Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Να σας πω μια σύντομη σχετικά πρόσφατη ιστορία...
Τον Στέφενς τον πήγαινα. Δεν ήμουν Χουμποφύλακας αλλά τον πήγαινα. Ναι ξέρω, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αλλά τον γούσταρα γιατί θεωρούσα πως κάτι είχε να δώσει.
Στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Αθηνών για το Κύπελλο έφτασα αργά Ριζούπολη και μπήκα στη θύρα τη κεντρική. Κάθισα σχετικά κέντρο και από πάνω μου είχα τα επίσημα. Ήταν ο Βρύζας με έναν άλλο τύπο που τον ξέρω προσωπικά και στο ημίχρονο πήγα για να χαιρετήσω.
Πιάσαμε τη κουβέντα και με τα πολλά φτάσαμε και στον ΠΑΟΚ που παρόλες τις προσθήκες δεν πήγαινε καλά. Έκανα την πάπια, δεν πήγα κόντρα και άκουγα: " Ο Σαββίδης είναι έξαλλος με τον Στέφενς. Του λένε να φέρει τον Σάντος αλλά εγώ του λέω να φέρει τον Άγγελο. Δεν κάνει τακτική ο άνθρωπος. Δεν ασχολείται.. "
Επί λέξη αυτά είπε...
Ο ΖΒ μας κοιτούσε, ύποπτα φυσικά, και του έκανα νόημα να μην ανησυχεί, όχι πως είχε να φοβηθεί τίποτα από μένα που η μόνη μου επαφή με τον ΠΑΟΚ είναι το ΠΑΟΚμανια.
Οι εξελίξεις ήρθαν νωρίτερα από ότι περίμενα απλώς μου έκανε εντύπωση που δεν ήρθε ο Σάντος.
Θεωρώ πως ο Σαββίδης ακούει πολύ κόσμο και ο κάθε ένας από αυτούς έχει την δικιά του άποψη που προσπαθεί να περάσει. Αυτή η αναποφασιστικότητα ή η αποφασιστικότητα (όπως θέτε πες τε το) θα του φάει πολλά λεφτά ακόμη από τα λίγα που πλέον επενδύει.
Για την ιστορία το ημερολόγιο έγραφε 13 Φεβρουαρίου 2014, ο Κουλούρης είχε βάλει δυο Γκολ και είδαμε κανά δυο κάθετες από έναν Νάτχο....
Τον Στέφενς τον πήγαινα. Δεν ήμουν Χουμποφύλακας αλλά τον πήγαινα. Ναι ξέρω, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αλλά τον γούσταρα γιατί θεωρούσα πως κάτι είχε να δώσει.
Στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Αθηνών για το Κύπελλο έφτασα αργά Ριζούπολη και μπήκα στη θύρα τη κεντρική. Κάθισα σχετικά κέντρο και από πάνω μου είχα τα επίσημα. Ήταν ο Βρύζας με έναν άλλο τύπο που τον ξέρω προσωπικά και στο ημίχρονο πήγα για να χαιρετήσω.
Πιάσαμε τη κουβέντα και με τα πολλά φτάσαμε και στον ΠΑΟΚ που παρόλες τις προσθήκες δεν πήγαινε καλά. Έκανα την πάπια, δεν πήγα κόντρα και άκουγα: " Ο Σαββίδης είναι έξαλλος με τον Στέφενς. Του λένε να φέρει τον Σάντος αλλά εγώ του λέω να φέρει τον Άγγελο. Δεν κάνει τακτική ο άνθρωπος. Δεν ασχολείται.. "
Επί λέξη αυτά είπε...
Ο ΖΒ μας κοιτούσε, ύποπτα φυσικά, και του έκανα νόημα να μην ανησυχεί, όχι πως είχε να φοβηθεί τίποτα από μένα που η μόνη μου επαφή με τον ΠΑΟΚ είναι το ΠΑΟΚμανια.
Οι εξελίξεις ήρθαν νωρίτερα από ότι περίμενα απλώς μου έκανε εντύπωση που δεν ήρθε ο Σάντος.
Θεωρώ πως ο Σαββίδης ακούει πολύ κόσμο και ο κάθε ένας από αυτούς έχει την δικιά του άποψη που προσπαθεί να περάσει. Αυτή η αναποφασιστικότητα ή η αποφασιστικότητα (όπως θέτε πες τε το) θα του φάει πολλά λεφτά ακόμη από τα λίγα που πλέον επενδύει.
Για την ιστορία το ημερολόγιο έγραφε 13 Φεβρουαρίου 2014, ο Κουλούρης είχε βάλει δυο Γκολ και είδαμε κανά δυο κάθετες από έναν Νάτχο....
Θα σε κατέβαζε στο δρόμο αν έβγαινε και έλεγε "με πολεμάνε, σηκώνομαι και φεύγω".
Μην απομονώνεις μόνο το παλάς.
Βάλε στην εξίσωσή σου και παλιούρι και ΣΕΚΑΠ και ότι άλλο έχει αποκτήσει στον ελλαδικό χώρο ΜΕΤΑ την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ.
Και σου κάνω την πολύ απλή ερώτηση.
Γιατί δεν τα απέκτησε πριν μπει στον ΠΑΟΚ.
Και δε λέω πριν 5 χρόνια για να μου απαντήσεις για υπεραξίες.
Αναφέρομαι σε έναν χρόνο πριν.
Μην απομονώνεις μόνο το παλάς.
Βάλε στην εξίσωσή σου και παλιούρι και ΣΕΚΑΠ και ότι άλλο έχει αποκτήσει στον ελλαδικό χώρο ΜΕΤΑ την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ.
Και σου κάνω την πολύ απλή ερώτηση.
Γιατί δεν τα απέκτησε πριν μπει στον ΠΑΟΚ.
Και δε λέω πριν 5 χρόνια για να μου απαντήσεις για υπεραξίες.
Αναφέρομαι σε έναν χρόνο πριν.
Κρανατε
απέκτησε πρώτα τον ΠΑΟΚ θεωρώντας με την παλιομοδίτικη τακτική πως θα έχει το τοπικό λαϊκό έρεισμα ώστε να κάνει τις επόμενες δουλείες του έχοντας όσο πιο λίγα βλέμματα πάνω του.
Στην τελική μπορεί να γουστάρει να έχει ομάδα. Τρέλα είναι κι αυτή όπως η πολιτική και το ψάρεμα.
απέκτησε πρώτα τον ΠΑΟΚ θεωρώντας με την παλιομοδίτικη τακτική πως θα έχει το τοπικό λαϊκό έρεισμα ώστε να κάνει τις επόμενες δουλείες του έχοντας όσο πιο λίγα βλέμματα πάνω του.
Στην τελική μπορεί να γουστάρει να έχει ομάδα. Τρέλα είναι κι αυτή όπως η πολιτική και το ψάρεμα.
Γιατι πιο πριν δεν υπηρχε καν ΤΑΙΠΕΔ και δεν πουλιωταν τιποτα...
Ο Σαββιδης ασχοληθηκε με 3-4 απο αυτα αλλα υπαρχουν χιλιαδες αλλα στην ελληνικη επικρατεια που ''ανοιξαν'' προς πωληση...και φανταζομαι να μην πιστευεις οτι ανοιξαν και αυτα λογο ΠΑΟΚ...
Με την δικη σου λογικη οτι μεσο ΠΑΟΚ πηρε οτι πηρε θα επαιρνε και το λιμανι που ειναι και ο διακαης του ποθος αλλα εκει ειναι οι κινεζοι με το χοντρο μπακιρι και πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο τον Ιβαν...
η οποια cosco απο πισω δεν εχει καμια δυναμο πεκινου να της ανοιγει τις δουλειες....σκαει τα πακετα και αγοραζει...
οπως και ο Σαββιδης δεν εγινε το μεγεθος που εγινε στηριζομενος σε ομαδες...εχει κανει δεκαδες επιχειρηματικες δραστηριοτητες και που;;;; στην ρωσια και θα κωλωνε να ερθει εδω χωρις την δυναμικη του ΠΑΟΚ;
νομιζω ειναι αστεια πραγματα να θεωρουμε οτι ενας μεγαλος επιχηρηματιας στηριζετε σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα για να κλεισει δουλειες εκατομμυριων
υ.γ. Το να επεσαν οι ημερομηνιες ετσι με τις αγορες μονο σε δολο μπορουμε να το αποδωσουμε;;;;
κι αν αγοραζε ολα τα αλλα πρωτα και μετα τον ΠΑΟΚ τι θα αλλαζε στην συμπεριφορα του προς τον ΠΑΟΚ;
Ο Σαββιδης ασχοληθηκε με 3-4 απο αυτα αλλα υπαρχουν χιλιαδες αλλα στην ελληνικη επικρατεια που ''ανοιξαν'' προς πωληση...και φανταζομαι να μην πιστευεις οτι ανοιξαν και αυτα λογο ΠΑΟΚ...
Με την δικη σου λογικη οτι μεσο ΠΑΟΚ πηρε οτι πηρε θα επαιρνε και το λιμανι που ειναι και ο διακαης του ποθος αλλα εκει ειναι οι κινεζοι με το χοντρο μπακιρι και πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο τον Ιβαν...
η οποια cosco απο πισω δεν εχει καμια δυναμο πεκινου να της ανοιγει τις δουλειες....σκαει τα πακετα και αγοραζει...
οπως και ο Σαββιδης δεν εγινε το μεγεθος που εγινε στηριζομενος σε ομαδες...εχει κανει δεκαδες επιχειρηματικες δραστηριοτητες και που;;;; στην ρωσια και θα κωλωνε να ερθει εδω χωρις την δυναμικη του ΠΑΟΚ;
νομιζω ειναι αστεια πραγματα να θεωρουμε οτι ενας μεγαλος επιχηρηματιας στηριζετε σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα για να κλεισει δουλειες εκατομμυριων
υ.γ. Το να επεσαν οι ημερομηνιες ετσι με τις αγορες μονο σε δολο μπορουμε να το αποδωσουμε;;;;
κι αν αγοραζε ολα τα αλλα πρωτα και μετα τον ΠΑΟΚ τι θα αλλαζε στην συμπεριφορα του προς τον ΠΑΟΚ;
Καταρχάς το ΤΑΙΠΕΔ ιδρύθηκε το 2011 και ο Σαββίδης πήρε το παλάς το 2013.
Οπότε μια χαρά μπορούσε να συμμετέχει σε διαγωνισμό πριν πάρει τον ΠΑΟΚ (Αύγουστος του 2012).
Τα 3-4 που λες είναι μέχρι τώρα.
Δεν ξέρουμε πόσα θα ακολουθήσουν.
Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πριν εμπλακεί στον ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει τίποτα.
Ότι και να μου λες λοιπόν για την επενδυτική του δύναμη στη Ρωσία και τις επιχειρήσεις του και το αν θα κώλωνε πέφτει πάνω στο γεγονός ότι τελικά χωρίς τον ΠΑΟΚ δεν έκανε καμία απολύτως επενδυτική κίνηση στην Ελλάδα.
Και ναι οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την κυβέρνηση στο πού θα δοθούν τα μεγάλα έργα και οι μεγάλες επιχειρήσεις, δεν παύουν όμως να είναι δεξαμενές ψήφων, (μικρότερης σαφώς σημασίας από τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα μεγάλα έργα) στις οποίες θα δοθούν (ή θα ανοίξει ο δρόμος για να διεκδικηθούν) μικρότερου βεληνεκούς φιλετάκια για να εξασφαλιστεί η όποια ηρεμία.
Υποθετικά απαντώντας στην υποθετική ερώτησή σου αν αγόραζε πρώτα όλα τα άλλα δεν θα είχε κανένα έμμεσο συμφέρον να αγοράσει μια χρεωμένη παε.
Οπότε μια χαρά μπορούσε να συμμετέχει σε διαγωνισμό πριν πάρει τον ΠΑΟΚ (Αύγουστος του 2012).
Τα 3-4 που λες είναι μέχρι τώρα.
Δεν ξέρουμε πόσα θα ακολουθήσουν.
Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πριν εμπλακεί στον ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει τίποτα.
Ότι και να μου λες λοιπόν για την επενδυτική του δύναμη στη Ρωσία και τις επιχειρήσεις του και το αν θα κώλωνε πέφτει πάνω στο γεγονός ότι τελικά χωρίς τον ΠΑΟΚ δεν έκανε καμία απολύτως επενδυτική κίνηση στην Ελλάδα.
Και ναι οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την κυβέρνηση στο πού θα δοθούν τα μεγάλα έργα και οι μεγάλες επιχειρήσεις, δεν παύουν όμως να είναι δεξαμενές ψήφων, (μικρότερης σαφώς σημασίας από τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα μεγάλα έργα) στις οποίες θα δοθούν (ή θα ανοίξει ο δρόμος για να διεκδικηθούν) μικρότερου βεληνεκούς φιλετάκια για να εξασφαλιστεί η όποια ηρεμία.
Υποθετικά απαντώντας στην υποθετική ερώτησή σου αν αγόραζε πρώτα όλα τα άλλα δεν θα είχε κανένα έμμεσο συμφέρον να αγοράσει μια χρεωμένη παε.
Έπρεπε να αγοράσει το 2006 που ειχε πρωτοσκάσει μυτη...
Δλδ σοβαρα τωρα εσυ πιστευεις οτι ΠΑΟΚ ειναι μεσο πιεσης στην κυβερνηση;;;
Αν ηταν ετσι φιλε μου ουτε κοντρα για την θερμη θα υπηρχε και τα χρεη θα ρυθμιζοταν και ολα μια χαρα θα ηταν...
Θα φοβηθει η κυβερνηση ποιον;;; τον ΠΑΟΚτση που θα κατεβασει ο Ιβαν στον δρομο;
Ποσους κατεβασαμε για τα αδερφια μας;
Ποσους κατεβασαμε για τα χρεη;
Και θα κατεβαζε κοσμο επειδη θα ελεγε με πολεμουν;
Λιγο σοβαροι να ειμαστε...
Εδω η κυβερνηση δεν κωλωσε με 500,000 κοσμο στο Συνταγμα και θα κωλωνε στον ΠΑΟΚτση που θα κατεβαινε για χαρη του Ιβαν που δεν τον γουσταρει κιολας....ποσο μαλλον να συγκρουστει για παρτη του...
Αν ηταν ετσι φιλε μου ουτε κοντρα για την θερμη θα υπηρχε και τα χρεη θα ρυθμιζοταν και ολα μια χαρα θα ηταν...
Θα φοβηθει η κυβερνηση ποιον;;; τον ΠΑΟΚτση που θα κατεβασει ο Ιβαν στον δρομο;
Ποσους κατεβασαμε για τα αδερφια μας;
Ποσους κατεβασαμε για τα χρεη;
Και θα κατεβαζε κοσμο επειδη θα ελεγε με πολεμουν;
Λιγο σοβαροι να ειμαστε...
Εδω η κυβερνηση δεν κωλωσε με 500,000 κοσμο στο Συνταγμα και θα κωλωνε στον ΠΑΟΚτση που θα κατεβαινε για χαρη του Ιβαν που δεν τον γουσταρει κιολας....ποσο μαλλον να συγκρουστει για παρτη του...
Εκτος απο θεωριες συνομωσιας κανενας εχει να πει τιποτα με αποδειξεις?
Ντεσπε κ εγω νομιζω οτι εσυ εγραψες την ανακοινωση της βαλμαδας με την λεσχη μπιλντεμπεργκ αλλα δεν το διαλαλω,ωστοσο κανεις κ τον κινεζο στα ερωτηματα που σου εθεσα,αν δεν μπορεις να κανεις διαλογο μην χαρακτηριζεις κανεναν.
Γεγονος ειναι οτι εχει χωσει τα ωραια του λεφτακια που δυστυχως η ευτυχως δεν τα εχει χωσει κανενας αλλος.
Γεγονος ειναι οτι κ τα 2 μοντελα που προσπαθησαν να λετουργησουν πριν απο αυτον απετυχαν οικονομικα.
Γεγονος ειναι οτι θελει να κανει επενδυσεις για την ομαδα μας κ πρεπει τουλαχιστον να εχουμε λιγακι υπομονη.
Γεγονος ειναι οτι τα χρηματα μπηκαν στην ΠΑΕ κ δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει αυτο.
Σε περιπτωση που φυγει δεν θα εχει χρεωσει την ομαδα ουτε ενα ευρω οποτε αυτο τον κανει λιγακι καλυτερο απο αρκετους προηγουμενους.
Ντεσπε κ εγω νομιζω οτι εσυ εγραψες την ανακοινωση της βαλμαδας με την λεσχη μπιλντεμπεργκ αλλα δεν το διαλαλω,ωστοσο κανεις κ τον κινεζο στα ερωτηματα που σου εθεσα,αν δεν μπορεις να κανεις διαλογο μην χαρακτηριζεις κανεναν.
Γεγονος ειναι οτι εχει χωσει τα ωραια του λεφτακια που δυστυχως η ευτυχως δεν τα εχει χωσει κανενας αλλος.
Γεγονος ειναι οτι κ τα 2 μοντελα που προσπαθησαν να λετουργησουν πριν απο αυτον απετυχαν οικονομικα.
Γεγονος ειναι οτι θελει να κανει επενδυσεις για την ομαδα μας κ πρεπει τουλαχιστον να εχουμε λιγακι υπομονη.
Γεγονος ειναι οτι τα χρηματα μπηκαν στην ΠΑΕ κ δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει αυτο.
Σε περιπτωση που φυγει δεν θα εχει χρεωσει την ομαδα ουτε ενα ευρω οποτε αυτο τον κανει λιγακι καλυτερο απο αρκετους προηγουμενους.
Οι αποψεις ειναι σαν τις κ@λ@τρ@π@δ@ς, ολοι εχουν απο μια.
desperando έγραψε:υπαρχει ενα βιβλιο που το εγραψε ο κανωτας,παρε διαβασε το και θα σου λειθουν οι απορειες.Odi έγραψε:Kranatos γράφεις για διαδηλώσεις,για κομάντα που θα γυρνάνε την πόλη,για συλλήψεις,πετάς μέσα και τους συνδέσμους..Συγκεκριμένα πράγματα:
-Ποιος θα διοικήσει;Βρες μου 5 άτομα να κάνουν διοίκηση πρωτοδικείου.
-Ποιος θα πληρώνει;
-Ποιος θα μας γλυτώσει από την μοίρα της κούλας,της γριάς και το ρούλη (δεν συγκρίνω μεγέθη εννοείται,απλά πες μου με συγκεκριμένο τρόπο και όχι "ΠΑΟΚ είσαι,δεν θα σε ρίξει κανείς")
-Τί θα γίνει με τα χρέη;
-Πώς θα συσπειρωθεί ο κόσμος;
Δεν ρωτάω με καμιά ειρωνεία,απλά απάντησε μου με συγκεκριμένα επιχειρήματα.
Ο Σαββίδης δεν έχει κάνει αυτά που περιμέναμε,είναι αλήθεια.Ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Ανέλαβε το 1993 και πήρε πρωτάθλημα το 1997.Από τον Σαββίδη γιατί τα απαιτείτε όλα άμεσα;
Στους αφορισμούς είμαστε πρώτοι.Όταν ζορίσει η κατάσταση να δω τί θα γίνει.
και αν νομιζεις οτι ολα αυτα γινονται για τα πρωταθληματα που δεν εχουν ερθει ακομα εισαι βαθια νυχτωμενος
Πρώτον,πού ανέφερα εγώ πως θέλω να πάρω πρωτάθλημα;Τα πρωταθλήματα του Κόκκαλη τα ανέφερα για να δείξω πως χρειάζεται χρόνος.
Και δεύτερον δεν απαντάς σε τίποτα απολύτως.
- Sick Bastard
Ξανα λοιπόν, κανείς δεν απαίτησε απ τον Σαββίδη πρωτάθλημα ατάκα κι επι τόπου.
Ούτε τη δυναστεία, τύπου γαύρου.
Ποτέ δεν ακούστηκε Ρε Σαββίδη να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις, όπως ακουγόταν σχεδόν συνέχεια στο πρώτο έτος Ζαγοράκη πχ.
Μόνος του έκανε υπερφίαλες δηλώσεις όπου στεκόταν κι βρισκόταν.
Απαιτούμε (έστω, απαιτώ), αλλά έχω κάθε δικαίωμα. Τα αυτονόητα. Σωστή κι εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ.
Μέχρι τώρα, δεν μπορεί να ισχυριστεί ούτε ο ίδιος ο Σαββίδης, ότι αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Απλά πράγματα.
Ούτε τη δυναστεία, τύπου γαύρου.
Ποτέ δεν ακούστηκε Ρε Σαββίδη να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις, όπως ακουγόταν σχεδόν συνέχεια στο πρώτο έτος Ζαγοράκη πχ.
Μόνος του έκανε υπερφίαλες δηλώσεις όπου στεκόταν κι βρισκόταν.
Απαιτούμε (έστω, απαιτώ), αλλά έχω κάθε δικαίωμα. Τα αυτονόητα. Σωστή κι εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ.
Μέχρι τώρα, δεν μπορεί να ισχυριστεί ούτε ο ίδιος ο Σαββίδης, ότι αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Απλά πράγματα.
Οι μεγαλοστομίες είναι λάθος του,αλλά από το να λες εσύ οτι απαιτείς εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ (κάτι που είναι απόλυτα λογικό),μέχρι αυτά που λένε άλλοι (φύγε Σαββίδη,δεν βάζεις φράγκο κλπ,θα διοικήσει ο λαός) κλπ υπάρχει τεράστιο χάσμα.
- sourmenetes
- Moderator
Αν κατι κοπηκε μαχαιρι φετος σε ολα τα επιπεδα ηταν οι μεγαλοστομιες...
- desperando
- Επικοινωνία:
δειξε μου ενα ποστ που γραφει αυτο που λες παραπανωOdi έγραψε:Οι μεγαλοστομίες είναι λάθος του,αλλά από το να λες εσύ οτι απαιτείς εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ (κάτι που είναι απόλυτα λογικό),μέχρι αυτά που λένε άλλοι (φύγε Σαββίδη,δεν βάζεις φράγκο κλπ,θα διοικήσει ο λαός) κλπ υπάρχει τεράστιο χάσμα.
αυτο ειναι το πεσιμο και οι διαστρεβλωση που σου ειπα οτι τρωνε οσοι κανουν κριτικη
Οι μεγαλοστομίες καλά κάνανε και κόπηκαν, αν και πάλι πολλοί έχουν "κολλήσει" σε αυτές και δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Αλλά από τις μεγαλοστομίες στο ΤΙΠΟΤΑ υπάρχει ένα τεράστιο κενό. Τουλάχιστον βγες και πες ότι κομμένα τα μεγάλα λόγια, όπως το είπε ο Άγγελος. Όχι πανηγύρια στην αρχή και κλάμματα στο τέλος. Ξεκάθαρα. Αλλά ΒΓΕΣ κ ΠΕΣ ΤΟ.sourmenetes έγραψε:Αν κατι κοπηκε μαχαιρι φετος σε ολα τα επιπεδα ηταν οι μεγαλοστομιες...
Η μόνη φορά που το ακούσαμε μέσες άκρες ήταν χθες με τον Αγγελίδη...Τον χαζέψανε τον κόσμο πια όλο το καλοκαίρι...Ειδικά όταν ξεκινάς με αριστερό μπακ 500000Ε, όλοι σκεφτηκαν "αν ξεκινάμε έτσι οικονομικά για αριστερό μπακ και δεν κρατήσαμε τον Λίνο με τα μισά, ε πάμε για να δώσουμε πολλάαααα φράγκα για μπροστά...". Και μην πεις ότι δεν πέρασε από το μυαλό όλων μας...Εκεί είναι το μεγάλο λάθος τους. Η μη ξεκάθαρη πολιτική στις μεταγραφές και τα όρια που θα κινηθούμε. Ο κόσμος δεν είχε ανάγκη όλο το καλοκαίρι να ακούσει τον Αγγελίδη, όπως έγραψαν μερικοί εδώ μέσα, για τις μεταγραφές καιγόμασταν όλοι, για τις μεταγραφές θέλαμε να ακούσουμε γιατί δεν γίνονται. Οπότε, αυτός που ΕΠΡΕΠΕ να βγει είναι ο ΖΒ και όχι ο Αγγελίδης. Ακούς ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΖΒ;;;;