33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
κανονιστε να φυγει τζαμπα εκει στην ΠΑΕ... τις μαγκες να τις κανατε οταν ειχατε το πανω χερι ,δηλαδη περσυ...οταν ειστε ερασιτεχνες και αφηνετε τον καλυτερο παικτη στο τελευταιο ετος συμβολαιου του,τοτε κανετε οτι θελει...αλλιως αντε γεια... τσοπανιδες τις ΠΑΕ...
- desperando
- Επικοινωνία:
το μονο που ξερω και αυτο απο ελληνα πρωην συμαπαικτη του ειναι οτι τον εχουν ενοχλησει πολλα και οτι θελει να βγει να μιλησει για να μην νομιζει ο κοσμος οτι εχει να κανει με χρηματα.obanebane έγραψε:Ρε συ ντεσπε εχεις αφησει να εννοηθει οτι ξερεις τι παιζει γιατι δε γραφεις και σε εμας να μαθουμε;
οι μονοι αυτοιτη στιγμη που ξερουν ακριβως ποιο ειναι το προβλημα του καλους ειναι ο ιβαν,ο ζησης και ο αγγελος.
υγ στο τελος θα υπογραψει. εγω τοβλεπω ωςμιας μορφη αντιδρασης και διαμαρτηριας
Θα βγει να μιλήσει μετά τη Νίκη Βόλου.
Δεν υπογράφει ως μορφή αντίδρασης για τη μη ενίσχυση της ομάδας.
Δεν υπογράφει ως μορφή αντίδρασης για τη μη ενίσχυση της ομάδας.
Είναι αδιανόητο να μην ανανεώσει τώρα στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δείχνει ότι θα πάρει θέση βασικού από τον Ρανιέρι ή έστω αναπληρωματικού με σταθερή συμμετοχή και οι μετοχές του θα ανεβούν κατακόρυφα. Αυτή τη στιγμή είναι η πιο σημαντική μονάδα στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο από άποψη αξίας αλλά και προσφοράς. Όπως και να το δουν στον ΠΑΟΚ θα χάσουν αν δεν κινηθούν, είτε γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος ο παίκτης να φύγει σαν ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ να μην εισπράξει τίποτα, είτε αν μείνει να ανεβεί η αξία του κατακόρυφα και ο ΠΑΟΚ να ωφεληθεί από πολλές απόψεις.
Δεν το καταλαβαίνω και είναι κρίμα να χαθεί ο παίκτης λόγω κάποιων εμμονών του Ιβάν. Ας φτάσουν σε συμβιβασμό και ας το κλείσουν το θέμα πριν γίνει το νέο επικοινωνιακό αγκάθι στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον κόσμο.
Δεν το καταλαβαίνω και είναι κρίμα να χαθεί ο παίκτης λόγω κάποιων εμμονών του Ιβάν. Ας φτάσουν σε συμβιβασμό και ας το κλείσουν το θέμα πριν γίνει το νέο επικοινωνιακό αγκάθι στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον κόσμο.
Δλδ λέτε ότι είναι τόσο χαζός ο Κλάους να βγει να πει ότι έκανα κόνκξες κ ναζάκια επειδή δεν ενισχύθηκε η ομάδα.
Οπερ μεθερμηνευόμενον "Ρε που πάμε με παλτά κ λιμά κ τρύπες ?"
Καλώς ή κακώς αυτό σημαίνει μια τέτοια αντίδραση.
Πέραν του ότι σημαινει κ αμφισβήτηση της διοίκησης, αλά αυτό πλέον αποτελεί ανέκδοτο.
Μπορεί να το σκέφτεσαι ... αλλά δεν το λες για συμπαιχτες σου, ειδικά όταν είσαι κ αρχηγός.
Οπερ μεθερμηνευόμενον "Ρε που πάμε με παλτά κ λιμά κ τρύπες ?"
Καλώς ή κακώς αυτό σημαίνει μια τέτοια αντίδραση.
Πέραν του ότι σημαινει κ αμφισβήτηση της διοίκησης, αλά αυτό πλέον αποτελεί ανέκδοτο.
Μπορεί να το σκέφτεσαι ... αλλά δεν το λες για συμπαιχτες σου, ειδικά όταν είσαι κ αρχηγός.
- Sick Bastard
Εννοείται ότι το λες. Ειδικά αν είσαι ο αρχηγός κι έχει φιλοδοξίες.
Ειδικά δε, αν όλοι που διοικούν είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και σου λένε, έλα μόνος σου.
Αν αυτοί που θα έρθουν είναι καλύτεροι, θα καλυτερεύσουν όλους στην ομάδα.
Όλες οι ομάδες θέλουν μεταγραφές, δε σημαίνει ότι δεν εμπιστεύονται το υλικό τους.
Ειδικά δε, αν όλοι που διοικούν είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και σου λένε, έλα μόνος σου.
Αν αυτοί που θα έρθουν είναι καλύτεροι, θα καλυτερεύσουν όλους στην ομάδα.
Όλες οι ομάδες θέλουν μεταγραφές, δε σημαίνει ότι δεν εμπιστεύονται το υλικό τους.
Θα δείξει.
Οσο για το άλλο , αν όντως του είπανε "έλα μόνος σου" , δεν κατάφερα να το κατανοήσω. Με νίκησαν άλλη μια φορά.
Οσο για το άλλο , αν όντως του είπανε "έλα μόνος σου" , δεν κατάφερα να το κατανοήσω. Με νίκησαν άλλη μια φορά.
έχει πάντως νόημα να ζητά ενίσχυση γιατί από την υπόλοιπη ομάδα εξαρτώνται και τα στατιστικά του Κλάους και άρα η όλη εξέλιξή του.
Εγώ είμαι της άποψης πως τέτοια τοποθέτηση δεν μπορεί να γίνει δημόσια.Μπορεί να μεταφερθεί στην διοίκηση (ναι ξέρω σωθήκαμε),αλλά αν βγει ο αρχηγός της ομάδας και πει στην ουσία "δεν πιστεύω στην ομάδα" θα λειτουργήσει ανασταλτικά για την ομάδα και για τους ποδοσφαιριστές και θα είναι μεγάλο φάουλ.
Βέβαια άλλο να βγει να πει "η διοίκηση δεν νοιάζεται για την ενίσχυση της ομάδας" και άλλο να πει "δεν πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να έχει πετύχει τους στόχους της με το υπάρχον υλικό". Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος σε τέτοια περίπτωση.
Και αυτό το τονίζω γιατί όλο και κάποιος θα πει "ο Τζέραρντ και ο Τόττι δηλαδή μ@λ@κες είναι που έμειναν τόσα χρόνια στις ομάδες τους κ ας μην ήταν οι πιο ισχυρές;".
Εν πάσει περιπτώσει ντροπή να μην ανανεώνεις τόσο καιρό τον αρχηγό και σύμβολο της ομάδας.Απλά ντροπή.
Βέβαια άλλο να βγει να πει "η διοίκηση δεν νοιάζεται για την ενίσχυση της ομάδας" και άλλο να πει "δεν πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να έχει πετύχει τους στόχους της με το υπάρχον υλικό". Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος σε τέτοια περίπτωση.
Και αυτό το τονίζω γιατί όλο και κάποιος θα πει "ο Τζέραρντ και ο Τόττι δηλαδή μ@λ@κες είναι που έμειναν τόσα χρόνια στις ομάδες τους κ ας μην ήταν οι πιο ισχυρές;".
Εν πάσει περιπτώσει ντροπή να μην ανανεώνεις τόσο καιρό τον αρχηγό και σύμβολο της ομάδας.Απλά ντροπή.
Εαν ισχυει πραγματικα τετοιο πραγμα εγω θα γινω ο μεγαλυτερος οπαδος του Κλαους και ουτε θα με νοιαζει αν μεχρι και σέρνεται αγωνιστικα.
Δεν έχω διαβάσει τι γίνεται με το θέμα. Δεν με νοιάζουν οι λεπτομέρειες.
Εάν ο Κλάους δεν υπογράψει την ανανέωση τότε Ιβάν Σαββίδης και ΠΑΟΚ θα γίνουν δύο λέξεις ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετες.
Δεν ξέρω αν θα πάμε Γ' Εθνική αν φύγει. Δεν το νομίζω. Ο Κλάους είναι ένας παίκτης που πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του στον ΠΑΟΚ.
Αυτά από κάποιον που δεν γκρινιάζει καθόλου για τις 5 μόνο μεταγραφές. Ο Κλάους όμως είναι αιτία πολέμου.
Ιβάν κατάλαβες;
Εάν ο Κλάους δεν υπογράψει την ανανέωση τότε Ιβάν Σαββίδης και ΠΑΟΚ θα γίνουν δύο λέξεις ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετες.
Δεν ξέρω αν θα πάμε Γ' Εθνική αν φύγει. Δεν το νομίζω. Ο Κλάους είναι ένας παίκτης που πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του στον ΠΑΟΚ.
Αυτά από κάποιον που δεν γκρινιάζει καθόλου για τις 5 μόνο μεταγραφές. Ο Κλάους όμως είναι αιτία πολέμου.
Ιβάν κατάλαβες;
- Sick Bastard
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους Τ,Τ που έμειναν στις ομάδες τους. Στην τελική, μόνο το πρωτάθλημα δεν έχει ο Τζέραρντ και δεν είναι ότι δεν του έγιναν προτάσεις, αυτός δεν ήθελε ότι κι ο Τότι γέννημα-θρεμα Ρωμαιος είναι άσε που η βλακεία του εκτός γηπέδου είναι θρυλική στην Ιταλία.
Εν πάσει περιπτώση στα @@ μας γιατί δεν έφυγαν.
Ο Κλάους το είπε και πριν αρχίσουν οι επαφές για την ανανέωση, απ έξω απ έξω, ''τα λεφτά δεν είναι θέμα'', ''θέλω να μιλήσω με τον Ιβάν για το μέλλον της ομάδας'' κτλ.
Πιστεύω ότι θα ανανεώσει στο τέλος.

Εν πάσει περιπτώση στα @@ μας γιατί δεν έφυγαν.
Ο Κλάους το είπε και πριν αρχίσουν οι επαφές για την ανανέωση, απ έξω απ έξω, ''τα λεφτά δεν είναι θέμα'', ''θέλω να μιλήσω με τον Ιβάν για το μέλλον της ομάδας'' κτλ.
Πιστεύω ότι θα ανανεώσει στο τέλος.
εγω συμφωνω με καλυπτεις πληρως αυτα λεω κι εγω τοσο καιροapple64 έγραψε:Δεν έχω διαβάσει τι γίνεται με το θέμα. Δεν με νοιάζουν οι λεπτομέρειες.
Ιβάν κατάλαβες;
Με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Νάπολη, είχα την εντύπωση ότι ήταν θέμα ημερών να υπογράψει.
Τί σκατά μεσολάβησε από τότε;
Τί σκατά μεσολάβησε από τότε;