Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από psykoman »

Kranatos έγραψε:
psykoman έγραψε:Το πηρε μετα τον ΠΑΟΚ; τι παει να πει αυτο;
Πάει να πει ότι χωρίς τον ΠΑΟΚ ο διαγωνισμός για το Παλάς θα γινόταν την ίδια ημερομηνία που γινόταν κάθε χρόνο τις προηγούμενες χρονιές. Ημερομηνία που με την ελληνική γραφειοκρατία και χωρίς να υπάρχει η ψηφοθηρική (στην τεράστια δεξαμενή ψήφων που λέγεται ΠΑΟΚ)πίεση πέφτει μεταξύ 30-38 Φεβρουαρίου.
Ναι αλλα δεν ηταν μονος του...ειχε και αλλους στον διαγωνισμο...τα εσκασε και το πηρε...αν δεν τα εσκαζε δεν θα επαιρνε τιποτα...ο ΠΑΟΚ που κολαει;

υ.γ.1
Σε δημόσια διαβούλευση θέτει η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ το Τεύχος Προκήρυξης (www.ika.gr/gr/infopages/news/teux20130430.pdf) του Διαγωνισμού για την εκμίσθωση με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς, διάρκειας 30 ετών.
Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις και παρατηρήσεις τους στο e-mail: stegasi@texn-ika.gr.

υ.γ.2
Πλειοδότης στον διαγωνισμό εκμίσθωσης του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» αναδείχθηκε η εταιρεία LLC Atlantis Pak.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει το ξενοδοχείο, σήμερα Παρασκευή η αρμόδια Επιτροπή Στέγασης του ιδρύματος ολοκλήρωσε το έργο της εξέτασης της νομιμότητας των υποβληθέντων φακέλων για τη μακροχρόνια μίσθωση του «Μακεδονία Παλλάς».
Μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών, πλειοδότης αναδείχτηκε η εταιρεία LLC Atlantis Pak, η οποία προσέφερε ετήσιο μίσθωμα ύψους 1.722.000€, το οποίο προσαυξάνεται με τα προβλεπόμενα ποσοστά συμμετοχής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στον κύκλο εργασιών του ξενοδοχείου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 03 Σεπ 2014, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Asimos έγραψε:
Kranatos έγραψε:Asime η όλη κουβέντα που έγινε από μένα αφορούσε ξεκάθαρα την κατάσταση πριν πάρει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης.
Την καραμέλα δηλαδή "αν δεν ερχόταν, θα διαλυόμασταν".
Δε μιλάω με σημερινά δεδομένα.
Για σήμερα σε περίπτωση φυγής του απαιτώ από τον ίδιο να ορίσει τη διάδοχη κατάσταση λαμβάνοντας εγγυήσεις μάλιστα ότι θα γίνουν στο μέλλον αυτά που ο ίδιος δεν κατάφερε.
Σιγά μην αποφασίσει να φύγει και ψάχνει άνθρωπο που να συνεχίσει το έργο του. Σε κανά Βρύζα θα τις δώσει τζάμπα και τότε θα έχουμε τα μεγάλα δράματα. Πάσης φύσεως δράματα.

Μην απαιτείς. Από αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορείς να απαιτείς.
Και θα δεχτεί ο εκάστοτε μπατίρης Βρύζας να πάρει έστω και κούτρα 30 μύρια στην πλάτη του?
Χαχαχαχα.
Κι εμείς πού θα είμαστε?
Όχι μόνο απαιτώ.
Το θεωρώ και δεδομένο ότι θα βρει τη διάδοχη κατάσταση για να φύγει αν και όταν το αποφασίσει.
Αυτοί οι άνθρωποι αν δεν ήθελαν απαιτήσεις ας αγόραζαν την παε Απόλλων Καλαμαριάς ή τους Πόντιους Βέροιας να σφυρίζουν και να χορεύουν οι καλοκάγαθοι πελάτες τους.
black death

Δημοσίευση από black death »

Black&White έγραψε:Εγώ βλέπω πως όλοι συμφωνούμε διαφωνώντας.

Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Κανείς δε θέλει να τον διώξει.
Η διαφορά είναι πως κάποιοι ,μεταξύ αυτών κι εγώ , θεωρούν πως όχι μόνο είναι δικαίωμά μας να ασκούμε κριτική αλλά επιβάλλεται για να πάει μπροστά η ομάδα και άλλοι πως πάση θυσία ο Ιβάν πρέπει να μείνει στο απυρόβλητο για να μη στραβώσει και φύγει.
Ευλογάς τα γένια σου. Κριτική από κριτική διαφέρει. Αν μπει κάποιος και πει πχ. ότι ο Σαββίδης είναι η καταστροφή του ΠΑΟΚ, θα τα ακούσει κι από άτομα που δεν τον έχουν στα όπα όπα και πιστεύουν ότι για τα περισσότερα προβλήματα έχει την ευθύνη. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να τους τσουβαλιάζεις σε γλύφτες του Σαββίδη.
Όσο για το Ρώσο, δεν νομίζω να ιδρώνει το αυτί του γενικότερα. Αν αποφασίσει αυτός να φύγει, θα φύγει.
Black&White έγραψε: Με έναν αριστεροπόδαρο Μακ και ένα αξιοπρεπές στόπερ, ακόμη και το Μαλεζά, κανείς δε θα μιλούσε.
Κι εγώ σου λέω ότι και τρεις πρωτοκλασάτους να είχε πάρει, θα τα άκουγε επειδή δεν πήρε πέντε, αν όχι τώρα, μετά από δυο-τρία στραβά αποτελέσματα. Φυσικά δεν το λέω σαν λόγο για να μην πάρει κανέναν.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

psykoman έγραψε:
Kranatos έγραψε:
psykoman έγραψε:Το πηρε μετα τον ΠΑΟΚ; τι παει να πει αυτο;
Πάει να πει ότι χωρίς τον ΠΑΟΚ ο διαγωνισμός για το Παλάς θα γινόταν την ίδια ημερομηνία που γινόταν κάθε χρόνο τις προηγούμενες χρονιές. Ημερομηνία που με την ελληνική γραφειοκρατία και χωρίς να υπάρχει η ψηφοθηρική (στην τεράστια δεξαμενή ψήφων που λέγεται ΠΑΟΚ)πίεση πέφτει μεταξύ 30-38 Φεβρουαρίου.
Ναι αλλα δεν ηταν μονος του...ειχε και αλλους στον διαγωνισμο...τα εσκασε και το πηρε...αν δεν τα εσκαζε δεν θα επαιρνε τιποτα...ο ΠΑΟΚ που κολαει;
Ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψα.
Στον ορισμό του διαγωνισμού σε υπαρκτή ημερομηνία και όχι του αγίου γιούτσου ανήμερα κολλάει ο ΠΑΟΚ.
Χωρίς ΠΑΟΚ στη μέση ακόμα με το πακέτο στην τσέπη θα ήταν και θα περίμενε την ημερομηνία του πλειστιριασμού.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Mapogo έγραψε: που για να λέμε όμως κ του στραβού το δίκιο , τελευταία μαζεύτηκε.
Σε αυτο εχεις δικιο
Εντάξει τα είπε πολλά κ μακάρι να κατάλαβε ότι αυτά δεν κάνουν καλό.
Ελπιζω να το καταλαβε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε:Kranatos γράφεις για διαδηλώσεις,για κομάντα που θα γυρνάνε την πόλη,για συλλήψεις,πετάς μέσα και τους συνδέσμους..Συγκεκριμένα πράγματα:

-Ποιος θα διοικήσει;Βρες μου 5 άτομα να κάνουν διοίκηση πρωτοδικείου.
-Ποιος θα πληρώνει;
-Ποιος θα μας γλυτώσει από την μοίρα της κούλας,της γριάς και το ρούλη (δεν συγκρίνω μεγέθη εννοείται,απλά πες μου με συγκεκριμένο τρόπο και όχι "ΠΑΟΚ είσαι,δεν θα σε ρίξει κανείς")
-Τί θα γίνει με τα χρέη;
-Πώς θα συσπειρωθεί ο κόσμος;

Δεν ρωτάω με καμιά ειρωνεία,απλά απάντησε μου με συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Ο Σαββίδης δεν έχει κάνει αυτά που περιμέναμε,είναι αλήθεια.Ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Ανέλαβε το 1993 και πήρε πρωτάθλημα το 1997.Από τον Σαββίδη γιατί τα απαιτείτε όλα άμεσα;

Στους αφορισμούς είμαστε πρώτοι.Όταν ζορίσει η κατάσταση να δω τί θα γίνει.
υπαρχει ενα βιβλιο που το εγραψε ο κανωτας,παρε διαβασε το και θα σου λειθουν οι απορειες.

και αν νομιζεις οτι ολα αυτα γινονται για τα πρωταθληματα που δεν εχουν ερθει ακομα εισαι βαθια νυχτωμενος
Άβαταρ μέλους
psykoman

Κρανατε δεν μπορω να σε πιασω...
Απο την μια δηλαδη το κρατος βοηθαει τον Σαββιδη λογο ΠΑΟΚ(υποθεση παλας)
Απο την αλλη του βαζει τρικλοποδιες λογο ΠΑΟΚ(υποθεση θερμης)
Τελικα μας πολεμαει το κατεστημενο η μας βοηθαει και ανοιγονται οι πορτες διαπλατα;; γιατι εχω μπερδευτει λιγακι...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε: Στο διαγωνισμο του μακ.παλας ο ιβαν δεν εκατσε πανω απο 10 λεπτα...Εχουμε ανθρωπο εδω μεσα που ηταν μεσα...Οι αλλοι ειχαν κατεβασει προτασεις και ο ιβαν το ειχε παρει χωρις να παρουν χαμπαρι...
Αμα το δει ο εν λογω μελος μπορει να πιστοποιησει και να σας πει και αλλα.
δεν καταλαβαινω τι εννοεις?
κειστος διαγωνισμος δεν ηταν,εχει σημασια ποσα λεπτα καθησε ο Ιβαν?
εξαλλου το ηξερε εξ αρχης οτι το μακ παλας θα κατεληγε σε αυτος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Vet_eranos έγραψε:
obanebane έγραψε:Δηλαδη ρε συ Asimos εισαι ικανοποιημενος απο τον ρωσο,η απλα θεωρεις οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη γιαυτο τον αποδεχεσαι;
Αν απαντουσα εγω τοτε θα σου απαντουσα το δευτερο,και να ξαναπω αλλη μια φορα το γιατι επειδη νομιζω οτι με κοροιδεψε για κανεναν αλλο λογο σου μιλαω ειλικρινεστατα.
Θα σου απαντησω εγω ή κι εγω, μπανε καθ'οτι εισαι αποδεδειγμενα απ'αυτους που εισαι για διαλογο..

Αυτο λοιπον που ειπε ο Ιβαν κ πολλοι δεν κατανοησαν-μεσα κι εγω στην αρχη- ηταν οτι
-ναι θα σπρωξω οσα χρειαζεται στον ''τρεχουμενο λογαριασμο-οψεως'' να ναι ολα ρολοι
-ναι θα σπρωξω οταν παψουν να ζητουν οτι γουσταρουν ή οταν το θελησουν να εφογληθουν, χρημα για τα χρεη
-ναι θα σπρωξω να φτιαξω κι ενα προπονητικο της προκοπης

αλλα

-δεν μπορω να ριχνω καθε χρονο 3-5-10 εκατομυρρια επειδη η ομαδα θα μπαινει μεσα..
κι οχι γιατι
και δεν αντεχω ΑΛΛΑ γιατι υπαρχει κ το ffp που ανεφερε κι ο Τζακ..

ευελπιστουσαν-με σε CH.L δε εκατσε, δεν αντεχε ο ισολογισμος τα περσινα ανοιγματα..

αυτα..
Πλεον και εγω το καταλαβα οτι ετσι ακριβως οπως τα γραφεις ειναι.
Και ξερεις κατι δε με χαλαει καθολου,αυτο που χαλαει εμενα ειναι το οτι την ομαδα τη μερα τη χτιζει και το βραδυ τη γκρεμιζει.
Δεν εχει στηριξει καμια επιλογη του σε οτι αφορα το αγωνιστικο (Στεφενς,Τσιστιακοφ) οι μονοι που μενουν ακλονητοι ειναι αυτοι που υπηρχαν πριν τον Σαββιδη στον ΠΑΟΚ αυτο δε κανει εντυπωση σε κανεναν;
Και δε μιλαω μονο για τον Βρυζα.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Ας τα βάλουμε κάτω, παρότι είναι τελείως παράλογο να αγοράσει κάποιος τον ΠΑΟΚ για να επεκταθεί αλλού,
εφόσον ο πλειοδότης νικά.

Το Παλλάς μισθώθηκε με 1.722m.
Αυτό σημαίνει ότι χοντρά-χοντρά, θα τζιράρει 5m το χρόνο (μάξιμουμ).
Δεν έχω δει ισολογισμό του ποτέ. Αλλά πείτε και 10m, δεν έχουμε θέμα.

Οι εταιρείες του Ιβάν τζιράρουν 500m ετησίως.
Τι ακριβώς χρειάζεται το Παλλάς και πρέπει πρώτα να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, να στάξει κάποια εκατομμύρια στα έξοδα και σε χρέη για να πάρει κάτι που κέρδισε πλειοδοτώντας;;;; :lol:

Η ΣΕΚΑΠ είναι τουλάχιστον 10 φορές μικρότερη από την καπνοβιομηχανία που έχει.
Ισχύουν τα ίδια.

Και στην τελική,
γιατί σκέφτεστε ότι πήρε τον ΠΑΟΚ για να πάρει αυτά,
αλλά δε σκέφτεστε πως παίρνει αυτά για να απειλεί πως θα φύγει αν δε σβηστούν τα χρέη του ΠΑΟΚ;

Α βλακεία ερώτηση έκανα.
Ξέρω γιατί.

Γιατί αυτό δεν έχει ίντριγκα, συνωμοσιολογία και Λιακόπουλο μέσα! :(
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

obanebane έγραψε: Πλεον και εγω το καταλαβα οτι ετσι ακριβως οπως τα γραφεις ειναι.
Και ξερεις κατι δε με χαλαει καθολου,αυτο που χαλαει εμενα ειναι το οτι την ομαδα τη μερα τη χτιζει και το βραδυ τη γκρεμιζει.

Γι' αυτό προφανώς έφερε το Τζακ.
Για να χτίσει το οικοδόμημα από την αρχή στα σωστά θεμέλια.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

obanebane έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:
obanebane έγραψε:Δηλαδη ρε συ Asimos εισαι ικανοποιημενος απο τον ρωσο,η απλα θεωρεις οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη γιαυτο τον αποδεχεσαι;
Αν απαντουσα εγω τοτε θα σου απαντουσα το δευτερο,και να ξαναπω αλλη μια φορα το γιατι επειδη νομιζω οτι με κοροιδεψε για κανεναν αλλο λογο σου μιλαω ειλικρινεστατα.
Θα σου απαντησω εγω ή κι εγω, μπανε καθ'οτι εισαι αποδεδειγμενα απ'αυτους που εισαι για διαλογο..

Αυτο λοιπον που ειπε ο Ιβαν κ πολλοι δεν κατανοησαν-μεσα κι εγω στην αρχη- ηταν οτι
-ναι θα σπρωξω οσα χρειαζεται στον ''τρεχουμενο λογαριασμο-οψεως'' να ναι ολα ρολοι
-ναι θα σπρωξω οταν παψουν να ζητουν οτι γουσταρουν ή οταν το θελησουν να εφογληθουν, χρημα για τα χρεη
-ναι θα σπρωξω να φτιαξω κι ενα προπονητικο της προκοπης

αλλα

-δεν μπορω να ριχνω καθε χρονο 3-5-10 εκατομυρρια επειδη η ομαδα θα μπαινει μεσα..
κι οχι γιατι
και δεν αντεχω ΑΛΛΑ γιατι υπαρχει κ το ffp που ανεφερε κι ο Τζακ..

ευελπιστουσαν-με σε CH.L δε εκατσε, δεν αντεχε ο ισολογισμος τα περσινα ανοιγματα..

αυτα..
Πλεον και εγω το καταλαβα οτι ετσι ακριβως οπως τα γραφεις ειναι.
Δεν εχει στηριξει καμια επιλογη του σε οτι αφορα το αγωνιστικο (Στεφενς,Τσιστιακοφ) οι μονοι που μενουν ακλονητοι ειναι αυτοι που υπηρχαν πριν τον Σαββιδη στον ΠΑΟΚ αυτο δε κανει εντυπωση σε κανεναν;
Και δε μιλαω μονο για τον Βρυζα.

Τον Στεφενς τον εστειλε γιατι ειδε πως δεν...ας το παραδεχτουμε
Ο Τσιτσιακωφ πηρε ποδι ελεω επιλογων του που δεν προσφεραν κ ελεω φυσικα Δωνη
Τον Δωνη τον φαγαμε εμεις γιατι ποτε μας δεν καταφεραμε να τον συμπαθησουμε κι οχι γιατι δεν ειχε ποτεντιαλ
κτλ.

Εγω βλεπω εναν ανθρωπο που δεν ειχε ιδεα απο διοικειν ποδοσφαιρο, τα πιστευε πιο ευκολα τα πραγματα, βρηκε μπροστα του Φαταουλ κ λοιπες υαινες μεχρι που τους καπελωσε ολους ακομα κ τον εαυτο του βαζωντας καποιον που κ ελληνικα μιλαει κ το χει ξανακανει με την οποια επιτυχια..

Οσο για τους κοινους γνωστους με το πριν, το μονο που δε θελω να πιστεψω ειναι οτι ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν θα φαμε-τρωμε τρυπημα τετοιας ισχυος εκ των εσω..θελω να πιστευω οτι ειναι ανικανοι οχι φυτευτοι..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Για να δουμε παστορα ειναι ετσι η θα τον φαει και αυτον με συνοπτικες διαδικασιες.
Να συνεχισω να κανω λιγο τον κακο για τον Ιβαν και να ρωτησω κατι τελευταιο.
Ποιος μας λεει οτι δεν πιστευε οτι μεσω του ΠΑΟΚ θα παρει μεγαλες δουλειες απο το κρατος αλλα τελικα δεν τις πηρε.
Νομιζω οτι ειχε πει δημοσια οτι το λιμανι της θεσ/νικης δεν του το δινουν παροτι δινει 50 μυρια επανω απο τη μεγαλυτερη προσφορα, κανω λαθος;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Σε τι μπορει να βοηθησει μια ομαδα οσο μεγαλη κι αν ειναι αυτη σε πλειοδοτικους διαγωνισμους με κρυφες προσφορες;
Άβαταρ μέλους
obanebane

psykoman έγραψε: με κρυφες προσφορες;

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”