξεκαθαρη η θεση μου.δεν βλεπω ποιος γραφει τι.βλεπω μονο συμπεριφορες και γραφομενα.
και εμπαθης ειμαι μονο με δυο ατομα στο φορουμ.με το χασιο οταν μιλαει μονο για πολιτικη και συγκεκριμενα οταν εκανε αθελα του εστω προπαγανδα τη στιγμη που κανεις αλλος δεν το εκανε ποτε τοσο συστηματικα και με τον dc γιατι οταν ηταν μοντ ειχε σεληνιαστει.επεδειξε εξουσιαστικη αλλαζονια που σιχαινομαι.οσο για τον σικ επειδη τα ορια ανοχης μου ειναι γενικα αρκετα μεγαλα θεωρω οτι η αντισυμβατικοτητα του δεν κανει κακο.ισα ισα.αρκει να μπορεις να το δεις ετσι.
τελος προφανως σεβομαι και κατανοω το ζορι του να εισαι μοντ και γι αυτο δεν θα μπορουσα δυνητικα ποτε να γινω.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Οπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις , έτσι κι αυτές εντός του φόρουμ απαιτούν μεγάλη προσπάθεια και κατανόηση από όλα τα μέρη.

Ο φίλος sick , καυστικός αλλά γνήσιος , είναι πολύ δύσκολος χαρακτήρας για φόρουμ. Όσες φορές έχει "αποδείξει" τη γνησιότητα στις απόψεις και τις θέσεις του , άλλες τόσες έχει δείξει ότι είναι δύσκολη η ένταξή του σε ένα σύνολο κανόνων που έχουν σκοπό τη καλή λειτουργία του διαδικτυακού μας χώρου. Φαινόταν ότι δε τον ενδιέφερε το φόρουμ αν θα γίνει μπάχαλο, αλλά να πει αυτό που ήθελε να πει - δεν έδειχνε να του καίγεται καρφί για το χώρο. Κι όμως , είχε μια γνησιότητα που εμένα προσωπικά με έκανε να εκτιμήσω τη παρουσία του.

Προσωπικά , αν ήταν στο χέρι μου , θα ήθελα να τον ξανάβλεπα εδώ - ξεκάθαρα πρόκειται για άτομο που και να μη συμφωνώ , θέλω να διαβάζω ... με σεβασμό πάντα στη δουλειά που κάνουν όλοι οι κοκκινομπλε και το έργο που έχουν να βάζουν τάξη στο χάος που δημιουργούμε όλοι μας.

Αν δε γίνεται , δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Συνεχίζουμε και καλή συνέχεια στο φίλο μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”